פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

"לשרוף להם את הגוב?"

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  "לשרוף להם את הגוב?"
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם "לשרוף להם את הגוב?" נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  15:36:56  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאחל לכולם שם למות

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  16:46:59  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אני מקווה שכל אוהדי ביTר ישארו בחיים. לא טיל ולא בטיח. לאף אחד לא מגיע למות מטיל באמצע משחק כדורגל.
שישארו בחיים ויראו את הקבוצה שלהם נכשלת ומדרדרת שוב, ושוב, שתרד ליגה בזכותנו, וכשתעלה שנה או שנתיים אחר כך היא שוב תרד ליגה וזה שוב יהיה בגללנו, חלק גדול מהקהל יפסיק לבוא כי הוא ירגיש שזה לא זה, שאין דרך ושההנהלה מושחתת, אבל יותר מזה הם יפסיקו לבוא כי הם יגעלו ממה שהם מייצגים. אי אפשר לחיות הרבה זמן על דימוי כוחני כשאתה לא באמת נראה חזק בעיני אף אחד. הילדים שלהם בכלל לא ירצו לשמוע על הקבוצה, ויהיו אוהדים של מכבי חיפה ובסתר ליבם יעריצו את ההצלחות של הפועל ירושלים באירופה.
שהמועדון הזה יתקע בליגה נמוכה ובסוף יסגר בגלל איזו תביעת ענק שקשורה בדדש ובקרקעות של בית וגן והאוהדים שלהם שמסתובבים בעיר יפגשו את חיים ברעם והוא יתן להם צ'אפחה ויגיד נו מה יהיה אתכם, בונים מחדש או שוויתרתם לגמרי? והם ימלמלו משהו בהתחמקות ואז ישנו את הנושא ויגידו שהם מפרגנים לנו על הילד החדש ששי אהרון הוציא ממחלקת הנוער ואיזה שלישיה הוא שם במשחק הראשון שלו נגד מכבי תל אביב.

וחיים יגיד לו בתמורה שכבר לא שרים בקטמון את הבית האווילי על הקופים כי כולם בקהל הבינו את מה שפורסט גאמפ אמר 30 שנה קודם

אז לא הבנתי, אתה מאחל להם בדיוק מה שקרה לנו? מוזר. אני מאחל להם למות.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  17:43:14  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא מה שקרה לנו, זה מה שיכול היה לקרות לנו.
למרבה המזל אנחנו יודעים לעבוד יחד ולהיות בני אדם כדי שזה לא יקרה לנו.
ולא, אני לא מאחל להם למות. למרות שאין להם ברירה.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 04/01/2011 :  11:27:25  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבעיה הכי גדולה עם הסיפור הזה היא שאם אכן היה מתרחש הפיגוע הרצחני, הם היו הופכים לקדושים מעונים, הקבוצה של המדינה, דקות דומיה, כותרות "כולנו בית"ר" ועוד מרעין בישין אחרים שהיו הופכים את הטינופות האלה ליקירי העם והאומה לעולמי עד

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-04/01/2011 16:04:19
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 04/01/2011 :  18:15:38  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוויכוח הוא מיותר. אנחנו אדומים מתוך הומניזם, שמקפל בחובו את הדיבר הניצחי, "לא תרצח". הגזענים הן מנוולים, אבל רק אדולף אייכמן נידון כאן למוות, ובזאת נסתפק.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 04/01/2011 :  18:51:23  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל אחד כאן שגדל בירושלים יש חברים אוהדי בית"ר אלא אם כן היה דחוי חברתית או למד בליד"ה. כך או כך אני מניח שלא הייתם רוצים שמשפחת מלול תיפגע, או אשתו של אשר, או האחיין של ותיק, לפחות ממניעים תועלתניים.
ידוע שלרובכם אין חוש הומור, ובאמת שהצלחתם להרוס אשכול עם פוטנציאל אמיתי כבר בהתחלה, אבל להגיע לדיון ברצינות תהומית על פיגוע המוני כן או לא, או התוצאות של פיגוע כזה בגברים, נשים וילדים עלול עוד ליצור בטעות לאיזה עובר אורח תמים את הרושם שאוהדי הפועל הם חלאות נאציות, כאשר יש לי יסוד להאמין שרובנו לא.
אז בוא נפסיק כאן, או לחילופין- כמו שאומרים פה- תוציאו את האצבע מהתחת.

נערך על ידי - קובקוב ב-04/01/2011 19:02:45
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 04/01/2011 :  19:04:33  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

לכל אחד כאן שגדל בירושלים יש חברים אוהדי בית"ר אלא אם כן היה דחוי חברתית או למד בליד"ה.

אני מליד"ה. יותר מחצי מהחברים שלי מהתיכון הם אוהדי בית"ר. ואם תחשבו על זה רגע, זה לא ממש מפתיע.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 04/01/2011 :  20:00:56  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מליד"ה, יותר מחצי מהחברים שלי מהתיכון הם דחויים חברתית. האם אני אוהד ביתר?

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 04/01/2011 :  20:02:45  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אני מליד"ה, יותר מחצי מהחברים שלי מהתיכון הם דחויים חברתית. האם אני אוהד ביתר?

זה מוקש זה...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 05/01/2011 :  08:43:12  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קובקוב, אתה צודק. זה הטרגדיה של האינטרנט. קשה להעביר בה אירוניה או ציניות.
עבור לתחילת הדף

daniels daniels מנותק

49 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  17:03:51  הצג פרופיל שלח ל- daniels הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי הקליפ הכי מרגש שראיתי בחיים שלי!!

זה לא מספיק שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו, לפעמים עלינו לעשות את מה שנדרש.
- וינסטון צ'רצ'יל
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם "לשרוף להם את הגוב?" נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07