| משתמש |
הפועל - שדרות  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 21:11:52
|
דנינו, תקשיב טוב. בהפועל קטמון ירושלים האוהדים לא יורקים על שופט ושחקנים. לא יורקים על על אף אחד. לא ירקת ואתה מצדיק אחרים - גם זה לא טוב. ואל תבוא לנו עם ה"חיה ותן לחיות" שלך, כי כשהיורק יורק הוא מיצג גם אותי, ולא נותן לי לחיות כאוהד. ומה זה ה"כל אחד אחראי להתנהגות שלו"? אתה לוקח אחריות לתוצאות של עונש אפשרי? או של דימוי של קבוצה יורקת ומגעילה ? אם הפעם לא קרה כלום, למזלנו, זה לא מוריד מחומרת המעשה, תודה רבה למחאיי שהציף את הנושא. ואל תביא לנו את ה"אל תחנכו" - אתה בעצמך, באותה מידה, מנסה לחנך אותנו להיות יותר ביטרי"ם מהביטרי"ם ?! לא רוצים. תקים לך בחצר מטרות דמות צהובות-שחורות, תתאמן בינתיים עליהם ביריקות ומכות, לא צריך לחרב את החויה הקטמונית שלנו רק מתוך חשש מתמיד - מה יהיה אם וכאשר נפגוש אותם. אישאללה עד אז כבר נהיה כל כך הרבה שהם יעשו במכנסים כשיתקרבו לטדי ויראו הכל אדום... |
 |
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 21:24:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
דנינו, תקשיב טוב. בהפועל קטמון ירושלים האוהדים לא יורקים על שופט ושחקנים. לא יורקים על על אף אחד.
מר קיפוד, מתי הצבענו על זה? אתה לא יורק על שופט ושחקנים. גם אני לא. אל תחליט עבור האחרים. |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 21:38:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
דנינו, תקשיב טוב. בהפועל קטמון ירושלים האוהדים לא יורקים על שופט ושחקנים. לא יורקים על על אף אחד.
מר קיפוד, מתי הצבענו על זה? אתה לא יורק על שופט ושחקנים. גם אני לא. אל תחליט עבור האחרים.
זה מאוד פשוט אם בקטמון יתחילו לירוק כמו בביתר אז אני לא אהיה שם ואני מניח שעוד הרבה חברי עמותה לא יהיו בקטמון ואני מניח שמי שיישאר יתקשה להביא אוהדים וספונסרים
הדמוקרטיה המטומטמת הזו היא הדרך הנכונה להרוס את הקבוצנ על גופתי |
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-01/01/2011 21:40:05 |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 21:41:49
|
טוב, עיצבנתם אותי. מעכשיו, אני יורק כל משחק כל המשחק על השופט סבבה? ביי ירון.
|
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 22:08:29
|
דנינו, תקשיב טוב. בהפועל קטמון ירושלים האוהדים לא יורקים על שופט ושחקנים. לא יורקים על על אף אחד. לא ירקת ואתה מצדיק אחרים - גם זה לא טוב. ואל תבוא לנו עם ה"חיה ותן לחיות" שלך, כי כשהיורק יורק הוא מיצג גם אותי, ולא נותן לי לחיות כאוהד. ומה זה ה"כל אחד אחראי להתנהגות שלו"? אתה לוקח אחריות לתוצאות של עונש אפשרי? או של דימוי של קבוצה יורקת ומגעילה ? אם הפעם לא קרה כלום, למזלנו, זה לא מוריד מחומרת המעשה, תודה רבה למחאיי שהציף את הנושא. ואל תביא לנו את ה"אל תחנכו" - אתה בעצמך, באותה מידה, מנסה לחנך אותנו להיות יותר ביטרי"ם מהביטרי"ם ?! לא רוצים. תקים לך בחצר מטרות דמות צהובות-שחורות, תתאמן בינתיים עליהם ביריקות ומכות, לא צריך לחרב את החויה הקטמונית שלנו רק מתוך חשש מתמיד - מה יהיה אם וכאשר נפגוש אותם. אישאללה עד אז כבר נהיה כל כך הרבה שהם יעשו במכנסים כשיתקרבו לטדי ויראו הכל אדום...
אין לי חצר אבל |
 |
|
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 22:12:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
רק הייתי ממליץ לך לשתות לפני זה ספרייט או פאנטה זה גורם ליריקה להיות יותר צמיגית ולעוף רחוק יותר.
|
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 22:31:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2
רק הייתי ממליץ לך לשתות לפני זה ספרייט או פאנטה זה גורם ליריקה להיות יותר צמיגית ולעוף רחוק יותר.
רגע, ואם זה קולה זה משנה? זה חייב להיות פאנטה או ספרייט? |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 22:43:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2
הכל קונספירציה של המזנון. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 22:47:55
|
| עזבו יריקה פה קללה שם.בגדול לא הגיע לנו לנצח ביום שישי.אני חושב ששיחקנו נגד קבוצה טובה לשם שינוי,עם הגנה חזקה וצריך ללמוד לשחק גם במגרש חלק נגד קבוצה לוחמת. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 23:03:47
|
| עוד סיקור, קצת גרם לי לתהות אם הם בכלל שלחו מישהו למגרש או שהם פשוט ניחשו מה הלך שם http://www.goler.co.il/article/1930 |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 23:12:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
מר קיפוד, מתי הצבענו על זה? אתה לא יורק על שופט ושחקנים. גם אני לא. אל תחליט עבור האחרים.
מר דרעי, אין פשוט מזה, בטח אפשר לארגן הצבעה על סט של התנהגויות סבירות שעימן כולנו יכולים לחיות ביחד. יש לך ספק מה תהיה תוצאת ההצבעה ? (אם היה לי ספק בתוצאה לא הייתי חלק בקטמון אפילו יום אחד) ואז, אחרי שיכנס "תיקון אי-היריקות" לתקנון, האם דנינו העצבני יישר קו וירגע ? או שמא זה ירגיז אותו עוד יותר, אז הוא יוסיף לרפרטואר גם, נניח, קריאות גזעניות, כי שכחנו להצביע על זה, וכי בלי זה אנחנו חננות של "לה פמיליה" ? דרעי, אתה לא מבין שבזה שמישהו לוקח את החירות לירוק הוא מחליט עבורי ? ועבורך ? אם יש יפות-נפש מיותרת - הנה היא: אתה מוצא את עצמך מגוננן על זכותו של האלים לקבוע לנו את סדר היום בקבוצה. לבריאות.
|
נערך על ידי - davidkipod ב-01/01/2011 23:30:43 |
 |
|
|
דניאל
6 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 23:13:39
|
לדעתי ירון צודק ויהיו לא מעטים כמוהו שיעזבו את היציעים.
מר דנינו היקר - לצערי ההתנהלות מזכירה לי ימים עברו בהפועל ירושלים, ואני רק מקווה שאם יקרה (חו"ח) מצב שבו קטמון לא תצליח, לא תתחיל לקלל גם את אורי שרצקי (אורי אם אתה קורא אז מזל טוב ליום ההולדת...) |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 23:40:35
|
כבר היה מצב שבו קטמון לא הצליחה. שנתיים כמעט כולם ציפו שנעלה מליגה א' ולא הצלחנו. לא זכור לי שקיללו את שרצקי או מישהו אחר מהקבוצה (חוץ ממירו, אבל זה בא מאנשים שגם ככה לא רצו אותו פה לעונה נוספת).
לא שאני מסכים עם היריקות (פעם עמדתי ברחוב, חיכיתי לטרמפ, עובר לידי רכב, מישהו פותח את החלון ויורק עלי. לא ברור לי אפילו למה.. שמעו, זה היה מגעיל.. אגב, הוא לפחות הצליח לפגוע, לא כמו החבר'ה העקומים פה שלא מצליחים לפגוע בשופט ואז עוד יש להם את החוצפה להתלונן שהקבוצה לא פוגעת!), אבל לא ברור לי איך מאקט של יריקות הגעתם להשוואות עם אוהדי בית"ר ודיבורים על כך שמי שיורק סופו שיקלל אנשים מהקבוצה שלו. |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 23:49:20
|
שלומי - מיותר, מספיק! בוא נסגור שאנחנו לא מסכימים על עניין החינוך - ואנחנו כן מסכימים שלא צריך לירוק במשחקים, מאלף ואחת סיבות - שהמרכזית היא שזה יכול לגרום לנו לעונשים
את הסיבות ה"צדקניות" שלי ושל אחרים, נשאיר בצד..
נשמע הגיוני? |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 01/01/2011 : 23:52:45
|
את ההנהלה לא קיללו, אבל בהחלט כן קיללו שחקנים מהקבוצה שלנו (וממש לא רק את אסרף), תוך האשמתם בכל מיני האשמות חסרות בסיס לחלוטין.
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
כבר היה מצב שבו קטמון לא הצליחה. שנתיים כמעט כולם ציפו שנעלה מליגה א' ולא הצלחנו. לא זכור לי שקיללו את שרצקי או מישהו אחר מהקבוצה (חוץ ממירו, אבל זה בא מאנשים שגם ככה לא רצו אותו פה לעונה נוספת).
לא שאני מסכים עם היריקות (פעם עמדתי ברחוב, חיכיתי לטרמפ, עובר לידי רכב, מישהו פותח את החלון ויורק עלי. לא ברור לי אפילו למה.. שמעו, זה היה מגעיל.. אגב, הוא לפחות הצליח לפגוע, לא כמו החבר'ה העקומים פה שלא מצליחים לפגוע בשופט ואז עוד יש להם את החוצפה להתלונן שהקבוצה לא פוגעת!), אבל לא ברור לי איך מאקט של יריקות הגעתם להשוואות עם אוהדי בית"ר ודיבורים על כך שמי שיורק סופו שיקלל אנשים מהקבוצה שלו.
|
נערך על ידי - מיכאל ב-01/01/2011 23:54:35 |
 |
|
הפועל - שדרות  |
|
|
|