פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - שדרות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - שדרות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא
עמוד: מתוך 12

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  18:44:57  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז סיימנו תיקו, מה קרה? קצת שכחו פה מה זה תיקו (אולי גם אני למען האמת). אז זה לא ביג דיל, באה קבוצה להסתגר והצליחה הפעם. אנחנו עדיין טובים בהרבה מכל הליגה, לא צריך חלוצים ולא כלום. צריך לשמור על שקט ולנצח שבוע הבא. זה הכל.

נערך על ידי - yaron ב-31/12/2010 18:45:55
עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  18:51:12  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
ברק, לא משנה כמה מהיר וכשרוני חזי, אי אפשר לשחק איתו ועם וורנר ביחד במצב קריטי כמו שהיה היום - פשוט אי אפשר ששני שחקני האגף שלך יהיו שחקנים עם עט מאוד נסיון.. אין לי שום דבר רע נגד חזי, להיפך - אני דווקא מחבב אותו.. אני מצטער, אבל הוא כן קיבל לפני איזה שני משחקים מחצית שלמה אם אני לא טועה, שנכנס לפני וורנר וגם אז היה חלש.. אני יודע שהוא אמור להיות הבטחה גדולה - ומקווה מאוד, בלי שאני מכיר אותו, שהוא יצליח..

לא אמרתי שאורי וחזי צריכים לשחק ביחד... רק אי אפשר לצפות משחקן לתת את כל מה שהוא שווה כשהוא נכנס לכמה דקות מועטות בסיום...
לתת לחזי לשחק 45 דקות שלמות זו התחלה יפה!!! וגם זה נעשה רק אחרי הובלה 4-0 במחצית... אני מקווה שתתחיל מגמה של עלייה בדקות.. כי הוא שחקן צעיר שצריך לקבל דקות כדי לצבור ניסיון ואני מאמין שהוא יכול לתרום לנו המון כי באותה מידה שהוא יושב אצלנו על הספסל הוא יכול היה לשבת על הספסל של קבוצות בחירות בליגה לאומית ואת זה אני יודע מקרוב. הוא לא שחקן פותח רוב הזמן אבל הוא בהחלט לא חילוף שלישי...
לא אמרתי שאתה נגד חזי! אתה בסדר
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  19:01:07  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

משחק חלש שלנו - קורה.
אבל איזה משחק נתן עדי מרציאנו - פשוט ענק! החזיק את כל הקבוצה עליו,נתן משחק עצום.
כל הכבוד לו - במיוחד ביום שהחולשה הכללית פשטה בכל.
כמו כן בלטו לטובה מאהר וייבגני.

מצטרף בהסכמה מלאה.
יש ימים ומשחקים שלא הכל זוהר ולא הכל מצליח.
מי שירצה יוכל "להאשים" את משטח הדשא החלקלק, את השופט, את המשחק הכסחני של שחקני הקבוצה היריבה.
אבל - ראש וראשון - יותר מזה ששדרות חילצה תיקו בטדי, הפועל קטמון ירושלים החמיצה נצחון במשחק בית.
אני מאמין שליאור והשחקנים ילמדו מהטעויות שהיו היום ויתקנו אותן במשחק הקרוב.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  19:58:43  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהמשך למשחק היום נא לעדכן מי שיודע
1)מה מצבו של עוז
2)עדי מרציאנו קיבל צהוב חמישי ,מתי הוא לא ישחק?
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  20:01:26  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

בהמשך למשחק היום נא לעדכן מי שיודע
1)מה מצבו של עוז
2)עדי מרציאנו קיבל צהוב חמישי ,מתי הוא לא ישחק?

בקשר ל1 אני לא יודע

בקשר ל2 - לפי מה שהבנתי מותיק, לא שבוע הבא אלא זה שאחריו.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  20:50:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

אז סיימנו תיקו, מה קרה? קצת שכחו פה מה זה תיקו (אולי גם אני למען האמת). אז זה לא ביג דיל, באה קבוצה להסתגר והצליחה הפעם. אנחנו עדיין טובים בהרבה מכל הליגה, לא צריך חלוצים ולא כלום. צריך לשמור על שקט ולנצח שבוע הבא. זה הכל.

ירון שמגיע ישר משדה התעופה בספיישל

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  20:51:00  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=808

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  21:24:53  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יכול להיות שראיתי אוהד או שניים יורקים על השופטים בסוף המשחק? אני מקווה שדמיינתי. אם לא, אז טפו עליכם.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  22:01:48  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

יכול להיות שראיתי אוהד או שניים יורקים על השופטים בסוף המשחק? אני מקווה שדמיינתי. אם לא, אז טפו עליכם.

לא שמתי לב לכזה דבר. אם כן אז כל הכבוד לחבר'ה - קהל כדורגל.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  22:10:09  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ובעיקר כל הכבוד אם השופט ציין את זה בדו"ח שלו, ונקבל איזה קנס נחמד או אולי איזה רדיוסון או משחק ללא קהל.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  22:19:13  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

מצחיק שדווקא אנשים שדיברו פה על זה שכבר עלינו ליגה ולא משנה מה יהיה פתאום נכנסים להיסטריה.

עברתי שוב על התגובות שהיו פה אחרי המשחק ולא זיהיתי אפילו אחת היסטרית. בסה"כ הקונצנזוס הוא ששיחקנו בינוני ושלא קרה שום אסון. היתה אבחנה שחסר לנו חלוץ מחליף בסגל מאז השחרור של שקד. חיים אף ציין לטובה את התגובה החיובית של הקהל בסיום המשחק. אז מי לדעתך נכנס להיסטריה?

אין לי כח לעבור על כל הנושא שוב ואני לא אציין פה שמות של משתמשים כי זה לא לעניין אבל מבחינתי לבוא אחרי שעשית תיקו אחד אחרי עשרה נצחונות רצופים ולהיגד "יש לנו בעיה בסגל" "אין לנו חלוצים" ועל שחקן כזה או אחר שהוא לא מתאים לסגל זה היסטריה, יש לנו סגל מצוין, הוא לא מושלם, מה לעשות, אבל צריך להספיק לנו לעלות, ושוב, זה לא יהיה קל.

ואגב, צאו מזה כל אחד עם ההסברים שלו פה.
לא עשינו תיקו בגלל השופט, לא בגלל שעוז נפצע ולא בגלל ששי היה חלש, עשינו תיקו כי הקבוצה (כמעט כל השחקנים) תפסה יום חלש ושחקנו מול קבוצה שעמדה יחסית טוב על המגרש, קורה, זה הכל.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  22:20:48  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

זה אכן קרה, ולצערי זה לא טוב, לא שאכפת לי ממעשים כאלה, פשוט זה יכול בכיף לעלות לנו בקנס כספי שזה הדבר האחרון בערך שהקבוצה הזו צריכה, ובמקרים יותר קיצוניים יותר גם ברדיוס.
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  22:30:43  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קרה
קורה
יקרה

הכי חשוב שכל הקבוצה עבדה קשה וכולם נתנו הכל!

אני חושב שהיינו חלשים בעידוד ולפעמים ואולי דוקא במשחקים כאלה זה מה שנותן את הדחיפה הדרושה.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס

נערך על ידי - Tziki ב-31/12/2010 22:31:20
עבור לתחילת הדף

אבנר אבנר מנותק

19 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  23:53:56  הצג פרופיל שלח ל- אבנר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הקללות בסוף המשחק לא היו במקום במיוחד לשחקנים של שדרות ולשוער שלהם .
מאוד מוזר לראות את השחקנים שלנו ושלהם מתחבקים בסוף המשחק כולל אלה שקיבלו צהובים מאידך האוהדים שלנו מקללים .
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  00:18:24  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא היה משחק חיינו, ובכל זאת ניסיתי לחשוב מה אני לוקח מהמשחק הזה. לא בעיה. המצטיינים הם המתופף הראשי והמחליף הג'ינג'י שלו (מנור ? מאור ?), חבל על הזמן איזה דבקות, איזה קצב. רק שכל הזמן התריד אותי שהם יחטפו דלקת ראות - בלי חולצה, בקור הזה ובגשם, ומי יחליף אותם במשחק הבא אם יצטננו חוח"ל ?!
שתהיה לנו 2011 טובה אלינו לפחות כמו 2010, והתיקו הזה לא מזיז לי.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07