פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - שדרות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - שדרות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא
עמוד: מתוך 12

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  15:08:10  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אין כמו הכדורגל. כל השבוע אתה מתכנן, חולם, מתווכח, מתעצבן ומפנטז, ובסוף נגמר 0:0. מה היה שם?

סתם משחק חלש של כל החלק ההתקפי שלנו, בעיקר כפיר ושי. פשוט כלום לא הלך. עוז נפצע (סומן וכוסח ע"י היריב?) והוחלף בדקה ה-20 ומאוד מאוד חסר לנו. שדרות קבוצה מאורגנת היטב, קצת אגרסיבית, התבצרה בהגנה ויצאה למתפרצות וכמעט הבקיעה בדקה ה-88. משחק גדול (שוב!) של יבגני שהחזיק את ההגנה וכיסה כל פיסת דשא בחצי שלנו.
לא סוף העולם, אבל הפער מהמקום השני כנראה יירד ל-6 נקודות, כי שעריים מובילה 0-2 על יצ'אלאל.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  15:36:21  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

משהו בתחושת בטן אומר לי שהיינו קונים תיקו מחר בכיף
אם ננצח, משהו באמת שונה בהפועל של העונה הנוכחית, וליאור זאדה צריך לחתום ל7 שנים.

.......................................
i rest my case

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  15:53:07  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יודעים מה יום חלש של ההתקפה, עוז נפצע מקובל עליי, שי וכפיר לא מתפקדים סבבה. אבל למה אין על הספסל חילוף התקפי לרפואה? אם חזי פנחס ובלי שום זלזול אני אומר את זה הוא הפתרון ההתקפי האחרון שלנו אז אנחנו בבעיה קשה. אם שי נפצע חלילה מי ישחק במקומו? או חס חלילה שי וכפיר נפצעים מה אז יקרה?
הפתרון היחיד להחתים חלוץ נוסף ומיד במקום לחכות לסוף העונה. אם כל הסימפטיה לכפיר הוא פשוט לא מסוגל ליותר ובליגה א נצטרך חלוץ יותר טוב.
אדיר מעודה שוחרר לפני שבועיים מסאדר, שיחק בלאומית אצלנו היה אחלה של חלוץ אז למה לא?
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:05:13  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שקד עזב ולא הבאנו מחליף, אם אפשרי, מעודה באמת רעיון טוב.
לא נורא, לא קרה כלום, אבל מישהו צריך להגיד את זה: הבאתם עלינו תנאחס. לא סוגרים ליגה בדצמבר.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:08:47  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס

יודעים מה יום חלש של ההתקפה, עוז נפצע מקובל עליי, שי וכפיר לא מתפקדים סבבה. אבל למה אין על הספסל חילוף התקפי לרפואה? אם חזי פנחס ובלי שום זלזול אני אומר את זה הוא הפתרון ההתקפי האחרון שלנו אז אנחנו בבעיה קשה. אם שי נפצע חלילה מי ישחק במקומו? או חס חלילה שי וכפיר נפצעים מה אז יקרה?
הפתרון היחיד להחתים חלוץ נוסף ומיד במקום לחכות לסוף העונה. אם כל הסימפטיה לכפיר הוא פשוט לא מסוגל ליותר ובליגה א נצטרך חלוץ יותר טוב.
אדיר מעודה שוחרר לפני שבועיים מסאדר, שיחק בלאומית אצלנו היה אחלה של חלוץ אז למה לא?

החילוף ההתקפי היה זה הכפוי של וורנר במקום צבאג. בגלל שחרורו של שקד בוארון אין לנו חלוצים נוספים בסגל, ואתה צודק לגמרי שזו עלולה להיות בעיה אם שי או כפיר ייפצעו. אמרתי את זה כבר מזמן שזו נקודת התורפה העיקרית בסגל שלנו.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:10:50  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צברנו 28 מ 30 הנקודות האחרונות, אפשר להירגע. אם להפסיד את הנקודות האלה אז כאן. וחוץ מזה, רוצים חיזוק תביאו כסף, מעודה זה שחקן עם עלויות, זה לריב עם הקבלנים, זה כאב ראש. אני מציע שתגייסו 50 אלף שקל, יהיה על מה לדבר.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:13:13  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק לא טוב שלנו. בחצי הראשון שי היה טוב ומלול חלש. בחצי השני זה התחלף. איתמר ומהאר היו היותר טובים ודווקא שניהם הוחלפו. המגינים היו לא מדוייקים וכך גם מרציאנו שאמנם חילץ הרבה כדורים אבל היה מאד לא מדוייק. אורי וורנר זו האכזבה הכי גדולה שלי. הולך עם הראש בקיר וחלש מאד בהגבהות ובמסירות. אני מניח שכולם הבנו שבמקום להתעסק במה יהיה אם סאדר יפגשו את בית"ר צריך להתעסק אך ורק בקטמון בליגה ב.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:13:40  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסור לצאת מפרופורציות .מה חשבתם?שננצח 30 מחזורים?עד היום עם הסגל הזה הכנסנו יותר מ3 שערים למשחק והתפארנו בזה שכל השחקנים משתתפים בכיבושים.אז יאללה -עשינו תיקו,קורה,ננצח שבוע הבא...להתקדם.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:18:03  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא קרה שום דבר, שום נאחס ושום כלום.. שדרות באו לסגור, ופעם ראשונה שהצליחו לעשות את זה מולנו.. אין מה להגיד, זה קרה גם בזכות השופט המסור.

בעיית החלוצים היא נכונה, אבל אני לא חושב שנכון להוציא עכשיו עוד כסף על שחקנים אחרים, וטפו טפו - אם ייפצע לנו שחקן חשוב, אנחנו בליגת חובבים ולהחתים שחקן מהיום למחר זו לא בעיה גדולה.

שקד אמנם עזב ולא הביאו מישהו במקומו, אבל לא ציפיתי שוורנר יהיה חלש כ"כ, וכן ציפית שחזי ייתן יותר..

אני חושב שאחת הבעיות המרכזיות היום היה החילוף של ליאור במחצית הראשונה, וככלל לא אהבתי היום את החילופים.. אני חושב שסבג היה צריך לעלות במקום וורנר (למרות שאני לא מת על סבג) ולסדר את המשחק באמצע..

זה דבר שגרר דבר ובמחצית השניה ששרון כן נכנס, זה היה במקום יחיא - שהיה לא רע בכלל ובטח יותר טוב מוורנר (אבל בעייתי להוציא את וורנר אחרי שהוא הכניס אותו רק בדקה 20) וגם החילוף של מאהר לא היה נכון לדעתי..
אמנם הוא אמור לתת כח רענן, אבל מאהר ואיתמר לא הפסיקו לרוץ - אמנם קטונתי ומאמן אני לא, אבל אני באמת חושב שאי אפשר לשחק 15 שעה אחרונה ששחקני האגף הם חזי ואורי.. אבל ניחא - חזרנו לקרקע - חבל שדווקא נגד שדרות ולא במשחק הבא או משהו.. עכשיו רק חשוב להרים את הראש ולהתחיל לנצח שוב שבוע הבא..
שבת שלום ושנה טובה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:18:04  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שעריים מתאוששת בצורה מרשימה מההפסד בשבוע שעבר ומנצחת 0-2 בחוץ את בני יצ'לאל. בשולי הצמרת נצחונות גם לשיכון המזרח ומעלה אדומים. בשבוע הבא משחק חוץ קשה מאוד במעלה אדומים (גילי גור, דניאל אביטל, לירן זוזוט).

ובינתיים בליגה א' דרום, הפועל ירושלים מגלה אופי מרשים (מאיפה זה בא?) וחוזרת מפיגור 0-1 בדקה ה-75, כשהיא בעשרה שחקנים, השוער מציל פנדל, עזו משווה, ולבסוף מובקע שער נצחון בדקה ה-95. מכבי יפו שוב מסיימת משחק בית ב 0-0 והיא כבר בפיגור 4 נקודות.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:30:54  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מקווה שהבינו פה כולם אבל מה קורה שהקבוצה משחקת בלי עוז צבאג...
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:35:03  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס

אתה צודק במאה אחוז. אני מציע שנפטר את המאמן, נעיף את החלוצים הגרועים האלה ונבנה הכל מחדש. יש לנו בעיה קשה בהתקפה, וטוב שבאת להגיד לנו את זה.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:35:44  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוצים שחקו חיזוק -קנו מניה ,ויאללה תפסיקו לדבר על ליגה א אנו ממש אבל ממש עוד לא שם......חייבים עוד חלוץ לחיזוק

אליה
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:38:25  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יכול להסביר מה היה מה שנראה כמו חיסול ממוקד של עוז צבאג? לא בטוח שראיתי טוב, אבל זה נראה כמו התנקשות מכוונת.

בכל מקרה, לא סוף העולם. בלי היסטריה ובלי חיזוקים הכל יהיה טוב, גם אם נפסיד עוד כמה נקודות בדרך.

לא יקרו הרבה מקרים כאלה שגם עוז לא ישחק, וגם שני המבקיעים שלנו ישחקו כ"כ גרוע. ואני לא חושב שוורנר היה כזה חלש, אבל הוא לוקה מאוד במסירה האחרונה. משהו שבהחלט אפשר לתקן.

יאללה, שבוע הבא משחק העונה במעלה אדומים

נערך על ידי - האחים מרילי ב-31/12/2010 16:40:05
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  16:44:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק חלש שלנו - קורה.
אבל איזה משחק נתן עדי מרציאנו - פשוט ענק! החזיק את כל הקבוצה עליו,נתן משחק עצום.
כל הכבוד לו - במיוחד ביום שהחולשה הכללית פשטה בכל.
כמו כן בלטו לטובה מאהר וייבגני.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07