פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פודקסטמון חדש - פריסטייל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פודקסטמון חדש - פריסטייל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם פודקסטמון חדש - פריסטייל נושא הבא  

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/01/2011 :  22:54:20  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
והנה מתנה אמיתית. עוד לפני שיכון, פרגנו לעצמכם חגיגת 2-7 וסיכום סיבוב באולפן של מוסרי.

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=828

כולל - לראשונה בתוכנית - דיבורים על השיער של שי ועל (להבדיל) סאדר של היום.

עוד משתתפים: מאיה אשר, אורי נחמני ויפתח מאירי. פריסטייל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 31/01/2011 :  07:35:53  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דיון נחמד.
מציע שיעשה נסיון להזמין משתתפים בצורה יותר מסודרת, למשל באמצעות הפורום. אני מאמין שתהיה היענות ומיגוון של משתתפים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 31/01/2011 :  09:29:43  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

דיון נחמד.
מציע שיעשה נסיון להזמין משתתפים בצורה יותר מסודרת, למשל באמצעות הפורום. אני מאמין שתהיה היענות ומיגוון של משתתפים.

אהבתי מאוד את התוכנית!

רעיון טוב ותיק! אני מזמין את בלאש ביקו והאוהד לירן לתוכנית הבאה!

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 31/01/2011 :  12:28:33  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר להוסיף אופציית download?
לטובת האפשרות לשמוע offline
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/02/2011 :  18:24:19  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

דיון נחמד.

אהבתי מאוד את התוכנית!

רעיון טוב ותיק! אני מזמין את בלאש ביקו והאוהד לירן לתוכנית הבאה!

תודה על המחמאות. בלאש ביקו והאוהד הם מהמרואיינים המבוקשים בשוק, אבל אנחנו עושים מאמצים, ומבטיחים להביא אותם בהזדמנות ראשונה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 12/02/2011 :  20:28:27  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטער על ההקפצה, אך סיבות מוצדקות יש לי. זהר, אתה עושה עבודה חשובה ויפה, אשמח לעזור.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/02/2011 :  20:32:36  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

מצטער על ההקפצה, אך סיבות מוצדקות יש לי. זהר, אתה עושה עבודה חשובה ויפה, אשמח לעזור.

מעולה - יום שישי אחרי גבעת-זאב, בבית של מוסרי ברחביה. בוא עם שתייה ומצב-רוח (טוב, זה תלוי בהפועל, לא בך).

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם פודקסטמון חדש - פריסטייל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07