פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דן רומן בעוד טקסט מדהים - חובה לקרוא

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דן רומן בעוד טקסט מדהים - חובה לקרוא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם דן רומן בעוד טקסט מדהים - חובה לקרוא נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  11:00:29  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם למישהו היה עוד ספק לגבי הרקבון, הזוהמה והטינופת שהיא הפועל סאדר בגלגולה הנוכחי, ובאופן כללי עד כמה רקוב הכדורגל שלנו, בא דן רומן ושם לכולנו מראה מול הפנים. קריאת חובה לכל אוהד כדורגל באשר הוא.

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3473601,00.html

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  11:25:18  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שעדיין לא הבנתי, ואשמח מאוד אם יימצא מי שיוכל להסביר לי, זה מדוע אותם חוקים שחלים על כדורגלנים בכל העולם אינם חלים על הכדורגלן הישראלי. מדוע שחקן אירופאי עם סיום החוזה שלו הוא שחקן חופשי שיכול לעבור לכל קבוצה, ולעומתו שחקן ישראלי (שי אהרון למשל) ממשיך להיות משועבד לקבוצה?
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  11:35:45  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פשוט מצמרר.

אנחנו מרגישים מהצד שלנו את השפעות האונס המתמשך שמבצעים המנוולים בקבוצה שלנו והנה אנו רואים מה הם עושים לנערים הנפלאים שעושים את הבחירה שלא ללכת לקבוצות הנוער של הפסולת.

איפה כל הדני מועלמים ושנירי החכות למיניהם כשהם רואים מה עושים המנוולים האלה לשחקנים האהובים שלהם? הם פשוט עסוקים בלקלל את גדול שחקני הפועל בעת החדשה על כך שאמר די ולא איפשר לצמד החלאות להמשיך ולעשות בו מעשי סדום שנה אחר שנה.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  11:44:19  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה טקסט מדהים. כאב לב אמיתי על דן הנפלא.

עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  11:51:22  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

מה שעדיין לא הבנתי, ואשמח מאוד אם יימצא מי שיוכל להסביר לי, זה מדוע אותם חוקים שחלים על כדורגלנים בכל העולם אינם חלים על הכדורגלן הישראלי. מדוע שחקן אירופאי עם סיום החוזה שלו הוא שחקן חופשי שיכול לעבור לכל קבוצה, ולעומתו שחקן ישראלי (שי אהרון למשל) ממשיך להיות משועבד לקבוצה?

הפתרונות בהתאחדות לכדורגל. לדעתי מישהו צריך לשים סוף לעניין הזה אבל אין לי מושג איך.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  11:54:31  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום
הפתרונות בהתאחדות לכדורגל. לדעתי מישהו צריך לשים סוף לעניין הזה אבל אין לי מושג איך.

אין בתי משפט? אין איגוד שחקנים? אין הסתדרות? זה הרי נוגד כל הגיון.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  12:01:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בא לי לבכות.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  13:05:08  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כל הצער על דן רומן, המסר המרכזי מהכתבה הוא התקשורת הבלתי אפשרית עם יוסי סאסי, הבעלים היחיד כיום של הפועל, ומי שאמר לפני כמה שבועות לאחד מאוהדינו: " אני שם על קטמון זין, תמיד תראו לי את האגזוז, אני אמכור רק כשהקבוצה תגיע לאירופה".

חשוב תמיד לזכור: אם לא קטמון, האיש הזה לא היה משקיע בהפועל שקל, ומחריב אותה עד מוות.הקיום שלנו מטריף את דעתו. הטיעון שתמיד צריך ללוות אותנו הוא שאחרי מה שראינו שהאיש הזה עשה לקבוצה ולאנשים שבאו לעזור לה ולו (ותאמינו לי, הציטוטים בכתבה הם רק אפס קצהו מההתנהלות מולו) אין סיכוי בעולם שקבוצת הכדורגל שלנו שוב תהיה תלויה בו, או באחד מאנשיו שכמובן או-טו-טו יתחלף ויעלם.

כמה נצחונות רצופים (בליגה א' דרום, להזכירכם - ליגה א' דרום), 4 משכורות בזמן, 2 בובות בפרונט ויש אנשים בעיר שחושבים שאנחנו מספיק מטומטמים כדי לחזור לזרועותיו של האיש שהרס את הפועל, גרם לנו להתבייש בה ומחק דור שלם של אוהדים.

וכל זה בלי מילה על ההסכם שסגר מולנו, ואז חזר בו מבלי להניד עפעף.

סאסי הביתה, ורק אז נדבר.

או שלא.

הפועל קטמון ירושלים

נערך על ידי - הנהלה ב-06/01/2011 13:10:11
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  13:22:25  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שימו לב להבדל בין התגובות של ויקטור וסאסי. סאסי גורם לויקטור להשמע כמו מיסטר אלגנט. אני נוטה להאמין ליודעי-דבר שטוענים שסאסי הרבה יותר זבל.

חוץ מזה, כל-כך חבל שדן לא חתם בחו"ל והשתחרר מהמגעילים האלה. הלוואי שיצליח ברמת-גן ויעשה זאת עונה הבאה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  13:23:54  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדהים,
דן רומן הוא כדורגלן נדיר.
החלאות לא יעצרו אותנו.

נערך על ידי - zozo ב-06/01/2011 13:24:28
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  13:25:22  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה חשובה. היא פורסמה גם ב"העוקץ"
http://www.haokets.org/2011/01/06/10619/

מעניין אם התגובות תהיינה שונות
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  13:34:54  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סאסי הוא זבל. אבל גם ארגון השחקנים יוצא קטן מאוד, בדיוק כפי שהוא יצא עם שי אהרון
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  13:51:56  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רק שאלה: איך אנחנו, כבעלים של קבוצה, מתנהלים מול שחקנים שירצו לעזוב אותנו בבוא היום ? (אני יודע שאף אחד לא ירצה לעזוב אותנו, ברור, אבל תאורתית...)
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  14:13:02  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מעריך שעל הטווח הנע בין פראיירים ליוסי סאסי.

כל מקרה לגופו, בגבולות ההגיון.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  14:14:42  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורי שרצקי / אשר גולה / ויקטור שיינפלד (השם המוצלח בהיסטוריה לעסקן כדורגל) לא פראיירים של אף אחד?
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  14:40:35  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בטוח שאין לדן רומן הרבה זמן עכשיו שהוא ישחק ברמת גן. אבל אם מזדמן לו לעיר אפילו פעם בחודש אולי יש אפשרות להיעזר בו בבית הספר החדש לכדורגל?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם דן רומן בעוד טקסט מדהים - חובה לקרוא נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07