משתמש |
טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 |
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 07:23:16
|
ללא קשר לדיון המרתק שהתפתח כאן, הבעיה שהכי מפריעה לי בטורניר הוא שהזוכה שלו ידועה מראש. הפועל ג.פ.מ. כמובן... אבל לפחות יש משחק ראווה מרגש... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 11:46:20
|
אני מנסה להבין מאיזה צד של הנאחס נכתבה ההודעה הזו ולא מצליח
ולדעתי השם המפורש ע-ד-י לא נכתב בהודעה הראשונה כדי לא לעשות ספוילר, רק שבסופו של דבר כתוצאה מהויכוח כן נעשה פה ספוילר.. |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 12:19:04
|
אני מציע שננסה לדאוג שמשתתפי הטורניר יהיו אנשים שקשורים בצורה זו או אחרת לקטמון. אני לא מתכוון שנעשה מבחני כניסה (מי מלך השערים של הקבוצה? מי זה 7 לב אדום? וכו') אבל לאור מה שקרה בטורניר הקודם שבו יצאתי בתחושה שקבוצות שלמות לא יודעות בכלל מה זה קטמון ואפילו אולי מחוברות למחלה הצהובה (גם אם יש נציג אחד בקבוצה שהוא משלנו) הייתי מציע לנסות למצוא דרך שבה מקרים כאלו לא יחזרו. זה מבאס. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 13:35:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
אני מציע שננסה לדאוג שמשתתפי הטורניר יהיו אנשים שקשורים בצורה זו או אחרת לקטמון. אני לא מתכוון שנעשה מבחני כניסה (מי מלך השערים של הקבוצה? מי זה 7 לב אדום? וכו') אבל לאור מה שקרה בטורניר הקודם שבו יצאתי בתחושה שקבוצות שלמות לא יודעות בכלל מה זה קטמון ואפילו אולי מחוברות למחלה הצהובה (גם אם יש נציג אחד בקבוצה שהוא משלנו) הייתי מציע לנסות למצוא דרך שבה מקרים כאלו לא יחזרו. זה מבאס.
לדעתי בדיוק הפוך. אם אנשים שאינם קשורים לקבוצה ישתתפו בטורניר, יש סיכוי שהם יתלהבו ואולי יכנסו לעניינים ויהפכו לאוהדי הקבוצה. כמובן כל עוד הם מכבדים את האירוע והקבוצה ולא מגיעים בחולצות צהובות או שרים שירי עידוד של בית"ר וכו'. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 13:46:33
|
אני ממש לא רואה בעיה שיבואו שחקנים של הכדורסל או של סאדר. שיבואו הזרים וכל שחקן שרוצה. אני לא רואה בזה שום פרובוקציה. לא חייבים להזמין את אגאייר, ארקדי, דני קליין והקבלנים, אבל אפשר להזמין את השחקנים ואחרים. מי שמעצבנת אותו הנוכחות של נעימי או אוחיון עלול להתרגז גם מהנוכחות של כפיר מלול (לא מוסר), ציון זקן (עבר לא נאמן) וכדומה. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 14:03:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אני מציע שננסה לדאוג שמשתתפי הטורניר יהיו אנשים שקשורים בצורה זו או אחרת לקטמון. אני לא מתכוון שנעשה מבחני כניסה (מי מלך השערים של הקבוצה? מי זה 7 לב אדום? וכו') אבל לאור מה שקרה בטורניר הקודם שבו יצאתי בתחושה שקבוצות שלמות לא יודעות בכלל מה זה קטמון ואפילו אולי מחוברות למחלה הצהובה (גם אם יש נציג אחד בקבוצה שהוא משלנו) הייתי מציע לנסות למצוא דרך שבה מקרים כאלו לא יחזרו. זה מבאס.
לדעתי בדיוק הפוך. אם אנשים שאינם קשורים לקבוצה ישתתפו בטורניר, יש סיכוי שהם יתלהבו ואולי יכנסו לעניינים ויהפכו לאוהדי הקבוצה. כמובן כל עוד הם מכבדים את האירוע והקבוצה ולא מגיעים בחולצות צהובות או שרים שירי עידוד של בית"ר וכו'.
אני לא סובל את זה שהטורניר הופך ליום כיף לחובבי כדורגל. זה טורניר אוהדים שמיועד לאוהדים, עם כל החייזרים האלה זה הופך לאוסף אנשים חסר קשר. לדעתי, בכל קבוצה של בני שמונה עשרה ומעלה חייב להיות חבר עמותה אחד לפחות. ובטח ובטח שמספר חברי העמותה בקבוצה צריך להשפיע על המחיר. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 14:59:42
|
ההשתתפות של אוהדי בית"ר צריכה להיות אסורה. לא רוצה שום שיתוף פעולה איתם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 15:04:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ההשתתפות של אוהדי בית"ר צריכה להיות אסורה. לא רוצה שום שיתוף פעולה איתם
אפשר לפני כל משחק לבקש מכל השחקנים שמשתתפים במשחק להשתתף בטקס שריפת חולצה של בית"ר. מי שיסרב ישלח ליציע |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 15:20:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ההשתתפות של אוהדי בית"ר צריכה להיות אסורה. לא רוצה שום שיתוף פעולה איתם
אפשר לפני כל משחק לבקש מכל השחקנים שמשתתפים במשחק להשתתף בטקס שריפת חולצה של בית"ר. מי שיסרב ישלח ליציע
אפשר לנהוג כמו במסגד הגדול בטהרן - לפרוש בכניסה דגל של בית"ר, כך שכל מי שרוצה להיכנס חייב לדרוך. מותר גם לירוק, אם כי יריקות מפריעות לחלק מהקהל שלנו.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 15:27:09
|
למה ללכת סחור סחור - צריך ללכת ישר על המקור של ישראל ביתנו:[אפשר בשינויים המתחייבים....]
הצעת חוק האזרחות (תיקון – הצהרת אמונים), התשס"ח-2007 הוספת סעיף 9א 1. בחוק האזרחות התשי"ב- 1952 (להלן – החוק העיקרי), אחרי סעיף 9 יבוא: "הצהרת אמונים 9א. (א) תנאי לקבלת אזרחות לפי חוק זה יהא כי מקבל האזרחות הצהיר אמונים בנוסח שלהלן: "אני מתחייב להיות נאמן למדינת ישראל כמדינה יהודית, ציונית ודמוקרטית, לסמליה ולערכיה, ולשרת את המדינה, ככל שאדרש לכך, בשירות צבאי, כמשמעותו בחוק שירות בטחון [נוסח משולב], התשמ"ו-1986 או בשירות חלופי, כפי שיקבע בחוק; (ב) היה מקבל האזרחות קטין או מי שנולד בישראל, יצהיר את הצהרות האמונים טרם קבלת תעודת זהות, כאמור בסעיף 24 לחוק מרשם האוכלוסין, התשכ"ה-1965. " תיקון סעיף 11 2. בסעיף 11 לחוק העיקרי - (1) אחרי סעיף קטן (ב), יבוא: "(ב1) שר הפנים רשאי לבטל את אזרחותו הישראלית של אדם אשר לא קיים את חובתו לשרת בשירות צבאי או שירות חלופי, כמשמעותם בסעיף 9א".
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 17:09:16
|
אני לא מבין איך אפשר לאסור על אוהדי בית"ר להגיע אם מזמינים את קבוצת הכדורסל שלהם?
ציניות, תירגעו.
לדעתי בהחלט צריך לאסור על אוהדי בית"ר להגיע, לפחות בקבוצות שלמות, זאת אומרת לקבוע שבקבוצה חייבים להיות 2-3 בעלי מניות לפחות או משהו כזה. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 20:52:06
|
זה לא מסובך. לא מגיעות קבוצות שאף אחד לא מכיר. כל אחד שמשחק מכיר מישהו והקבוצה שהוא אוהד ידועה. הבעיה נוצרת כשאנחנו שוכחים מה מהות הטורניר ומצרפים לקבוצה שחקנים טובים שמזוהים עם הצד הלא נכון |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 23:57:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
יודע מה, יכול להיות.
מה שכן, אתה יודע טוב מאד שיכלת לכתוב מהתחלה שמדובר בעדי גורדון וכו' ולסגור את הדיון המיותר הזה
חשבתי שעדי גורדון היה חבר של אלי אוחנה ונצפה עימו במשחקי ביתר.. זה לא אמור לפסול אותו? די כבר עם הטרחנות הילדותית הזו של הכשרים ופסילות.
+1 ואוסיף, בתור אחד שהפועל ירושלים בכדורסל לא מעניינת אותו, אני לא מבין על מה המהומה. חלק גדול מאוהדי הפועל ירושלים בכדורגל הם גם אוהדי כדורסל. חלאס כבר עם הטרחנות. כשלא עושים כלום- מצקצקים ומתלוננים, כשעושים דברים רעים (ובהחלט היו ויש כאלה)- ממשיכים להתלונן. ונראה שיש נודניקים כגם כאשר עושים דברים חיוביים יש להם מה להגיד. תנוחו.
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 10/02/2011 : 06:20:39
|
אנשים אוהבים לריב. לא כולם כמוני, שורחי שלום שלוים...
מי שבא לטורניר - ברוך הבא (בטורניר הקודם היתה קבוצה ובה ארבעה אוהדי בית"ר שהיסוו את עצמם). די בשם, בתפאורה האדומה, וכו
בודאי אוהדי הפועל כדורסל שהם גם אוהדי הפועל כדורגל מתקבלים בברכה. אוהדי הפועל כדורסל הם נכס אסטרטגי מובהק של הפועל קטמון ירושלים
|
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/02/2011 : 08:49:53
|
אני מתריע בפני הנהלת הפועל בני לודג' ! אחרי שהוכחתי את עצמי מעל ומעבר בטורניר האחרון יחד עם חיזוק נוסף, אני לא אהיה מוכן לקבל את ההצעה יום וחצי לפני השריקה. מה זה פה סאסיונה ? אני מזכיר לכם שלמרות שאני נרשם כזר הכרטיס שלי אצלי ביד, ומזכיר בנוסף שהמשחק היחיד שבו החלטתם לשחק עם שחקני בית ונכנסתי רק לקראת סיומו הוא זה שבו עפנו. בטורנירים הקודמים התעללו בכם עם חמישיות בשלב הבתים, הפעם האחרונה הייתה הצלחה מסחררת. עד שאני לא מקבל הצעה מפתה, מדי המשחק שהביא לי החבר צילינדר נשארים אצלי. לטיפולכם המסור אודה. |
|
|
טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 |
|