משתמש |
מכות  |
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 17:40:26
|
א. איכס על אוהדי שעריים היום. הייתי מאחל להם רק רע, אבל נראה לי שהעולם כבר דפק אותם מספיק, והשאיר אותם מכוערים וגלמודים ותאבי-דם. אז אני מאחל להם שלא יעלו גם עוד חמישים שנה.
ב. אני מניח שמי שהיה היום קרוב להתרחשות (והיו הרבה כאלה) הבין את הסכנה ברומנטיזציה של אלימות. לראות את החבר שלך חוטף אגרוף מבהמה זה עצוב. אלימות זה לא יפה, זה מכוער, ומסוכן, ועצוב. ממש כמו אוהדי שעריים שבאו עלינו, כשהם יודעים שרק לנו יש מה להפסיד מהסיפור הזה.
ג. אפשר להאשים את אוהדי שעריים, אפשר גם להאשים את האוהדים שלנו ש(אולי, יש שמועות) התגרו בהם, או חשבו שאפשר לדבר איתם. אבל האשמים האמיתיים הם יצ'לאל וההתאחדות הבזיונית. איזה הסבר יש לזה שזורקים מאות אוהדים בבוץ מחוץ לגדר, לראות משחק מזוית מינוס? רק שמישהו בהתאחדות נרדם ושהגיע הזמן לספר לו שבליגות הנמוכות יש גם משחקים עם יותר משני אוהדים. באיצטדיון סביר, שבו צריך לשלם כניסה ויש אבטחה סבירה, זה לא היה קורה.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 17:58:59
|
מישהו חטף אגרוף?! שימותו החלאות האלה.במקום להתעסק בכדורגל הם מוציאים את התסכול שלהם על אחרים.כשהם יבואו לטדי אני לא חושב שהם יעזו להרביץ ל2000 איש. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 18:11:50
|
לא חושב שיש ממה להתרגש. כולה כמה בבונים שברחו מגן החיות ומצאו את עצמם ברחובות. נקווה שסכנין יראו להם מאיפה משתין הדג. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 18:21:34
|
כל הכבוד לאנשים האמיצים שמנעו את ההתנפלות הזאת. סוף סוף הגבנו לאלימות כמו שצריך ולכן היא נגמרה שם. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 18:22:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
לא חושב שיש ממה להתרגש. כולה כמה בבונים שברחו מגן החיות ומצאו את עצמם ברחובות. נקווה שסכנין יראו להם מאיפה משתין הדג.
לא מסכים. יש ממה להתרגש - בן אדם חטף אגרוף ונשברן לו המשקפיים. היו שם בעיקר שני חבר'ה אלימים מאוד שגם זרקו בקבוק שפגע באחיין שלי ועד כמעט סוף המשחק 2 האחיינים שלי רצו להשאר במכונית כי הם פחדו מהנבלות האלו. בהחלט יש ממה להתרגש.
|
I am City till I cry |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 20:28:22
|
צריך פשוט להתבגר ולהפסיק להתייחס לבבונים שמחפשים ללכת מכות. יש לנו דברים טובים יותר לעשות, וחבל שזה פוגע לנו בעידוד |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 21:37:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
צריך פשוט להתבגר ולהפסיק להתייחס לבבונים שמחפשים ללכת מכות. יש לנו דברים טובים יותר לעשות, וחבל שזה פוגע לנו בעידוד
הם נכנסו לתוך הקהל שלנו והעיפו אגרופים לכל כיוון. חבל שלא היית שם להגיד לנו פשוט להתבגר ולא להתייחס. זה פוגע בעידוד. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 22:03:09
|
לא הייתי שם, ואין לי מושג למה זה התחיל, אבל אני דיברתי על זה שגם אחרי שזה נגמר עדיין כל פעם זה התחדש מההתחלה. הדיבור על להתבגר מתייחס לזה שגם חבר'ה שלא היו קשורים לכל ההתחלה של המקרה, הגיעו ממקומות רחוקים יותר ביציע רק בשביל ללכת מכות. אני, גם אחרי הפעם הראשונה שחטפתי את האגרוף לפנים כשבאתי להפריד, הגעתי עוד 4 פעמים כדי למשוך משם ילדים שהגיעו לשם כדי ללכת מכות |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 22:04:15
|
דיי פתטי להאשים את יצ'לאל וההתאחדות, בוא נזכור, אנחנו בליגה ב', לא חושב שחייבים להיות פה מגרשים מסודרים עם יציעים וכו'.
אין ספק שהאשמים העיקריים זה הנבלות משעריים יימח שמם, מה שכן, אנשים מהקהל שלנו צריכים לדעת מתי לא להגיב ולא לענות לפרובוקציות מפגרות שזו בדיוק מטרתם. ומה שהכי חשוב, כל הכבוד למי שהגיב אחרי שכבר התחיל הבלאגן והראה שיש לנו קצת כבוד בתור קהל. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 23:09:13
|
כדאי להזכיר שבמשחק בשעריים עצמה היתה אוירה טובה גם בכניסה וגם ביציאה בין מחנות האוהדים
|
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 11/02/2011 : 23:56:26
|
הבחור הגבוה שנכנס לפיצוצים עם הערסוואתים לטעמי הוא-הוא גיבור המשחק. והטימטום של כמה כאן חוצה כל גבול. הייתי שם צמוד, הם באו ותקפו, נקודה. להיות פייסן לא היה עוזר, ושום דבר זולת להגן על עצמך, כלומר פשוט ללכת אולד פאשנד מכות לא היה הולך שם. האוהד הזה החזיר את הכבוד לקהל, גם אם בדרך יהיו ילדים שלא יבואו לראות יותר כדורגל. אי אפשר לתקן את כל עוולות העולם, בדרך צריך קודם כל לשרוד בו.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-11/02/2011 23:58:09 |
 |
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 00:09:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
הבחור הגבוה שנכנס לפיצוצים עם הערסוואתים לטעמי הוא-הוא גיבור המשחק. והטימטום של כמה כאן חוצה כל גבול. הייתי שם צמוד, הם באו ותקפו, נקודה. להיות פייסן לא היה עוזר, ושום דבר זולת להגן על עצמך, כלומר פשוט ללכת אולד פאשנד מכות לא היה הולך שם. האוהד הזה החזיר את הכבוד לקהל, גם אם בדרך יהיו ילדים שלא יבואו לראות יותר כדורגל. אי אפשר לתקן את כל עוולות העולם, בדרך צריך קודם כל לשרוד בו.
נכון. וכן: תחזקה ידיו של הגיבור, מלח הארץ. אתה, הלוחם והגיבור האלמוני, אבי אבות הזרוע האלימה, המבורכת והמקודשת של הפועל קטמון ירושלים. יש ברכה. עשינו היום צעד גדול בדרך להפיכתנו לקהל טוב יותר. |
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 01:59:30
|
מספיק עם הקשקושים הקוקסינליים הפסאודו רומנטיים על הפיכתנו לקהל בגלל כמה אגרופים.
אני רוצה לראות הגאונים הגדולים פה מתלהבים ככה אחרי שאחד מהחיות הלא מפותחות שנתקלנו בהם היום היה מרים אבן ושולח את אחד האוהדים שלנו למיון.
חבר אוהד שעריים שהיה שם אמר לי שהחבר'ה האלה (שאני באמת מאחל להם רק רע) לא מהססים להרים בלוקים כשהפיוז שלהם קופץ, והמליץ בחום לא להתעסק איתם.
למען הסר ספק, אם באים להרביץ לך סתם, יש שתי אופציות, או לעוף אחורה, או לתקוף חזרה, וטוב שהייתה תגובה היום.
אבל בשורה התחתונה, ואני מודה שלא ברור לי בדיוק מה היה שם ואין ספק שהבהמות חיפשו מכות, נראה לי שחלק מהאוהדים שלנו ענו להתגרויות שלהם בתחילת המשחק ומזה הכל התחיל - צריך ללמוד לשתוק לפעמים, גם אם איזה ערס עם איי קיו של מכונת כביסה דופק לך איזו הערה מרגיזה.
|
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 07:42:40
|
אין לי מושג על איזה התגרויות מצידנו אתם מדברים, זה מבוסס או שזה רפלקס הלקאה עצמית? כי אם לא, אז אני לא מבין למה אנשים מתעקשים לצייר תמונה מורכבת. ממה שאני יודע, באו לתקוף אותנו והחזרנו. מה יותר לגיטימי מזה? |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-12/02/2011 07:42:56 |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 13:58:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
מספיק עם הקשקושים הקוקסינליים הפסאודו רומנטיים על הפיכתנו לקהל בגלל כמה אגרופים.
אני רוצה לראות הגאונים הגדולים פה מתלהבים ככה אחרי שאחד מהחיות הלא מפותחות שנתקלנו בהם היום היה מרים אבן ושולח את אחד האוהדים שלנו למיון.
חבר אוהד שעריים שהיה שם אמר לי שהחבר'ה האלה (שאני באמת מאחל להם רק רע) לא מהססים להרים בלוקים כשהפיוז שלהם קופץ, והמליץ בחום לא להתעסק איתם.
למען הסר ספק, אם באים להרביץ לך סתם, יש שתי אופציות, או לעוף אחורה, או לתקוף חזרה, וטוב שהייתה תגובה היום.
אבל בשורה התחתונה, ואני מודה שלא ברור לי בדיוק מה היה שם ואין ספק שהבהמות חיפשו מכות, נראה לי שחלק מהאוהדים שלנו ענו להתגרויות שלהם בתחילת המשחק ומזה הכל התחיל - צריך ללמוד לשתוק לפעמים, גם אם איזה ערס עם איי קיו של מכונת כביסה דופק לך איזו הערה מרגיזה.
די מסכים עם בביג'י. אין ספק - מי שהחזיר להם - כל הכבוד. אבל אני גם מזכיר שהרצח היחידי בכדורגל הישראלי התרחש ברחובות בין בני גבירול (די קרוב לאיפה שהיינו) למכבי (או הפועל) רחובות. ולא - לא היתה שום התגרות מצידנו. הם התחילו להגיד "אתם לא יהודים" וכל מיני חרא כזה.. |
I am City till I cry |
 |
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 12/02/2011 : 14:23:10
|
זרוע אלימה הינה כוח סופר חשוב בקיומו של מועדון כדורגל. לא חלילה כגוף יוזם ותוקף, אלא כזה שמהווה כוח הרתעה. מעתה בבונים מן היציע המזרחי ושאר בהמות ידעו שאיתנו לא מתעסקים. מכאן אני מצטרף לדברים ששוסטר אמרה: ברוך אתה לוחם אדום ונערץ, על גירוש הפורעים יימח שמם. |
 |
|
מכות  |
|
|
|