משתמש |
הפועל -מעלה אדומים  |
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 01:48:59
|
ואודי שנורמן! נתן כבר 4 גולים העונה! איזה עתיקים! משחק מוקש. |
נערך על ידי - שומר החומות ב-06/01/2011 01:49:11 |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 10:19:55
|
יאללה, לצבוע את מעלה באדומים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 13:36:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
ואודי שנורמן! נתן כבר 4 גולים העונה! איזה עתיקים! משחק מוקש.
בוא'נה, מפחידים...אכן, חשש ממוקש. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 18:19:23
|
לפי רדיו ירושלים, עוז צבאג עדיין פצוע ולא ישחק מחר. נקווה ששרון סבג יחליף אותו בהרכב. |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 12:51:35
|
תוצאת מחצית: 1-1 (שי אהרון 15') אלירן זוזוט (34')
|
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 14:29:46
|
נגמר 1-1 . שעריים חזרה מפיגור. המאבק על האליפות פתוח לחלוטין. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 14:58:32
|
משחק ממש מתסכל. אמנם מגרש קשה, אבל שיחקנו לא טוב ולפי המחצית השניה גם לא הגיע לנו תיקו. אני לא יודע אם יש ירידת מתח אחרי שעריים, או שפשוט נפגשנו בשתי יריבות חזקות מאז, אבל יש נפילה רצינית ביכולת הקבוצה. יש לקוות ששני משחקי הבית הקרובים (כן, אני יודע, מוקשים) יאפשרו לשחקנים לחזור לכושר לקראת שני משחקי החוץ המכריעים שיגיעו אחריהם. אפילו ההגנה לא היתה במיטבה היום. עמית שמש אמנם הציל אותנו פעמיים, אבל היו לו כמה יציאות נוראיות לכדורי גובה. טרטיאק נתן את משחקו הגרוע ביותר מאז שנכנס להרכב, ונראה לחוץ מכל כדור שהגיע לעברו, כי לא ידע איך המשטח יקפיץ את הכדור. כפיר מלול היה חושך שבוע שני ברציפות, ושוב מאוד חסר את עוז צבאג לצידו. וורנר כרגיל תיסכל אחרי שהחליף את יחיא, אבל כן העביר כדור רוחב מצוין בזמן פציעות שלא ברור איך כפיר או שי לא הפכו לשער.השאר היו סבירים, אבל אף אחד (חוץ מגופמן אולי) לא ממש בלט לטובה. לא קטסטרופה כמובן, אבל הפער משעריים ירד לארבע נקודות.
|
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 15:07:15
|
אכן משחק חלש, לדעתי חלש יותר מהמשחק נגד שדרות. פרט לשער של שי מהמסירה היפה של שרון סבג קשה לומר שהיה מהלך אחד סביר של הקבוצה. והאמת צריכה להיאמר: ניצלנו מהפסד מביש - ההצלה של שמש ועוד שתי החמצות מסמרות שיער של התקפת מעלה אדומים. לבד מיבגני ששוב חוזר ובולט במשחק שקט ויעיל למדי, הייתי מציין לחיוב את עדי מרציאנו, שלפחות ניסה להגיע לכדורים וליצור מגע עם שחקני הקבוצה היריבה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 15:13:35
|
לא מובן למה הפסד מביש??? זה כדורגל וצריך לומר את האמת אי אפשר לשחק על מגרש כזה. שי בעט למשקוף יחיא לקורה.הם החמיצו פעמיים. זה קורה הרבה ובטח במגרש כזה. לא צריך להתחיל עם הפאניקה והלחץ. חוץ מזה גם עדי וגם גופמן וגם טרטיאק היו חלשים יחסית.אזרזר עמית מאהר{עד שהתעייף}היו סבירים וכל השאר סבלו מהמגרש. יהיה קשה עד הסוף וידענו את זה. |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 15:23:28
|
אני שוב חושב שהחילופים לא היו נכונים.. לא ברור לי איך כל משחק בסביבות הדקה ה65 ליאור מוציא את איתמר - וכל פעם איתמר לא מבין למה והוא מתבאס.. חבל.. גם חוג'ה שיחק טוב במשחקים האחרונים ואני חושב שאחרי 3 משחקים שאזרזר לא שיחק, חבל שדווקא מול קבוצת צמרת הוא הרכיב אותו..
לא נורא.. |
 |
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 15:24:12
|
שיחקנו רע מאד במחצית השנייה-אמנם המשטח היה גרוע, אבל ההגנה הופקרה פעם אחר פעם בעיקר על ידי הקישור (מרציאנו בעיני היה חלש מאד היום וכך גם שרון סבג), החילוף של יחיא בוורנר שוב לא היה מובן, ובסך הכל היה משחק רע של כולם. למרות ההחמצה הנוראית שלנו בסיום, למעלה אדומים בהחלט הגיע לנצח היום.
עם זאת, גם ארבע נקודות הפרש זה לא נורא-אסור להכנס לפאניקה אלא פשוט לנצח בשבוע הבא. אנחנו קבוצה טובה בהרבה מיריבותינו לצמרת והכל תלוי רק בנו. |
נערך על ידי - yaron ב-07/01/2011 15:25:30 |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 15:43:43
|
משחק חלש מאוד של כל הקבוצה.אבל יותר מהכל הדבר שהכי השפיע על השחקנים זה המגרש.ואני לא מתרץ.השוער עמית שמש מצוין.הבלמים-בדרך כלל הם לא היו עושים חורים כאלה בהגנה ואני בטוח שאם היינו משחקים על מגרש נורמלי הם היו הרבה יותר טובים ואני מבטיח.לא היה אפשר לדעת לאן כבר הכדור ילך,ארטום היה בטוח שהוא עוצר את הכדור אבל פתאום הכדור שינה כיוון והגיע לרגליו של שחקן שהיה שלנו (זוזוט).יבגני היה קצת יותר טוב כי הוא רגיל למגרשים בדרום.ציון במחצית הראשונה היה טוב אבל בשנייה היה שקט.עדי היה בסדר לגמרי,איתמר גם כן.לצערי כל עוד ההתקפה תלויה בעוז,זה גרוע מאוד.ההתקפה לא אמורה להיות תלויה בשחקן אחד אלא כולם צריכים להשפיע. מישהו יודע למה המשחק הבא באוניברסיטה?בכל זאת זה פחות 500 אוהדים. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 16:12:43
|
הפעם, בניגוד למשחק מול שדרות שאפשר לטעון שהגיע לנו נצחנון, שיחקנו רע, כל אחד ואחד מהשחקנים, ובסופו של דבר יצאנו בזול. כמובן שכמו תמיד יש נסיבות מקלות, בעיקר תנאי המגרש הקשים. ובכל זאת אני חושב שיכולנו לשחק טוב יותר, בעיקר מבחינה הגנתית. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 16:29:03
|
כן אנחנו די בירידה וזה לא טוב בשלב הזה של עונה חייבים עוד חיזוק בהתקפה לאור היכולת הירודה של כפיר.שום מגרש ליהווה תירוץ וגם למען האמת לא היריב כי הם קבוצה די בינונית עם קהל ארסי שקרא קראיות די גזעניות לכוונו של מאהר.שוב חיזוק זה מה שאנחנו צריכים ומהר כי בכל תפקיד על מגרש יש לנו עומק רצוי חוץ מהתקפה... |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-07/01/2011 16:30:31 |
 |
|
הפועל -מעלה אדומים  |
|