פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אלי אוחנה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אלי אוחנה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אלי אוחנה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/01/2011 :  21:35:15  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

מנהלים, אפשר אולי להעביר לאוף-טופיק?

חמה לאוף טופיק? זה בדיוק הנושא של הפורום

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 16/01/2011 :  22:14:12  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

כל היפי נפש שמנסים לטעון שאוהדי קטמון קרוצים מחומר אחר ושיש אצלנו אווירה שונה, האהבה תנצח והאי קיו נשפך, מוזמנים לקרוא את האשכול האינטלגנטי הזה. יחסית לאשכול המרתק הזה , אלי אוחנה בהחלט רמה אחת מעל. לפחות הוא מדבר לעניין.

את האצבע בבקשה להוציא. זה לא מריח טוב שמה.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 16/01/2011 :  22:17:16  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוא עשה משהו מיוחד היום/בימים האחרונים, או שזה רק אשכול תזכורת?
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 16/01/2011 :  22:36:29  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

כל היפי נפש שמנסים לטעון שאוהדי קטמון קרוצים מחומר אחר ושיש אצלנו אווירה שונה, האהבה תנצח והאי קיו נשפך, מוזמנים לקרוא את האשכול האינטלגנטי הזה. יחסית לאשכול המרתק הזה , אלי אוחנה בהחלט רמה אחת מעל. לפחות הוא מדבר לעניין.

אתה צודק, למה שנקלל אותו? אז מה אם הוא הסמל הגדול ביותר של היריבה העירונית שלך? אז מה אם אין ספור פעמים הוא לכלך על הקהל שלך? לדעתי לא רק שלא צריך לקלל אותו אולי אפשר אפילו לתמוך בו.

אה, וגם יוסי סאסי וויקטור יונה, ראיתי פה אנשים שמקללים אותם, כנראה שזה סתם אנשים עם רמת אייקיו נמוכה משלהם, ובכלל אני לא מבין בשביל מה היינו צריכים להקים את הקבוצה הזאת כמחאה נגדם, היינו יכולים להשאר בקבוצה שלהם כי אחרי הכל, אנחנו אוהבים שמשתינים עלינו.

ואיך שכחתי
אלי אוחנה בן זונה

נערך על ידי - גון מדלולה ב-16/01/2011 22:38:02
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 16/01/2011 :  23:04:19  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:

את האצבע בבקשה להוציא. זה לא מריח טוב שמה.

התחריתם. הוא יצא מעפן, כרגיל אצלו כך נראה אני אומרת. השמלכה כרגילצלו גם, מדבר על אצבעות וריח ישבנים. למה? למה? אין לי די מקלדות לשאול. זה מסריח גם לקרוא שמלכה, גם לקרוא את זה מסריח.
אוחנה בן זונה כבר אמרתי?

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.

נערך על ידי - lili ב-16/01/2011 23:05:14
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  00:09:18  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הבנתי על מי מדברים, אלי או חנה?

בכל מקרה, אלי אוחנה בן זונה.
בן זונה. אלי.
אלי בן של זונה.
אלי אוחנה עם חולצות לקוסט עשויות משי בן זונה.
עבור לתחילת הדף

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  00:19:03  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמא של אוחנה מוכרת נפצים
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  00:24:59  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטרף לברכות
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  11:19:40  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אלי בן רימוז' - אנא, החלף את שם המשתמש שלך. אינך ראוי לשאת אותו. אולי תחליף לאלי אוחנה? אתה הרי "קרוץ" מחומר אחר.
זה מספיק לעניין? כי אם לא, קבל - אלי אוחנה הוא וואחד בן זונה.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  11:56:24  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכל זאת הייתי מעוניין להעלות את הרמה של האשכול לרמה אקדמית ,לנצל את הפגרה ולשאול שאלה בנושאי גנטיקה,ולברר סוגיה מרתקת בעניין זה.
הכיצד זה שבאותה משפחה נולד אח ,אלי- שעובדתית הוא בן זונה ואילו אחיו ציון למרות היותו אח של בן זונה ,בכל זאת איננו בן זונה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  12:06:21  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בכל זאת הייתי מעוניין להעלות את הרמה של האשכול לרמה אקדמית ,לנצל את הפגרה ולשאול שאלה בנושאי גנטיקה,ולברר סוגיה מרתקת בעניין זה.
הכיצד זה שבאותה משפחה נולד אח ,אלי- שעובדתית הוא בן זונה ואילו אחיו ציון למרות היותו אח של בן זונה ,בכל זאת איננו בן זונה.

ההסבר לכך הוא פשוט: "זונה" הוא מקצוע לכך דבר. בתקופה שלפני הולדתו של אלי עברה המשפחה משבר כלכלי קשה שאילץ את אמא של אלי לצאת לשוק ולעבוד כדי לפרנס את משפחתה. כתוצאה מכך נולד אלי. לעומת זאת, בתקופה בה נולד ציון המצב הכלכלי של המשפחה היה טוב יותר ולכן האם לא נאלצה לעבוד במקצועה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  12:46:22  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ועוד מוזרות גנטית באותה משפחה שתמיד הטרידה וציערה אותי -
איך זה שאח אחד במשפחה לקח את כל היופי הכישרון והכאריזמה, בעוד השני, לצערנו נותר נטול כל ברק.
האם יתכן שהאמא הזונה (זונת צמרת מן הסתם) אינה אימו של ציון (שהיא אישה קשת יום אך טובת לב וישרת דרך)?
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  14:55:07  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב שאלי אוחנה בן זונה.
הוא סמל הליכוד, שחצן, ימני, לאומי, בית"רי אמיתי וכל מה שאיננו קטמון.
זה לא הופך אותו לבן זונה.
גם אם זה הופך אותי לאוהד פחות טוב משאר הכותבים בפורום.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

סאריץ הגדול מכולם סאריץ הגדול מכולם מנותק

17 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  16:01:25  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הגדול מכולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בן רימוז כל הכבוד לך!!!! אני איתך אחי אני בדיוק חושב כמוך... כנראה גם אני אז לא אוהד אם אני לא מקלל את אוחנה
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  17:33:24  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת שגם אני חושב שלא ראוי לכתוב או להגיד "אלי אוחנה בן זונה".
למה לקלל ככה את כל הזונות? ואת הבנים שלהן? מה רע הם עשו?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אלי אוחנה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07