פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אלי אוחנה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אלי אוחנה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אלי אוחנה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  00:16:35  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

אשכול מיותר לחלוטין.מי שלא מכיר את ההיסטוריה שיחפש דרכים ללמוד. לא בפורום.

תגובה מיותרת לחלוטין, מי שרוצה לדעת משהו, שישאל, אתה לא חייב לענות.

מה שכן, נושאים לגבי כל מיני בני זונות ושאר ירקות כדאי לפתוח בעוף טופיק.

מסכים לגבי בקשת המידע, אך סבור שגם שם באוף טופיק ראוי לשמור על רמה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  00:38:45  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ופועל ותיק, קח בחשבון שאין מצב שכל המשתמשים בפורום יהיו מרוצים. אם המנהלים יעבירו את הנושא לאוף-טופיק, ובטח אם הם ישתדלו לשמור על רמת דיון "נאותה" בפורום, מיד יגיעו הקולות של האנשים שיצעקו שיש סתימת פיות בפורום וצנזורה. וכמובן שבפורום של קבוצת אוהדים מן הראוי לתת לאוהדים, שהם גם הבעלים, להתבטא בכל דרך שבה הם רוצים (כל עוד היא חוקית, כמובן).

ככה זה, אף פעם אי אפשר לרצות את כולם...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  01:34:35  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נשכח את כל הפעמים שהוא קילל אותנו בפומבי ועשה לנו אצבע משולשת. מסמל את כל מה שאנחנו כל כך שונאים בביט"ר.

או במילים אחרות-בן בן זונה. ומי שזה לא מתאים לו, יש אשכול על כדורעף באוף טופיק, אולי שם אין קללות.

כל כך מגיע לו כזה אשכול, למניאק.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  07:52:04  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהחלט אשכול מיותר שלא מוסיף דבר.
מצד שני אחת ההצלחות שלנו הוא אווירת תנועת הנוער עם כל היתרונות שלה. הגיל הצעיר של רוב המעודדים נותן לקבוצה מימד שהקהל הותיק שמוחה כפיים בנימוס לא יכול לתת לקבוצה. אני חושב שרוב הקהל הותיק נהנה ממה שנותנים הצעירים. המחיר של ההובלה על ידי הצעירים כולל גם אשכולות מבישים כאלו. זה המחיר. אני עדיין חושב שאפשר היה לוותר על האשכול הזה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  08:04:23  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם ממשיכים להתווכח עם אכסיומה -
מה לעשות, אלי אוחנה בן זונה.
ועל כל מה שירון כתב וחקוק בסלע, אני אוסיף שהבנזונה ממשיך לקרוא לנו בית"ר קטמונים בכל יום שישי במושב הלצים אשר ברדיו של ג'קי וחיים.
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  08:54:07  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוי, באמת. די להתחסדות. האיש בלתי נסבל, שונא אותנו, בז לנו, מתייחס אלינו בזלזול ואתם מנסים "להגן" עליו במקרה הטוב, או לחנך אותנו במקרה היותר גרוע. יש בינינו אנשים שלא אוהבים את הסגנון וזה בסדר. תתעלמו. אבל אנחנו אוהדי כדורגל, שלא ממש מתים על אלי אוחנה, או על הבן זונה לצורך העניין. וזה עוד יותר בסדר. נכון, זה שאנחנו אוהדי כדורגל לא עושה אותנו מיידית "ברברים לא מנומסים", אבל חלקנו מביעים רגשות ככה. ואלי אוחנה, סליחה, הבן זונה, גורם לנו לרגשות איבה(ספורטיבית.. או לא רק.. תבחרו..) לא קטנים. אז תנו לנו לקלל, כמו שאתם ודאי מקללים בכביש, או בכל מקום אחר, בלי שתנסו לחנך אותנו, או לגרום לנו בכוח להתנהג כמו שבט מצדה בצופים.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  09:22:04  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די -זה פשוט כבר בלתי נסבל.
הבעיה בקטמון השולית היא ההתנהגות הילדותית והאינפנטילית של אוהד כזה או אחר במגרש או בפורום.כולנו ילדותיים מי יותר מי פחות, שאם לא כן לא היינו מתרגשים מכדור שעובר קו או ממישהו שלובש חולצה מסוימת.ואם מישהו ילדותי יתר על המידה-אז מה?בעיה שלו
הבעיה המהותית יותר בקטמון היא אותם אנשים שמסיבות שמשעמם להם או שהם תופשים את עצמם ברצינות יתר ,לא מספיק להם חינוך ילדהם והם בטוחים שאחת המטרות שלהם בקטמון היא חינוך כל הקהל מילד ועד זקן עד שיתאמו ב 100%לתפישתם הפדגוגית. אם זה היה כנגד אלימות קשה/גזענות וכו' או משהו שלא מאפשר לאותו פרט לצפות במשחק-ניחא.אם לא אנא את צורכי החינוך שלכם ישמו בילדכם בלבד.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  10:57:53  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האשכול הזה הוא סימפטום לא מעודד למה שעלול לעבור על אוהדי הפועל קטמון ירושלים כאשר תהיה פגרה יותר ארוכה משבוע...
אבל בכיוון קצת אחר אבל בהתייחס למר א. אוחנה: אמש [יום שני] ראיין בחדשות הספורט בערוץ הספורט מיודענו יהונתן כהן את א. אוחנה בקשר לסיום עבודתו של א. מלמיליאן אצל הצהובים-שחורים. ומשום מה הוא לא שאל את המרואיין שום שאלה לגבי התקופה שבה אוחנה אימן שם וכיצד הוא סיים את עבודתו. שום שאלה לגבי הדמיון בקריירה [הכושלת למדי] של שניהם כמאמנים.
איפה ה"נשכנות"?

תוספת: http://www.youtube.com/watch?v=EDNaVhtoRqo&feature=related

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-18/01/2011 13:25:52
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  11:21:06  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קוראים לי סטפאן ויש לי בעיה.. אני לא שונא את אלי אוחנה. שונא את המחלה, את גרורותיה, את ההייפ המגוחך סביבה (מה מעניין אותי רוני לוי?), את הכהניסטים, שחקנים מטומטמים ששרים שירים נגד ערבים, אבל אלי עצמו לא מעורר את זה אצלי.

אני לא מתווכח עם זה שהוא בן-זונה - האשכול הזה מוכיח שכן. אני פשוט לא חש את השנאה האינסטינקטיבית הזו לבן-אדם. מי יכול לעזור לי? אולי איזה לינק, משהו?

חוץ מזה אני שמח שנמצא על מה לריב בפגרה. זה עוד היה עלול להיות פוליטיקה, סאדר או עוז צבאג.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-18/01/2011 11:22:53
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  11:26:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

האשכול הזה הוא סימפטום לא מעודד למה שעלול לעבור על אוהדי הפועל קטמון ירושלים כאשר תהיה פגרה יותר ארוכה משבוע...
אבל בכיוון קצת אחר אבל בהתייחס למר א. אוחנה: אמש [יום שני] ראיין בחדשות הספורט בערוץ הספורט מיודענו יהונתן כהן את א. אוחנה בקשר לסיום עבודתו של א. מלמיליאן אצל הצהובים-שחורים. ומשום מה הוא לא שאל את המרואיין שום שאלה לגבי התקופה שבה אוחנה אימן שם וכיצד הוא סיים את עבודתו. שום שאלה לגבי הדמיון בקריירה [הכושלת למדי] של שניהם כמאמנים.
איפה ה"נשכנות"?

האם י.כ. שאל את א.א. במה אמא שלו עובדת?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  13:01:02  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קוראים לי סטפאן ויש לי בעיה... אני לא מתווכח עם זה שהוא בן-זונה - האשכול הזה מוכיח שכן. אני פשוט לא חש את השנאה האינסטינקטיבית הזו לבן-אדם. מי יכול לעזור לי?

זה מפני שאתה צעיר ולא מכיר את "פועלו" במשך השנים.
אה, ולא קוראים לך סטפאן. שמך מתחיל באותה אות שמתחיל עיסוקה של גברת אוחנה.
כעת שאלה לאנגלס את מרקס: מה פירוש המונח "מוכרת נפצים"? תודה
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  13:01:57  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קוראים לי סטפאן ויש לי בעיה.. אני לא שונא את אלי אוחנה. שונא את המחלה, את גרורותיה, את ההייפ המגוחך סביבה (מה מעניין אותי רוני לוי?), את הכהניסטים, שחקנים מטומטמים ששרים שירים נגד ערבים, אבל אלי עצמו לא מעורר את זה אצלי.

אני לא מתווכח עם זה שהוא בן-זונה - האשכול הזה מוכיח שכן. אני פשוט לא חש את השנאה האינסטינקטיבית הזו לבן-אדם. מי יכול לעזור לי? אולי איזה לינק, משהו?

http://www.youtube.com/watch?v=d_MKpd_9FB8

אגב, גם אני לא שונא את אלי אוחנה. אין לי שום רגשות מיוחדים כלפיו.
אבל קראנקו אמר שזו אקסיומה, ואני מאמין לקראנקו.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  17:50:04  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגיד, WE ARE TOP זה לא קצת שם נאחס לאוהד הפועל ירושלים?
אתה יודע טופ טופ אבל עדיין הטופ של ליגה ב'..
WE ARE AT THE MIDDLE נשמע לי יותר הגיוני. לא?

אגב זכורה לי עונה שאלי אוחנה (ללא קשר לעיסוקה של אימו) כמעט
ומונה למאמן הפועל בתיווכו של ראש העיר הכי טוב שהיה פה מאז ימיו של דניאל אוסטר, אהוד אולמרט.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 18/01/2011 :  18:02:36  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלי אוחנה באחד מרגעיו היפים...
http://www.youtube.com/watch?v=BR0NuYzWzm4&feature=related
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אלי אוחנה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07