משתמש |
הפועל - גבעת זאב  |
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 16:29:35
|
[quote]נשלח במקור על ידי lazy
אני תמיד נהנה לקרוא את הכתבות של אלחנני.
/quote] באמת? תראה כמה שגיאות לשוניות יש לו בכתבה אחת קצרה. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 19:01:12
|
א. מאז הפציעה של סבג נחלשנו התקפית. לשחק עם שני דפנסיביים באמצע זאת בעיה. ב. וורנר, עדי, ארטיום ויבגני בכושר מעולה. ג. לא מבין את החילופים של ליאור לאחרונה. אתמול זה היה ביזאר.
|
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 19:21:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
א. מאז הפציעה של סבג נחלשנו התקפית. לשחק עם שני דפנסיביים באמצע זאת בעיה. ב. וורנר, עדי, ארטיום ויבגני בכושר מעולה. ג. לא מבין את החילופים של ליאור לאחרונה. אתמול זה היה ביזאר.
א. אתמול עוז הורגש בחסרונו. היינו צריכים מפצח בומקרים כמוהו. ב. נכון. לדעתי גם ציון עם שתי הזדמנויות טובות מאוד. חוצמזה שעדי שיחק אתמול גם בהגה וגם בהתקפה. לדעתי הוא היה מדהים. ג. 2 מה-3 חילופים היו חילופים ששידרו "המשחק הסתיים ואני רוצה לתת הזדמנות לשחקנים אחרים". זאת שאננות. חבל.
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 19:22:07
|
לדעתי יוסי אבולפייה נהדר והוא מניע את המשחק טוב הרבה יותר מסבג. הוא ועדי מצויינים. ארטיום השחקן הכי טוב בקבוצה לדעתי, ולגבי החילופים נראה בסדר איתמר יניב וזוזוט בהופעת בכורה, וורנר ומאהר היו מותשים בסוף. |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 19:59:58
|
אני חושב שיוסי אבולעפיה ועדי מרציאנו גרזנים ומחזיקים באמצע בכל משחק.אבל מצד שני,מספיק שיש שחקן מתוך שניים באמצע שיעשה את העבודה השחורה והשני יהיה יותר התקפי.מאז פציעתו של סבג כבר לא היה לנו שחקן 50\50 שינהל את המשחק בצורה טובה יותר מבחינה התקפית.עדי לא פליימקר ובטח שלא אבולעפיה. |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 20:49:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי daniels
שואלים אותי למה אין הזמנות השבוע ואין לי מוסג מה לענות לאנשים. משהוא יודע למה באמת אין הזמנות השבוע?
לא חילקנו השבוע כי הלוז שלי היה בעייתי לקראת משחק הבית מול באר שבע נחלק
עם זאת ההזמנות לא נועדו להיות פתרון קבוע לכאלה שמתרגלים לבוא למשחקי קטמון בחינם ההזמנות מיועדות לעורר ענין ולגרום לאנשים לבוא גם אם לא מחלקים הזמנות חשוב לזכור את המטרה והיא ליצור הרגלים של ילדים לבוא למשחקים שלנו
לקראת באר שבע נחזור במלוא הכוח לחלוקה וניתן לכתוב לי בפרטי אם יש מי שרוצה להצטרף למתנדבי החלוקה בבתי ספר חדשים |
ירון |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 21:11:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ב. וורנר, עדי, ארטיום ויבגני בכושר מעולה. ג. לא מבין את החילופים של ליאור לאחרונה. אתמול זה היה ביזאר.
ב. נכון. לדעתי גם ציון עם שתי הזדמנויות טובות מאוד. חוצמזה שעדי שיחק אתמול גם בהגה וגם בהתקפה. לדעתי הוא היה מדהים. ג. 2 מה-3 חילופים היו חילופים ששידרו "המשחק הסתיים ואני רוצה לתת הזדמנות לשחקנים אחרים". זאת שאננות. חבל.
מצטרף הן לדברי השבח וגם לדברי הביקורת לגבי החילופים, במיוחד החילוף השלישי. זמנו של זוזוט עוד יבוא. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 21:34:14
|
איזה כיף להשוות את החגיגה אתמול בטדי לעומת בית הקברות שהיה שם הערב. זה כבר לא יחסי ציבור או התלהבות ראשונית. מבחינת הקהל, אנחנו ממש נראים מצויין.משפחות שלמות מגיעות ומגלות מעורבות והזדהות אמיתית. זה משהו יחודי בארץ, וזאת התשתית שלנו לשנים הבאות. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 21:44:52
|
היתה לי הצלחה נאה אתמול. הבאתי אורח למשחק, מישהו שאני מנסה כבר מזמן לגרור, והוא בא עם שלושה ילדים בני 8, למרות שידע שייאלץ לעזוב מוקדם. אבל, מה לעשות, הילדים סירבו לעזוב לפני הסוף. אז הוא נאלץ להזעיק את אשתו שתחליף אותו ביציע.  |
 |
|
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 22:27:26
|
א. מסכים אתך שסבג הוא שחקן יעיל מאוד ותרם המון במרכז המגרש לפני שהוא נפצע, אבל מבחינה התקפית דווקא חסרונו של צבאג מורגש יותר.
ב. נכון שעדי, אורי, יבגני וארתום נמצאים בכושר מצוין, אבל אליהם צריך להוסיף באותה נשימה את ניסים אזרזר (לדעתי מועמד לשחקן העונה, אבל הבחירה תהיה קשה) וציון זקן (היה אתמול מעולה באגף ימין וכמעט כבש פעמיים בבעיטות מדויקות לפינה).
ג. גם אני לא מבין את החילופים לעתים, אבל לא מהסיבות שלך. שי אהרון צריך להיות מוחלף כשהוא ביום רע, כמו אתמול. אני לא מקבל את הטענה שהוא תמיד צריך לשחק 90 דקות גם אם הוא חלש כי בהברקה אחת הוא יכול לשנות את המשחק. איתמר היה ראוי לשחק. הוא שחקן לא פחות טוב מאף אחד אחר, והוא הוסיף תנופה להתקפה כשנכנס. יניב צריך לקבל דקות משחק מדי פעם, וזוזוט שיחק פחות מעשר דקות (כולל תוספת הזמן) כך שאין מה להתלונן. |
 |
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 22:42:33
|
רגל- סחתיין ענק. בכלל מדהים להסתובב במחצית ביציעים ולראות אשכרה משפחות שלמות מגיעות לארוע מהנה |
 |
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 22:58:28
|
עם כל הכבוד השחקן הכי פחות טוב על המגרש אתמול היה כפיר הוא שיחק איטי ובלי שום טכניקה היה לו מלא מצבים והוא היה חסר ביטחון ללא כל ההחמצות שלו ואם היה שם מישהו אחר היה לפחות 6-1 |
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
אבנר זקן
36 הודעות |
נשלח - 19/02/2011 : 23:20:18
|
[quote]נשלח במקור על ידי גיא ברוכים
עם כל הכבוד השחקן הכי פחות טוב על המגרש אתמול היה כפיר הוא שיחק איטי ובלי שום טכניקה היה לו מלא מצבים והוא היה חסר ביטחון ללא כל ההחמצות שלו ואם היה שם מישהו אחר היה לפחות 6-1
אם מישהו אחר היה שם לא היינו מגיעים למצבים האלה... |
 |
|
הפועל - גבעת זאב  |
|