פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מכות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מכות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מכות נושא הבא
עמוד: מתוך 2

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 12/02/2011 :  16:00:11  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה התחיל ב-"אתם לא יהודים" ומי שהגיב (לא באלימות) נשאר עם משקפיים מנופצים. חוסר התגובה שלנו הביאה התפרש כחולשה והביא לאלימות הפיזית בהמשך.
לא צריך לחפש אלימות, אבל אי אפשר לא להגיב עליה (לא שאני כזה גיבור, אבל יש אצלנו כמה כאלה, למזלנו). זה רק מעודד את הבבונים לתקוף.
ומגיעה תודה לסדרן הקבוע שלנו מגבעת רם שהתערב, הזעיק את המשטרה, וזיהה את התוקפים
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/02/2011 :  17:07:39  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

אני רוצה לראות הגאונים הגדולים פה מתלהבים ככה אחרי שאחד מהחיות הלא מפותחות שנתקלנו בהם היום היה מרים אבן ושולח את אחד האוהדים שלנו למיון.

למען הסר ספק, אם באים להרביץ לך סתם, יש שתי אופציות, או לעוף אחורה, או לתקוף חזרה, וטוב שהייתה תגובה היום.

יש עוד אופציה: להתייצב בחומה אחת ולעצור את הבהמות. כמו שבלאש כתב, עשינו נכון אתמול - ברכות לבביג'י, לרלר, הלוחם ה"מסתורי" וכל מי שהתייצב מקדימה - וזה מה שצריך לעשות גם פעם הבאה.

הרעיון אינו לשמור על הכבוד או לפגוע באוהדים מתקיפים (גם אם מגיע להם), אלא להגן על האוהדים שלנו ועלינו כיציע. ילדים וששים למכות אחורה, אחראים ונחושים להרגיע קדימה.

והכי חשוב - אפס אינטראקציה עם המיץ של הזבל. שום דבר טוב לא יכול לצאת מזה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 12/02/2011 :  20:41:00  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגיע הזמן- הגבנו כמו שצריך. כולם אחד מאחורי השני, נותנים גב.
רק ככה מגיבים לקופים האלה כי אם לא הם ימשיכו.
לצערי לא יצא לי להעיף שם איזה סנוקרת למרות שהייתי שמח אם זה היה קורה

נערך על ידי - עילי ב-12/02/2011 20:41:20
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/02/2011 :  21:43:36  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וסופ"ש הקשה של הבבונים משעריים נמשך. לאחר אובדן הנקודות היקרות בלוד, והנצחון של הקבוצה השנואה מי-ם, מגיע גם ההפסד הכואב לסכנין.

שנאמר: "תודה רבה לבני סכנין..."

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 12/02/2011 :  22:52:36  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אין לי מושג על איזה התגרויות מצידנו אתם מדברים, זה מבוסס או שזה רפלקס הלקאה עצמית?
כי אם לא, אז אני לא מבין למה אנשים מתעקשים לצייר תמונה מורכבת. ממה שאני יודע, באו לתקוף אותנו והחזרנו. מה יותר לגיטימי מזה?

לא יודע מי הזכיר התגרויות מצידנו, אבל כשבא לכיוונך קוף ונוהם "קטמון, אתם לא יהודים" (או משהו כזה, מודה שלא הייתי שם), אתה יכול להמשיך בשלך ולהתעלם, או שאתה יכול להגיב בצורה קצת יותר מרגיזה שתגרום לקוף להמשיך לנהום.

יש מצבים שצריך לדעת להגיב להם בצורה קצת יותר מושכלת ובוגרת.

כל זה בלי קשר כמובן לצורך להגיב כשמישהו תוקף אותך וכו' וכו'

עבור לתחילת הדף

אודי ארנון אודי ארנון מנותק

74 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  01:11:12  הצג פרופיל שלח ל- אודי ארנון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמובן, האשמים הם אלה שהתחילו באלימות.

אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהמגרש לא היה צריך להיות מאושר למשחק אליו מגיעים אוהדים (ועוד, למעשה, משלוש קבוצות). כמו שכולנו יודעים, לפני המשחק שלנו היה באותו מגרש משחק בין רהט לקרית גת. המשחק נערך ברחובות כיוון שאין ברהט אף מגרש מאושר ע"י המשטרה, ואני שואל אם המשטרה ברהט היא אותה משטרה הפועלת ברחובות. לנו אי אפשר למכור סיפורים, כיוון שראינו מגרשים ברהט, ועם כל הבעיתיות גם בליגה ג' לא היו מגרשים גרועים כמו זה שבו ביקרנו ברחובות (נקווה בפעם האחרונה).
עבור לתחילת הדף

פלמחניק פלמחניק מנותק

3 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  03:16:22  הצג פרופיל שלח ל- פלמחניק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ככה זה ערסוותים הם לא בידיוק אנשים אינטלגנטיים, ולרוב צריך לדעת עד מתי להבליג,אבל לפעמים הבלגה לא עובדת ואז צריך לדעת לתת בראש פן יראו וייראו.
חוץ מזה הנקמה הכי מתוקה היא על המגרש
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  06:47:25  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אודי ארנון

כמובן, האשמים הם אלה שהתחילו באלימות.

אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהמגרש לא היה צריך להיות מאושר למשחק אליו מגיעים אוהדים (ועוד, למעשה, משלוש קבוצות). כמו שכולנו יודעים, לפני המשחק שלנו היה באותו מגרש משחק בין רהט לקרית גת. המשחק נערך ברחובות כיוון שאין ברהט אף מגרש מאושר ע"י המשטרה, ואני שואל אם המשטרה ברהט היא אותה משטרה הפועלת ברחובות. לנו אי אפשר למכור סיפורים, כיוון שראינו מגרשים ברהט, ועם כל הבעיתיות גם בליגה ג' לא היו מגרשים גרועים כמו זה שבו ביקרנו ברחובות (נקווה בפעם האחרונה).

ראו הכתבה הזו:
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2482

ובהמשך למה שאודי כתב:
אם המגרשים ברהט אינם מאושרים מסיבות של בטיחות, כולל בטיחות לקהל, אי אפשר להבין כיצד המגרש בקרית משה מאושר לקיום משחקים.
מוזר עוד יותר כיצד ההתאחדות אישרה קיום שני משחקים ברצף במגרש זה - וזאת מבין כל המגרשים באזור רחובות. המגרשים בשעריים ובמרמורק היו פנויים. אם הבעייה היתה כספית - הסכומים שדרשו הקבוצות בעלות המגרשים, הרי שעל ההתאחדות היה להתערב, כולל השתתפות במימון. אני בטוח שאוהדי קטמון היו מוכנים לשלם 20 ש"ח כדי לשבת ביציע נורמאלי.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-13/02/2011 06:48:27
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  08:22:08  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק
בכל הדיון הזה על המגרש
ומבלי שאני יודע מה רצתה יצלאל
צריך לזכור שקבוצות בליגות נמוכות
נהנות מיתרון במשחקים במגרשים ביתיים כמו בקרית משה
מרחבים שיכון המזרח ועוד כדי להקשות על קבוצות טכניות
כך שאני יכול להבין למה הם לא מוכנים לעבור למשחק במגרש
סמוך

ירון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  11:13:47  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון,
ההערה שלי התייחסה למה שאודי ארנון כתב בקשר לכך שהפועל רהט נאלצה "לארח" את קרית גת במגרש בקרית משה.
טענתי פשוטה: אם המגרשים שם אינם מאושרים מסיבות של בטיחות, ובכלל זה הבטיחות של האוהדים[וזאת בלי כל קשר לעניין המכות], הרי שספק אם המגרש שבו יצ'לאל מארחת, יכול להיות כשיר.
הזכות של יצ'לאל לארח במגרש הביתי אינה פחותה מהזכות של הקבוצות מרהט.
בשבוע שעבר, למשל, בני רהט "אירחו" במגרש בשעריים!

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-13/02/2011 11:14:18
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  12:56:36  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ירון,
ההערה שלי התייחסה למה שאודי ארנון כתב בקשר לכך שהפועל רהט נאלצה "לארח" את קרית גת במגרש בקרית משה.
טענתי פשוטה: אם המגרשים שם אינם מאושרים מסיבות של בטיחות, ובכלל זה הבטיחות של האוהדים[וזאת בלי כל קשר לעניין המכות], הרי שספק אם המגרש שבו יצ'לאל מארחת, יכול להיות כשיר.
הזכות של יצ'לאל לארח במגרש הביתי אינה פחותה מהזכות של הקבוצות מרהט.
בשבוע שעבר, למשל, בני רהט "אירחו" במגרש בשעריים!

אני לא מבין למה אתה מופתע. מן הסתם זה גזענות של המשטרה. ברור שמה שמותר לקבוצה ישראלית, לא בהכרח מותר לקבוצה בדואית/ערבית.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מכות נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07