פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 נושא הבא
עמוד: מתוך 7

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 10/02/2011 :  12:43:34  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אני מתריע בפני הנהלת הפועל בני לודג' !
אחרי שהוכחתי את עצמי מעל ומעבר בטורניר האחרון יחד עם חיזוק נוסף, אני לא אהיה מוכן לקבל את ההצעה יום וחצי לפני השריקה. מה זה פה סאסיונה ?
אני מזכיר לכם שלמרות שאני נרשם כזר הכרטיס שלי אצלי ביד, ומזכיר בנוסף שהמשחק היחיד שבו החלטתם לשחק עם שחקני בית ונכנסתי רק לקראת סיומו הוא זה שבו עפנו. בטורנירים הקודמים התעללו בכם עם חמישיות בשלב הבתים, הפעם האחרונה הייתה הצלחה מסחררת.
עד שאני לא מקבל הצעה מפתה, מדי המשחק שהביא לי החבר צילינדר נשארים אצלי.
לטיפולכם המסור אודה.

משכורת חייל כבסיס + פרמייה של מנה קובה חמוסטה לכל נקודה + אופציית יציאה לאסיה. הולך?
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 10/02/2011 :  13:10:32  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדהם,
אם יקבל גוסטבו הצעה מפתה מאיזור סוואזילנד, הוא ישוחרר? או האם תבקש עליו סכומים מופרזים?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 10/02/2011 :  17:07:27  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתקופה שבה טביב ומוני הראל כל כך נדיבים אני הייתי מחתים את קראנקו מיידית בלי לחשוב פעמיים.
לכו תדעו כמה אחוזים תוכלו לקבל ממכירה עתידית של דני בונדר אם וכאשר הפועל ת"א תהיה מעוניינת בשירותיו של הקראנקו.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 10/02/2011 :  20:25:44  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איפה יהיה הטורניר?בקראפט כרגיל או במבט?
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 10/02/2011 :  20:29:11  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אף אחד לא מוסמך לתת ו/או לקבל הצעות בשמה של אגודת בני לודז' חוץ מהיו"ר שלה שעובד בהתנדבות חי מהיד לפה ושלא קיבל שקל לכיסו באף אחד מארבע הטורנירים בהם היא ייצגה בנאמנות את העיר והעדה. קראנקו גוסטבו (להלן "קראנקו") חתום בקבוצה רטרואקטיבית עוד מלפני שהתחילה הפועל קטמון (להלן "המיזם") ולמעשה עוד מלפני שגוסטבו קראנקו עצמו הגיע לירושלים. קבוצת בני לודז' מוכנה בשלב זה לא לגבות דמי השאלה מהקבוצות בשורותיהן שיחק קראנקו בטורנירים הקודמים, וכעת הקבוצה בודקת אפשרות לתת הנחות לקבוצות האחרות (להלן "העסקנים") בדמי ההשבחה שעליהן לשלם לקבוצה. בכל מקרה לא יכול קראנקו לשחק בשום קבוצה אחרת, אני רק אתן דוגמה ואספר שהוא הושאל להפועל ר"ג בליגת העל בשביל 30 אלף שקל, בושה וחרפה. אגב, שיגיד תודה שבכלל השאלנו אותו, יכולנו גם לא לעשות את זה ורק להציע אותו למכירה. אם זה הפריע לו, למה הוא לא הלך לוועדה למעמד השחקן והוציא את דמי ההשבחה שלו? בכל מקרה, הגיע הזמן שיחזור לקבוצה כמו שעשו אחרים, כי שחקן שיוצא ומצליח, אני יכול להבין למה הוא לא חוזר. שחקן שיוצא החוצה ולא מצליח, אני לא מבין למה הוא לא חוזר.

הדרך היחידה לזכות בחולצת ההרכב בקבוצה מקצוענית כמו ב"ל היא להילחם עם השיניים והציפורניים באימונים, בחדר הכושר ובשומרי המחנה, במידה והללו לא יקבלו את קביעת בית הדין הבין לאומי בקרית עקרון שפסל את השתתפותם.

לסיכום, קראנקו הוא עצם מעצמותיה ובשר מבשרה של האגודה המפוארת בני לודז'
זוהי עמדת המוצא שלנו למשא ומתן שבכל אופן לא יכול להתאפשר כיוון שהוא שייך לנו ואנחנו מוכנים לשחרר אותו רק לאירופה וגם זה לא רלוונטי כי עד שמקבלים סרטיפיקט לא זורקים אותו מהסיפון של הסטרומה.

בברכה,
אריה (אורק) בליץ,
מנהל הקבוצה

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-10/02/2011 20:31:23
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 11/02/2011 :  00:43:32  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

הנהלת איחוד בני הרטמן דוחקת בהנהלת שאר הקבוצות לוותר מראש על השתתפות בטורניר, כי מה הטעם?
כמו-כן ההנהלה מביעה את צערה על תבוסתם הקרבה של שאר המשתתפות בטורניר ומציעה בזאת עסקת טיעון במסגרתה ימנעו הקבוצות מהשפלה ויבטלו את השתתפותם בטורניר, ובתמורה יזכו ליום מהנה של צפייה בנערים כה מוכשרים המשחקים כמכונה משומנת ושחקניה מזכירים לצופים את צ'אבי, אינייסטה, מסי ואלי בן רימוז'.
בנוסף על כך, מברך הדירקטוריון את מארגני הטורניר על החלטתם הברוכה והמנומקת להביא את שחקני הכדורסל למשחק ראווה.
בברכה,
מנהל הקבוצה

נ.ב.
הנהנלת הקבוצה מדגישה כי "הופה, ביט"ר זונה" "במזרחי יושבים קופים" וכמובן, "אופיר עזו לא קופץ כי יש לו איידס"

"אין יאוש בעולם כלל"

נערך על ידי - אדיר ב-11/02/2011 01:03:44
עבור לתחילת הדף

yoavb22 yoavb22 מנותק

12 הודעות

נשלח - 11/02/2011 :  12:28:41  הצג פרופיל שלח ל- yoavb22 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

הנהלת איחוד בני הרטמן דוחקת בהנהלת שאר הקבוצות לוותר מראש על השתתפות בטורניר, כי מה הטעם?
כמו-כן ההנהלה מביעה את צערה על תבוסתם הקרבה של שאר המשתתפות בטורניר ומציעה בזאת עסקת טיעון במסגרתה ימנעו הקבוצות מהשפלה ויבטלו את השתתפותם בטורניר, ובתמורה יזכו ליום מהנה של צפייה בנערים כה מוכשרים המשחקים כמכונה משומנת ושחקניה מזכירים לצופים את צ'אבי, אינייסטה, מסי ואלי בן רימוז'.
בנוסף על כך, מברך הדירקטוריון את מארגני הטורניר על החלטתם הברוכה והמנומקת להביא את שחקני הכדורסל למשחק ראווה.
בברכה,
מנהל הקבוצה

נ.ב.
הנהנלת הקבוצה מדגישה כי "הופה, ביט"ר זונה" "במזרחי יושבים קופים" וכמובן, "אופיר עזו לא קופץ כי יש לו איידס"

חחחח יאללה האיחוד
עבור לתחילת הדף

רון קרפיבניק רון קרפיבניק מנותק

22 הודעות

נשלח - 11/02/2011 :  20:35:04  הצג פרופיל שלח ל- רון קרפיבניק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה קבוצות גיל יהיו בטורניר?
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 11/02/2011 :  22:07:33  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתי מתחילה ההרשמה?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  13:14:32  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אף אחד לא מוסמך לתת ו/או לקבל הצעות בשמה של אגודת בני לודז' חוץ מהיו"ר שלה שעובד בהתנדבות חי מהיד לפה ושלא קיבל שקל לכיסו באף אחד מארבע הטורנירים בהם היא ייצגה בנאמנות את העיר והעדה. קראנקו גוסטבו (להלן "קראנקו") חתום בקבוצה רטרואקטיבית עוד מלפני שהתחילה הפועל קטמון (להלן "המיזם") ולמעשה עוד מלפני שגוסטבו קראנקו עצמו הגיע לירושלים. קבוצת בני לודז' מוכנה בשלב זה לא לגבות דמי השאלה מהקבוצות בשורותיהן שיחק קראנקו בטורנירים הקודמים, וכעת הקבוצה בודקת אפשרות לתת הנחות לקבוצות האחרות (להלן "העסקנים") בדמי ההשבחה שעליהן לשלם לקבוצה. בכל מקרה לא יכול קראנקו לשחק בשום קבוצה אחרת, אני רק אתן דוגמה ואספר שהוא הושאל להפועל ר"ג בליגת העל בשביל 30 אלף שקל, בושה וחרפה. אגב, שיגיד תודה שבכלל השאלנו אותו, יכולנו גם לא לעשות את זה ורק להציע אותו למכירה. אם זה הפריע לו, למה הוא לא הלך לוועדה למעמד השחקן והוציא את דמי ההשבחה שלו? בכל מקרה, הגיע הזמן שיחזור לקבוצה כמו שעשו אחרים, כי שחקן שיוצא ומצליח, אני יכול להבין למה הוא לא חוזר. שחקן שיוצא החוצה ולא מצליח, אני לא מבין למה הוא לא חוזר.

הדרך היחידה לזכות בחולצת ההרכב בקבוצה מקצוענית כמו ב"ל היא להילחם עם השיניים והציפורניים באימונים, בחדר הכושר ובשומרי המחנה, במידה והללו לא יקבלו את קביעת בית הדין הבין לאומי בקרית עקרון שפסל את השתתפותם.

לסיכום, קראנקו הוא עצם מעצמותיה ובשר מבשרה של האגודה המפוארת בני לודז'
זוהי עמדת המוצא שלנו למשא ומתן שבכל אופן לא יכול להתאפשר כיוון שהוא שייך לנו ואנחנו מוכנים לשחרר אותו רק לאירופה וגם זה לא רלוונטי כי עד שמקבלים סרטיפיקט לא זורקים אותו מהסיפון של הסטרומה.

בברכה,
אריה (אורק) בליץ,
מנהל הקבוצה

בניגוד להתנהלות הקטנונית של שומר החומות כלפי קראנקו שהקריב את גופו למען הקבוצה, אני חייב לציין לחיוב את הנהלת "הברווזים הצולעים" שאיפשרה לי לצאת לשנת התאווררות בליגה ההודית (השאלה בלי תמורה, שומר!!). אני אמנם עדיין מרגיש מאוד מחובר לאוהדים ולמועדון, אבל הרבה זמן חיפשתי הזדמנות לצאת ולהוכיח את עצמי בחו"ל. דודו דהאן ורונן קצב סידרו לי חוזים בגנק ובגנט (או באיזו קבוצה בלגית דמיונית אחרת שהם המציאו בשביל כדורגלנים ישראלים בינוניים), גם צ'לסי ריחרחה, אבל בסופו של דבר החלטתי שדווקא "בומביי טייגרז" מתאימים לי יותר בשלב הזה של הקריירה. אני מודה לכל האוהדים שהתקשרו והתחננו שאישאר (או שאלך?), ומבטיח לחזור בעונה הבאה מחוייב מתמיד למועדון.
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  13:51:49  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בימים האחרונים אוהדי בני לודז' החליטו לקחת אחריות. המיאוס הנוראי בבעלי הקבוצה תרם למעשה אצל אוהדי הקבוצה. קבוצה חדשה הקמנו. כן כן, הדבר עומד לקרום עור וגידים.
המסקנה הראשונה אליה הגענו, אחרי תחקיר עמוק והתייעצות עם אנשים שעברו בקבוצה, היא שאת בני לודז' של בליץ ואמציה לא ניתן להציל. מדובר בחור שחור מבחינה כלכלית, תדמיתית ומקצועית. זו קבוצה של אשכנזים, שמאלנים, עיתונאים גאזענים בלי עתיד, שבמוקדם או במאוחר תקרוס, ותשאוב את מי שבתוכה לבורות המוות.
בכובשי קטמון 5 קבוצה חדשה תעלה למגרש ושמה "לך בני לודז'". היא, היא בני לודז' האמיתית.

השקיפות היא ערך רם מעלה, ובכל זאת, בשבועות הקרובים נשמור על איפוק וריסון, לא נצא בהצהרות בומבסטיות על-מנת שלא לאפשר לאנשים הרעים להפיל את המיזם הנדיר הזה.
מה שכן אנו יכולים לומר זה שהארנטינאי קרוב לסיכום באמיתית.

בקריאת "לך לך לך בני לודז'!" אסיים.
HALT!
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  15:04:05  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא קונים אהבה עם 1000 יהודים
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  17:11:35  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש שם צל? אני מתה לבוא עם חברתי נאווה, גמלאית של רפא"ל, והיא חייבת צל. היא משהו משהו ללא עוררין האישה הזאת, נשדך אותה בהקדם למשהו נמוך .

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.

נערך על ידי - lili ב-13/02/2011 17:11:49
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  19:06:27  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גאסטון לך לך,
יש לך 24 שעות למחוק את הקבוצה החדשה והפלגנית שלך לפני שאנחנו מלשינים עליכם. על כולכם. אנחנו יודעים איפה אתם גרים, ויודעים איפה אתם מתחבאים.

לא תהיה התראה נוספת.

א. בליץ

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-14/02/2011 19:07:07
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  18:43:58  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, אז ככה:

לג'ון מידלולה: מוזר שדווקא אתה מכולם שב וחותר לך אל אותו מגדלור נכסף בעיניך ומטרתך אחת היא- לחשוף את העובדה שציון מעורבותם של שלושת הגופים אשר צוינו בהודעה שפתחה את האשכול נועד אך ורק להרחיק גורמים לא רצויים מהטורניר. וגם אם כך היה הדבר, מדוע דווקא אתה מכולם חש שהרמזים העבים מופנים אליך? כנראה שפיספסתי משהו די מהותי בשלוש- ארבע שנים אחרונות. דווקא כשאני לוקח את התגובות של שני משתמשים כדוגמת שלומי מלכה ואבו אדהם- ללא ספק שניים שהיו אמורים להרגיש רע עם מעורבות של כל כך הרבה פרסונס נון גרטה בטורניר בדמות בריגדה מלחה שהם לא מחבבים, היוזמה החברתית לה הם בזים, והס מלהזכיר את הפועל כדורסל ואותי- שני סדינים אדומים מבחינתם. אך בכל זאת שני המשתמשים הגיעו לאשכול מפויסים במידת מה ולא רמזו לשום קונספירציה, פרובוקציה או היפר- אינפלציה. אז דווקא אתה בא ומצהיר שמנסים לגרום לך להרגיש בלתי רצוי, או מנסים לגרום לך להדיר את רגליך מהטורניר? כנראה שבאמת פספסתי משהו שהיה פה בפורום בתקופה ששלומי ואתי היגלו אותי לפורום סיביר. אז ברור שהייתי מעדיף שבני לודג', נגיד, לא ישתתפו בטורניר (על "לך בני לודג'" אין מה לדבר בכלל...), אבל אני אחזור ואדגיש שגם הכנסת הגופים האמורים וגם הפרסום על מעורבותם בהודעה הראשונה לא נועדו לגרום לאף אחד להרגיש בלתי- רצוי בטורניר. מי שחושב שהוא צריך להרגיש לא רצוי או אול אפילו מרגיש כך בפועל, שיחשוב מה הסיבה לכך.
הסלע האדום: נכון לעכשיו הטורניר ייערך במב"ט.
רון קרפיבניק: השנה לא ייערך טורניר ילדים, ההשתתפות לטורניר הכללי מגיל 14 ומעלה.
אמיר גולה: ההרשמה תיפתח בתחילת השבוע הבא.
לילי: חברי הבריגדה יתלו במגרש ומחוצה לו צליות לנוחות הצופים.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07