משתמש |
אגייר  |
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 08:38:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
שאלה בבחינה לאתיקה ומוסר: גומא אגייר הגיע למשחק בית של הפועל קטמון ירושלים והתלהב ממה שראו עיניו. הוא פונה להנהלת הקבוצה/עמותה ומציע תרומה של 100 אלף ש"ח ללא כל תנאי, ללא כל התחייבות של הקבוצה/עמותה כלפיו או שלו כלפי הקבוצה/העמותה. האם לקבל את התרומה? נא לנמק את התשובה, בין אם היא חיובית ובין אם היא שלילית.
וכמו יהודי טוב, נענה בשאלה: אלי אוחנה מגיע לצפות במשחק בית. כירושלמי גאה, הוא מתלהב ממה שראו עיניו, למרות שהוא לא אוהב חלק מהשירים ביציע. בהמשך הוא מחליט לפתוח דף חדש עם אוהדי הפועל, פונה להנהלת הקבוצה/עמותה ומציע תרומה של 100 אלף ש"ח ללא כל תנאי, ללא כל התחייבות של הקבוצה/עמותה כלפיו או שלו כלפי הקבוצה/העמותה. האם לקבל את התרומה? נא לנמק את התשובה, בין אם היא חיובית ובין אם היא שלילית.
אותה שאלה לגבי ויקטור יונה, שלאור מאבקו עם סאסי, מחליט לתרום לקבוצה כדי לחזק אותה במאבקה הצודק. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 08:42:14
|
ולגבי התשובה לשאלה האתית. לדעתי, אם זה רק תרומה, זה בהחלט במסגרת המנדט של נציגינו בהנהלה להחליט אם לקבל את התרומה או לא. גם בשביל זה אנחנו בוחרים אותם. גם אם זה רק תרומה בלבד, יש חסרונות, ולא רק אתיים, לקשר עם גומא. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 08:48:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
שאלה בבחינה לאתיקה ומוסר: גומא אגייר הגיע למשחק בית של הפועל קטמון ירושלים והתלהב ממה שראו עיניו. הוא פונה להנהלת הקבוצה/עמותה ומציע תרומה של 100 אלף ש"ח ללא כל תנאי, ללא כל התחייבות של הקבוצה/עמותה כלפיו או שלו כלפי הקבוצה/העמותה. האם לקבל את התרומה? נא לנמק את התשובה, בין אם היא חיובית ובין אם היא שלילית.
וכמו יהודי טוב, נענה בשאלה: אלי אוחנה מגיע לצפות במשחק בית. כירושלמי גאה, הוא מתלהב ממה שראו עיניו, למרות שהוא לא אוהב חלק מהשירים ביציע. בהמשך הוא מחליט לפתוח דף חדש עם אוהדי הפועל, פונה להנהלת הקבוצה/עמותה ומציע תרומה של 100 אלף ש"ח ללא כל תנאי, ללא כל התחייבות של הקבוצה/עמותה כלפיו או שלו כלפי הקבוצה/העמותה. האם לקבל את התרומה? נא לנמק את התשובה, בין אם היא חיובית ובין אם היא שלילית.
אותה שאלה לגבי ויקטור יונה, שלאור מאבקו עם סאסי, מחליט לתרום לקבוצה כדי לחזק אותה במאבקה הצודק.
נתחיל עם השאלה הפשוטה: בשום פנים ואופן לא יונה. אי אפשר לסמוך על אף מילה שלו, לא ניתן להיות בטוחים שלא ידרוש לעצמו זכויות/יחזור בו מן התרומה. למעשה, סביר להניח שאחד משני הדברים יקרה.
לגבי אוחנה, השאלה קצת יותר סבוכה - בין היתר מכיוון שיש לנו כמה שחקנים יוצאי בית"ר, אבל לא בדרגה של סמל. אולי יש להציב לו תנאים, שיכללו נאמנות להפועל קטמון לא רק כאלטרנטיבה לסאסי-יונה, אלא כאלטרנטיבה לבית"ר עם כל המשתמע מכך: אנטי גזענות ונכונות לנצח בדרבי יום אחד, עם התמיכה של אוחנה. עם הוא מוכן לתנאים הללו, אפשר לקבל ממנו כסף. עושה רושם שהו שפוי ואמין יותר מיונה, גיידמאק או אגייר. אבל במילים אחרות: הוא לא יסכים לתנאים, לכן לא לקחת ממנו סכום גדול של כסף. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 09:25:03
|
איזה נושא מלבב על הבוקר! גומא הוא בדיוק האיש שחיכינו לו - איש שמשלב את כח הרוח עם כח הכסף. אמנם יהיו אנשים שיתהו איך ישלב איש החזון מברזיל בין בעלות על קבוצת כדורגל לבין הפרוייקט רב החזון שבו הוא עסוק יום ולילה - בניית בית המקדש השלישי? ירגעו אותם קטני רוח. אגיאר זיהה בחוכמתו את הפוטנציאל העצום של הר הבית כמשטח כדורגל. השילוב בין בית מקדש לאיצטדיון הוא שילוב מנצח. גם מרכז רוחני שאליו ינהרו מכל העולם וגם מקור הכנסות לא קטן. שלא לדבר על השילוב המנצח של הפרחת יונים לפני משחק, והקרבתן על המזבח אחריו. הזריזים שבכם כבר הבינו שהשלב הבא הוא פינוי הר הזיתים מיושביו (או שוכביו) בשיטת פינוי-פיצוי ,והפיכתו ליציע ענק. וזאת רק ההתחלה.
אין ספק שהרעיונות של האיש הזה יובילו אותנו לתהילת עולם.
ואם כבר איחוד תחת אגיאר, אני מציע גם את צרופו של רוברט מקסוול למיזם. איל העיתונות, יזם "ג'רוזלם יונייטד", שבזמן האחרון מבלה את רוב זמנו בצלילה באוקיאנוס ישתלט על העיתונות והרדיו המקומית וכך יושלם הניצחון. תארו לכם את תכנית הספורט בהנחיית אופירה אסייג שבה יספרו נשותיהם של שי וליאור איך זה לחיות עם סימלי הצלחה כאלה. |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 10:07:59
|
בטח שכן! לקחת כל שקל אפשרי מהקוקו הזה לפני שזה ילך למקום אחר. כל עוד הוא לא מקבל שליטה, מה איכפת לי על איזה תרופות הוא או מי ראש הממשלה המועדף עליו. לקחת לו כסף וכמה שיותר. שיתן מזומן או לפחות יפקיד ערבויות.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 10:30:09
|
אפשר להדגיש נקודה גם בלי להמציא דברים, להטיח גזען , להקצין ולהגיד שהוא יותר גרוע מסאסי, או להפוך אותו לסמל בית"רי:
א. לא סיבך ולא נעליים, ממש לא נכון, להפך: כיסה חובות בסכום של 1.5 מיליון דולר להפועל, ונתן לבית"ר 4-5 מיליון דולר שלא היה להם שקל על התחת והבעלים שלה היה בחזקת נפקד נעלם ולא קיבל כלום בתמורה.
ב. גומא של דו קיום: "אנשים לא מבינים את זה, אבל כשהאצטדיון ייבנה, הפועל תהיה האירוע הכי פופולארי בירושלים. אבל הדבר הנחמד ביותר בנוגע לכדורסל, זה שהפלסטינאים, הערבים, ייהנו גם הם לצפות במשחקים. מדובר בקהל גדול. אמנם פלסטינאים אוהבים יותר כדורגל, אבל הם יכולים להתחיל לאהוב כדורסל. אם יהיה להם מועדון, בירושלים, אותה הם מחשיבים לבירת הרשות הפלסטינית, ואם לנו יהיו כמה שחקנים ערבים, זה יהיה פשוט ענק. תשמע, כשאני עסקתי בספורט, היו לי כמה חברים מוסלמים נחמדים. גרתי עם חלק מהם, וגדלתי איתם. אם נמצא שחקן ערבי נחמד, מלומד ומכובד, אנשים יחשבו שהוא גיבור ויתמכו בקבוצה"
ג. לומר שגומא גרוע פי כמה וכמה מסאסי זה באמת חוסר הבנה מוחלט, וגם כושר שיפוט מוסרי לקוי. לשנן 100 פעם- סאסי חרא של בן אדם, לסאסי אין לב, גם על פיוטה ול.ס.ד ביחד הוא לא חושב לשחרר אף אחד משבי, בטח ובטח לא להצעיד את הפועל לאנשהו או להיות קשוב לאוהדים.
ד. אלי אוחנה=גומא אגייאר, לא צריך להגיב לזה בכלל. בני סיוון צהוב ותיק מגומא, טוען שהוא שונא הפועל ירושלים ושאין בעיה להיות אוהד קטמון ובית"ר ונראה שזה לא מפריע לאף אחד, אז זה שבית"ר היא הבחירה הראשונה של גומא זה לא קלף חכם לשלוף, זה לא שהוא אוהד שלה 50 שנה, הוא אוהב את ירושלים ובית"ר כרגע הכי כוסית בעיר, כבר 30 שנה בערך היא הכי כוסית ואת הכוסית תמיד בוחרים קודם גם אם יש לה חרא אופי.
בוא נשמור על הדיון נקי , אתם יכולים להביא סיבות יותר טובות למה הוא לא מתאים. אחת מהם, לדוגמא- זה שהוא באמת פסיכי על כל הראש. ובכל מקרה, אם באמת יש דברים בגו', סאסי כבר ידאג להכשיל את זה. אני מהמר שהוא מבקש בין 12 ל- 20 מיליון . |
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 10:41:27
|
קודם כל נראה אותו מצליח לקנות את סאדר מסאסי...
לדעתי יש לו יותר סיכוי להקים בית מקדש שלישי :)
|
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 14:04:24
|
עד עכשיו היה תנאים לגבי בעלים כלומר למי שישפיע על הקבוצה -את זה עוד הבנו.עכשיו ממתברר שלקבצנים האידיאליסטים פה הזה יש תנאים גם לגבי תרומות חסרות השפעה...אהלן וסהלן אני אומר. למיטב ידיעתי קיבלנו 413 חברי עמותה + עשרות ספונסרים שאין לנו מושג על רובם כלום(וטוב שכך)חוץ מזה שניתן להשתמש בכספם. אתם באמת מאמינים בשטויות האלו? -אנא ישמו אותן הלכה למעשה.כל חבר עמותה ,תורם (יש כרגע כפתור כזה באתר) ,ספונסר -ימלא שאלון עם מלא שאלות שבו תיבדק זכותו להנות מהפריבליגיה לתת כסף :השקפותיו הפוליטיות ,דתיות ,אהדת ספורט מאז נולד ,מצב בריאותי וכו'.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 14:21:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי אתם באמת מאמינים בשטויות האלו? -אנא ישמו אותן הלכה למעשה.כל חבר עמותה ,תורם (יש כרגע כפתור כזה באתר) ,ספונסר -ימלא שאלון עם מלא שאלות שבו תיבדק זכותו להנות מהפריבליגיה לתת כסף :השקפותיו הפוליטיות ,דתיות ,אהדת ספורט מאז נולד ,מצב בריאותי וכו'.
אני כנראה לא עומד בשום קריטריון של אף אחד, אבל כבר תרמתי אתמול ולא ניתן כבר לדחות את התרומה הזאת. אז לכל מי שכותב כאן בעד או נגד ספונסר במצב שפיות כזה או אחר - האם כבר תרמתם כדי שתהיה לנו גם בעתיד קבוצה שנוכל להמשיך להתווכח על ספונסרים מדומים? באנגלית אומרים - put your money where your moth is |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 14:22:48
|
לגבי תורמים ומממנים - כל החקירה על מניעים ואישיות והשקפות וכו' מיותר (אם כי אני בכלל לא בטוח שאגיאר מורשה חתימה; נדמה לי שרק אשתו). כל פרוטה מתקבלת כאן בברכה, ואני מוכן גם לנשק לתורם את התחת
לגבי בעלים - שאלות, תהיות, ספקות,וחקירות הן בהחלט במקום מצד אוהדים בכל קבוצה ועל אחת כמה וכמה בקבוצת אוהדים. ממש כמו כל שותף עסקי. במשולש אוהדים-בעלים-צוות מקצועי מותר לכל אחד לתהות, לתשאל, לבחון, ולפסול (כלומר, לסרב להתחבר) עם האחרים
|
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 16:00:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
אם הוא יהיה רק בהפועל בלי בית"ר, אני לא רואה סיבה שלא לבדוק את העניין בשיא הרצינות. לפחות לשבת איתו. זה שהוא היה באברבנל או איפה שזה לא יהיה, לא פוסל אותו מכלום (ובטח לא לומר שהוא גרוע מסאסי הפושע).
אם רואים שהעניין רציני צריך לראות איך משלבים בין בעלות, כסף וזכויות אוהדים.
נ.ב: בניגוד לארקדי, גומא לא עושה רושם של בן אדם חרא.
שום דבר רע חוץ מזה שהוא פנאט דתי וגזען מטורף?
משוגע כן. פנאט? לא חושב דתי? לא יודע וגם לא מענייני. גזען? גם כן לא חושב.
וחוץ מזה, מה שכתבו קובקוב וקלי. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 19:15:08
|
קובקוב, אתה שם לב מה אתה אומר? לא גזען? תעבור על מה שאתה מצטט לפני "יש לי הרבה חברים ערבים" (משפט שכמעט מיד אחריו מגיע ולכן אני מכיר אותם, ויודע שהם לא רוצים שלום. מבית היוצר של הגזענים ביותר) "אם נמצא שחקן ערבי נחמד, מלומד ומכובד...", תחזור לתמונות שלו, במוצב מג"ב משחק שם בנשק של חיילים בשביל הפוזה, או תעבור על ראיונות שלו שהוא מדבר בהם על המשיח, או על הבנייה במזרח ירושלים, ואז תגיד אם הוא פנאט דתי וגזען או לא |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 19:58:55
|
גולה - לא הייתי עושה תחרות גזענות (וגרימת נזק נורא) בין אגיאר התמהוני הלא-מזיק על קלישאותיו ובין כמה מתומכינו המושבעים... כל הדיון הזה מיותר
חוץ מזה, מהתרשמות אישית שטחית וללא כל בסיס, בין המיליונרים המעונבים שנחתו פה, אגיאר נראה לי בחור נחמד; אבל על זה קשה להתווכח ולהוכיח
|
 |
|
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 20:52:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
תגידו לי התחלקתם על בננה? התשובה היא חד משמעית לא!
|
 |
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 01/02/2011 : 20:59:58
|
כמה צביעות בפורום הזה זה לא יאומן... שאגייאר קנה את ביתר כולם קיללו את אמ-אמא שלו וקרו לו חולה נפש ואיך ביתר יכולים להרשות לעצמם ליהיות בבעלות של כזה משוגע... בואו לא נשכח שהבן-אדם אשכרה חולה נפש עם תעודות אז זה שהוא עובר לצד השני של העיר לא אומר שהוא השתנה. במידה והוא קונה את ס.א.ד.ר אז אנחנו בבעיה ענקית. אני מאמין שהרבה אוהדי קטמון יחזרו למקורית ואז קומץ יותר קטן יצטרך להתמודד עם קבוצה עם הרבה יותר קהל וכסף |
 |
|
אגייר  |
|
|
|