משתמש |
פודקסטמון חדש - פריסטייל  |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 30/01/2011 : 22:54:20
|
והנה מתנה אמיתית. עוד לפני שיכון, פרגנו לעצמכם חגיגת 2-7 וסיכום סיבוב באולפן של מוסרי.
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=828
כולל - לראשונה בתוכנית - דיבורים על השיער של שי ועל (להבדיל) סאדר של היום.
עוד משתתפים: מאיה אשר, אורי נחמני ויפתח מאירי. פריסטייל.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 07:35:53
|
דיון נחמד. מציע שיעשה נסיון להזמין משתתפים בצורה יותר מסודרת, למשל באמצעות הפורום. אני מאמין שתהיה היענות ומיגוון של משתתפים. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 09:29:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
דיון נחמד. מציע שיעשה נסיון להזמין משתתפים בצורה יותר מסודרת, למשל באמצעות הפורום. אני מאמין שתהיה היענות ומיגוון של משתתפים.
אהבתי מאוד את התוכנית!
רעיון טוב ותיק! אני מזמין את בלאש ביקו והאוהד לירן לתוכנית הבאה! |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 12:28:33
|
אפשר להוסיף אופציית download? לטובת האפשרות לשמוע offline |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 02/02/2011 : 18:24:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
דיון נחמד. מציע שיעשה נסיון להזמין משתתפים בצורה יותר מסודרת, למשל באמצעות הפורום. אני מאמין שתהיה היענות ומיגוון של משתתפים.
אהבתי מאוד את התוכנית!
רעיון טוב ותיק! אני מזמין את בלאש ביקו והאוהד לירן לתוכנית הבאה!
תודה על המחמאות. בלאש ביקו והאוהד הם מהמרואיינים המבוקשים בשוק, אבל אנחנו עושים מאמצים, ומבטיחים להביא אותם בהזדמנות ראשונה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 20:28:27
|
מצטער על ההקפצה, אך סיבות מוצדקות יש לי. זהר, אתה עושה עבודה חשובה ויפה, אשמח לעזור. |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 20:32:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מצטער על ההקפצה, אך סיבות מוצדקות יש לי. זהר, אתה עושה עבודה חשובה ויפה, אשמח לעזור.
מעולה - יום שישי אחרי גבעת-זאב, בבית של מוסרי ברחביה. בוא עם שתייה ומצב-רוח (טוב, זה תלוי בהפועל, לא בך). |
 |
|
|
פודקסטמון חדש - פריסטייל  |
|
|
|