משתמש |
אם יהיה דרבי בגביע של המקורית נגד ביתר....  |
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 08:18:56
|
הפועל היא לא מבשרת. אם ביתר היתה משחקת מול מבשרת, בלי שום ספק הייתי רוצה שמבשרת תנצח את המחלה. יש בי רגש כלפי סאדר והוא חזק. זאת הקבוצה שלי שהשתלטו עליה חלאות ואנחנו עוד נחזור לשם. אבל כרגע לטובת העתיד של הפועל זה יהיה רע מאוד אם הם יצליחו. הייתי מביא דוגמאות מההיסטוריה למצבים כאלה, אבל זה לא ממש מתאים. אני אהיה מבואס אם ביתר תנצח. אני אהיה מבואס אם סאדר תנצח. לא רוצה לראות את זה.
חוץ מזה מסתבר כאן שעכשיו ויקטור בחוץ וזה רק סאסי, וזה אפילו לא יוסי הרשע - זה עמוס או איך קוראים לרופא שיניים ההוא. אז הכל עכשיו בסדר, ויאללה איחוד! |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 10:05:46
|
אני תמיד רוצה שבית"ר יפסידו, אז דווקא נגד הפועל אני ארצה שבית"ר ינצחו? חוץ מזה - לא נראה לי שיהיה איחוד בעתיד הנראה לעין ולכן לא כל כך אכפת לי שהפועל ינצחו, בניגוד לעבר שרציתי שהם יפסידו כי חשבתי שזה ישפיע על העתיד של קטמון והאיחוד וכיו"ב. ומה לעשות - יש הפועל ירושלים ויש הפועל קטמון ירושלים. קיווינו שהקמת קטמון תגרום להם להתפרק ואז אנחנו נהיה הפועל אבל זה לא קרה. אני לא קונה את הסיפור "אנחנו הפועל האמתית". יש שני הפועל.. זו העובדה. |
I am City till I cry |
 |
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 14:21:07
|
אני הולך לעודד את הפועל. וברור שמספר הדעות כמספר האוהדים,
אתם סתם קופצים,
תפסיקו לקחת בעלות על האהדה להפועל קטמון. איפה שיחק בן רימוז'? סינגל, תאשמע ? אל תשכחו מאיפה באנו. הגביע הראשון לירושלים? מי לקח אותו? הפועל קטמון? לא, הפועל ירושלים. אז אני לא אומר שצריך לדבוק בקבוצה שכבר מזמן איבדה את אופיה, אבל אסור לשכוח שמשם הכל התחיל |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 14:56:20
|
גדעון-אתה רוצה דברים שחור לבן כבשבילי הם נשארו אפורים.זה שאני נהנה מקטמון מאד לא משכיחה ממני לרגע את המקור שממנו צמחה ואליו ע"פ הגדרתה המקורית היא שואפת לחזור. יפתח אומר שיש כרגע 2 הפועל י-ם ,אני אומר שכרגע אין אפילו אחת שלמה.יש אחת (קטמון) שהיא 80% הפועל י-ם ,ואחת(המקורית) 20% הפועל י-ם.ואולי זה אף פעם לא ייקרה בגלל דברים שלא תלויים בנו, אבל בשאיפה עד שלא תהיה קבוצה אחת בלבד משהו יהיה חסר לי. אין לי בעיה ואני מסכים עם רצון להפסדים שלהם(עד בית"ר ימח שמה) מתוך רציונל שזה יקדם את היום הזה,להבדיל מהשלמה עם המצב הקיים ואמירות שהם לא הפועל. ביום הקמת קטמון כולם חשבו כמוני ,היום אין לי מושג......לפחות שי אהרון מדבר כמוני. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-30/12/2010 15:01:40 |
 |
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 15:10:14
|
סתם מתוך עניין אל תתחילו לתקוף, מישהו יודע מה קרה עם אושיסקין? הפסיקו לעודד את הפועל תל אביב או או שגם נשאר קהל בכל קבוצה? |
AVANTI KATAMON! |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 15:51:59
|
כשכותרת הדיון מדברת על משחק תיאורטי מול המחלה ,באמת מוזרות הדעות פה |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 19:40:30
|
יותר מדי טוב לנו, ככל הנראה. כיוון שכך, נמלכו האוהדים בדעתם והחליטו ליצור מצבים היפוטתיים ותיאורטיים, המעוגנים בעתיד שהסתברות הפצעתו היא נמוכה, פשוט כדי לענות קצת את נפשם. מה לנו ולכל זה? יצרנו במו ידינו קבוצה להתפאר, אנחנו גאים בה ולא כל כך מתעניינים בגורלם של אנשים ששונאים אותנו, ושכל מטרת קיומם היא להרוס את מפעלנו. אני מבין שיש לאנשים סדר עדיפויות, אחרת אין משמעות למשחק הכדורגל. אישית, אני תמיד לוקח צד, מעדיף שדונקסטר רוברס תנצח את לידס יונייטד ושנוטס קאונטי תביס בדרבי את נוטינגהאם פורסט. אבל כל זה הוא בחזקת שעשוע. רק קטמון נמצאת בלבי כרגע בליגות הנמוכות שלנו, בצד אהדה מסוימת לבני יהודה, למכבי יפו ולמכבי חיפה. כאשר יהיה דרבי סאדר-בית"ר אתייחס אליו באדישות אדיבה, אעדיף במתינות את סאדר אבל זה לא יעסיק אותי במיוחד. ולעיקרו את הדיון: בעיני, אנחנו יורשי הפועל ירושלים מקטמון של פעם, זהו טעם קיומנו וזוהי הגדרתנו העצמית. לכן אני כאן, אתכם. זוהי בעיני ההוכחה האולטימטיבית. |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 19:54:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
י ושנוטס קאונטי תביס בדרבי את נוטינגהאם פורסט.
מי אתה ומה עשית לחיים ברעם? |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 20:04:23
|
רק הבהרה קטנה להודעה הקודמת שלי. אני לא השוותי את סא.ד.ר למבשרת. ברור שאין כאן מה להשוות. רק טענתי שהמשחק ההיפוטטי מול בית"ר הוא לא נחשב עבורי כדרבי עבורי, למרות שישחקו בו שתי קבוצות מי-ם, בדומה לכך שמשחק של מבשרת מול בית"ר לא נחשב עבורי לדרבי, וגם לא המשחק שלנו מול בית צפפה זצ"ל. עבורי (ועבור רובינו,אם לא כולנו) דרבי יש רק אחד: הפועל ירושלים מול בית"ר ירושלים. ולגבי השאלה מהי הפועל י-ם עבורי, אפשר לחזור לימים הראשונים של הקבוצה, שעשינו אז את הדיון: האם הקבוצה היא המבנה הפיזי או איפה שנמצאים האוהדים שלה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 21:05:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
מעדיף שדונקסטר רוברס תנצח את לידס יונייטד
הי חיים, תזהר איך שאתה מדבר על לידס. אתה פוגע ברגשות של לפחות שני אנשים כאן, ואנחנו בלידס ידועים כאוהדים אלימים במיוחד
|
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 21:12:38
|
האמת היא שהופתעתי מהתגובות כאן, הייתי בטוח שכל הפורום יסכים איתי. אבל כל אחד מתמודד עם המצב בצורה שונה ואין דיעה אחת יותר טובה מהשנייה. אני במקרה זה יתמוך בבית"ר ללא ספק. נצחון של סאדר על בית"ר יתן להם מרץ ואנרגיה והאיחוד\פירוק ידחה עוד יותר. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 22:15:34
|
לדעתי במקרה כזה כדאי לנו לבקש לשחק בליגה א' צפון, בה גם עוד לא היינו במסגרת הטיולים שלנו בכל הליגות בארץ (בהקשר הזה יש לציין שהדרך לליגת האלופות עוברת כנראה בליגה האירופית) |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
RedBoy
28 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 02:06:20
|
אני פשוט לא מאמין שיש פה אוהדים שהישוו את הפועל סאדר לביתר זאת עדיין הקבוצה שהיינו בה כל כך הרבה שנים וזה בכל זאת דרבי שהוא מעל הכל! בזמן האחרון מתחילים לראות מגמת שיפור רצינית בסאדר, התרחקות של סאסי מכל העניינים וויקטור בכלל בחוץ כמה שאני אוהב את קטמון עדיין יש לי רגשות רציניות מאוד לסאדר..ולא חושב שאנחנו כאוהדי הפועל קטמון ירושלים צריכים לקוות לכישלום של סאדר
בעזרת ה' אם יהיה דרבי אני בטוח שאני יהיה שם ויעודד את סאדר כי זה דרבי וזה מעל כל החרא הזה! |
ייאלה הפועל |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 05:44:59
|
אתם באמת קונים את התעמולה של סאסי, הא? הנה עוד שאלה תאורטית - מה תעשו בשנה הבאה כשיהיה משחק (לא דרבי) מול סאדר? זה די סביר - אני דווקא מהמר על יפו לעליה. תעודדו אותנו 80% מהזמן ואת סאדר 20%? ככה לא מפילים את חומת ברלין! |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-31/12/2010 05:46:50 |
 |
|
אם יהיה דרבי בגביע של המקורית נגד ביתר....  |
|