משתמש |
אם יהיה דרבי בגביע של המקורית נגד ביתר....  |
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 07:16:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אתם באמת קונים את התעמולה של סאסי, הא? הנה עוד שאלה תאורטית - מה תעשו בשנה הבאה כשיהיה משחק (לא דרבי) מול סאדר? זה די סביר - אני דווקא מהמר על יפו לעליה. תעודדו אותנו 80% מהזמן ואת סאדר 20%? ככה לא מפילים את חומת ברלין!
ברור שאני מעודד את קטמון בכל משחק, תמיד. גם נגד הפועל. |
I am City till I cry |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 07:33:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
יותר מדי טוב לנו, ככל הנראה. כיוון שכך, נמלכו האוהדים בדעתם והחליטו ליצור מצבים היפוטתיים ותיאורטיים, המעוגנים בעתיד שהסתברות הפצעתו היא נמוכה, פשוט כדי לענות קצת את נפשם. מה לנו ולכל זה? יצרנו במו ידינו קבוצה להתפאר, אנחנו גאים בה ולא כל כך מתעניינים בגורלם של אנשים ששונאים אותנו, ושכל מטרת קיומם היא להרוס את מפעלנו. אני מבין שיש לאנשים סדר עדיפויות, אחרת אין משמעות למשחק הכדורגל. אישית, אני תמיד לוקח צד, מעדיף שדונקסטר רוברס תנצח את לידס יונייטד ושנוטס קאונטי תביס בדרבי את נוטינגהאם פורסט. אבל כל זה הוא בחזקת שעשוע. רק קטמון נמצאת בלבי כרגע בליגות הנמוכות שלנו, בצד אהדה מסוימת לבני יהודה, למכבי יפו ולמכבי חיפה. כאשר יהיה דרבי סאדר-בית"ר אתייחס אליו באדישות אדיבה, אעדיף במתינות את סאדר אבל זה לא יעסיק אותי במיוחד. ולעיקרו את הדיון: בעיני, אנחנו יורשי הפועל ירושלים מקטמון של פעם, זהו טעם קיומנו וזוהי הגדרתנו העצמית. לכן אני כאן, אתכם. זוהי בעיני ההוכחה האולטימטיבית.
האמת שהדיונים האלו עולים כל כמה זמן כשטוב לנו, או רע לנו או סתם לנו.. |
I am City till I cry |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 09:39:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אתם באמת קונים את התעמולה של סאסי, הא? הנה עוד שאלה תאורטית - מה תעשו בשנה הבאה כשיהיה משחק (לא דרבי) מול סאדר? זה די סביר - אני דווקא מהמר על יפו לעליה. תעודדו אותנו 80% מהזמן ואת סאדר 20%? ככה לא מפילים את חומת ברלין!
אל תתחרה אתי בציניות.אף אחד כאן(מלבד קצת Redboy ) לא קונה תעמולות של סאסי כולם מאשימים אותו ב 100% בפיצול וגם יודעים שאין טעם לדבר אתו.אין לזה קשר לרגש ולרצון שתהיה קבוצה אחת אדומה חזקה ובריאה ,ולצער שזה לא קורה. לשאלתך הציניקנית אעודד ב 100% את קטמון מתוך תקווה שזה יוביל לקבוצה אחת בהמשך(וארגיש צביטה בלב ) ולציניות נגדית -אותי יותר מדאיג אם נפגוש את קביליו יפו(לדעתי ס.א.ד.ר תעלה) האם תאהד רק את קטמון או שאחוזים רבים ילכו לאחות התאומה,לשותפה לדרך,לחברים של המהפכה ושאר החארטות? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 09:51:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
לדעתי במקרה כזה כדאי לנו לבקש לשחק בליגה א' צפון, בה גם עוד לא היינו במסגרת הטיולים שלנו בכל הליגות בארץ (בהקשר הזה יש לציין שהדרך לליגת האלופות עוברת כנראה בליגה האירופית)
משחקים בצפון כל שבועיים זה חלום אבל אני לא חושב שצריך להתחמק מהעימות - כשיגיע. |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 13:26:35
|
לאאאא אסור ללכת למסחקים שלהם!!!!! לצערי יצע לי ללכת למסחק שלהם לפני שנטים (זה היה משעמום אחרי שניגמרה העונה שלנו) באתו משחק שמעתי את אחד האוהדים מכלל את קטמון וברוב חוצפתו אומר שהינו צריכים לתת את הכסף של המיזם לסאסי ואז הקבוצה היתה עולה לליגת העל. בקיצור מה שאני אומר זה שבחרנו בדרך מסוימת וצריך להמשיך איתה עד הסוף ולא להישבר ביגלל הפסדים או ליגות נמוכות וגם לא ביגלל דרבי אם וכאשר. hsta la victoria siempre! |
avanti livorno
|
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 17:28:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי ולציניות נגדית -אותי יותר מדאיג אם נפגוש את קביליו יפו(לדעתי ס.א.ד.ר תעלה) האם תאהד רק את קטמון או שאחוזים רבים ילכו לאחות התאומה,לשותפה לדרך,לחברים של המהפכה ושאר החארטות?
אה זה קל. אני אעודד את הפועל בלי צביטות בלב. לא אוהד את קביליו, רק מסמפט אותם. זה לא אותו דבר. הרבה יותר מטרידה אותי האפשרות הלא תיאורטית מה יקרה כשבליגת האלופות נפגוש בחצי הגמר את לידס יונייטד. |
 |
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 21:13:21
|
בחיי שכולכם מתעסקים בשטויות. איזה דרבי ירושלמי ואיזה נעליים, זה לא משהו שצריך לחשוב עליו בכלל, לא רלבנטי בכלל לשנים הקרובות. בית''ר חלאות וסאדר חלאות גם. לא צריך לתמוך בהם, ובעיקר צריך לקוות שיפו תעלה ליגה ולא הם. אני אוהד ואוהב את הפועל ירושלים. הקבוצה שבליגה ב' היא הפועל ירושלים האמיתית. זאתי ליגה מעל היא בסה''כ מוטציה, הכלאה, שיבוט, איך שלא תרצו. כל הפסד שלהם הוא מבורך. רק ככה נוכל לחזור להפועל ירושלים גדולה ומאוחדת ונקיה מקבלנים. ולצערי, המטרה מקדשת את האמצעים, וכן, זה כולל לקוות להפסדים שלהם. אני מקווה שיהיה איחוד, ותהיה הפועל אחת עם התואר של 73, ועד אז אסור להשבר. |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 12/01/2011 : 19:59:18
|
וכך נחסכה הדילמה והמקורית קיבלה את מכבי ב"ש שזה פתר גם את בעיית ההכנסה האפשרית.נקווה שאחרי הסיבוב הזה לא תפתח השאלה מחדש. |
נערך על ידי - הסלע האדום ב-12/01/2011 20:00:30 |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 12/01/2011 : 22:19:37
|
אכן כך, כולי תקווה כי דן רומן והפועל רמת גן הסימפטיים ידיחו את המחלה הצהובה מהגביע.. לגבי משחקה של ס.א.ד.ר זהו סוג של דרבי בין המועדונים עם מוסר התשלומים הגרוע בכדורגל הישראלי |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 13/01/2011 : 09:30:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אכן כך, כולי תקווה כי דן רומן והפועל רמת גן הסימפטיים ידיחו את המחלה הצהובה מהגביע.. לגבי משחקה של ס.א.ד.ר זהו סוג של דרבי בין המועדונים עם מוסר התשלומים הגרוע בכדורגל הישראלי
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 13/01/2011 : 09:46:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
לגבי משחקה של ס.א.ד.ר זהו סוג של דרבי בין המועדונים עם מוסר התשלומים הגרוע בכדורגל הישראלי
ידיעה שפורסמה אתמול לגבי מכבי באר שבע: http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/199/585.html |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
אם יהיה דרבי בגביע של המקורית נגד ביתר....  |
|