פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אגייר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אגייר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אגייר נושא הבא
עמוד: מתוך 4

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 03/02/2011 :  13:37:16  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהחלט יכול להיות שמאז הקמת קטמון הצטרפו אנשים שהתאהבו ברעיון של קבוצת אוהדים. אבל עובדתית היסטורית הסיבה שלמענה קמה קטמון היא לסלק את הקבלנים מהפועל ירושלים. הדרך הטובה ביותר שיכולה לקרות היא שקטמון תעקוף במיקום את סאדר. גם איחוד זה טוב, בתנאי שהקבלנים עפים. אם יבוא משהו חיצוני ויגיע להסכם לאיחוד זה יופי, בתנאי שהקבלנים בחוץ.

דיעות של כולנו זה נהדר, אבל עובדתית, קטמון קמה כדיי לסלק את הקבלנים, לא כדיי שתהיי בירושלים קבוצת אוהדים.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 03/02/2011 :  14:21:34  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

בהחלט יכול להיות שמאז הקמת קטמון הצטרפו אנשים שהתאהבו ברעיון של קבוצת אוהדים. אבל עובדתית היסטורית הסיבה שלמענה קמה קטמון היא לסלק את הקבלנים מהפועל ירושלים. הדרך הטובה ביותר שיכולה לקרות היא שקטמון תעקוף במיקום את סאדר. גם איחוד זה טוב, בתנאי שהקבלנים עפים. אם יבוא משהו חיצוני ויגיע להסכם לאיחוד זה יופי, בתנאי שהקבלנים בחוץ.

דיעות של כולנו זה נהדר, אבל עובדתית, קטמון קמה כדיי לסלק את הקבלנים, לא כדיי שתהיי בירושלים קבוצת אוהדים.

קטמון קמה כדי להבריא את הפועל ירושלים ולא כדי לחקות שמחלה אחרת תשתלט את הסרטן הקבלני.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 03/02/2011 :  16:01:56  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

עובדתית מי שסוגר את הבאסטה בדקה שסאסי כבר לא שם מחטיא את המטרה ומוריד את כל העבודה שנעשתה לטמיון.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 04/02/2011 :  11:00:45  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

עובדתית מי שסוגר את הבאסטה בדקה שסאסי כבר לא שם מחטיא את המטרה ומוריד את כל העבודה שנעשתה לטמיון.
[/quote]
ראשית סאסי ויונה, שנית לא צריך לותר על האיכויות שנבנו, צריך לשלב
אין לי ספק שאפשר יהיה לבנות מודל משולב של בעל הון ואוהדים.
כמו שהבאנו את הבשורה במועדון בבעלות אוהדים נביא בשורה חדשה לבעלות משולבת.
אין מקום לשלוש קבוצות מקצועניות בירושלים.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 04/02/2011 :  11:06:03  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האידאל מבחנתי היא שקטמון תעקוף את סאדר בליגה ושסאדר תתפרק.
במקום שני בעדיפות שלי היא שיהיה איחוד שבו הקבלנים יעזבו ותבנה הנהלה שבבעלות האוהדים ושתורם עלום שם יסכים לממן קבוצה בתקציב של ליגת העל ללא צורך להיות הבעלים.
אבל אם שני התרחישים הללו לא יקרו. אז גם אופציות אחרות מקובלות עלי. למשל אם מחר סאסי ויונה יודיעו שהם עוזבים את סאדר, למחרת אני חוזר לקבוצה שלי ללא תנאים מוקדמים, עם הנהלת אוהדים ובלי.
מבט על בעלי הקבוצות בליגת העל יגלה לנו שאמנם סאדר ויונה הכי גרועים, אבל המצב שם לא מזהיר. אלי טביב, משפחת לוזון ואחרים לא בהרבה יותר טובים. אם רוצים קבוצה בליגת העל יכול להיות שנצטרך להתפשר ואני לא רואה באגייר יותר גרוע מהאחרים.
אני מסכים שאין מקום ל3 קבוצות מקצועניות בשום עיר בישראל. יכול להיות שהפתרון זה הפועל ירושלים חזקה נקייה מקבלנים והפועל קטמון חובבנית בליגה א או ב' שמנוהלת על ידי האוהדים. במקרה כזה אני אוהד את 2 הקבוצות.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אגייר נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07