פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 נושא הבא
עמוד: מתוך 7

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  21:03:03  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדמה לי שעבור רוב רובם של האוהדים משחק כזה הוא צעד מבורך.. אני גם מבין את אלו הנשארים אדישים, ובכל מקרה יציאות היסטריות וטהרניות נגד סטיית התקן החמורה הזו הן באמת מופרכות.
אז אמר מי שאמר שסמלים יש רק על מכוניות. היה נדמה לי שאחרי שארגון האוהדים המשותף עשה כל כך הרבה דברים יפים הטונים ירגעו ואנשים יבינו שלמרות הביקורת (המוצדקת) על קבוצת הכדורסל החיבור בינהן הוא הכרחי.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  21:21:24  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במשחקי הפועל קטמון קהל גדול ובעיקר הקהל שפעיל בעידוד הוא הקהל של הכדורסל...

אני לא מבין מה ההבעיה שהם יטלו חלק בטורניר.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  23:28:13  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם לי הרמז גרם למחשבות על השתתפות של אנשי הכדורסל בטורניר.
וכמדומני בפעם האחרונה ששחקנים של מחלקת הכדורסל שיחקו קטרגל במשחק ראווה זה היה ב 1997 מול בית"ר, ככה שיש פה התקדמות גדולה..
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  23:35:53  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צד מבורך
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  23:39:36  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע לאמץ את החוקים של הטורנירים של מדינת הכדורגל גם אצלנו - לוותר על השופט ולהחליף אותו במזכיר שמודד זמן ושהאחריות על התנהגות הגיונית של השחקנים תהיה עליהם, וככה נמנע התפרצויות שמטורניר לטורניר נהיו יותר קשות

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  01:32:07  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:

אוהדים יקרים ויקרים פחות,
נא לרשום ביומנים:
יום שלישי, 26.4 אסרו חג פסח.
טורניר אוהדי הפועל ירושלים חוזר, ובגדול.
השנה מאורגן הטורניר ע"י "בריגדה מלחה" והיוזמה החברתית.
והשנה משחק ראווה מרגש במיוחד! (רמז: לא בהכרח מתאים לכל הפלגים)
צפו להפתעות, כמו גם להודעה הרשמית על פתיחת ההרשמה. בינתיים כדאי להתחיל להכין קבוצה.

אם מה שכתוב פה מתכוון לאמר שגם אוהדי הפועל ירושלים מליגה א וגם אוהדי הפועל קטמון ישחקו בטורניר אז זה מבורך
ואם לא - אז חבל

מעניין שאני דווקא חשבתי על הכדורסל..

חשבת נכון
אכן כדורסל
התנצלות כנה בפני החבר'ה שמשתדלים לא לפגוע באוהדים אחרים

סוף-סוף איזה הימור אחד מצליח לי אחרי שכולם שמו עלי כזאת עין בהגרלות והפסקתי לזכות..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  03:09:47  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי דעתי לפני הטורניר צריך לשחרר את כל שחקני הבית שלנו, להביא בעלים אוהד בית"ר, מאמן שהוא סמל של בית"ר ולצאת בהכרזה "כובשי קטמון- כי סמלים יש רק על מכוניות", לאחר מכן אפשר לקיים את הטורניר, ורצוי שהשחקנים ילבשו צהוב.

פשוט ביזיון אם מגדל תקח חלק בטורניר הזה, שהיה אחד הדברים המרגשים שהיו בעיר הזאת.
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  03:11:39  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואגב
לכל המתחסדים פה שיצאו בהצהרות "השם שלהם זה הפועל ירושלים ולא משנה מה"
למה לא להזמין גם את יוסי סאסי וחבורתו? אחרי הכל, גם הם נקראים הפועל ירושלים בדיוק כמו הכדורסל, לא?
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  06:44:52  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

לפי דעתי לפני הטורניר צריך לשחרר את כל שחקני הבית שלנו, להביא בעלים אוהד בית"ר, מאמן שהוא סמל של בית"ר ולצאת בהכרזה "כובשי קטמון- כי סמלים יש רק על מכוניות", לאחר מכן אפשר לקיים את הטורניר, ורצוי שהשחקנים ילבשו צהוב.

פשוט ביזיון אם מגדל תקח חלק בטורניר הזה, שהיה אחד הדברים המרגשים שהיו בעיר הזאת.

אז אל תגיע. כל מי שלא לקח על זה אחריות, ונהנה לא לעשות כלום בבית, פשוט תפסיקו לעשות רעש. כל הכבוד למי שעושה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  08:07:01  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
s
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:

אז אל תגיע. כל מי שלא לקח על זה אחריות, ונהנה לא לעשות כלום בבית, פשוט תפסיקו לעשות רעש. כל הכבוד למי שעושה

+1
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  10:00:08  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ידעתי שתגובה כזו תגיע וכבר יש לי תשובה מוכנה.

אני מאוד אשמח לארגן את הטורניר הזה, זה יהיה סוג של הגשמת חלום.

עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  10:06:12  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

כמות הצביעות שנשפכת מפלג "ועדות ההתנגדות" היא בלתי נתפסת.

אוי אוי אוי, כפיר מלול, שגדל בביט"ר ירושלים יאלץ לשחק כדורגל מול יובל נעימי שגדל בהפועל. לאן נוליך את הבושה?
אורי וורנר, שעד לפני כמה חודשים קיבל את המשכורת שלו מאחד, יוסי סאסי, יאלץ להחליף דאבל-פס עם שחקנים שמקבלים את המשכורת שלהם מקליין. אולי אפילו אורי קוקיה יגיע להגיד שלום - איכס!

"השחקנים היקרים" שלנו מורכבים, בין היתר, מכאלה שגדלו בביטר, כאלה שהם אוהדי ביטר, וכאלה ששיחקו אצל יו"רים שעשו הרבה יותר כדי להרוס את הפועל ירושלים. גם אתם הייתם הרבה שנים אוהדים של קבוצה שהמעשים של היו"ר שלה היו פי מליון יותר חמורים.

שנאמר, יאללה יאללה, או בלשון הפורום: "האצבע, להוציא".
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  10:06:51  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

+1

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  12:15:41  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

צור קשר, יוגי היקר. תמיד נשמח לעזרה בארגון.
אפשר גם להכין את הקרקע לקראת העברת המקל בעתיד.
אגב, יש גם כמה מקומות פנויים עדיין בבתי הספר של היוזמה החברתית.
אם תרצה.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 08/02/2011 :  12:24:04  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

צור קשר, יוגי היקר. תמיד נשמח לעזרה בארגון.
אפשר גם להכין את הקרקע לקראת העברת המקל בעתיד.
אגב, יש גם כמה מקומות פנויים עדיין בבתי הספר של היוזמה החברתית.
אם תרצה.

תגיד לי יש לי שאלה רצינית שאני אשמח אם תענה עליה בצורה הולמת ולא משהו מתחכם.

היו עד עכשיו ארבעה טורנירים, אחלה טורנירים, כולם היו (כל מי שיכל) ונהנו.
עזוב את הדיון על הכדורסל, הוא מעייף סתם, בוא נסכם את זה שיש אוהדים שמעודדים אותם ויש שמתעבים אותם, זה מצב נתון.עכשיו למה לארגן טורניר שמלכתחילה לא מתאים לכל האוהדים (ועובדה שאתה אפילו כתבת את זה בהודעה הראשונה) וליצור סוג של פילוג במקום להמשיך במסורת ולעשות טורניר שלא מפריע לאף אחד?

השאלה באמת נשאלת מתוך עניין וחוסר הבנה, אשמח לתשובה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07