| משתמש |
הפועל - שדרות  |
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 12:14:31
|
| ברקביי היקר,נא לא להתנפל. איש אינו מצפה לדבר מחזי פנחס, מהטעם הפשוט שהוא בסך הכל חזי פנחס. ועל כן, איש אינו מאוכזב מחזי פנחס, שאחרי הכל, הוא רק חזי פנחס. |
 |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 12:15:48
|
| אני עם אתי בלי קשר לחזי החביב. כי עד עכשיו הקבוצה הייתה מצויינת. מי רציתם שייצא עוז? איתמר? מאהר? ההרכב רץ אז למה להחליף. חזי עוד יקבל הזדמנויות אבל לא צריך לערב חברים בפורום |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 13:18:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
אם מישהו ירק על שחקן שלהם או על שופט זכותו המלאה גם אם אתם לא אוהבים את ההתנהגות הזאת. אף אחד מכם המתחסדים לא יחנך פה אף אחד. יפה אורקי שבתור אדם שמדבר על מוסר וכמה אסור להתנהג בצורה מסוימת, אתה תוך כדי משפט אחר קורא פה לאוהד הפועל טיפש כי אמר את דעתו.
מותר לך לומר את דעתך, ותודה על השיתוף. אני מבקש ממך ליישם אותה כבר במשחק הקרוב. יתכבד נא כבודו להפגין ליושבי היציע את ביצועי שפתיו ונוזלי גרונו. זו הרי זכותך המלאה. כשאתה כבר על הגדר, אל תשכח לדפוק סמרק עסיסי בפרצוף של אשר, קורץ, ליאור ושי. זה מה ש"אוהדי כדורגל" עושים, לא?
עד אז, טוב לראות שאנחנו המתחסדים - קרי, אנשים שדואגים לקבוצתם ו\או מכירים בגבול שבין אלימות מילולית לפיזית - מהווים כנראה רוב בפורום. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 13:26:12
|
א. לא שאני חייב לך חשבון אבל לא ירקתי על השופט. ב. בפורום כותבים 20 אנשים, ממש לא רוב היציע. ג. טוב לדעת שאתה דואג לקבוצה יותר ממני -בגלל זה הלכת להפגנות מסויימות עם דגלי קטמון ועשית לנו נזק עצום!!! ד. יש מרחק רב מאוד בין אלימות מילולית לפיזית, אבל טוב לדעת שהאוהדים שלנו מורכבים מחלאות אדם אלימים שרק מחפשים כל היום להרביץ לשופטים ולאוהדי היריבות ולשחקנים עצמם. אנחנו ממש חיות, כל היום דופקים מכות לאנשים, יורקים עליהם ומקללים. ה. לאשר, אורי, ליאור ושי- מצטער שאני יורק עליכם. |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 13:44:22
|
במשחק אתמול ולמרות האגריסיביות הבולטת של שדרות אנחנו קיבלנו ארבעה צהובים והם שניים
מטורף
ועוד נתון מעניין עמית עומד בשער מאז המשחק מול מבשרת ובסך הכל 9 משחקים 810 דקות בזמן הזה הוא חטף רק 3 שערים
אחד משקד בוהרון אחד עצמי של שי אהרון בבאר שבע ואחד של דודו חפר בבעיטה חופשית במרחבים
טוב שיש את עמית אבל קרדיט גדול גם להגנה |
ירון |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 15:25:45
|
מה שמצחיק בכל הנושא הזה שאתם טוחנים את המוח ומנסים לחנך אנשים שבפועל אף אחד לא ירק על השופט, מחאיי ציין שחושב שהוא ראה וישר כולם מנסים לחנך ולהפחיד שיהיה רדיוס. אני לפחות 20 שנה אוהד הפועל , תקנו אותי אם אני טועה, אף פעם לא היה לנו רדיוס וסביר להניח שלא יהיה גם עכשיו. אם מישהו ירק על שחקן שלהם או על שופט זכותו המלאה גם אם אתם לא אוהבים את ההתנהגות הזאת. אף אחד מכם המתחסדים לא יחנך פה אף אחד. יפה אורקי שבתור אדם שמדבר על מוסר וכמה אסור להתנהג בצורה מסוימת, אתה תוך כדי משפט אחר קורא פה לאוהד הפועל טיפש כי אמר את דעתו. זה אכן מעשה מאוד מוסרי.. מתחסדים וצבועים ,נמאסתם..
אני לא מנסה להיות יפה נפש ואני מהאחרונים שאגיד לא לגלל שחקן יריב\מאמן (ואתמול קיללתי לא מעט גם את זה וגם את זה ) אבל אני מניח שאתה מסכים איתי שיש הבדל בין אלימות מילולית במגרש כדורגל - לבין לירוק לבן אדם בפנים.
גם אני אגב ראיתי אתמול שאנשים יורקים על השופטים שהם ירדו למנהרה, ואני וגון מדלולה צעקנו שיפסיקו.. גם שקיללתי את המאמן שלהם ליד הספסל, הסתכלו עלי האוהדים של שדרות ואמרו לי שזה כדורגל, אבל הוא "יהודי" אז לא לקלל אותו... אבל בחייאת.. אני באמת רואה הבדל ענק בין לקלל לבין לירוק שזו פעולה משפילה.. שמעבר לכל העניין שבין קללות ליריקות - קללה, כשהיא לא גזענת - לא יכולה לעשות לנו כלום.. אני לא אוהד הפועל 20 שנה, אלא 10 שנים במגרשים, וגם אני לא ראיתי רדיוס - אבל אני גם לא זוכר אוהדים יורקים יותר מדי על שחקנים.. אנחנו מנסים להיות שונים מאוהדי בית"ר ואחרים, מסכים עם העובדה שאני מטיף ללהיות שונה ומצד שני הולך ומקלל - אני חושב שהכל צריך להיעשות במידה, ויש כאן אנשים שיסכימו ויש שלא - לשני הכיוונים..
מן הסתם אני לא באמת חושב שמי שירק טיפש, אני חושב שאם הוא מבין את ההשלכות ובכל זאת יורק - אז הוא זורק על המועדון זין מאוד גדול. מצטער אם מישהו נעלב ממה שכתבתי - אבל אני בכל זאת מקווה שהמסר הופנם.. יש ערבות בין האוהדים ובין המועדון, זה ההבדל הגדול ביננו לבין כמעט כל קבוצה - כשהפועל ת"א, אשקלון, בית"ר סאד"ר ועוד - יעשו הרבה בשביל שהבעלים שלהם יעזבו - אצלנו המצב שונה.. |
 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 16:13:13
|
ציטוט:
אני עם אתי בלי קשר לחזי החביב. כי עד עכשיו הקבוצה הייתה מצויינת. מי רציתם שייצא עוז? איתמר? מאהר? ההרכב רץ אז למה להחליף. חזי עוד יקבל הזדמנויות אבל לא צריך לערב חברים בפורום
קודם כל אני אוהד הפועל ירושלים כמעט כל חיי ורק אחרי זה אני מכר של חזי, כשאור אמר שחזי לא היה טוב, רק אמרתי שהוא לא יכול להיות טוב בחמש דקות משחק - זה הכל!! תבינו כבר!! הקבוצה מצויינת ואין שום סיבה להחליף אף אחד, ואני מודע לזה לא פחות ממך או מהאתי הזאת... זה הכל |
 |
|
|
אבנר
19 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 16:18:33
|
סתם שאלה אם היה בסוף 1-0 לטובת הפועל קטמון גם היו קללות ויריקות ? |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 16:38:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר
סתם שאלה אם היה בסוף 1-0 לטובת הפועל קטמון גם היו קללות ויריקות ?
והאם, בניצחון, נאמניו של חזי פנחס היו פוצחים בלינץ' כנגד המאמן והמועדון? |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 16:47:36
|
| לדעתי, מי שאפילו מעלה בדעתו חילוף של שי אהרון, השחקן כמעט היחיד שיכול במהלך אחד לנצח את המשחק, גם ביום חלש מאוד שלו, בחזי פנחס, שכבודו במקומו מונח, הוא לא ממש אובייקטיבי, או לא מבין בכדורגל... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 17:08:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
מה שמצחיק בכל הנושא הזה שאתם טוחנים את המוח ומנסים לחנך אנשים שבפועל אף אחד לא ירק על השופט, מחאיי ציין שחושב שהוא ראה וישר כולם מנסים לחנך ולהפחיד שיהיה רדיוס. אני לפחות 20 שנה אוהד הפועל , תקנו אותי אם אני טועה, אף פעם לא היה לנו רדיוס וסביר להניח שלא יהיה גם עכשיו. אם מישהו ירק על שחקן שלהם או על שופט זכותו המלאה גם אם אתם לא אוהבים את ההתנהגות הזאת. אף אחד מכם המתחסדים לא יחנך פה אף אחד. יפה אורקי שבתור אדם שמדבר על מוסר וכמה אסור להתנהג בצורה מסוימת, אתה תוך כדי משפט אחר קורא פה לאוהד הפועל טיפש כי אמר את דעתו. זה אכן מעשה מאוד מוסרי.. מתחסדים וצבועים ,נמאסתם..
אני לא מנסה להיות יפה נפש ואני מהאחרונים שאגיד לא לגלל שחקן יריב\מאמן (ואתמול קיללתי לא מעט גם את זה וגם את זה ) אבל אני מניח שאתה מסכים איתי שיש הבדל בין אלימות מילולית במגרש כדורגל - לבין לירוק לבן אדם בפנים.
גם אני אגב ראיתי אתמול שאנשים יורקים על השופטים שהם ירדו למנהרה, ואני וגון מדלולה צעקנו שיפסיקו.. גם שקיללתי את המאמן שלהם ליד הספסל, הסתכלו עלי האוהדים של שדרות ואמרו לי שזה כדורגל, אבל הוא "יהודי" אז לא לקלל אותו... אבל בחייאת.. אני באמת רואה הבדל ענק בין לקלל לבין לירוק שזו פעולה משפילה.. שמעבר לכל העניין שבין קללות ליריקות - קללה, כשהיא לא גזענת - לא יכולה לעשות לנו כלום.. אני לא אוהד הפועל 20 שנה, אלא 10 שנים במגרשים, וגם אני לא ראיתי רדיוס - אבל אני גם לא זוכר אוהדים יורקים יותר מדי על שחקנים.. אנחנו מנסים להיות שונים מאוהדי בית"ר ואחרים, מסכים עם העובדה שאני מטיף ללהיות שונה ומצד שני הולך ומקלל - אני חושב שהכל צריך להיעשות במידה, ויש כאן אנשים שיסכימו ויש שלא - לשני הכיוונים..
מן הסתם אני לא באמת חושב שמי שירק טיפש, אני חושב שאם הוא מבין את ההשלכות ובכל זאת יורק - אז הוא זורק על המועדון זין מאוד גדול. מצטער אם מישהו נעלב ממה שכתבתי - אבל אני בכל זאת מקווה שהמסר הופנם.. יש ערבות בין האוהדים ובין המועדון, זה ההבדל הגדול ביננו לבין כמעט כל קבוצה - כשהפועל ת"א, אשקלון, בית"ר סאד"ר ועוד - יעשו הרבה בשביל שהבעלים שלהם יעזבו - אצלנו המצב שונה..
שוב, אני לא ירקתי על השופט אתמול. אבל, אם מישהו ירק זה לא כזה נורא. זה היה מרחוק, זה לא באמת פגע בו וסיבר מאוד להניח שהוא לא ידע שירקו עליו אלא אם הוא נכנס פה לפורום וקרא את התגובות. מה שאני רוצה לומר, ובגלל זה התחלתי את כל העניין זה סה"כ שכולכם מכירים את אוהדי הפועל, אף אחד לא אלים (לצערי אגב, אני חושב שטוב היה אם היה לנו קצת אנשים מפחידים בקהל לדרבי שיבוא עלינו לטובה) עשיתם לינץ מטורף באוהד או שניים או שלושה אוהדים שירקו מקילומטר על שופט וזה מקומם... אני סה"כ לא רוצה שמישהו פה יחשוב בטעות שהוא יכול לחנך אנשים. לא קרה כלום ואף לא אחד פה סיבך את קטמון בדין משמעתי (רק ילד אחד שניסה לעשות טוב וזרק חזיז). לא קרה כלום! וזה לא עניין של יפי נפש זה עניין של חיו ותנו לחיות! כל הזמן אנשים פה מבקשים מאחרים להתנהג כמוהם, יש את אלו שנגד קללות, יש את אלו שנגד יריקות ויש את אלו שבעד גם וגם. סבבה. טוב שכך. כל אחד אחראי להתנהגות שלו. כל הזמן לחפש מה לא בסדר ולהעביר 7 עמודים של תלונות שהכל בעצם מעולה בקבוצה. רק שמאלנים ואוהדי הפועל מוצאים כל הזמן מה לא בסדר ואיך להתלונן... |
 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 17:20:04
|
| אתי שוסטר את חולת נפש |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 17:42:30
|
מצטער להגיד אבל היריקות החמיצו במעט את השופט שנכנס במהירות למנהרה
אין יריקות טובות ! זה לא מתאים לנו
אני מוכר לחברים שלי את האוירה המדהימה בטדי ואני אעשה הכל שתישאר כזו שאפשר להביא נשים וילדים |
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-01/01/2011 18:13:45 |
 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 18:10:30
|
יאללה סבבה, לכל אחד יש זכות להביעה את דעתו (למרות שאני לא בטוח שיריקה נכנסת להגדרה של הבעת דעה). בכל זאת, אני אישית עצוב היום וזה לא בגלל התוצאה הלא משמחת של המשחק. |
 |
|
הפועל - שדרות  |
|
|
|