פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

"לשרוף להם את הגוב?"

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  "לשרוף להם את הגוב?"
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם "לשרוף להם את הגוב?" נושא הבא
עמוד: מתוך 2

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  13:50:36  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.91691.html
האמת שטיל לאו לתוך היציע המזרחי היה תמיד סוג של
חלום רטוב.. אבל הוא קיבל פה משמעות קצת יותר מדי מוחשית לטעמי.

אגב שימו לב לטוקבק של אחד מאוהדי הקופים:
"מזל שקיבלנו הרבה רדיוסים השנה"
מסתבר שהעונש שקיבלו אוהדי ביטר על גזענותם הוא זה (שבאופן היפוטתי)
הציל את עורם מפעולת תגמול בגין כך.
אירוני משהו
אולי טיל הוא פתרון קצת מוגזם בכול אופן נראה
שזה יהיה פתרון טוב הרבה יותר
http://www.youtube.com/watch?v=DLq3hjpKaXc

חרא חרא על ביטר!

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  18:33:35  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.youtube.com/watch?v=DLq3hjpKaXc

חרא חרא על ביטר!

[/quote]

קליפ מרגש עד דמעות. עצוב כמעט כמו לראות את המזרחי נעול. אגב, שאלה שעלתה אצלי: אם המזרחי הוא למעשה מעבר לקו הירוק ("מאחז בלתי חוקי")- אז האם הפינוי שלו במשחקים האחרונים של בית"ר זו הצהרה פוליטית? ואם המזרחי זה אכן מאחז בלתי חוקי, האם זו הסיבה שאנחנו מתיישבים רק במערבי?

נערך על ידי - roi ב-02/01/2011 18:35:44
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  19:06:47  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תשכחו שמדובר בערבים. עם המזל שלנו היו יורים את הטיל באמצע משחק שלנו ועוד היו מתנצלים. לא היה מי שישאר לירוק.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  19:48:47  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה אתם בסדר?גם אם אלה אוהדי בית"ר בחיים לא הייתי רוצה שזה יקרה להם,וכמה שאני שונא בית"ר הם עדיין בני אדם בדיוק כמונו.יש דברים שהם מעבר לכדורגל.אם לא היה דבר כזה כדורגל בכלל,היום לא היה לכם שום דבר נגדם.אני בטוח שאתם לא באמת רוצים שזה יקרה להם.
עבור לתחילת הדף

ירושלים אדומה ירושלים אדומה מנותק

92 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  20:06:02  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים אדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

מה אתם בסדר?גם אם אלה אוהדי בית"ר בחיים לא הייתי רוצה שזה יקרה להם,וכמה שאני שונא בית"ר הם עדיין בני אדם בדיוק כמונו.יש דברים שהם מעבר לכדורגל.אם לא היה דבר כזה כדורגל בכלל,היום לא היה לכם שום דבר נגדם.אני בטוח שאתם לא באמת רוצים שזה יקרה להם.

אנחנו באמת רוצים.
שריפה לכל היציע המזרחי
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  20:17:41  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשאלת הטיל בעד ונגד אני שומר על אדישות מנומסת

אני עוד מלקק את פצעי הריפעתיל
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  20:18:21  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך לתלות את המלשן. כמה פעמים פינטזתי על זה.

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  20:39:00  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אל תשכחו שמדובר בערבים. עם המזל שלנו היו יורים את הטיל באמצע משחק שלנו ועוד היו מתנצלים. לא היה מי שישאר לירוק.

צודק.
עבור לתחילת הדף

אבנר אבנר מנותק

19 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  22:04:50  הצג פרופיל שלח ל- אבנר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עכשיו אחרי שראיתי את הקליפ הבנתי את השיר ביציע (תודה לבני סכנין) ...

מה אגיד לכם דמעות של שימחה
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  01:20:15  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם כן שב"כ האלה. את רבין הם לא הצליחו להציל, אבל לקופים מהמזרחי הם יודעים לדאוג כשצריך.

לך תבנה מדינה.
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  02:31:00  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יצא לביצוע ועדיין המניאקים נצחו.
סתם התסיסו את האנשים הגזענים הארורים האלה זה בדיוק מה שהטרוריסטים האלה רצו להשיג.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  08:08:05  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו כבר כמה ימים שקועים עמוק בענייני נימוסים והליכות. פורום חנה בבלי בתפארתו.
זה התחיל בהלכות יריקה, וזה ממשיך בקרע שמתגלע כאן בנושא טיל למזרחי כן או לא.
אשתי (אחרי המשחק הראשון והאחרון שבו היתה ובו בילתה בקריאת ספר) אומרת שזה לא יפה לזרוק את הקליפות של הגרעינים על הריצפה. שווה דיון.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-03/01/2011 08:09:02
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  08:10:23  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
[i]
לאוהדת אביגיל שרעבי מפריע גם משהו נוסף: "מה שלא מבינים זה שיש לנו ביציעים הרבה אוהדי בית"ר שהם ערבים וזה יכול לפגוע גם בהם".

מצחיק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4008016,00.html

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  13:25:03  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע אם ממש הרבה, אבל יש להם אוהדים ערבים, גם במזרחי, זה די ידוע. אבסורד, אבל ככה זה.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  14:01:55  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מקווה שכל אוהדי ביTר ישארו בחיים. לא טיל ולא בטיח. לאף אחד לא מגיע למות מטיל באמצע משחק כדורגל.
שישארו בחיים ויראו את הקבוצה שלהם נכשלת ומדרדרת שוב, ושוב, שתרד ליגה בזכותנו, וכשתעלה שנה או שנתיים אחר כך היא שוב תרד ליגה וזה שוב יהיה בגללנו, חלק גדול מהקהל יפסיק לבוא כי הוא ירגיש שזה לא זה, שאין דרך ושההנהלה מושחתת, אבל יותר מזה הם יפסיקו לבוא כי הם יגעלו ממה שהם מייצגים. אי אפשר לחיות הרבה זמן על דימוי כוחני כשאתה לא באמת נראה חזק בעיני אף אחד. הילדים שלהם בכלל לא ירצו לשמוע על הקבוצה, ויהיו אוהדים של מכבי חיפה ובסתר ליבם יעריצו את ההצלחות של הפועל ירושלים באירופה.
שהמועדון הזה יתקע בליגה נמוכה ובסוף יסגר בגלל איזו תביעת ענק שקשורה בדדש ובקרקעות של בית וגן והאוהדים שלהם שמסתובבים בעיר יפגשו את חיים ברעם והוא יתן להם צ'אפחה ויגיד נו מה יהיה אתכם, בונים מחדש או שוויתרתם לגמרי? והם ימלמלו משהו בהתחמקות ואז ישנו את הנושא ויגידו שהם מפרגנים לנו על הילד החדש ששי אהרון הוציא ממחלקת הנוער ואיזה שלישיה הוא שם במשחק הראשון שלו נגד מכבי תל אביב.

וחיים יגיד לו בתמורה שכבר לא שרים בקטמון את הבית האווילי על הקופים כי כולם בקהל הבינו את מה שפורסט גאמפ אמר 30 שנה קודם

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-03/01/2011 14:03:09
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  15:19:18  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שונא אותם שנאה שהיא הרבה מעבר לספורטיבית, אבל לא מאחל לאף אחד למות.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם "לשרוף להם את הגוב?" נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07