פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל -מעלה אדומים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל -מעלה אדומים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הפועל -מעלה אדומים נושא הבא
עמוד: מתוך 5

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 08/01/2011 :  07:58:41  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות היותי פסימיסט ידוע ,אני מתעקש בדומה לזהר להיות אופטימי השנה.זה מזכיר לי את עונת קטמון הראשונה רק הפוך.אנשים זילזלו בבת-ים וטענו שקטמון עדיפה רק בגלל 2 המשחקים נגדה.אבל מה לעשות שעלית ליגה זה יציבות לאורך עונה שלמה ואת העונה איבדנו בכל המשחקים האחרים.אז שיכון,שדרות,מעלה,יצלאל מצליחות להתעלות מולנו במשחק חד פעמי אבל מועדות ומאבדות הרבה נקודות במשחקים "רגילים".
תכלס,שליאור ידאג שניקח ברצינות וננצח את רמלה וצעירי רהט והכל יחזור לרגיעה(במקביל שעריים יוצאת כעת ל 4 משחקי חוץ רצופים !!! )

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-08/01/2011 11:34:23
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/01/2011 :  12:23:17  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
[br(במקביל שעריים יוצאת כעת ל 4 משחקי חוץ רצופים !!! )

מעניין באמת איך שעריים תשרוד את רצף משחקי החוץ האלה, שכולם "מוקשים" נגד קבוצות חלשות יותר על הנייר (מבשרת, ב"ש, דימונה, לוד). בסה"כ יש להם מאזן טוב בחוץ עד עכשיו - 4 נצחונות (פעמיים רהט, קרית גת, יצ'לאל) ותיקו (מעלה אדומים).

ד"א, ובלי שום קשר, החלפת המאמנים של קביליו לא הועילה להם ואולי אף הזיקה. היא הודחה מהגביע ע"י טמרה ביום שלישי, ואתמול נחלה הפסד ליגה ראשון מזה יותר משנתיים(!), לנתיבות. היא כעת במקום הרביעי, בפיגור שבע נקודות מהסאדרים. אם נעלה ליגה, עושה רושם שנימנע מהמפגש הלא-נעים עם קבוצת המקור, אבל ניאלץ להתמודד עם יפו.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 08/01/2011 :  12:41:55  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

למרות היותי פסימיסט ידוע ,אני מתעקש בדומה לזהר להיות אופטימי השנה.זה מזכיר לי את עונת קטמון הראשונה רק הפוך.אנשים זילזלו בבת-ים וטענו שקטמון עדיפה רק בגלל 2 המשחקים נגדה.אבל מה לעשות שעלית ליגה זה יציבות לאורך עונה שלמה ואת העונה איבדנו בכל המשחקים האחרים.אז שיכון,שדרות,מעלה,יצלאל מצליחות להתעלות מולנו במשחק חד פעמי אבל מועדות ומאבדות הרבה נקודות במשחקים "רגילים".
תכלס,שליאור ידאג שניקח ברצינות וננצח את רמלה וצעירי רהט והכל יחזור לרגיעה(במקביל שעריים יוצאת כעת ל 4 משחקי חוץ רצופים !!! )

מה שהוא אמר.
עבור לתחילת הדף

מר בחור מר בחור מנותק

22 הודעות

נשלח - 08/01/2011 :  16:48:46  הצג פרופיל שלח ל- מר בחור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם עוד פעם מישהו מדבר על עלייה וכמה קשה הולך להיות נגד יפו... אני הולך להתעצבן!
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 08/01/2011 :  18:01:11  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל עץ, עם כל הכבוד ליוסי תא שמע ולהודעות הרהוטות, אתה תופס אט אט את תפקיד החופר והמנחוס של הפורום - מי יתאים לליגה א', עדכוני סא.ד.ר, מבשוב - תרגיע, תן קודם לעלות.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/01/2011 :  18:25:40  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

רגל עץ, עם כל הכבוד ליוסי תא שמע ולהודעות הרהוטות, אתה תופס אט אט את תפקיד החופר והמנחוס של הפורום - מי יתאים לליגה א', עדכוני סא.ד.ר, מבשוב - תרגיע, תן קודם לעלות.

נניח שאקח על עצמי את התואר הנכבד שאתה מעניק לי, אבל מה הקשר למבשוב? תהיתי מה הוא נותן לנו עכשיו, בעת הזאת, במאבקי העליה הנוכחיים (אם זה נכון מה שכתוב ב"כל העיר"), ולא הייתי היחיד שתהה.
חוץ מזה, אתה מוזמן לדלג על הודעותיי אם הן לא לרוחך.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 08/01/2011 :  23:51:35  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למיטב הבנתי, מבשוב הגיע כדי להעשיר את סגל הקבוצה באימונים בלבד, ולא צפוי לשחק ולו דקה במשחק רשמי.
חוצמזה א', אני מקווה שהשחקנים מבינים שהגיע הזמן להתעורר. נכון שאחרי 9 נצחונות מותר לעשות 2 תיקו, במיוחד שמדובר על קבוצות לא רעות בכלל, אבל אם לא מנצחים את רמלה שבוע הבא, צריך לערוף ראשים.
חומצזה ב', רפואה שלמה לעוז צבאג. אף ע"פ שיתמהמה אחכה לו בכל יום שיבוא. קריטי לקבוצה. וראינו את שבועיים רצוף.
חוצמזה ג', מה שקלי אמר.

"אין יאוש בעולם כלל"

נערך על ידי - אדיר ב-08/01/2011 23:52:47
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 09/01/2011 :  00:09:34  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק שני ברציפות שמשחקים גרוע. בקלות שני המשחקים האלה יכלו גם להיגמר בהפסדים, ולמזלנו שחקני היריבות החמיצו מצבים מעולים מול השוער. בקיצור, לפטר את כולם (חוץ מיבגני, מאהר ואולי עוד כמה). ולהביא את יהודה ג'נשווילי ודודי ביטרן. שניהם פנויים עכשיו.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 09/01/2011 :  15:07:09  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איכשהו יצאתי אופטימי מהסופ"ש. שדרות מפסידים ליצ'לאל, שיכון המזרח בבית ללוד.. הליגה די פתוחה, והעסק הזה תלוי בנו.

מצד שני, אני לא חושב שאנחנו מעל הליגה. הכוח של הקבוצה הוא ברצון האדיר של השחקנים (בחיזוק הקהל), ואיך הם משחקים יחד. ביום שישי חילצנו נקודה במגרש קשה מול קבוצה טובה. בקלות זה יכול היה להיגמר בהפסד.

כמו שכתבו בזמנו - המבחן העיקרי של הקבוצה יהיה בהתמודדות עם קשיים. זה המצב שלנו כרגע. חובה לנצח את רמלה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 09/01/2011 :  15:18:39  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אה, ואני לא מבין את הקטע של להוציא את איתמר כשהוא אולי משחק הכי טוב אצלנו, ורואים שכפיר לא ביום גדול. בחייאת ליאור, בלי ראש בקיר.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 09/01/2011 :  16:12:24  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומה שאני לא מבין זה שכולם אומרים שזה חשוב שלא הפסדנו בשניה המשחקים האלה!

אולי יש לזה משמעות פסיכולוגית, אבל כדאי להזכיר שזה שטות במבחן התוצאה - ניצחון והפסד היה עדיף על שני תיקו! בנקודה!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם הפועל -מעלה אדומים נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07