משתמש |
הפועל -מעלה אדומים  |
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 16:46:14
|
אם רוצים להתנחם, מצאתי שלוש סיבות: 1) למרות שלא שיחקנו טוב לא הפסדנו. 2) משלוש הקבוצות אחרינו בטבלה רק שעריים ניצחה. שיכון המזרח ושדרות הפסידו. 3) הוספנו עוד שני חברים לעמותה ויש 408 חברים (לאחר שהיינו הרבה זמן ב-406). |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 17:28:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוז לתמורה
אם רוצים להתנחם, מצאתי שלוש סיבות: 1) למרות שלא שיחקנו טוב לא הפסדנו. 2) משלוש הקבוצות אחרינו בטבלה רק שעריים ניצחה. שיכון המזרח ושדרות הפסידו. 3) הוספנו עוד שני חברים לעמותה ויש 408 חברים (לאחר שהיינו הרבה זמן ב-406).
אפשר למצוא בקלות עוד כמה סיבות: 4)אנחנו עדיין בפער של 4 נקודות, יותר ממשחק אחד, מול שעריים. ואנחנו אמורים לארח אותם בבית. 5)הנקודה שהשגנו היום הבטיחה לנו את אליפות הסיבוב הראשון של ליגה ב - דרום ב. גם לא רע. 6)התקופה הפחות טובה הגיעה בשלב שבו עוד ניתן לתקן והלחץ עדיין אינו עצום. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 18:19:46
|
יש עוד נקודת אור: שהזחיחות שפשטה כאן לאחרונה תיעלם. לא הצטיינו במבחן התוצאה מול קבוצות הצמרת, שיהיה לנו אותן שוב בסוף העונה. בניגוד ליריבותינו, אנחנו לא מעדנו מול קבוצות חלשות יותר. חשוב לשמור על זה
מישהו יכול לספר על קהל שלנו? שיפוט? השעה השפיעה?
|
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 18:32:30
|
אפשר להתנחם בעוד משהו: למרות שהשחקנים שיחקו גרוע,הם למדו משני המשחקים האלה לשחק תחת לחץ-וזה ישמש אותנו לקראת העונות הבאות. סתם שאלה:למה צירפו את רן מבשוב?למה הוא יותר טוב מיבגני או ארטום או מוטי אוחיון? |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 18:43:01
|
אכן יש קצת דעיכה.מצד אחד צריך שיהיה ברור לכולנו שאין מצב לנצחונות בלי סוף ומצד שני אנחנו לא נראים טוב כשהמשחק לא הולך לפי התוכנית ורואים את הלחץ אצל השחקנים.אם הדעיכה היא לשניים שלושה משחקים ואחר כך חוזרים להפציץ-דיינו.חשוב לא להפסיד.ומצד שלישי,אני לא יודע אם הקבוצות "הירושלמיות" יילחמו נגד שעריים כמו מולנו.הן יכולות לקבוע גורלות.איזו סיבה יש למעלה אדומים לנצח את שעריים וכד'? |
 |
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 18:44:59
|
להערכתי היינו כ-450 אוהדים במעלה אדומים. (לאחר חישוב הסה"כ: מי שהיה בגוש, אלה שבחרו לרדת למטה, ואלה שהיו בצד השני מאחורי ספסלי הקבוצות)
נקודת האור היחידה מהמשחק זה הקהל. מעבר לזה, משחק גרוע, מחצית שנייה עוד יותר. חבל. נקווה שבשבוע הבא נגד רמלה בבית נחזור למסלול הנצחונות. |
 |
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 20:10:53
|
נא להצטייד בכדורי הרגעה, אמנם לא ניצחנו שני משחקים ואולי אנחנו מתקשים טיפה, אבל אין סיבה לפאניקה. שיחקנו לא טוב ועדיין לא הפסדנו? זה הישג. ועוד ,יש לנו את המרגיעה העונתית מחזור הבא בבית.
|
 |
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 21:32:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי zozo
נא להצטייד בכדורי הרגעה, אמנם לא ניצחנו שני משחקים ואולי אנחנו מתקשים טיפה, אבל אין סיבה לפאניקה. שיחקנו לא טוב ועדיין לא הפסדנו? זה הישג. ועוד ,יש לנו את המרגיעה העונתית מחזור הבא בבית.
להזכירך אירחנו את המרגיעה העונתית לפני שנתיים בליגה א' כאשר גם אז היא היתה במקום האחרון בליגה. לפני המשחק בקטמון דיברו בחדר הלבשה על לשפר את מאזן השערים. זה נגמר בהפסד 3-2 משפיל |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 22:03:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול ומצד שלישי,אני לא יודע אם הקבוצות "הירושלמיות" יילחמו נגד שעריים כמו מולנו.הן יכולות לקבוע גורלות.איזו סיבה יש למעלה אדומים לנצח את שעריים וכד'?
מעלה אדומים נאבקת על מקום בפליי-אוף (מקומות 2-5). מבשרת ואולי גם גבעת זאב נאבקות נגד הירידה. יש להם סיבות מספיק טובות להתאמץ (החל ממבשרת שמארחת בשבוע הבא את שעריים).
|
 |
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 22:13:17
|
צריך להעריך את שתי היריבות האחרונות שלנו על סקאוטינג טוב. האחת "ניטרלה" את שחקני המפתח, זה חלק מהמשחק. השניה גם ידעה מה היא מסוגלת. שתיהן שיחקו בונקר חכם (זה תמיד פתוח לויכוח), שלא הצלחנו לפצח בעיקר בגלל חוזר מזל. לזכות מעלה אדומים ניתן לומר שההתקפה שלהם ידעה איך לצאת יפה למתפרצות בעיקר בגלל הכישרון של שחקני ההתקפה.
תודה עמית.
מפריע לי שכל פעם שוורנר עולה ואין גול או מסירה יפה, "נופלים" עליו כאילו שעד אותו רגע הכל דפק כמו שעון. לא מכיר אותו או את החוסן הנפשי שלו, אבל אותי זה היה מלחיץ. |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 22:29:27
|
עמוס- השיפוט היה סביר, השעה לא, תנאי המגרש בכלל לא. הקהל היה מדהים כהרגלו. גם אני שותף לאמירה שאין להיכנס לפאניקהף ואם לסכם את נקודות האור שעלו עד כה- אז ברור שאלו משחקים מבגרים ומפכחים לעתיד לבוא. הקבוצה תיקח את השבועיים האחרונים ותלמד לצאת מה"באסה". אין לי ספק בנוגע לאופי החזק של הקבוצה והמאמן בראשה. אז לא ניצחנו שתי יריבות קשות? אז הצגנו קצת יכולת חלשה? אז יש לאן לשאוף! |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 23:01:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה [brסתם שאלה:למה צירפו את רן מבשוב?למה הוא יותר טוב מיבגני או ארטום או מוטי אוחיון?
זה באמת נכון שצירפנו את מבשוב? ראיתי שציינו את זה בכל העיר, אבל זה נשמע לי תמוה לגמרי. להזכירכם, הבחור הושאל אלינו בשנה שעברה, פתח פעם אחת בהרכב בתל-שבע, והוחלף אחרי 25 דקות כשפיגרנו 1-2 (בסוף ניצחנו 2-6). אח"כ שיחק רק בגארבג' טיים של כמה משחקים. גם השנה בגבעת זאב הוא לא משחק, אלא שלוש הופעות קצרות כמחליף. ומלבד כל זה, אנחנו באמת מכוסים לא רע בעמדות הבלמים עם גופמן, אוחיון וטרטיאק כשגם מרציאנו ויניב אברהמי יכולים לשחק שם במידת הצורך.
|
 |
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 23:27:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
מפריע לי שכל פעם שוורנר עולה ואין גול או מסירה יפה, "נופלים" עליו כאילו שעד אותו רגע הכל דפק כמו שעון. לא מכיר אותו או את החוסן הנפשי שלו, אבל אותי זה היה מלחיץ.
לטעמי וורנר, עם כל האהבה אליו, פשוט שחקן בינוני מאד. אני לא זוכר משחק אחד באמת טוב שלו מאז הקמת קטמון למעט משחק הבכורה, וראיתי אותו מספיק פעמים. הולך לבד יותר מדי, מחמיץ מצבים נוחים ומאבד המון כדורים. לכל אחד יש משחקים פחות טובים וזה בסדר, אבל לדעתי אצלו יוצא הדופן הוא כאשר הוא למעלה מבינוני. |
 |
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 08/01/2011 : 00:11:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
ציטוט: נשלח במקור על ידי zozo
להזכירך אירחנו את המרגיעה העונתית לפני שנתיים בליגה א' כאשר גם אז היא היתה במקום האחרון בליגה. לפני המשחק בקטמון דיברו בחדר הלבשה על לשפר את מאזן השערים. זה נגמר בהפסד 3-2 משפיל
אם אני לא טועה אתה מדבר על העונה השניה שלנו במבשרת. אתה באמת יכול להשוות בין שתי הקבוצות? הדרך? המיקום בטבלה ? אני לא חושב. העונה יש לנו לא רק משחק יפה לעין ויעיל, אלא גם חוסן מנטלי. אמנם אוהדי הפועל למודי טראומות אבל אין סיבה לדאוג או להלחץ, צריך להמשיך באותה דרך ונגיע למטרה. |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 08/01/2011 : 07:41:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
יש עוד נקודת אור: שהזחיחות שפשטה כאן לאחרונה תיעלם. לא הצטיינו במבחן התוצאה מול קבוצות הצמרת, שיהיה לנו אותן שוב בסוף העונה. בניגוד ליריבותינו, אנחנו לא מעדנו מול קבוצות חלשות יותר. חשוב לשמור על זה
כדאי לזכור שגם מול שיכון המזרח לא ממש הצטיינו, ועל ההפסד היחיד שלנו העונה אין זה המקום להרחיב. אבל שתי יריבות הנל בהחלט בתמונה עדיין ואנחנו פוגשים אותן בקרוב בחוץ. לפחות את שעריים ומעלה נפגוש בבית. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
הפועל -מעלה אדומים  |
|