משתמש |
טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 |
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 08/02/2011 : 18:13:48
|
בחייאת מדלולה, יש לי מבחן מחר בארבע ובחמישי בתשע בבוקר. בוא נחכה עם הדיון הזה ליום חמישי בערב, כדי שאוכל לתת את מירב תשומת הלב אליו, ומאידך גם לא אצטער על כך. אני גם לא רוצה להשאיר אותך בלי תשובה יותר מדי זמן, מה גם שנדמה לי שאת התשובות שלי אתה יודע עוד לפני שאני כותב אותן, ורק מנסה לחתור למשהו ספציפי. ולשאלתך, ונתראה שוב ביום חמישי: הנוכחות של קבוצת הכדורסל בטורניר (אם וכאשר זה באמת יקרה) תעזור:
א. לטורניר, בכך שמשחק הראווה שלו, שעד היום נשארו לראות אותו בערך שלושה אנשים שלא הגיעו לחצי הגמר, ימשוך צופים רבים ונלהבים. נוכחות רבה של אנשים עשויה לתרום בכך שניתן יהיה לקיים הגרלה באותו זמן, למכור מרצ'נדייז, ולהעלות את המודעות לקבוצת הכדורגל החדשה של הפועל ירושלים בפני אוהדים שחשבו שיש רק כדורסל. שמת לב שכבר ארבע שנים שאנחנו מקיימים אירוע באמת אדיר, שאנשים עמלים כ"כ קשה כדי להקימו ושיחקו בו כבר מאות אנשים שונים, ולמרות זאת זה עדיין לא צויין בשום כלי תקשורת וספק אם מישהו לא מהצד האדום של העיר יודע על קיומו בכלל? אז משחק ראווה שכזה יכול לחשוף את האירוע בפני הקהל הרחב, ועם יח"צ טוב ניתן יהיה להביא גם תקשורת ואולי כך למשוך ספונסרים נוספים לקבוצה או במיוחד לטורניר. ב. לקבוצה, ניתן כאמור לשאוף להגדיל את המודעות לקבוצה, להרחיב את מעגל האוהדים, וכאמור למשוך ספונסרים נוספים בעקבות כך. דבר נוסף שוודאי לא תסכים איתי לגביו- שיתוף פעולה שלנו עם קבוצת הכדורסל ממצב אותנו כ"קבוצת הכדורגל של האגודה" בטח שבפני הדיוטות שלא בקיאים בכל העניינים המסובכים של הפרשה. לדעתי זה מבורך. ג. לקבוצת הכדורסל (כנראה שפחות אכפת לך)- השתתפות של שחקנים כמו נעימי, אוחיון, קוקיה, חכמון, שמחון וכו' במשחק כזה ובאירוע של האוהדים שלהם, עשוי בהחלט להגביר את ההזדהות של השחקנים עם המועדון וחשוב מכל- עם האוהדים. אם זה יביא לכך ששחקן יוותר בעתיד על מעט יותר כסף בכדי להישאר בקבוצה, אז את חלקנו עשינו. ותחשוב מה זה יעשה לשחקנים הישראלים שלנו לשחק באותה קבוצת קט-רגל ביחד עם ע-ד-י גורדון בטורניר של אוהדי הפועל ירושלים. |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 08/02/2011 : 18:37:32
|
אתה יכול להתרכז במבחנים שלך, אין טעם להמשיך את הדיון הזה.
אם אתה באמת מאמין שאלו הסיבות אז סבבה, שיהיה לכם בהצלחה, הלוואי והטורניר הזה יביא עוד כסף או פרסום לקבוצה.
לדעתי הסיבות הן שונות אבל בסדר, מקווה שתצליחו
בהצלחה במבחנים. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 08/02/2011 : 18:39:26
|
יהיה נחמד להפגיש את שניכם בפודקאסט, ולתת לכם להתגושש שם. מדלולה: מי שמארגן הוא שקובע. זו הפריבילגיה שלו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 08/02/2011 : 19:06:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
בחייאת מדלולה, יש לי מבחן מחר בארבע ובחמישי בתשע בבוקר. בוא נחכה עם הדיון הזה ליום חמישי בערב, כדי שאוכל לתת את מירב תשומת הלב אליו, ומאידך גם לא אצטער על כך. אני גם לא רוצה להשאיר אותך בלי תשובה יותר מדי זמן, מה גם שנדמה לי שאת התשובות שלי אתה יודע עוד לפני שאני כותב אותן, ורק מנסה לחתור למשהו ספציפי. ולשאלתך, ונתראה שוב ביום חמישי: הנוכחות של קבוצת הכדורסל בטורניר (אם וכאשר זה באמת יקרה) תעזור:
א. לטורניר, בכך שמשחק הראווה שלו, שעד היום נשארו לראות אותו בערך שלושה אנשים שלא הגיעו לחצי הגמר, ימשוך צופים רבים ונלהבים. נוכחות רבה של אנשים עשויה לתרום בכך שניתן יהיה לקיים הגרלה באותו זמן, למכור מרצ'נדייז, ולהעלות את המודעות לקבוצת הכדורגל החדשה של הפועל ירושלים בפני אוהדים שחשבו שיש רק כדורסל. שמת לב שכבר ארבע שנים שאנחנו מקיימים אירוע באמת אדיר, שאנשים עמלים כ"כ קשה כדי להקימו ושיחקו בו כבר מאות אנשים שונים, ולמרות זאת זה עדיין לא צויין בשום כלי תקשורת וספק אם מישהו לא מהצד האדום של העיר יודע על קיומו בכלל? אז משחק ראווה שכזה יכול לחשוף את האירוע בפני הקהל הרחב, ועם יח"צ טוב ניתן יהיה להביא גם תקשורת ואולי כך למשוך ספונסרים נוספים לקבוצה או במיוחד לטורניר. ב. לקבוצה, ניתן כאמור לשאוף להגדיל את המודעות לקבוצה, להרחיב את מעגל האוהדים, וכאמור למשוך ספונסרים נוספים בעקבות כך. דבר נוסף שוודאי לא תסכים איתי לגביו- שיתוף פעולה שלנו עם קבוצת הכדורסל ממצב אותנו כ"קבוצת הכדורגל של האגודה" בטח שבפני הדיוטות שלא בקיאים בכל העניינים המסובכים של הפרשה. לדעתי זה מבורך. ג. לקבוצת הכדורסל (כנראה שפחות אכפת לך)- השתתפות של שחקנים כמו נעימי, אוחיון, קוקיה, חכמון, שמחון וכו' במשחק כזה ובאירוע של האוהדים שלהם, עשוי בהחלט להגביר את ההזדהות של השחקנים עם המועדון וחשוב מכל- עם האוהדים. אם זה יביא לכך ששחקן יוותר בעתיד על מעט יותר כסף בכדי להישאר בקבוצה, אז את חלקנו עשינו. ותחשוב מה זה יעשה לשחקנים הישראלים שלנו לשחק באותה קבוצת קט-רגל ביחד עם ע-ד-י גורדון בטורניר של אוהדי הפועל ירושלים.
מבחן מה מבחן. אתה נהנה למשוך את הדיון הזה, שנינו יודעים למה. היית כותב בהודעה הראשונה עדי גורדון, היו לך אנשים מהפלג שעומדים בתור לקנות כרטיסים. בפעם המאה אלף מיליון: לאף אחד אין בעיה עם שום חכמון או נעימי ובטח שלא עם קוקיה שבא איתנו לכל משחק חוץ בעונת 99-2000. הבעיה שלנו היא עם אוהדי בית"ר שבאים למלחה ובעיקר עם דני קליין. אבל למה להכנס לזה עכשיו?
אשכרה עדי גורדון? כל הכבוד. |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 08/02/2011 : 19:54:22
|
עדי גורדון????? אני כבר שם מיום לפני... |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/02/2011 : 21:02:21
|
אמרת עדי גורדון? שכנעת. אפשר גם דורון שפע אחד באותה הזדמנות? |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 08/02/2011 : 22:03:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אמרת עדי גורדון? שכנעת. אפשר גם דורון שפע אחד באותה הזדמנות?
|
I am City till I cry |
|
|
דניאל
6 הודעות |
נשלח - 08/02/2011 : 23:17:16
|
מישהו יודע האם יש תכנון גם לטורניר ילדים ולאיזה גילאים |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 08/02/2011 : 23:20:13
|
א. לטורניר, בכך שמשחק הראווה שלו, שעד היום נשארו לראות אותו בערך שלושה אנשים שלא הגיעו לחצי הגמר, ימשוך צופים רבים ונלהבים. נוכחות רבה של אנשים עשויה לתרום בכך שניתן יהיה לקיים הגרלה באותו זמן, למכור מרצ'נדייז, ולהעלות את המודעות לקבוצת הכדורגל החדשה של הפועל ירושלים בפני אוהדים שחשבו שיש רק כדורסל. שמת לב שכבר ארבע שנים שאנחנו מקיימים אירוע באמת אדיר, שאנשים עמלים כ"כ קשה כדי להקימו ושיחקו בו כבר מאות אנשים שונים, ולמרות זאת זה עדיין לא צויין בשום כלי תקשורת וספק אם מישהו לא מהצד האדום של העיר יודע על קיומו בכלל? אז משחק ראווה שכזה יכול לחשוף את האירוע בפני הקהל הרחב, ועם יח"צ טוב ניתן יהיה להביא גם תקשורת ואולי כך למשוך ספונסרים נוספים לקבוצה או במיוחד לטורניר. ב. לקבוצה, ניתן כאמור לשאוף להגדיל את המודעות לקבוצה, להרחיב את מעגל האוהדים, וכאמור למשוך ספונסרים נוספים בעקבות כך. דבר נוסף שוודאי לא תסכים איתי לגביו- שיתוף פעולה שלנו עם קבוצת הכדורסל ממצב אותנו כ"קבוצת הכדורגל של האגודה" בטח שבפני הדיוטות שלא בקיאים בכל העניינים המסובכים של הפרשה. לדעתי זה מבורך. ג. לקבוצת הכדורסל (כנראה שפחות אכפת לך)- השתתפות של שחקנים כמו נעימי, אוחיון, קוקיה, חכמון, שמחון וכו' במשחק כזה ובאירוע של האוהדים שלהם, עשוי בהחלט להגביר את ההזדהות של השחקנים עם המועדון וחשוב מכל- עם האוהדים. אם זה יביא לכך ששחקן יוותר בעתיד על מעט יותר כסף בכדי להישאר בקבוצה, אז את חלקנו עשינו. ותחשוב מה זה יעשה לשחקנים הישראלים שלנו לשחק באותה קבוצת קט-רגל ביחד עם ע-ד-י גורדון בטורניר של אוהדי הפועל ירושלים.
כפיים, ג'רסי. ולעניני הטורניר: איחוד בני הרטמן חוזרים במטרה אחת: להביא באמ-אמא של הטורניר ולחזור עם הגביע הביתה בתהלוכת נצחון אדירה בעמק רפאים. צפו פגיעה, בני לודג', הברווזים או אוהדי בית"ר. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 00:21:08
|
שלומי מלכה יש סיבה שלא רשמו מהתחלה שהאליל יהיה שם יש גם סיבה שלא רשמו "יגיעו שחקני הפועל כדורסל" אלא רשמו "ישנה הפתעה-רמז זה לא מתאים לכל האוהדים" או משהו בסגנון.
יש אנשים מסויימים שלא רוצים שיגיעו, זה הכל. |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 00:27:59
|
זה, ופרס שרצח את רבין. מלא קונספירציות מסתובבות ואנחנו כמו עיוורים. אתה שטוף מוח בטירוף, חברצ'יק. |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 00:34:37
|
יודע מה, יכול להיות שלא התכוונת לזה, אין לי דרך לדעת זאת בוודאות, קבל את התנצלותי
מה שכן, אתה יודע טוב מאד שיכלת לכתוב מהתחלה שמדובר בעדי גורדון ושות' ולסגור את הדיון המיותר הזה |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-09/02/2011 01:07:47 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 00:41:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
יודע מה, יכול להיות.
מה שכן, אתה יודע טוב מאד שיכלת לכתוב מהתחלה שמדובר בעדי גורדון וכו' ולסגור את הדיון המיותר הזה
חשבתי שעדי גורדון היה חבר של אלי אוחנה ונצפה עימו במשחקי ביתר.. זה לא אמור לפסול אותו? די כבר עם הטרחנות הילדותית הזו של הכשרים ופסילות. |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 01:20:41
|
זה, ופרס שרצח את רבין. מלא קונספירציות מסתובבות ואנחנו כמו עיוורים. אתה שטוף מוח בטירוף, חברצ'יק.
כפיים, דאגת לעורר פרובוקציה. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 09/02/2011 : 05:17:28
|
אינני מאמין בתיאוריות קונספירציה. אני משוכנע שהן מוחדרות למוחנו על ידי חייזרים ובסיוע הסי.איי.איי |
|
|
טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 |
|
|
|