פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - שדרות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - שדרות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא
עמוד: מתוך 12

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:57:53  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

אני חושב שאחת הבעיות המרכזיות היום היה החילוף של ליאור במחצית הראשונה, וככלל לא אהבתי היום את החילופים.. אני חושב שסבג היה צריך לעלות במקום וורנר (למרות שאני לא מת על סבג) ולסדר את המשחק באמצע..

זה דבר שגרר דבר ובמחצית השניה ששרון כן נכנס, זה היה במקום יחיא - שהיה לא רע בכלל ובטח יותר טוב מוורנר (אבל בעייתי להוציא את וורנר אחרי שהוא הכניס אותו רק בדקה 20) וגם החילוף של מאהר לא היה נכון לדעתי..

צודק לגמרי.
בדרך כלל ליאור לא עושה טעויות כאלו. אם שרון סבג היה נכנס במקום עוז היה אפשר להסיט את איתמר לאגף שזה גם העמדה בה שיחק בתחילת העונה
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:01:57  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היינו קצת חלשים, לא ניתן לנצח בכל משחק. עם זאת, ההתנכלות לעוז צבאג הייתה מבישה ומסוכנת, ושופט לא הגיב נוכח האלימות של שדרות לאורך כל המשחק. עוז הוא אחד מהשחקנים הכי חשובים שלנו.
אני מסכים שמרציאנו היה גדול, אבל גם ייבגני שיחק נהדר. מהאר יהיה שחקן מעולה בעתיד; בינתיים עליו ללמוד לשחרר את הכדור בזמן. הקהל הגיב נפלא נוכח התוצאה הקצת מאכזבת. יהיה טוב.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:09:06  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למדנו על החשיבות של עוז מצד אחד
אבל על הפגיעות של הקישור שלנו מצד שני

בכל מקרה - צריך להישאר בפרופורציות ולהירגע
ליסוע למעלה אדומים ששונאת אותנו מאוד וניצחה היום 3:0
ולעשות הכל לחזור עם מלוא הנקודות
לאחר מכן יש לנו את רמלה בבית - טפו טפו טפו

ירון
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:10:17  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצחיק שדווקא אנשים שדיברו פה על זה שכבר עלינו ליגה ולא משנה מה יהיה פתאום נכנסים להיסטריה.

לא קרה כלום, שחקנו מול קבוצה טובה מאד יחסית לליגה במשחק חלש שלנו ועשינו תיקו, בסדר.

מה שכן חשוב, זה שאנשים יפנימו פה, אנחנו לא חמש רמות מעל הליגה,אנחנו כן הכי טובים עד עכשיו בפער גדול, אנחנו כן חייבים לעלות ממקום ראשון אבל אנחנו לא נעלה בהליכה. כמו שאמרתי פה בעבר, צריך להסתכל על המשחקים מול הקבוצות שמתחתינו, וחוץ משעריים, שהיה נצחון ענק, שלושה משחקים (ארבעה אם מחשיבים את הגביע) חלשים מול הקבוצות שמתחתינו, מול מעלה אדומים בשבוע הבא לדעתי מבחן גדול מאד. חוץ מזה שאם נמשיך לשחק מול הקבוצות היותר חלשות כמו שאנחנו משחקים אז זה יספיק לנו כי שאר הליגה מאבדת הרבה נקודות.

ושוב, לא קרה כלום, איבדנו 2 נקודות, שטויות.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:11:23  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גשם, זה הנאחס. עלו לי זכרונות ממשחק הבית הנורא בעונה השנייה מול קריית-גת. זה גם היה יכול להיגמר ככה (עמית וייבגני הצילו אותנו בדקות האחרונות).

שי וכפיר לא במשחק מבריק. גם ציון לא. ועדיין, היינו מאוד קרובים להבקיע, אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה משדרות. הדברים לא התחברו, קורה.

שבוע הבא מלחמה במעלה אדומים. התוצאה הזו צריכה לעצור את שגעון הגדלות של השבוע האחרון ולהוריד אותנו חזרה לאדמת ליגה ב' הגבשושית.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:11:34  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק לא כזה חלש לדעתי. קבוצה טובה באה לטדי הסתגרה עמדה נכון ועדיין היו מהלכים טובים וסדר במגרש. לגבי החלוצים שי וכפיר היו פרווה אבל לא צריכים לצאת בתוצאת תיקו. וורנר נכנס לכן אסור היה להוציא אותו.יהיה בסדר משחקים כאלה בדרך כלל מפסידים. כל הכבוד לטרטיאק המצויין ולעמית שהציל אותנו במצב היחיד שהיה להם!!!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:15:42  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב ששיחקנו רע במיוחד. קצת יותר דיוק מול שער, קצת יותר מזל, או עוד שריקה או שניים שהגיעו לנו אבל לא נישרקו, וגם היינו יוצאים עם נצחון. נתקלנו מול בונקר שהתקשנו לפרוץ. קורה. ממש לא סוף העולם. גם במשחק פחות טוב שלנו, ומשחק חלש למדי של שי וכפיר, עדיין היינו ראויים לנצחון.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:17:52  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומילה טובה חוץ מלעדי, שהיה כהרגלו חזק ומפוקס, גם לשרון שנכנס ונלחם בהתקפה (והיה לא רחוק מלהבקיע).

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:17:55  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

מצחיק שדווקא אנשים שדיברו פה על זה שכבר עלינו ליגה ולא משנה מה יהיה פתאום נכנסים להיסטריה.

עברתי שוב על התגובות שהיו פה אחרי המשחק ולא זיהיתי אפילו אחת היסטרית. בסה"כ הקונצנזוס הוא ששיחקנו בינוני ושלא קרה שום אסון. היתה אבחנה שחסר לנו חלוץ מחליף בסגל מאז השחרור של שקד. חיים אף ציין לטובה את התגובה החיובית של הקהל בסיום המשחק. אז מי לדעתך נכנס להיסטריה?
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:19:22  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הלוואי עלי כל שנה שאחרי 10 משחקים מצויינים באה נפילה וגם בסופה תוצאת תיקו מול מקום שני.הכי חשוב להרגיע ובלי שטויות של הוספת שחקנים לסגל.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:30:49  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב שכל הקבוצה שיחקה רע אלא פשוט יום רע לשי וכפיר..אבל אני חייב לשבח את ההגנה שלנו.היה להם את מספר 9 (ההוא עם ההחלקה)על הראש שעשה לנו הרבה בעיות ואני מודה שחקן מהיר ומצוין.ארטום בשיאו,ואין לי ספק שהוא ויבגני מתאימים ללאומית ואני לא מגזים.יבגני אולי לא היה יותר מהיר ממספר 9 אבל לא איפשר לו להגיע לכדור.לגבי עוז,כולנו הבנו מה עוז שווה וכמה אנחנו צריכים את הדריבלים שלו.איתמר יחיא היה בסדר(ממתי הוא משחק באמצע?) ומאהר היה מצוין. התנאים של המשחק היו קשים(כסחנים,שופט,גשם,דשא מחליק).
עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:31:39  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
לא קרה שום דבר, שום נאחס ושום כלום.. שדרות באו לסגור, ופעם ראשונה שהצליחו לעשות את זה מולנו.. אין מה להגיד, זה קרה גם בזכות השופט המסור.

בעיית החלוצים היא נכונה, אבל אני לא חושב שנכון להוציא עכשיו עוד כסף על שחקנים אחרים, וטפו טפו - אם ייפצע לנו שחקן חשוב, אנחנו בליגת חובבים ולהחתים שחקן מהיום למחר זו לא בעיה גדולה.

שקד אמנם עזב ולא הביאו מישהו במקומו, אבל לא ציפיתי שוורנר יהיה חלש כ"כ, וכן ציפית שחזי ייתן יותר..

אני חושב שאחת הבעיות המרכזיות היום היה החילוף של ליאור במחצית הראשונה, וככלל לא אהבתי היום את החילופים.. אני חושב שסבג היה צריך לעלות במקום וורנר (למרות שאני לא מת על סבג) ולסדר את המשחק באמצע..

זה דבר שגרר דבר ובמחצית השניה ששרון כן נכנס, זה היה במקום יחיא - שהיה לא רע בכלל ובטח יותר טוב מוורנר (אבל בעייתי להוציא את וורנר אחרי שהוא הכניס אותו רק בדקה 20) וגם החילוף של מאהר לא היה נכון לדעתי..
אמנם הוא אמור לתת כח רענן, אבל מאהר ואיתמר לא הפסיקו לרוץ - אמנם קטונתי ומאמן אני לא, אבל אני באמת חושב שאי אפשר לשחק 15 שעה אחרונה ששחקני האגף הם חזי ואורי.. אבל ניחא - חזרנו לקרקע - חבל שדווקא נגד שדרות ולא במשחק הבא או משהו.. עכשיו רק חשוב להרים את הראש ולהתחיל לנצח שוב שבוע הבא..
שבת שלום ושנה טובה

איך אתה מצפה מחזי להיות טוב כשהוא נכנס דקה 85.. לא מספיק להתחמם וכבר נגמר המשחק... חזי הוא לא חילוף שלישי!! והוא הציל אותנו כבר בתחילת העונה בשני משחקים אחד עם בישול ואחד עם שער ניצחון. שחקן ממש כשרוני ללא שום קשר לקרבה שלי אליו - שליאור לא נותן לו מספיק צאנס.
סך הכל הקבוצה שיחקה טוב... עמית שמש מדהים וההגנה פשוט מצויינת... יום לא טוב להתקפה - לא נורא. יהיה בסדר! יאללה הפועל שבת שלום
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  17:48:45  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי barakby

ציטוט:
לא קרה שום דבר, שום נאחס ושום כלום.. שדרות באו לסגור, ופעם ראשונה שהצליחו לעשות את זה מולנו.. אין מה להגיד, זה קרה גם בזכות השופט המסור.

בעיית החלוצים היא נכונה, אבל אני לא חושב שנכון להוציא עכשיו עוד כסף על שחקנים אחרים, וטפו טפו - אם ייפצע לנו שחקן חשוב, אנחנו בליגת חובבים ולהחתים שחקן מהיום למחר זו לא בעיה גדולה.

שקד אמנם עזב ולא הביאו מישהו במקומו, אבל לא ציפיתי שוורנר יהיה חלש כ"כ, וכן ציפית שחזי ייתן יותר..

אמנם הוא אמור לתת כח רענן, אבל מאהר ואיתמר לא הפסיקו לרוץ - אמנם קטונתי ומאמן אני לא, אבל אני באמת חושב שאי אפשר לשחק 15 שעה אחרונה ששחקני האגף הם חזי ואורי.. אבל ניחא - חזרנו לקרקע - חבל שדווקא נגד שדרות ולא במשחק הבא או משהו.. עכשיו רק חשוב להרים את הראש ולהתחיל לנצח שוב שבוע הבא..
שבת שלום ושנה טובה

איך אתה מצפה מחזי להיות טוב כשהוא נכנס דקה 85.. לא מספיק להתחמם וכבר נגמר המשחק... חזי הוא לא חילוף שלישי!! והוא הציל אותנו כבר בתחילת העונה בשני משחקים אחד עם בישול ואחד עם שער ניצחון. שחקן ממש כשרוני ללא שום קשר לקרבה שלי אליו - שליאור לא נותן לו מספיק צאנס.
סך הכל הקבוצה שיחקה טוב... עמית שמש מדהים וההגנה פשוט מצויינת... יום לא טוב להתקפה - לא נורא. יהיה בסדר! יאללה הפועל שבת שלום

ברק, לא משנה כמה מהיר וכשרוני חזי, אי אפשר לשחק איתו ועם וורנר ביחד במצב קריטי כמו שהיה היום - פשוט אי אפשר ששני שחקני האגף שלך יהיו שחקנים עם עט מאוד נסיון.. אין לי שום דבר רע נגד חזי, להיפך - אני דווקא מחבב אותו.. אני מצטער, אבל הוא כן קיבל לפני איזה שני משחקים מחצית שלמה אם אני לא טועה, שנכנס לפני וורנר וגם אז היה חלש.. אני יודע שהוא אמור להיות הבטחה גדולה - ומקווה מאוד, בלי שאני מכיר אותו, שהוא יצליח..
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  18:26:05  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסור לאבד נקודות בבית, זה מבאס, זה לא טוב, אבל זה לא סוף העולם. השופט היה נוראי, שחקני שדרות באו בשביל לפצוע וירד גשם, אבל אף אחד מהם זאת לא הסיבה שבגללה לא ניצחנו. לא ניצחנו רק כי לא היינו מרוכזים בנגיעה האחרונה ולא בעטנו מרחוק מספיק. שיחקנו לא חכם ולא התאמנו את עצמנו למשחק, ההרמות המטופשות האלה בלי מטרה לאמצע והכנסות הכדור לכפיר כדי שיסתובב ויפול פשוט לא מתאימות. אנחנו היחידים שיכולים להפריע לעצמנו, אבל יש גם עוד 54 נקודות בקופה. לא עלינו לפני המשחק ולא נשארנו אחריו. ניקח לעצמנו חצי יום להתבאס, וממחר הראש כבר במעלה אדומים

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  18:42:51  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השופט היום היה פשוט ביזיון! כמו כן משחק חלש ביותר של קטמון ויום רע מאוד של כפיר מלול.

חוץ מזה שהדשא היה חלק וכדורים פשוט החליקו עליו בצורה זוועתית...

כמה קהל היה ? יותר מ-1000?

נערך על ידי - אדום88 ב-31/12/2010 18:43:42
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07