משתמש |
אם יהיה דרבי בגביע של המקורית נגד ביתר....  |
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 17:06:09
|
היי חברה, היום אוהד ביתר שאל אותי שאלה מעניינת. אם יהיה דרבי בין סאדר לביתר בגביע שזה סיכוי של 1 ל31, אנחנו נבוא לעודד את סאדר? אני אמרתי לו שאני אישית לא יבוא אם תיהיה החלטה מגובשת של כל אוהדי הקבוצה לא לבוא לעודד. אמרתי לו גם שאם לא נבוא זה יהיה צעד חזק שיחליש את סאסי יונה מה אתם חושבים על זה?
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 17:42:45
|
ברור שלא! למי אתה רוצה לתרום את הכסף שלך ללה פאמיליה או לסאסי? אני לא רוצה לתרום לאף אחד מהם. יש משחקים שעדיף לא לדעת מה היתה התוצאה בהם. היא תהיה גרועה בכל מקרה |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-29/12/2010 17:46:19 |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 18:10:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ברור שלא! למי אתה רוצה לתרום את הכסף שלך ללה פאמיליה או לסאסי? אני לא רוצה לתרום לאף אחד מהם. יש משחקים שעדיף לא לדעת מה היתה התוצאה בהם. היא תהיה גרועה בכל מקרה
מסכים לא ללכת אבל לא מסכים עם המסקנה. כל משחק בו המחלה מפסידה בכלל ולקבוצת הפועל בפרט-הוא משחק עם תוצאה חיובית.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 18:37:19
|
למה כל הזמן אנחנו מקיימים דיונים על משהו שהסבירות שיקרה היא נמוכה ?ואם ואם ואם. אנחנו נבוא ביום שישי לטדי למשחק נגד שדרות וכל השאר לא מעניין. |
 |
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 18:56:28
|
ארבע תגובות רעות, מביכות ופסולות מן היסוד. יש לנו בעיה קשה בקהל. הדרבי הוא מעל הכל! הדרבי הוא מעל "הפרויקט", האוהדים, השחקנים והאצבע. העיקרון המנחה אותנו הוא דרבי, ניצחון בו. השאר הם דברים אזוטריים. אוהדים רעים שכמוכם! |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 19:05:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
ארבע תגובות רעות, מביכות ופסולות מן היסוד. יש לנו בעיה קשה בקהל. הדרבי הוא מעל הכל! הדרבי הוא מעל "הפרויקט", האוהדים, השחקנים והאצבע. העיקרון המנחה אותנו הוא דרבי, ניצחון בו. השאר הם דברים אזוטריים. אוהדים רעים שכמוכם!
לטעמי משחק של הסאדרים מול בית"ר הוא לא דרבי. הוא מקביל, פחות או יותר, ל"דרבי" של מבשרת מול בית"ר או גבעת זאב מול בית"ר. לא רואה טעם ללכת לדבר כזה, או לצפות בו, אבל כמובן שאני אשמח שהמחלה תפסיד. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 19:44:40
|
ברור שצריך לבוא!!! אל תשכחו באיזה קבוצה גדלתם!!! זה משחק לא בשביל הבעלים לכו בשביל נסיון להתאחד להיות עוד פעם עם אותם אוהדים שכל כך נהנינו לקלל ביחד איתם את זוג הלייצנים שהרסו לנו את הקבוצה בשביל שחקני עבר גדולים שלנו כמו רם סטי אין משחק יותר מאחד מזה... וגם אני יביא למי שרוצה את הכסף רק בשביל שיתן לי את ההזדמנות לראות קבוצה אדומה שנגמרת בירושלים מנצחת את הזונה הצהובה!!!!! |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 20:14:10
|
אני אבוא לעודד את הפועל... אני לא מבין איך אפשר להגיד שהפועל זה כמו מבשרת. אני גם לא מבין איך אפשר להגיד שכל תוצאה במשחק כזה היא גרועה.. יש שתי קבוצות הפועל ירושלים בעיר וזה המצב. אגב, כמו שאני מבין, ויקטור יונה בכלל לא נמצא בהפועל. זה רק סאסי. |
I am City till I cry |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 20:17:17
|
להגיד שהפועל י-ם ובית"ר זה אותו דבר,לקרוא להם מבשרת....מה נסגר איתנו?מה לעזאזל קרה לנו? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 22:56:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
להגיד שהפועל י-ם ובית"ר זה אותו דבר,לקרוא להם מבשרת....מה נסגר איתנו?מה לעזאזל קרה לנו?
אחי זה נראה לי פחות טרגי מאיך שאתה מצייר את זה (לא היתה לנו שיחה כזאת היום כבר?! ) אני חושב שיש הרבה אנשים עם ספקטרום רחב של תחושות. לחלק זה לא נראה סביר ללכת, ולחלק ההיפך. חלק חושבים שסאדר זה גהנום, וחלק חושבים שממש לא. נראה לי שמה שמחבר ביננו זה לא היחס לסאדר אלא ההבנה לגבי סאסי, ויותר מזה, המקום של קטמון.
אגב נשאלת השאלה מי מהקהלים במשחק כזה רוצה פחות שתבוא לראות את המשחק. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-29/12/2010 23:31:30 |
 |
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 23:33:45
|
איך אומרים אצלנו בערבית: יאללה יאללה. מה קרה קלי ויפתחמ וכל המתחסדים, אתם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? מה התנפלתם על הילד העצלן שהודה - כמו גבר - שאין לו שום רגש להפועל של היום. הוא צודק ב-1000 אחוז, לא 100. הכי גרועים זה אלו שרוקדים על 2 החתונות, בגללם יהיו 2 קבוצות לאורך זמן, בגללם אנחנו לא מוחקים את סאסי כמו שמחקו את אייזנברג. לבוא ולעודד אותם?! מה הרעיון? מה הקטע? להוכיח שאתם אוהדי הפועל אמיתיים יותר ממנו? איך אתם חושבים שיקבלו אתכם שם? תבינו, אם תרצו או לא: אתם היום האויבים הכי גדולים של סא.ד.ר סאסי הרי מחזיק את הפועל רק להוציא את העיניים לאוהדי קטמון (שהיא הפועל) שהוא כל כך שונא. מישהו חושב שהוא היה משקיע בה שקל, אם לא קטמון? מחזיר את סטי ועזו (המטומטמם חושב שהוא שחקן בית אהוב) אם לא שי אהרון עוזב? משפץ (בינתיים כבר הזניח) את יד המורה כי חשבו לתת אותה לקטמון. תראו איזה יופי הוא שותק ומתחבא, מחכה שמשהו יאמין לו למילה אחרי כל מה שעשה לקבוצה ולנציגי האוהדים התמימים שהאמינו לו במשך קיץ 1. אבל אתם, תרדו על הילד שאמר את האמת: שתמות סא.ד.ר של היום, היא לא מזיזה לו. ובמלים אחרות: הפועל קטמון ירושלים היא הפועל ירושלים בשבילו. זה לא כל הסיפור? תתביישו. או תתנצלו. |
סאסי - אני מאמין לו! |
נערך על ידי - סלאמה ב-29/12/2010 23:59:34 |
 |
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 00:15:34
|
בערבית אומרים ילא ילא. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 00:19:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
איך אומרים אצלנו בערבית: יאללה יאללה. מה קרה קלי ויפתחמ וכל המתחסדים, אתם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? מה התנפלתם על הילד העצלן שהודה - כמו גבר - שאין לו שום רגש להפועל של היום. הוא צודק ב-1000 אחוז, לא 100. הכי גרועים זה אלו שרוקדים על 2 החתונות, בגללם יהיו 2 קבוצות לאורך זמן, בגללם אנחנו לא מוחקים את סאסי כמו שמחקו את אייזנברג. לבוא ולעודד אותם?! מה הרעיון? מה הקטע? להוכיח שאתם אוהדי הפועל אמיתיים יותר ממנו? איך אתם חושבים שיקבלו אתכם שם? תבינו, אם תרצו או לא: אתם היום האויבים הכי גדולים של סא.ד.ר סאסי הרי מחזיק את הפועל רק להוציא את העיניים לאוהדי קטמון (שהיא הפועל) שהוא כל כך שונא. מישהו חושב שהוא היה משקיע בה שקל, אם לא קטמון? מחזיר את סטי ועזו (המטומטמם חושב שהוא שחקן בית אהוב) אם לא שי אהרון עוזב? משפץ (בינתיים כבר הזניח) את יד המורה כי חשבו לתת אותה לקטמון. תראו איזה יופי הוא שותק ומתחבא, מחכה שמשהו יאמין לו למילה אחרי כל מה שעשה לקבוצה ולנציגי האוהדים התמימים שהאמינו לו במשך קיץ 1. אבל אתם, תרדו על הילד שאמר את האמת: שתמות סא.ד.ר של היום, היא לא מזיזה לו. ובמלים אחרות: הפועל קטמון ירושלים היא הפועל ירושלים בשבילו. זה לא כל הסיפור? תתביישו. או תתנצלו.
אף אחד לא התנפל. לא מתכוון לא להתבייש ולא להתנצל, בטח לא לפניך. ואתה בטח לא תגיד לי מה זה להיות אוהד. יאללה יאללה ביי.
|
I am City till I cry |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 00:39:18
|
הכי גרועים זה אלו שרוקדים על 2 החתונות, בגללם יהיו 2 קבוצות לאורך זמן, בגללם אנחנו לא מוחקים את סאסי כמו שמחקו את אייזנברג. לבוא ולעודד אותם?! מה הרעיון? מה הקטע? להוכיח שאתם אוהדי הפועל אמיתיים יותר ממנו? איך אתם חושבים שיקבלו אתכם שם? תבינו, אם תרצו או לא: אתם היום האויבים הכי גדולים של סא.ד.ר סאסי הרי מחזיק את הפועל רק להוציא את העיניים לאוהדי קטמון (שהיא הפועל) שהוא כל כך שונא. מישהו חושב שהוא היה משקיע בה שקל, אם לא קטמון? מחזיר את סטי ועזו (המטומטמם חושב שהוא שחקן בית אהוב) אם לא שי אהרון עוזב? משפץ (בינתיים כבר הזניח) את יד המורה כי חשבו לתת אותה לקטמון. תראו איזה יופי הוא שותק ומתחבא, מחכה שמשהו יאמין לו למילה אחרי כל מה שעשה לקבוצה ולנציגי האוהדים התמימים שהאמינו לו במשך קיץ 1.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שזה בסדר שציטטתי חלק מההודעה. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 08:01:23
|
איך אומרים אצלנו בערבית: יאללה יאללה. מה קרה קלי ויפתחמ וכל המתחסדים, אתם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? מה התנפלתם על הילד העצלן שהודה - כמו גבר - שאין לו שום רגש להפועל של היום. הוא צודק ב-1000 אחוז, לא 100. הכי גרועים זה אלו שרוקדים על 2 החתונות, בגללם יהיו 2 קבוצות לאורך זמן, בגללם אנחנו לא מוחקים את סאסי כמו שמחקו את אייזנברג. לבוא ולעודד אותם?! מה הרעיון? מה הקטע? להוכיח שאתם אוהדי הפועל אמיתיים יותר ממנו? איך אתם חושבים שיקבלו אתכם שם? תבינו, אם תרצו או לא: אתם היום האויבים הכי גדולים של סא.ד.ר סאסי הרי מחזיק את הפועל רק להוציא את העיניים לאוהדי קטמון (שהיא הפועל) שהוא כל כך שונא. מישהו חושב שהוא היה משקיע בה שקל, אם לא קטמון? מחזיר את סטי ועזו (המטומטמם חושב שהוא שחקן בית אהוב) אם לא שי אהרון עוזב? משפץ (בינתיים כבר הזניח) את יד המורה כי חשבו לתת אותה לקטמון. תראו איזה יופי הוא שותק ומתחבא, מחכה שמשהו יאמין לו למילה אחרי כל מה שעשה לקבוצה ולנציגי האוהדים התמימים שהאמינו לו במשך קיץ 1. אבל אתם, תרדו על הילד שאמר את האמת: שתמות סא.ד.ר של היום, היא לא מזיזה לו. ובמלים אחרות: הפועל קטמון ירושלים היא הפועל ירושלים בשבילו. זה לא כל הסיפור? תתביישו. או תתנצלו.
אחרי 35 שנות אהדה פעילה להפועל י-ם ושנאה לבית"ר י-ם ועשרות דרבים סוערים, אני מרשה לעצמי לוותר על הבושה או ההתנצלות שאתה מבקש ממני |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 08:11:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
להגיד שהפועל י-ם ובית"ר זה אותו דבר,לקרוא להם מבשרת....מה נסגר איתנו?מה לעזאזל קרה לנו?
קלי,דווקא אתה, בתור מחזיק תיק ה"יש לנו קהל מגוון, לא כולנו שמאלנים עיגולדים, ובעיקר - לא כולנו" אז לא נסגר איתנו כלום, ולא קרה לנו כלום. לך קשה להתנתק, אתה מחזיק באמונה וסנטימנטים (יש שיגידו מאמין בפיות) שאחרים מאסו בהם. אז לייזי לא רואה אותם ממטר, אני רוצה לא לראות אבל לא מצליח (הלוואי דרבי עונה הבאה). איש איש בדרכו. תסתכל שוב על החתימה שלך, איזו טראומה תיקן לך זאדה, לא של הפעול ירושלים? ולא באמצעות הפועל ירושלים? אני לא דוקטור, ובטח לא זאדה, אבל נראה לי שלמענך ולמען שכמותך חייבים דרבי שנה הבאה הפועל מול סאדר, ואז תאלץ להחליט אם יש פיות או רק דרקונים. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
אם יהיה דרבי בגביע של המקורית נגד ביתר....  |
|
|
|