משתמש |
אלי אוחנה  |
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 18:50:44
|
הסגנון והתוכן בנושא אוחנה ממש דוחים. אני חושב אחרת; גם על אוחנה וגם על מאפייני היריבות העירונית ועל ההתמקדות באויב האמיתי: הכהניסטים ביציע המזרחי שאוחנה אינו נימנה עליהם. אם גם אני לא אדום אמיתי, אז אולי אהוד ברק הוא באמת יורשו של דוד בן-גוריון... |
 |
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 19:17:49
|
עם כל זה שהוא בן פרוצה... מעניין מה יונתן כהן, האוהד המפורסם, אומר עליו מבחינה אישית.. בדיוק ראיתי אותם משוחחים על אורי מלמיליאן במסגרת חדשות הספורט. אולי הוא רק מגעיל חיצונית? |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 19:35:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
עם כל זה שהוא בן פרוצה... מעניין מה יונתן כהן, האוהד המפורסם, אומר עליו מבחינה אישית.. בדיוק ראיתי אותם משוחחים על אורי מלמיליאן במסגרת חדשות הספורט. אולי הוא רק מגעיל חיצונית?
באמת נורא מעניין. תגיד, זו אותה תכנית בה בדיוק הרגע הראו שבמשחק הליגה של קבוצת הכדורסל של בית"ר מירושלים אין קהל כמעט? איך אומרים, אין גביע, אין אירופה אז אין אוהדים? |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 19:50:25
|
לא מובן לי האשכול המעמיק הזה. ואני לתומי חשבתי שקטמון אמורה לשדר משהו מרענן ושונה מנוף הכדורגל הטיפוסי והוולגרי שמאפיין את מחוזותינו ויעידו עשרות הזאטוטים שמצטרפים לחוויית ימי שישי בצהריים. מה להם ולמקצוע של אמא של אוחנה?!!
 |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 19:51:41
|
ציטוט: באמת נורא מעניין. תגיד, זו אותה תכנית בה בדיוק הרגע הראו שבמשחק הליגה של קבוצת הכדורסל של בית"ר מירושלים אין קהל כמעט? איך אומרים, אין גביע, אין אירופה אז אין אוהדים?
לא יודע מה הנקודה שלך... אבל עצם זה שאתה יודע שיש משחק של הפועל ירושלים מראה שאתה לא באמת חושב שזאת הקבוצה של בית"ר... |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 20:40:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אני לא חושב שאלי אוחנה בן זונה. הוא סמל הליכוד, שחצן, ימני, לאומי, בית"רי אמיתי וכל מה שאיננו קטמון. זה לא הופך אותו לבן זונה. גם אם זה הופך אותי לאוהד פחות טוב משאר הכותבים בפורום.
אין כמו דמגוגיה. אף אחד לא טען שאתה אוהד פחות טוב בגלל שאה לא מקלל את אלי אוחנה. מצד שני, אתה התחלת לכתוב כמה חשבת ש"אוהדי קטמון" הם משהו אחר וכל הריטואל הקבוע. פה זה פורום הפועל ירושלים- מי שרוצה יכתוב שאלי אוחנה בן זונה, מי שלא רוצה- לא. זה הכל. |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 20:41:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ הגדול מכולם
בן רימוז כל הכבוד לך!!!! אני איתך אחי אני בדיוק חושב כמוך... כנראה גם אני אז לא אוהד אם אני לא מקלל את אוחנה
כנ"ל. |
 |
|
אבנר
19 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 22:17:16
|
חברים יקרים אני מגיע למשחקים שומע את השירים (מאוד נהנה) אבל לא מבין את הרקע האם אפשר לקבל שיעור "בהיסטוריה" לגבי האנשים הנ"ל ולמה הם מוזכרים לטובה או לרעה בשירים:
נתחיל בטוב סלמן עמר
נמשיך באופיר עזו ואלי אוחנה
|
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 22:35:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
באמת נורא מעניין. תגיד, זו אותה תכנית בה בדיוק הרגע הראו שבמשחק הליגה של קבוצת הכדורסל של בית"ר מירושלים אין קהל כמעט? איך אומרים, אין גביע, אין אירופה אז אין אוהדים?
דיווח מיוחד למשתמש שלומי מלכה. חזרתי עכשיו מהמשחק. משחק אדיר, עידוד מצויין ודווקא די הרבה קהל, רק שרבים איחרו.. בכל זאת הפועל, מה לעשות..  |
 |
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 23:31:15
|
אשכול מיותר לחלוטין.מי שלא מכיר את ההיסטוריה שיחפש דרכים ללמוד. לא בפורום. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 23:48:07
|
תגידו, אני בא לכל משחקי הבית, וחלק ממשחקי החוץ, אני שומע המון שירים ונורא נהנה מהם. אשמח להכיר קצת יותר את ההיסטוריה של המועדון. מישהו יכול להסביר לי מה זה "גולה גולה אלוהים"? |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 23:49:36
|
האשכול הזה מבייש. אני מקבל שמשהו מקלל תוך כדי משחק אבל לחזור על זה כאן בפורום שוב ושוב זה מבייש ותת רמה .אני מנסה לשכנע את כל מי שמסביבי שהוקם כאן משהו אחר- הפועל קטמון, כנראה שטעיתי. מתי אמורה ההנהלה של הפורום להתערב?
|
נערך על ידי - פועל ותיק ב-17/01/2011 23:50:39 |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 23:59:45
|
למי שעדיין לא מבין: התואר "בן זונה" בסלנג הוא מזמן לא קללה ולא תאור עיסוק של אימו של נושא המשפט, אלא תיאור אופיו. וכן, אלי אוחנה הוא ההגדרה המדוייקת של בן זונה, לכל הפחות מנקודת מבטם של חלק גדול מאוהדי הפועל ירושלים. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 18/01/2011 : 00:06:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
בכל זאת הייתי מעוניין להעלות את הרמה של האשכול לרמה אקדמית ,לנצל את הפגרה ולשאול שאלה בנושאי גנטיקה,ולברר סוגיה מרתקת בעניין זה. הכיצד זה שבאותה משפחה נולד אח ,אלי- שעובדתית הוא בן זונה ואילו אחיו ציון למרות היותו אח של בן זונה ,בכל זאת איננו בן זונה.
ההסבר לכך הוא פשוט: "זונה" הוא מקצוע לכך דבר. בתקופה שלפני הולדתו של אלי עברה המשפחה משבר כלכלי קשה שאילץ את אמא של אלי לצאת לשוק ולעבוד כדי לפרנס את משפחתה. כתוצאה מכך נולד אלי. לעומת זאת, בתקופה בה נולד ציון המצב הכלכלי של המשפחה היה טוב יותר ולכן האם לא נאלצה לעבוד במקצועה.
אני לא מבין, מצטער. אני מתבייש בכתיבה הזאת.
|
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 18/01/2011 : 00:08:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
אשכול מיותר לחלוטין.מי שלא מכיר את ההיסטוריה שיחפש דרכים ללמוד. לא בפורום.
תגובה מיותרת לחלוטין, מי שרוצה לדעת משהו, שישאל, אתה לא חייב לענות.
מה שכן, נושאים לגבי כל מיני בני זונות ושאר ירקות כדאי לפתוח בעוף טופיק. |
 |
|
אלי אוחנה  |
|