פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 נושא הבא
עמוד: מתוך 7

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  12:47:49  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדלולה היקר,
אני מניח שהסיבה לשינוי בקונספט של הטורניר
הוא שבא ארגון כמו "הבריגדה" שיש לו את האג'נדה שלו
ביחס לקשר שבין קבוצות הכדורגל והכדורסל. החבר'ה בבריגדה
מאורגנים יפה, הם חרוצים עם מוסר עבודה משובח ומביאים הרבה צעירים שנכונים ורוצים לעזור ולארגן את הטורניר.
הללו שארגנו את הטורניר בפעמים הקודמות (פאצ'ה, גולה ואחרים) עסוקים
ויישמחו לעזרה כזאת מצד ארגון הבריגדה
והנה נולד הקשר והשינוי ה"קל" בקונספט של הטורניר.

גם אני לא מת על קבוצת הכדורסל ומה שנהייה ממנה בשנים האחרונות
אבל באים חברה צעירים ורוצים לשנות את זה..
האם זה כל כך נורא?
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  13:23:22  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה
למה לארגן טורניר שמלכתחילה לא מתאים לכל האוהדים וליצור סוג של פילוג במקום להמשיך במסורת ולעשות טורניר שלא מפריע לאף אחד?

שאלה טובה
אני חושב שכדי לענות עליה נצטרך ללכת הרבה מדי אחורה. לימים של גבעת זאב, אנחנו? שיירה לשדרות או לעזה? יוזמה חברתית, טוב או רע? שילוב קבוצות ערביות בליגת השכונות, טוב ליהודים? שילוב קבוצות ערביות משכונות מחוץ לגדר בליגת השכונות, טוב לערבים? אצבע, מונפת למעלה, או שמא למטה?
תשמע, להרבה צעדים שעשו אוהדי הקבוצה (מאז שהפכנו לבעליה) כמייצגים שלה, או לפחות כמייצגים של האוהדים, היו תומכים והיו מתנגדים. מה לעשות. אני, למשל, התנגדתי לכל השלב שבו נכתב בפורום שאני וחברי ההונגרי (ההתקפי, לא ההגנתי) צריכים לעוף ולא לכתוב יותר. אני בטוח שהיו לזה עוד מתנגדים. אני יודע שיש הרבה אנשים (וראיתי כמה כאלה בשיכון לפני מספר ימים) שמתנגדים להצטרפות לשירה בסוף המשחק, ולו רק מהסיבה שהיא מונהגת ע"י חברים ליציע שנמנעים באופן מופגן מלעודד עם כולם בשאר חלקי המשחק. דווקא עם זה אני לא בטוח שאני מסכים. יש המון אנשים שמתנגדים להעברת דיונים על קבוצת הכדורסל בפורום לאוף טופיק. בכל זאת זה נעשה. מישהו שאל מישהו לפני שהביאו את המאמן הטוב בירושלים למשחק ראווה אחרי שהוא לכלך עלינו בכל אמצעי מדיה אפשרי בירושלים רבתי? אני השתגעתי מזה. מעט אחרי הטורניר האחרון אמר לי שומר החומות, ספק בצחוק "פאצ'ה, אם יהיה טורניר בשנה הבאה, הקבוצה שלך לא תורשה להשתתף", לגיטימי? אם אתה טורח ומארגן טורניר ל 200 ומשהו אנשים, אז אולי כן.
עוד דוגמאות? אוהדי הפועל קטמון ירושלים (ואפילו בעליה!!) ששוקלים בכלל ללכת לדרבי בגביע. אותי זה מחליא. אבל אין מה לעשות.
אני בטוח שיש עוד דוגמאות כאלה, כמו לקלל שחקנים שלא נתנו יד לקהל (עוד לא גיבשתי עמדה), כמו לעודד את הקבוצה בהפסדים, לשיר שירי שחקנים וכו', שחלק מהאוהדים עושים, בידיעה שזה בסופו של דבר מייצג את אוהדי הקבוצה, ובידיעה שיש לכך מתנגדים.
אז גם שיתוף פעולה עם מחלקת הכדורסל של האגודה (במשחק הראווה! כל הדיון הזה הוא על משחק הראווה! עוד לא דיברנו מילה על הטורניר, חוץ מדברי הטעם של אבו אדהם בהתחלה) הוא צעד לכיוון מסוים, מעשה, שגם לו יש תומכים ומתנגדים. מארגני הטורניר, כנראה, נמצאים בדעת הרוב הגורסת כי שיתוף פעולה כזה יעשה רק טוב לטורניר, לקבוצת הכדורגל ואולי אפילו לקבוצת הכדורסל. אז למרות שידוע שיהיו מספר מתנגדים לעניין (למעשה, המספר ידוע), ולמרות שמדובר באוהדים ותיקים, משפיעים וחשובים לקבוצה בדיוק כמו כל אוהד אחר, ולפעמים אף יותר (אחת מהם אפילו הייתה גורם מרכזי בהפיכה שלי לאוהד קבוע ביציע באמצע שנות ה-90) עדיין, אי אפשר תמיד לרצות את כולם. כמובן שמנסים לרצות כמה שיותר, כמו לדוגמא משחק הראווה המדובר, או כמו העובדה שאני ולאסלו כבר לא ממש כותבים פה. אני מקווה שיש אנשים שזה עושה אותם מבסוטים. השאלה היא האם בשל העובדה שהמיעוט הוא רועש במיוחד, ובעל כוח רב בפורום, יש להיענות לכל דרישה שלו? (שאלה פתוחה, לי אין תשובה אליה).
חוץ מזה ששוב, הטורניר יתנהל במתכונת רגילה, אוהדי בית"ר שיחליטו משום מה להירשם יזכו להגרלות קשות כרגיל (עד היום שואלים איך יכול להיות ש-3 קבוצות מאותו בית עלו לחצי הגמר) והכל יהיה אדום ושמח, וידידותי למשתמש, כמו בכל שנה. השנה, משחק הראווה יהיה קצת אחר. אף פעם לא חויב אדם להישאר למשחק הראווה, אם כי יש לי הרגשה שהשנה יגיעו אנשים במיוחד אליו.
זהו, בינתיים. מבחנים מחר ומחרתיים מונעים ממני כרגע להרחיב בנושא...

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)

נערך על ידי - Victor Paco ב-08/02/2011 15:10:37
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  14:33:24  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ציטוט:
למה לארגן טורניר שמלכתחילה לא מתאים לכל האוהדים וליצור סוג של פילוג במקום להמשיך במסורת ולעשות טורניר שלא מפריע לאף אחד?

שאלה טובה
אני חושב שכדי לענות עליה נצטרך ללכת הרבה מדי אחורה. לימים של גבעת זאב, אנחנו? שיירה לשדרות או לעזה? יוזמה חברתית, טוב או רע? שילוב קבוצות ערביות בליגת השכונות, טוב ליהודים? שילוב קבוצות ערביות משכונות מחוץ לגדר בליגת השכונות, טוב לערבים? אצבע, מונפת למעלה, או שמא למטה?
תשמע, להרבה צעדים שעשו אוהדי הקבוצה (מאז שהפכנו לבעליה) כמייצגים שלה, או לפחות כמייצגים של האוהדים, היו תומכים והיו מתנגדים. מה לעשות. אני, למשל, התנגדתי לכל השלב שבו נכתב בפורום שאני וחברי ההונגרי (ההתקפי, לא ההגנתי) צריכים לעוף ולא לכתוב יותר. אני בטוח שהיו לזה עוד מתנגדים. אני יודע שיש הרבה אנשים (וראיתי כמה כאלה בשיכון לפני מספר ימים) שמתנגדים להצטרפות לשירה בסוף המשחק, ולו רק מהסיבה שהיא מונהגת ע"י חברים ליציע שנמנעים באופן מופגן מלעודד עם כולם בשאר חלקי המשחק. דווקא עם זה אני לא בטוח שאני מסכים. יש המון אנשים שמתנגדים להעברת דיונים על קבוצת הכדורסל בפורום לאוף טופיק. בכל זאת זה נעשה. מישהו שאל מישהו לפני שהביאו את המאמן הטוב בירושלים למשחק ראווה אחרי שהוא לכלך עלינו בכל אמצעי מדיה אפשרי בירושלים רבתי? אני השתגעתי מזה. מעט אחרי הטורניר האחרון אמר לי שומר החומות, ספק בצחוק "פאצ'ה, אם יהיה טורניר בשנה הבאה, הקבוצה שלך לא תורשה להשתתף", לגיטימי? אם אתה טורח ומארגן טורניר ל 200 ומשהו אנשים, אז אולי כן.
עוד דוגמאות? אוהדי הפועל קטמון ירושלים (ואפילו בעליה!!) ששוקלים בכלל ללכת לדרבי בגביע. אותי זה מחליא. אבל אין מה לעשות.
אני בטוח שיש עוד דוגמאות כאלה, כמו לקלל שחקנים שלא נתנו יד לקהל (עוד לא גיבשתי עמדה), כמו לעודד את הקבוצה בהפסדים, לשיר שירי שחקנים וכו', שחלק מהאוהדים עושים, בידיעה שזה בסופו של דבר מייצג את אוהדי הקבוצה, ובידיעה שיש לכך מתנגדים.
אז גם שיתוף פעולה עם מחלקת הכדורסל של האגודה (במשחק הראווה! כל הדיון הזה הוא על משחק הראווה! עוד לא דיברנו מילה על הטורניר, חוץ מדברי הטעם של אבו אדהם בהתחלה) הוא צעד לכיוון מסוים, מעשה, שגם לו יש תומכים ומתנגדים. מארגני הטורניר, כנראה, נמצאים בדעת הרוב הגורסת כי שיתוף פעולה כזה יעשה רק טוב לטורניר, לקבוצת הכדורגל ואולי אפילו לקבוצת הכדורסל. אז למרות שידוע שיהיו מספר מתנגדים לעניין (למעשה, המספר ידוע), ולמרות שמדובר באוהדים ותיקים, משפיעים וחשובים לקבוצה בדיוק כמו כל אוהד אחר, ולפעמים אף יותר (אחת מהן אפילו הייתה גורם מרכזי בהפיכה שלי לאוהד קבוע ביציע באמצע שנות ה-90) עדיין, אי אפשר תמיד לרצת את כולם. כמובן שמנסים לרצות כמה שיותר, כמו לדוגמא משחק הראווה המדובר, או כמו העובדה שאני ולאסלו כבר לא ממש כותבים פה. אני מקווה שיש אנשים שזה עושה אותם מבסוטים. השאלה היא האם בשל העובדה שהמיעוט הוא רועש במיוחד, ובעל כוח רב בפורום, יש להיענות לכל דרישה שלו? (שאלה פתוחה, לי אין תשובה אליה).
חוץ מזה ששוב, הטורניר יתנהל במתכונת רגילה, אוהדי בית"ר שיחליטו משום מה להירשם יזכו להגרלות קשות כרגיל (עד היום שואלים איך יכול להיות ש-3 קבוצות מאותו בית עלו לחצי הגמר) והכל יהיה אדום ושמח, וידידותי למשתמש, כמו בכל שנה. השנה, משחק הראווה יהיה קצת אחר. אף פעם לא חויב אדם להישאר למשחק הראווה, אם כי יש לי הרגשה שהשנה יגיעו אנשים במיוחד אליו.

אחלה תשובה.. וזה נאמר מאחד ששוקל ללכת לדרבי ולעודד את הפועל, בעד שפאצ'ה וצה יכתבו בפורום, בעד הפועל סל ולשיר לשחקנים.. חרא אמיתי.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  14:36:56  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כלומר: האצבע שלי עמוק עמוק בתחת..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  14:54:31  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ
אחלה תשובה.. וזה נאמר מאחד ששוקל ללכת לדרבי ולעודד את הפועל, בעד שפאצ'ה וצה יכתבו בפורום, בעד הפועל סל ולשיר לשחקנים.. חרא אמיתי.

כלומר: האצבע שלי עמוק עמוק בתחת..

+1 אותו חרא,אותה אצבע

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  15:45:18  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

שאלה טובה
אז גם שיתוף פעולה עם מחלקת הכדורסל של האגודה (במשחק הראווה! כל הדיון הזה הוא על משחק הראווה! עוד לא דיברנו מילה על הטורניר, חוץ מדברי הטעם של אבו אדהם בהתחלה) הוא צעד לכיוון מסוים, מעשה, שגם לו יש תומכים ומתנגדים. מארגני הטורניר, כנראה, נמצאים בדעת הרוב הגורסת כי שיתוף פעולה כזה יעשה רק טוב לטורניר, לקבוצת הכדורגל ואולי אפילו לקבוצת הכדורסל. אז למרות שידוע שיהיו מספר מתנגדים לעניין (למעשה, המספר ידוע), ולמרות שמדובר באוהדים ותיקים, משפיעים וחשובים לקבוצה בדיוק כמו כל אוהד אחר, ולפעמים אף יותר (אחת מהם אפילו הייתה גורם מרכזי בהפיכה שלי לאוהד קבוע ביציע באמצע שנות ה-90) עדיין, אי אפשר תמיד לרצות את כולם. כמובן שמנסים לרצות כמה שיותר, כמו לדוגמא משחק הראווה המדובר, או כמו העובדה שאני ולאסלו כבר לא ממש כותבים פה. אני מקווה שיש אנשים שזה עושה אותם מבסוטים. השאלה היא האם בשל העובדה שהמיעוט הוא רועש במיוחד, ובעל כוח רב בפורום, יש להיענות לכל דרישה שלו? (שאלה פתוחה, לי אין תשובה אליה).

את כל הדברים שרשמת אני יכול איכשהו להבין, מפריע לאנשים להצטרף לשירה בסוף, סבבה שלא ישירו, מפריע לאנשים שיש דיונים על הכדורסל, סבבה שלא יהיה, מפריע לאנשים שאתה כותב פה (אגב, אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר ואם רמזת לכיוון שלי שאני אמרתי לך או לבולגרי משהו כזה אז אתה טועה ובגדול), מפריע לאנשים שיש קהל שנוסע לשדרות, סבבה שלא יסעו, זה לא בשם הקבוצה ולא כלום.

אבל פה היה טורניר ארבע פעמים כבר, מוצלחות מאד (אגב, למרות שכבר אמרתי זאת סחטיין גדול על הארגון שלהם), שאני בטוח שלא היה בהם כלום שהפריע לא למי שבעד הכדורסל, לא למי שנגד הכדורסל, לא למי שבעד הכיבוש ולא למי שנגד הכיבוש.
לי יש תחושה שהצעד הזה נעשה רק כדי להראות "מי בעל הבית פה" ונשמע לי קטנוני במיוחד, צר לי, אבל בלי קשר לשנאה או לאהבה לקבוצה הזו אני לא רואה סיבה לשתף אותם בטורניר, בטח שזה עניין שמעורר מחלוקת ולראיה שהעלית את זה כבר בהודעה הראשית.

איך היית מרגיש למשל אם היו מצרפים איזה ארגון שמאל, למשל יש גבול בחסות מחאיי שיקח חלק פעיל בטורניר? בסופו של דבר רוב האוהדים שלנו הם, מה לעשות, שמאלנים
עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  16:40:59  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
את כל הדברים שרשמת אני יכול איכשהו להבין, מפריע לאנשים להצטרף לשירה בסוף, סבבה שלא ישירו, מפריע לאנשים שיש דיונים על הכדורסל, סבבה שלא יהיה, מפריע לאנשים שאתה כותב פה (אגב, אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר ואם רמזת לכיוון שלי שאני אמרתי לך או לבולגרי משהו כזה אז אתה טועה ובגדול), מפריע לאנשים שיש קהל שנוסע לשדרות, סבבה שלא יסעו, זה לא בשם הקבוצה ולא כלום.

אבל פה היה טורניר ארבע פעמים כבר, מוצלחות מאד (אגב, למרות שכבר אמרתי זאת סחטיין גדול על הארגון שלהם), שאני בטוח שלא היה בהם כלום שהפריע לא למי שבעד הכדורסל, לא למי שנגד הכדורסל, לא למי שבעד הכיבוש ולא למי שנגד הכיבוש.
לי יש תחושה שהצעד הזה נעשה רק כדי להראות "מי בעל הבית פה" ונשמע לי קטנוני במיוחד, צר לי, אבל בלי קשר לשנאה או לאהבה לקבוצה הזו אני לא רואה סיבה לשתף אותם בטורניר, בטח שזה עניין שמעורר מחלוקת ולראיה שהעלית את זה כבר בהודעה הראשית.

איך היית מרגיש למשל אם היו מצרפים איזה ארגון שמאל, למשל יש גבול בחסות מחאיי שיקח חלק פעיל בטורניר? בסופו של דבר רוב האוהדים שלנו הם, מה לעשות, שמאלנים

תשמע, נתת עכשיו מושג חדש לפסוק "הקול, קול יעקב, והידיים ידי עשיו"

בכל מקרה, כדמגוג ידוע ווכחן בלתי נלאה שכמוני, אתה לא מחדש לי הרבה עם השיטה הרטורית הזו שלפיה בוחן המצטט את כל הדוגמאות שניתנו לו, ובאופן אקלקטי ומגמתי בוחר להביא רק את אלה שמתאימות למה שהוא מנסה להוכיח.
אז יפה מאוד נתת דוגמאת לדברים שאמרתי שלדעתך הם לא מטעם הקבוצה, ואיש הטוב בעיניו יעשה בכל הנוגע אליהם.
אממה, שכחת (ניתן לך להנות מהספק) דוגמאות מובהקות לעניין- משחק האימון בגבעת זאב. מה אתה אומר על זה? האם מישהו ביטל את משחק האימון בגלל קומץ בעל דעות רדיקליות שהחליט ככה וככה? מה עם כל נושא ליגת השכונות? מטעם הקבוצה, היוזמה החברתית, או מטעם אוהד וחבר עמותה סהרורי שמחליט החלטות על דעת עצמו? היית שואל אותי הייתי מקיף את תשובה ג', אבל זה לא טוב לגיוס התרומות.
באביג'י/מדלולה, בוא נתפשר באמצע. אף אחת מהדוגמאות (אולי מלבד גבעת זאב אנחנו), אינה מצביעה על אקט שהוא באופן מובהק מטעם הקבוצה, או אם נלך לקראתך עוד טיפה, אף אחת מהן לא קשורה לקבוצה נקודה. אבל, במציאות של הגלגול הנוכחי של הפועל ירושלים, כאשר האוהדים הם בעלי הקבוצה והם מחליטים את ההחלטות, אז מה לעשות, כל אקט של אוהדים הוא אקט של האוהדים שהם בעלי הקבוצה ומכך נובע שזה אקט של בעלי הקבוצה, כלומר של הקבוצה. מבולבל? גם אני. לכן, לדוגמא, כשויקטור יקירינו הלביש את בני משפחתו באפודים זוהרים מהרכב בכדי שישמשו כסדרנים, במשחק שלא נכנסנו אליו נגד נצרת עלית, אז היה לאן להפנות אצבע מאשימה- ההנהלה נושאת באחריות לפאשלה, אנחנו קיללנו קצת, שרנו שירים על דונה וזהו. לעומת זאת, כששרצקי ביקש מתנדבים להשתתף ב"פלוגת סדרן" והתנדבו שני אנשים, אז למי תפנה את האצבע המאשימה? וכשאנשים שומעים ש: *אוהדי הפועל נסעו לתמוך בתושבי שדרות *אוהדי הפועל מארגנים שנה אחר שנה טורניר אוהדים ללא כל תמורה, וביוזמה שלהם בלבד *היוזמה החברתית של הפועל קבלה תרומה מ"הקרן לישראל החדשה" *התקיים טורניר נגד גזענות בחסות הפועל- 6 קבוצות ערביות ו-6 יהודיות (ומעורבות) *אוהדי הפועל אירחו למשחק ראווה את צבי סינגל, נחום תא שמע ומישל דיין ולעומת זאת חגי קול *אוהדי הפועל החליטו ללכת לתמוך בשני הקבלנים שחנקו את קבוצתם במשחק גביע אותו הם מכנים מסיבה לא ברורה "דרבי" *אוהדי הפועל קיללו את ציון X או ציון Y בעוון אי הנפת "יד לקהל" או אי מסירה בזמן *אוהדי הפועל מארגנים שנה אחר שנה מסיבות פתיחה וסיום לעונה- והעונה אף התקיים שעשועון טריוויה מהנה שהכינו מספר אוהדים וכו' וכו' (אם תרצה שאמשיך, דבר איתי בחמישי) אז מה לעשות, זה הפרצוף שלנו כלפי חוץ, כשכמעט כל מי ששומע זאת יודע שכשאומרים "אוהדי הפועל ירושלים" מתכוונים לבעלי קבוצת האוהדים, להם נציגים בהנהלה והם מתפעלים בהתנדבות כמעט כל מה שקשור לקבוצה ולסביבה שלה.
אז כן, מה לעשות שבקטע של "מי בעל הבית פה"- התשובה היא אנחנו האוהדים. לא צריך להוכיח לאף אחד ולא צריך להילחם על זה מחד, אבל גם אין את מי לקלל ולהאשים מצד שני.
בין כל הדוגמאות שאני ואתה העלנו, אני חושב שהדומות ביותר למקרה זה הם: א. מה שהשומר אמר לי במשחק בקריית עקרון. לגיטימי לגמרי שאם הוא יארגן את הטורניר תהיה לו זכות לסנן את החומר האנושי בו. לדעתי לפחות.
ב.שירי שחקנים וקללות לשחקנים באדום. יכול להיות שרק שני אנשים יעשו את זה והשאר יתנגדו, אך השחקנים עדיין ישמעו את מי שמשלם להם את המשכורת מקלל אותם מהיציע או לחילופין שר להם שירי הלל.
ג.מסיבות וטריוויה, היוזמה החברתית הגרלות וליגת השכונות (כוויכוח פוליטי). מי שחושב שזו קבוצת כדורגל ולא מתנ"ס שלא ישתתף בהגרלות וביוזמה החברתית. אם אותו אחד חושב לעומת זאת לארגן מסיבה עם טריוויה- שיבושם לו- אחרים יכולים להחליט שלא להשתתף. אם מישהו חושב שבליגת השכונות לא צריך לשתף ערבים/חרשים/ עילגים וכו'- מוזמן לבחור בין שתי האופציות: או שלא ישתתף בפעילויות ולא יתנדב לפרויקט ויעלה את טענותיו נגדו איפה שבא לו, או שיקים פרויקט דומה בצלמו ובדמותו.
בהמשך ישיר לכך- אם מישהו לא מבסוט מהשתתפות של גורמים עויינים, בעיניו, בטורניר האוהדים- מוזמן לא להישאר למשחק הראווה. אם הוא רואה בהשתתפות זו כמטילה צל אפל על כל הטורניר, שלא ישתתף בטורניר.
באותה מידה, אם יארגו אנשיך, מדלולה, טורניר אוהדים ויחליטו החלטות שימנעו ממני להשתתף (בין אם יאסרו על חברי היוזמה החברתית להשתתף או שיביאו איזה "יש גבול" כזה)- לא אשתתף. אבל זכותם. כל עוד הם באמת מרימים כפפה ומבצעים משהו שלדעתם יסייע לקבוצה באופן מיידי או בהמשך הדרך. אם מספיק אנשים יתנגדו, אז בסך בכל מספיק אנשים יימנעו מלהירשם או להשתתף (מה שבהחלט עלול לקרות גם בכובשי קטמון 5) ואז יהיה כישלון שלו אבות ידועים.
אין פה עניין של בעלי בית. יש פה עניין של "קום עשה" לעומת "שב ותתלונן". שרצקי, גולה והוועדה לא עובדים בשבילנו, והם אמורים כנציגנו להחליט את ההחלטות הטובות ביותר עבור המועדון. כך גם בריגדה מלחה עם התפאורה והשירים, כך גם מתנדבי היוזמה החברתית וכך גם וועדות ההתנגדות.

"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  16:43:03  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

שאלה טובה

אבל מדלולה, מגדל הוא לא ארגון שמאל רדיקלי אלא הפועל ירושלים כדורסל שנמצאת במצב עגום. אני לא הייתי נלחם עליו בעצמי למרות שחושב שזה חשוב.
אבל אם יש כאלו שכן אשמח לחזק את ידיהם.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  16:46:04  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאד לא אוהב את מה שקרה להפועל ירושלים (כדורסל) בשנים האחרונות. עד לפני כמה שנים הייתי מאד מחובר לכדורסל, הרבה יותר מלכדורגל (עידן סאסי ויונה). מה שקורה בשנים האחרונות לא גורם לי להרגיש שייך.
ובכל זאת , לא כל יוזמה צריכה מיד להתקל בשליליות מעצבנת. חיבור לכדורסל יכול מאד ליצור אווירה של אגודה ומשפחה.
למי שמשווה את זה לסאדר, אין לי בעיה שיגיעו שחקנים מסאדר, כל עוד לא מגיעים הקבלנים ואנשיהם. אני חושב שאם עזו ורם סטי יבואו ויראו מה זה משפחה אולי הם יעבירו את המסר לקבוצה שלהם, יבריחו את הקבלנים או יעברו אלינו שנה שעברה כמו ששי עשה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  16:59:41  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
באביג'י/מדלולה, בוא נתפשר באמצע. אף אחת מהדוגמאות (אולי מלבד גבעת זאב אנחנו), אינה מצביעה על אקט שהוא באופן מובהק מטעם הקבוצה, או אם נלך לקראתך עוד טיפה, אף אחת מהן לא קשורה לקבוצה נקודה. אבל, במציאות של הגלגול הנוכחי של הפועל ירושלים, כאשר האוהדים הם בעלי הקבוצה והם מחליטים את ההחלטות, אז מה לעשות, כל אקט של אוהדים הוא אקט של האוהדים שהם בעלי הקבוצה ומכך נובע שזה אקט של בעלי הקבוצה, כלומר של הקבוצה. מבולבל? גם אני.

אבל איך הכנסת אותי לפה?

שמע, מדלולה כבר ילד גדול ואני, שאמנם יש לי חלק זה או אחר בביסוס משנתו הספורטיבית, כבר לא אחראי למה שהוא אומר...

עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  17:19:58  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פאצ'ה
התגובה שלך סה"כ הגיונית מאד אבל היא עדיין לא עונה על השאלה.

המשחק בגבעת זאב הפריע לחלק מהאוהדים, אז הם לא הגיעו, זכותם, בדיוק כמו שזכותי לא להגיע לטורניר שמגדל משתתפת ובדיוק כמו שזכותך לא להגיע לאירוע של צו פיוס. המשחק אימון הזה נערך כי ראשי הקבוצה חשבו שזה יעזור ויתרום לקבוצה, אז כמה אנשים התנגדו לזה, כמו שאמרת קודם, אי אפשר לרצות את כולם, פה העניין הוא שונה.

מה שאני מנסה להגיד בפעם השלישית זה משהו אחר, אתם המארגנים, הבנו, זכותכם לשים שם את הכדורסל, זכותכם גם להביא לשם את גאידמק ויוסי סאסי אם תרצו, בסופו של דבר מי שירצה יצטרף ומי שלא לא, השאלה שלי היא בשביל מה זה טוב? האם בטורנירים הקודמים קבוצת הכדורסל חסרה לך? האם אתה חושב שהיה משהו פגום בטורניר בגלל שהם לא היו שם? באמת מעניין אותי, ואני אשמח לתשובה ולא לענות בדוגמא אחרת שהיא בעצם שאלה אחרת שגם כן מעלה תהיות.

ושאלה לכל התומכים פה בעניין
אם יגיע אחד משני הספונסרים/"נשיאי כבוד" האחרונים של הקבוצה הזאת- ארקדי גאידמק וגומא אגייאר (אין לי שום ספק שאף אחד מהם לא יגיע, אבל מעניין אותי), האם גם אז תגיבו בתמיכה כ"כ נלהבת?

עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  17:28:13  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

פאצ'ה
התגובה שלך סה"כ הגיונית מאד אבל היא עדיין לא עונה על השאלה.
המשחק בגבעת זאב הפריע לחלק מהאוהדים, אז הם לא הגיעו, זכותם, בדיוק כמו שזכותי לא להגיע לטורניר שמגדל משתתפת ובדיוק כמו שזכותך לא להגיע לאירוע של צו פיוס. המשחק אימון הזה נערך כי ראשי הקבוצה חשבו שזה יעזור ויתרום לקבוצה, אז כמה אנשים התנגדו לזה, כמו שאמרת קודם, אי אפשר לרצות את כולם, פה העניין הוא שונה.
מה שאני מנסה להגיד בפעם השלישית זה משהו אחר, אתם המארגנים, הבנו, זכותכם לשים שם את הכדורסל, זכותכם גם להביא לשם את גאידמק ויוסי סאסי אם תרצו, בסופו של דבר מי שירצה יצטרף ומי שלא לא, השאלה שלי היא בשביל מה זה טוב? האם בטורנירים הקודמים קבוצת הכדורסל חסרה לך? האם אתה חושב שהיה משהו פגום בטורניר בגלל שהם לא היו שם? באמת מעניין אותי, ואני אשמח לתשובה ולא לענות בדוגמא אחרת שהיא בעצם שאלה אחרת שגם כן מעלה תהיות.

צודק. אני לא אענה לך בעוד דוגמאות, למרות שהקטע הזה מתחיל להתחבב עלי, ובמקום זאת פשוט אענה לך על השאלה ע"י ציטוט של משהו שאמרת בעצמך:
"המשחק אימון הזה נערך כי ראשי הקבוצה חשבו שזה יעזור ויתרום לקבוצה, אז כמה אנשים התנגדו לזה, כמו שאמרת קודם, אי אפשר לרצות את כולם"
תשנה את המילה "אימון" המודגשת במילה "ראווה", את "ראשי הקבוצה" ב"מארגני הטורניר", והנה ענית לעצמך.
אה, ותסביר לאחיך למה התכוונתי

נערך על ידי - Victor Paco ב-08/02/2011 17:32:54
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  17:39:25  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אם יגיע אחד משני הספונסרים/"נשיאי כבוד" האחרונים של הקבוצה הזאת- ארקדי גאידמק וגומא אגייאר (אין לי שום ספק שאף אחד מהם לא יגיע, אבל מעניין אותי), האם גם אז תגיבו בתמיכה כ"כ נלהבת?

לא מבין איך זה קשור...
ואם ויקטור יעבור עם באזור עם האוטו זה גם אמור לעניין אותי?
אני אסביר להם שמבחינתי הם פשוט לא רצויים שם
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  17:40:04  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סבבה,
זה כל מה שאני רוצה לדעת
איך בדיוק זה יעזור לטורניר?

זאת אומרת, משחק אימון אני מבין, זה מאמן את הקבוצה, זה מדמה משחק אמיתי (כמה שאפשר), זה בוחן שחקנים וכו'

איך אתם חושבים שזה שקבוצת הכדורסל תגיע (מה שיכול להיות שימנע מחלק מהאוהדים שהיו באים אם זה לא היה קורה לבוא) יתרום לטורניר? זה הכל.

ואני אסביר לבאביג'י, הסר דאגה.
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  17:42:06  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2

ציטוט:

לא מבין איך זה קשור...
ואם ויקטור יעבור עם באזור עם האוטו זה גם אמור לעניין אותי?
אני אסביר להם שמבחינתי הם פשוט לא רצויים שם

ואתה לא רואה שום אבסורד בזה שהזמנת את הקבוצה שהם חלק ממנה אבל להם אתה תסביר שהם לא רצויים?
ויקטור לא רלוונטי לא נושא, ויקטור היה רלוונטי אם היו מודיעים שקבוצה מליגה א' גם מוזמנת לאירוע.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07