פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - גבעת זאב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - גבעת זאב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - גבעת זאב נושא הבא
עמוד: מתוך 7

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  16:29:35  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי lazy

אני תמיד נהנה לקרוא את הכתבות של אלחנני.

/quote]
באמת? תראה כמה שגיאות לשוניות יש לו בכתבה אחת קצרה.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  19:01:12  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
א. מאז הפציעה של סבג נחלשנו התקפית. לשחק עם שני דפנסיביים באמצע זאת בעיה.
ב. וורנר, עדי, ארטיום ויבגני בכושר מעולה.
ג. לא מבין את החילופים של ליאור לאחרונה. אתמול זה היה ביזאר.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  19:21:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

א. אתמול עוז הורגש בחסרונו. היינו צריכים מפצח בומקרים כמוהו.
ב. נכון. לדעתי גם ציון עם שתי הזדמנויות טובות מאוד. חוצמזה שעדי שיחק אתמול גם בהגה וגם בהתקפה. לדעתי הוא היה מדהים.
ג. 2 מה-3 חילופים היו חילופים ששידרו "המשחק הסתיים ואני רוצה לתת הזדמנות לשחקנים אחרים". זאת שאננות. חבל.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  19:22:07  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי יוסי אבולפייה נהדר והוא מניע את המשחק טוב הרבה יותר מסבג. הוא ועדי מצויינים. ארטיום השחקן הכי טוב בקבוצה לדעתי, ולגבי החילופים נראה בסדר איתמר יניב וזוזוט בהופעת בכורה, וורנר ומאהר היו מותשים בסוף.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  19:58:04  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.one.co.il/Article/174754.html

לפי אופירע בטדי היו היום 2000 אוהדי ביתר
אין לי ספק שאתמול היו בטדי יותר

ציון דרך בתולדות קטמון !

ירון
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  19:59:58  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שיוסי אבולעפיה ועדי מרציאנו גרזנים ומחזיקים באמצע בכל משחק.אבל מצד שני,מספיק שיש שחקן מתוך שניים באמצע שיעשה את העבודה השחורה והשני יהיה יותר התקפי.מאז פציעתו של סבג כבר לא היה לנו שחקן 50\50 שינהל את המשחק בצורה טובה יותר מבחינה התקפית.עדי לא פליימקר ובטח שלא אבולעפיה.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  20:49:50  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי daniels

שואלים אותי למה אין הזמנות השבוע ואין לי מוסג מה לענות לאנשים. משהוא יודע למה באמת אין הזמנות השבוע?

לא חילקנו השבוע כי הלוז שלי היה בעייתי
לקראת משחק הבית מול באר שבע נחלק

עם זאת ההזמנות לא נועדו להיות פתרון קבוע לכאלה שמתרגלים לבוא
למשחקי קטמון בחינם
ההזמנות מיועדות לעורר ענין ולגרום לאנשים לבוא גם אם לא מחלקים הזמנות
חשוב לזכור את המטרה
והיא ליצור הרגלים של ילדים לבוא למשחקים שלנו

לקראת באר שבע נחזור במלוא הכוח לחלוקה וניתן לכתוב לי בפרטי אם יש מי שרוצה
להצטרף למתנדבי החלוקה בבתי ספר חדשים

ירון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  21:11:10  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:

ב. נכון. לדעתי גם ציון עם שתי הזדמנויות טובות מאוד. חוצמזה שעדי שיחק אתמול גם בהגה וגם בהתקפה. לדעתי הוא היה מדהים.
ג. 2 מה-3 חילופים היו חילופים ששידרו "המשחק הסתיים ואני רוצה לתת הזדמנות לשחקנים אחרים". זאת שאננות. חבל.

מצטרף הן לדברי השבח וגם לדברי הביקורת לגבי החילופים, במיוחד החילוף השלישי. זמנו של זוזוט עוד יבוא.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  21:34:14  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה כיף להשוות את החגיגה אתמול בטדי לעומת בית הקברות שהיה שם הערב.
זה כבר לא יחסי ציבור או התלהבות ראשונית. מבחינת הקהל, אנחנו ממש נראים מצויין.משפחות שלמות מגיעות ומגלות מעורבות והזדהות אמיתית.
זה משהו יחודי בארץ, וזאת התשתית שלנו לשנים הבאות.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  21:44:52  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היתה לי הצלחה נאה אתמול. הבאתי אורח למשחק, מישהו שאני מנסה כבר מזמן לגרור, והוא בא עם שלושה ילדים בני 8, למרות שידע שייאלץ לעזוב מוקדם. אבל, מה לעשות, הילדים סירבו לעזוב לפני הסוף. אז הוא נאלץ להזעיק את אשתו שתחליף אותו ביציע.
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  22:27:26  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

א. מסכים אתך שסבג הוא שחקן יעיל מאוד ותרם המון במרכז המגרש לפני שהוא נפצע, אבל מבחינה התקפית דווקא חסרונו של צבאג מורגש יותר.

ב. נכון שעדי, אורי, יבגני וארתום נמצאים בכושר מצוין, אבל אליהם צריך להוסיף באותה נשימה את ניסים אזרזר (לדעתי מועמד לשחקן העונה, אבל הבחירה תהיה קשה) וציון זקן (היה אתמול מעולה באגף ימין וכמעט כבש פעמיים בבעיטות מדויקות לפינה).

ג. גם אני לא מבין את החילופים לעתים, אבל לא מהסיבות שלך. שי אהרון צריך להיות מוחלף כשהוא ביום רע, כמו אתמול. אני לא מקבל את הטענה שהוא תמיד צריך לשחק 90 דקות גם אם הוא חלש כי בהברקה אחת הוא יכול לשנות את המשחק. איתמר היה ראוי לשחק. הוא שחקן לא פחות טוב מאף אחד אחר, והוא הוסיף תנופה להתקפה כשנכנס. יניב צריך לקבל דקות משחק מדי פעם, וזוזוט שיחק פחות מעשר דקות (כולל תוספת הזמן) כך שאין מה להתלונן.
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  22:42:33  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל- סחתיין ענק. בכלל מדהים להסתובב במחצית ביציעים ולראות אשכרה משפחות שלמות מגיעות לארוע מהנה
עבור לתחילת הדף

גיא ברוכים גיא ברוכים מנותק

58 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  22:58:28  הצג פרופיל שלח ל- גיא ברוכים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כל הכבוד השחקן הכי פחות טוב על המגרש אתמול היה כפיר הוא שיחק איטי ובלי שום טכניקה היה לו מלא מצבים והוא היה חסר ביטחון ללא כל ההחמצות שלו ואם היה שם מישהו אחר היה לפחות 6-1
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  23:07:31  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עלה הוידאו מהמשחק.
שני השערים שם, כולל המספרת
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=839

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  23:20:18  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי גיא ברוכים

עם כל הכבוד השחקן הכי פחות טוב על המגרש אתמול היה כפיר הוא שיחק איטי ובלי שום טכניקה היה לו מלא מצבים והוא היה חסר ביטחון ללא כל ההחמצות שלו ואם היה שם מישהו אחר היה לפחות 6-1

אם מישהו אחר היה שם לא היינו מגיעים למצבים האלה...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם הפועל - גבעת זאב נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07