פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אגייר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אגייר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אגייר נושא הבא
עמוד: מתוך 4

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 01/02/2011 :  22:54:55  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1.קשה להסתדר ללא הון אלא אם כן רוצים קבוצה בליגות הנמוכות.
2.המטרה היתה סילוק הצמד ומשתושג אני מצפה ששתי הקבוצות יתחברו.
3.אפשר לנקוט לשון מנומסת כלפי אגאיר.

נערך על ידי - פועל ותיק ב-01/02/2011 22:59:19
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 01/02/2011 :  23:40:38  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע לגבי תרומות, לגבי בעלות התשובה היא פחחח.
וקלי, אני גאה להיות קבצן (מוצלח, יש לציין) שמקבץ כסף עבור הקבוצה ששייכת לו ולחברים שלו. בא לי להגיד לך כמה מילים יותר חריפות אבל יש לך בת נחמדה וגם אתה, אחרי הכל, טיפוס חיובי.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 02/02/2011 :  02:17:09  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גולה, בפוסט הראשון שלך פשוט היית צריך לכתוב שהוא ימני/דתי, זה רע בעינך, וזהו. כל פרשנות נוספת על סמך הראיות הקשות שהבאת (אהבתי במיוחד "משחק בנשק בשביל הפוזה") מיותרת ושטחית, ומעידה יותר על המחשבות וההכללות שלך שלך מאשר שלו, וזה באמת לא המקום להרחיב על התופעה הזאת.

את אלונה ברקת גם לא רצית תיאורטית כי היא מצביעה לליכוד או משהו כזה. נציין בזהירות שגם היא וגם הוא תרמו והועילו יותר מאיש מפלגת העבודה ויקטור יונה, או ההוא מסיעת מרצ, נו, שאול אייזנברג. העיקר שאנחנו יודעים איזה תכונות חשובות באמת אנחנו רוצים בבעל הון שיהיה מעורב בקבוצה שלנו, וזה מאוד מעודד.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 02/02/2011 :  06:29:25  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

וקלי, אני גאה להיות קבצן (מוצלח, יש לציין) שמקבץ כסף עבור הקבוצה ששייכת לו ולחברים שלו. בא לי להגיד לך כמה מילים יותר חריפות אבל יש לך בת נחמדה וגם אתה, אחרי הכל, טיפוס חיובי.

בלאש- אין שום מניעה וזכותך להביע את דעתך נגד דעתי גם אם היא תבוטא בחריפות ואני אצטרך להתמודד עם זה.היותי טיפוס חיובי או שלילי לא רלוונטית כי אנחנו חלוקים בדעותינו ולא אישית.

ולעניין-המחלוקת הזו על מגבלות היכולת של 3-4 פיינשמקרים יקרים(ניסוח של הוועדה) שמבצעים קסמים בכל הנוגע לגיוס כספים וראויים להערצה בהקשר הזה (בלי שום ציניות)+ 50 אוהדים מעורבים , להעמיד קבוצה בעלת שאיפות(סבירות-לא יותר) ומאוזנת כלכלית .איננה חדשה ביננו.זה לא ויכוח על אידיאלים אלא על יכולת לממשם במציאות.

אז נעזוב מי צודק בויכוח לעתיד,זה כרגע לא משנה -אבל ברגעים אלה מספר ימים אחרי ישיבה שבה המציאות הלא פשוטה הזו מוצגת ותוך כדי צורך בהתרמות כדי לעמוד בהתחייבויות בליגה ב' ,שוב עולים אנשים שמסבירים בפשטות ובהתעלמות מוחלטת ממציאות זו, שאפילו לגבי תרומות יש להם כל כך הרבה תנאים והשגות,אז זה מגוחך ואפילו מקומם(וכמו שציינתי זה אפילו חסר כיסוי בשטח)
הדימוי של קבצן אידיאליסט שפוסל תורמים קצת בוטה ומוגזם ולא נועד לפגוע,אבל זה היה כדי קצת לגרום לאותם אנשים שיתייחסו לדבר המעצבן הזה שנקרא מציאות.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-02/02/2011 08:39:01
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 02/02/2011 :  08:03:09  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה דיון מוקש זה, ומיותר לחלוטין בעניין אגיאר, אבל אני חייב להוסיף לו כמה מלים עקרוניות. ראשית, לא כל מי שמצטלם בילדותיות עם נשק הוא מיליטריסט, והאנשים שמשתמשים בנשק הזה – והאנשים שנותנים להם פקודות - הם לעתים קרובות גרועים יותר. וגם בענייני גזענות אני מכבד ומעריך התנהלות יומיומית הגונה על פני הצהרות מפוצצות; אני עוד זוכר מצעירותי את הזקנה הערביה העוברת בשכונת הכורדים החירותניקית כדי למכור נענע ופטרוזיליה ביום שרב, כשכמעט בכל בית מציעים לה כוס מים, תה, או עוגיה, קצת צל, וברכות לילדים, לנכדים, ולנינים... אין לי שום ספק שבשכונה שלום-עכשוניקית היא היתה שקופה לחלוטין לתושבים. זה לא אומר שימנים הם פחות גזענים: אבל זה אומר שלגזענות, ולימניות, יש הרבה פנים והיבטים, ושהכללות מתנשאות מסלפות לעיתים משהו מהותי וחשוב.

וזה מה שאני מצפה מבעלים ומאוהדים של קבוצת כדורגל – לא פוליטיקה גבוהה והצהרות על דמוקרטיה, אלא מחויבות יומיומית פשוטה – לשיתוף ערבים בכל הקבוצות בכל הגילים, לשיויון ושילוב אוהדים ערבים (כולל כבוד לשפתם, אגב), למאבק בגילויי גזענות בקהל ואצל היריבות. וזה הכל! אין לי מושג, וגם לא נורא מעניין אותי, מה ג'רסי חושב על הסכם שלום ומה הוא מצביע בבחירות – מה שהוא עושה בליגת השכונות למען שיויון וקירוב בין יהודים וערבים עדיף בעיני על אלף מאמרים חכמים-בעיני-עצמם של יוסי שריד מבית הקפה התל-אביבי שלו...

ועכשו לכדורגל. זכותם – למעשה, חובתם – של אוהדי כדורגל לבחון בשבע עיניים את המועמדים הפוטנציאליים לרכישת הקבוצה (בסטארט-אפים יזמים רעבים-למימון בוחנים כך משקיעים, ולפעמים דוחים אותם, ואף אחד לא מרים גבה). למעשה, למניעים של המשקיע יש משמעות עצומה – רדיפת רווח קל (נדל"ן או מכירת שחקנים) ובידור (צעצוע אופנתי) לטווח קצר המיטה חורבן על קבוצות ענק בכל העולם, וגם בארץ (כולל הפועל ירושלים ההסתדרותית ומרדכי יונה שחמס את המגרש בקטמון). אני תומך ב"חוקה לאוהדים" שתיתן – בכל קבוצה! – יצוג לאוהדים, ותתבע את הסכמתם (כלומר תיתן להם זכות וטו) לצעדים מסוימים של בעלים. הוא (או היא) לא יוכלו לסגור את הקבוצה, לאחד אותה עם אחרת, להעביר אותה עיר, לשנות את שמה (חוץ מהספונסור), או את צבעיה, או את סמליה ללא הסכמת האוהדים; הם יתחייבו על אחוז מסוים מהתקציב לקבוצת נוער וילדים, לפעילות חברתית, לתשתיות; הם יספקו ערבויות לתקציב מינימום של כמה שנים...

...והם ישכנעו את האוהדים ברצינותם, במחויבותם לכדורגל, לקבוצה, לאוהדים, למסורת, ולערכים. אפשר ולפעמים צריך גם להגיד לא (ולא בגלל דיעות "פוליטיות" אלא בגלל הסיבות שמניתי!) - הרבה כסף קל וזמין הוא לפעמים פשיטת רגל והתפוררות מוחלטת בעוד שנתיים.

עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 02/02/2011 :  11:42:37  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הודעה יפה עמוס.
לדרך שלך, צריך להוסיף, יש חשיבות בלא לפסול אנשים באופן אוטומטי בשביל שיוכלו לקבל את אותו סיכוי הוגן לשכנע אותנו בכוונות שלהם, מקסימום נופתע, זה לא יהרוג אף אחד לשמוע. כי יהיה קשה מאוד למצוא בעל הון שיחשוב בדיוק כמוך על כל דבר ועניין, ובנוסף יהיה בן-אדם, בעל אמצעים ותבונה עסקית, מחובר לאוהדים, מסתכל לטווח הארוך וכו' ומשום מה גם רוצה להפסיד כסף בהפועל. באופן כללי, לא מדבר על אגיאר שהוא גם לא רלוונטי ואני גם לא מייחל לו, למרות שאם באמת היה קונה את הפועל של סאסי זה היה סיפור שונה לחלוטין ללא מעט אוהדים ולהתעלם מזה לא יעזור לאף אחד, כן רוצים , לא רוצים, זה לא משנה, אני מצפה מאיתנו להתמודד עם זה ככוח מאוגד ולהשיג בדיוק את הדברים שמנית.
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 02/02/2011 :  12:05:48  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים עם מה שקובקוב אומר (לאורך כל הת'רד) וגם עם עמוס.

בנוסף, אם אגייר מצליח להוציא את הקבלנים מהפועל ס.א.ד.ר זה כבר הופך אותו אוטומטית ליקיר האגודה ולאדם שעשה למען הפועל ירושלים את הדבר הכי גדול בעשרים השנים האחרונות. במקרה כזה יש הרבה על מה לדבר. כמו שעמוס כתב יש לנקוט במשנה זהירות, אבל מהלך כזה הוא בהחלט התחלה. אח"כ אפשר לדבר על תמיכה, שותפות או בעלות. כרגע הדברים הם כל כך רחוקים שחבל על הזמן.

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 02/02/2011 :  23:14:36  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבלי להכנס לאישיותו של אגאייר, נושא רכישת הפועל ירושלים הוא פשוט. אם משהו יקנה את סאדר ויסלק את הקבלנים, אז קטמון סיימה את תפקודה. הקבוצה קמה במטרה לסלק את הקבלנים וכל תוצר מבורך אחר, הוא תוצר לוואי. קבוצת אוהדים זה חמוד, אבל זה אמצעי. אם מחר סאסי ויונה יקומו וילכו מסאדר, המקימים של קטמון יחזרו הבייתה. כנל אם יהיה משהו שיקנה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 02/02/2011 :  23:57:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

מבלי להכנס לאישיותו של אגאייר, נושא רכישת הפועל ירושלים הוא פשוט. אם משהו יקנה את סאדר ויסלק את הקבלנים, אז קטמון סיימה את תפקודה. הקבוצה קמה במטרה לסלק את הקבלנים וכל תוצר מבורך אחר, הוא תוצר לוואי. קבוצת אוהדים זה חמוד, אבל זה אמצעי. אם מחר סאסי ויונה יקומו וילכו מסאדר, המקימים של קטמון יחזרו הבייתה. כנל אם יהיה משהו שיקנה.

מבלי להיכנס לאישיותו של אגאייר, נושא רכישת הפועל ירושלים הוא מעט יותר מסובך ממה שהצגת אותו. אם מישהו יקנה את סאדר ויסלק את הקבלנים, אז מן הסתם יתקיים כנס של חברי העמותה, בו יוצגו האפשרויות השונות, ובו תתקבל החלטה דמוקרטית. זה שאתה החלטת שבמקרה כזה קטמון סיימה את תפקידה לא אומר שזה מה שיקרה. כנ"ל לגבי קבוצה האוהדים כאמצעי בלבד. זה שאתה חושב כך לא אומר שזה בהכרח מה שכולם חושבים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 03/02/2011 :  02:40:45  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מצחיק אותי שככה אתה רואה את הקבוצה שלך להגיד שזאת סיבת הקיום של קטמון אחרי 4 עונות שאנחנו רצים זה קצת מטריד.
קטמון זה לא רק קבוצת מחאה, אם היינו רוצים רק מחאה היינו יושבים בבית ולא מגיעים למשחקים וכל אחד יכול להעיד כמה פעמים הוא החרים משחקים ואמר שהוא לא הולך יותר להפועל וחזר כמו טאטלה, הקמנו את קטמון כי נשבר לנו הזין, קמנו ועשינו מעשה..
אני לא רוצה להיכנס למטרות, חשבתי שזה היה ברור לכולנו אבל כנראה שלך זה לא, בכל אופן אחת המטרות המרכזיות היא להמשיך את הבסיס של קבוצת אוהדים בהפועל ירושלים בשביל שלא נגיע שוב למצב שבו שתי קבלנים או לעניינינו פסיכופת מנסה להשתלט על הקבוצה, אם אגאייר רוצה לקנות את הקבוצה לאחד ולהחזיק ב49% אז מברוק לאיש, אבל אני לא רואה מצב שהוא ייעשה את זה וגם אני לא רואה מצב שהוא באמת יקנה את הפועל אז תעשו טובה בא נתרכז בדברים ראליים, איך לגייס עוד בעלי מניות לקבוצה ובעיקר במשחק בשישי נגד שיכון המזרח.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 03/02/2011 :  09:05:13  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

סבבה, עבורך המהלך שעשינו הוא רק כדי למנוע משני הקבלנים הספציפיים האלו להמשיך להרוס את הקבוצה שלך, עבורי המהלך הוא גם כדי למנוע משני קבלנים מסריחים אחרים להרוס את הקבוצה הזו פעם נוספת בעתיד. אני ממש לא נעול על מודל טהור של קבוצת אוהדים, יש דגמי ביניים אחרים שבאים בחשבון, אבל רק כאלו שישאירו לנו את הכוח למנוע השמדה נוספת של הקבוצה שלנו.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 03/02/2011 :  09:41:51  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

ציטוט:

סבבה, עבורך המהלך שעשינו הוא רק כדי למנוע משני הקבלנים הספציפיים האלו להמשיך להרוס את הקבוצה שלך, עבורי המהלך הוא גם כדי למנוע משני קבלנים מסריחים אחרים להרוס את הקבוצה הזו פעם נוספת בעתיד. אני ממש לא נעול על מודל טהור של קבוצת אוהדים, יש דגמי ביניים אחרים שבאים בחשבון, אבל רק כאלו שישאירו לנו את הכוח למנוע השמדה נוספת של הקבוצה שלנו.

!
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 03/02/2011 :  09:56:37  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעל הבית באמת חשוב. הנה כיוון אפשרי לחיפושים:

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3502661,00.html
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 03/02/2011 :  11:28:35  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוז לתמורה

1. לפי הכתבה הגברת כיום היא בעלת חברת בנייה = קבלנית. האם זה מה שאנו מחפשים?
2. לגבי עיסוקה הקודם של הגברת -את מי אתה מציע מהקולקציה המקומית?
3. לגבי הפתרון האוסטרלי/ספרדי - בהחלט יש מקום לחשוב על ביצוע מקומי

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 03/02/2011 :  12:03:42  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוז לתמורה

1. לפי הכתבה הגברת כיום היא בעלת חברת בנייה = קבלנית. האם זה מה שאנו מחפשים?
2. לגבי עיסוקה הקודם של הגברת -את מי אתה מציע מהקולקציה המקומית?
3. לגבי הפתרון האוסטרלי/ספרדי - בהחלט יש מקום לחשוב על ביצוע מקומי

אני לא פוסל מראש אף אחד. כך שאם יגיע איזה איש ימין שמאלני או איזה איש שמאל ימני אני פתוח להצעות. ולשלוש הנקודות:
1) לאור הנסיון,קבלן בנין נראה מקצוע בעייתי בארץ בכל הקשור לבעלות על קבוצות ספורט. אבל אם פתאום יפנה אלינו אחד שנגלה שהוא אדם ישר אפשר לשקול גם את זה.
2)נביא את זה להצעות ולהצבעה באספת העמותה.
3)מצב כדורגל הנשים בארץ הוא בשפל כל כך עמוק שיצטרכו פתרונות הרבה יותר קיצוניים מלוח שנה להציל את הענף.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אגייר נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07