פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - שדרות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - שדרות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא
עמוד: מתוך 12

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  00:56:28  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

בהמשך למשחק היום נא לעדכן מי שיודע
1)מה מצבו של עוז
2)עדי מרציאנו קיבל צהוב חמישי ,מתי הוא לא ישחק?

דיברתי עם עוז והוא סובל מכאבים בעצם האגן ובקרסול. עד המשחק הבא הוא יהיה בסדר.
עדי אכן קיבל צהוב חמישי. הוא יוכל לשחק בשבוע הבא נגד מעלה אדומים אבל לא במשחק בעוד שבועיים נגד רמלה.
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  01:18:17  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
מי שירצה יוכל "להאשים" את משטח הדשא החלקלק, את השופט, את המשחק הכסחני של שחקני הקבוצה היריבה.
אבל - ראש וראשון - יותר מזה ששדרות חילצה תיקו בטדי, הפועל קטמון ירושלים החמיצה נצחון במשחק בית.
אני מאמין שליאור והשחקנים ילמדו מהטעויות שהיו היום ויתקנו אותן במשחק הקרוב.

ליאור ילמד מהטעויות? ספק רב! הוא היה צריך להחליף את שי אהרון שהיה חלש מאוד ולהכניס במקומו את חזי, שמציג יכולת מעולה באימונים, אבל משום מה הוא לא נותן לו צ'אנס. לשי יש מעמד גבוה בקבוצה וליאור כנראה מעריץ אותו, ולכן לדעתי הוא לא החליף אותו. אני מסכים מאוד עם מה שכתב ברק לפניי. להכניס את חזי חמש דקות לפני הסיום זה ממש לא לעניין. תן לבחור לשחק!
לא ברורים לי גם החילופים של מאהר ויחיא. הראשון היה טוב מאוד והשני לא רע. אם ללמוד מטעויות, אז אל תציב את יחיא כקשר דפנסיבי, הוא אף פעם לא שיחק בתפקיד הזה. במעלה הוא היה חלוץ מטרה או קיצוני ימני.
לסיום, אני רוצה לציין לטובה (במשחק המאוד מאכזב הזה) את שני הבלמים. ארתום ויבגני היו מצוינים, כמו בשבוע שעבר בשעריים, והם לדעתי היו המצטיינים היום בקבוצה.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  01:27:04  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוגי צודק!!!
מותר לקלל שופט ומותר לקלל ולירוק על שחקנים מקבוצה יריבה שניסו לגמור לשחקן שלך את הקריירה. טפו על אותם אלו שמנסים לחנך אנשים!!!!
מחאיי, כוונותיך אולי טובות אבל אתה לא במעמד לחנך אף אחד מהאוהדים כאן...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  01:43:19  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

יוגי צודק!!!
מותר לקלל שופט ומותר לקלל ולירוק על שחקנים מקבוצה יריבה שניסו לגמור לשחקן שלך את הקריירה. טפו על אותם אלו שמנסים לחנך אנשים!!!!
מחאיי, כוונותיך אולי טובות אבל אתה לא במעמד לחנך אף אחד מהאוהדים כאן...

לא הבנתי אם אתה צוחק, אבל אם אתה לא אני מצטער אבל אתה טיפש..
לירוק על שופט? או על שחקן יריב? מעבר לעובדה שזה ילדותי בצורה מפחידה - זה יכול לגרום לרדיוס, וזה לא משהו שהקבוצה רוצה ולקנס - שאם אתה לא תביא את הכסף, אני לא יודע מי יביא
עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  01:56:30  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טיפש תקרא לחברים שלך חוצפן!!!
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  02:26:05  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

טיפש תקרא לחברים שלך חוצפן!!!

לחברים שלי ולאנשים שחושבים שזה לגיטימי לירוק על שופטים למרות שזה מסכן את הקבוצה בקנסות ובעונשי רדיוס
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  07:49:13  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין דבר משפיל יותר מלירוק על אדם אחר
אין בכך שום מחאה שהיא לגיטימית זה מגעיל.
ואם אתם שואלים אותי, גם אם השופט טעה, או אפילו עשה בכוונה
כי הוא בן זונה לא מגיע לו שיירקו עליו. בטח שלא על שחקני שדרות
שבאו להתמודד מול קבוצתנו באופן ספורטיבי
ואולי היו אגרסיבים מידי לפרקים.
קללות אני מבין ולפעמים חוטא בכך בעצמי אבל יריקות זה באמת שפל המדרגה.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  09:38:02  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ספורטיבי?לנסות לגמור לשחקן את הקריירה זה ספורטיבי?
איך שהם כיסחו את עוז זה לא השפלה?! אבל בכל מקרה אולי מגיע יריקה על שחקני שדרות או על השופט אבל לא הייתי עושה את זה בתנאי לעונש רדיוס או קנס כספי(גם ככה מצבנו לא משהו לא?).
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  10:09:13  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קורה. אמרו הכל לפני. לא סוגרים ליגה בדצמבר ובלה בלה בלה. הכל נכון. החמצנו, לא היינו משהו ועדיין היינו שווים ניצחון. בכל אופן, המשחק מול מעלה אדומים חשוב וקשה מאוד מאוד. אם ננצח בו, יש לנו מול רמלה וצעירי רהט בבית, שזה נשמע לא רע בכלל. ואז בחוץ מול שיכון ויצלאל. לאחר הסדרה הזו הכל יהיה ברור יותר. אבל קודם, מעלה אדומים.
עבור לתחילת הדף

דוד655 דוד655 מנותק

60 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  10:47:20  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דוד655 שלח ל- דוד655 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה שכזה מגיע לנושא דיון בפורום הפועל קטמון אז ההגזמה והרחקת הלכת חוגגים?

אסור לירוק על אף אחד, מבחינה מוסרית ומיחס של אדם כלפיי השני, וזה ברור לכולנו.
אבל אי אפשר להישאר אדישים לאור הפשע שבוצע בנו מבחינת השופט והקבוצה היריבה בשישי האחרון, ולבקש לא לקלל. האוהדים תוסכלו ופרקו כך את התסכול. דבר לגיטימי במשחקי כדורגל.
מעבר לזה, לדעתי בכל אופן מותר לקלל... כמובן בגבול מסווים. לא צריך שייחשבו שאנחנו קהל שמוותר על כיסוח ושיפוט גרוע.

נ.ב- ראינו היום את ההבדל בלי עוז, ואני מקווה שיעריכו אותו יותר בהמשך הוא נכס לקבוצה וחשוב לשמור עליו.(ראו מסי וזלאטן)
אני מאמין שליאור כן יפיק את הלקחים מהמשחק כי אין הרבה כאלה, היה מגרש חלק גשם לפרקים שלא תרם, קבוצה יריבה שלא באה לשחק ובעיקר לכסח והכי חשוב-שופט מזעזע שמקומו במזרחי ולא על כר הדשא.
שבת שלום.
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  10:51:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש עוד קצת תמונות של הקהל(חוץ מאלו שגם באתר) בגלריה של הבריגדה:
http://www.brigade-malcha.com/gallery2/main.php?g2_itemId=2698

שבת שלום

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  11:17:44  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שמצחיק בכל הנושא הזה שאתם טוחנים את המוח ומנסים לחנך אנשים שבפועל אף אחד לא ירק על השופט, מחאיי ציין שחושב שהוא ראה וישר כולם מנסים לחנך ולהפחיד שיהיה רדיוס. אני לפחות 20 שנה אוהד הפועל , תקנו אותי אם אני טועה, אף פעם לא היה לנו רדיוס וסביר להניח שלא יהיה גם עכשיו.
אם מישהו ירק על שחקן שלהם או על שופט זכותו המלאה גם אם אתם לא אוהבים את ההתנהגות הזאת. אף אחד מכם המתחסדים לא יחנך פה אף אחד. יפה אורקי שבתור אדם שמדבר על מוסר וכמה אסור להתנהג בצורה מסוימת, אתה תוך כדי משפט אחר קורא פה לאוהד הפועל טיפש כי אמר את דעתו. זה אכן מעשה מאוד מוסרי..
מתחסדים וצבועים ,נמאסתם..
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  11:43:49  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לצערי ראיתי יריקות על השופט ועל שחקנים של שדרות והייתי מספיק קרוב
וזה התנהגות שלא מתאימה לנו

1. ככה מתנהגים אוהדי בית"ר
2. ככה לא מתנהגת קבוצת אוהדים
3. ככה מקבלים עונשים שמתגלגלים לכיס של בעלי המניות - לא חבל

ואני לא מבין מה יש להתווכח על זה

ירון
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  12:01:16  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר האווירה מתלהטת, אז למה שלא נשפוך עוד מעט שמן למדורה?חבריו היקרים של חזי, הניחו לנו עם ההטפות המיותרות לגבי דקות המשחק של הטאלנט. יש מאמן, והוא מחליט. זה לא פורום של שחקן זה או אחר, זה פורום אוהדים של קבוצה. ואל תשכחו שבסופו של יום, מדובר בסך הכל בחזי פנחס החביב. לא זה המקום בשבילכם..
עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  12:10:48  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
אם כבר האווירה מתלהטת, אז למה שלא נשפוך עוד מעט שמן למדורה?חבריו היקרים של חזי, הניחו לנו עם ההטפות המיותרות לגבי דקות המשחק של הטאלנט. יש מאמן, והוא מחליט. זה לא פורום של שחקן זה או אחר, זה פורום אוהדים של קבוצה. ואל תשכחו שבסופו של יום, מדובר בסך הכל בחזי פנחס החביב. לא זה המקום בשבילכם..

זה פשוט דוחה הגישה הזו... מה זה להוסיף עוד שמן למדורה? בכוונה לריב? את נהנית מזה כנראה!!! אני לא הולך להיכנס לזה...
אבל בעיקרון כל מה שליאור אומר זה קדוש!! רק שלא יצפו מחזי לתת את משחק חייו כשהוא נכנס דקה 86 למשחק - זה כל מה שאמרתי...
מריבות תחפשי במקום אחר, איכס
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07