| משתמש |
הפועל - שדרות  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 15:08:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
אין כמו הכדורגל. כל השבוע אתה מתכנן, חולם, מתווכח, מתעצבן ומפנטז, ובסוף נגמר 0:0. מה היה שם?
סתם משחק חלש של כל החלק ההתקפי שלנו, בעיקר כפיר ושי. פשוט כלום לא הלך. עוז נפצע (סומן וכוסח ע"י היריב?) והוחלף בדקה ה-20 ומאוד מאוד חסר לנו. שדרות קבוצה מאורגנת היטב, קצת אגרסיבית, התבצרה בהגנה ויצאה למתפרצות וכמעט הבקיעה בדקה ה-88. משחק גדול (שוב!) של יבגני שהחזיק את ההגנה וכיסה כל פיסת דשא בחצי שלנו. לא סוף העולם, אבל הפער מהמקום השני כנראה יירד ל-6 נקודות, כי שעריים מובילה 0-2 על יצ'אלאל. |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 15:36:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
משהו בתחושת בטן אומר לי שהיינו קונים תיקו מחר בכיף אם ננצח, משהו באמת שונה בהפועל של העונה הנוכחית, וליאור זאדה צריך לחתום ל7 שנים.
....................................... i rest my case |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
אנגלס את מרקס
52 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 15:53:07
|
יודעים מה יום חלש של ההתקפה, עוז נפצע מקובל עליי, שי וכפיר לא מתפקדים סבבה. אבל למה אין על הספסל חילוף התקפי לרפואה? אם חזי פנחס ובלי שום זלזול אני אומר את זה הוא הפתרון ההתקפי האחרון שלנו אז אנחנו בבעיה קשה. אם שי נפצע חלילה מי ישחק במקומו? או חס חלילה שי וכפיר נפצעים מה אז יקרה? הפתרון היחיד להחתים חלוץ נוסף ומיד במקום לחכות לסוף העונה. אם כל הסימפטיה לכפיר הוא פשוט לא מסוגל ליותר ובליגה א נצטרך חלוץ יותר טוב. אדיר מעודה שוחרר לפני שבועיים מסאדר, שיחק בלאומית אצלנו היה אחלה של חלוץ אז למה לא? |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:05:13
|
שקד עזב ולא הבאנו מחליף, אם אפשרי, מעודה באמת רעיון טוב. לא נורא, לא קרה כלום, אבל מישהו צריך להגיד את זה: הבאתם עלינו תנאחס. לא סוגרים ליגה בדצמבר. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:08:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס
יודעים מה יום חלש של ההתקפה, עוז נפצע מקובל עליי, שי וכפיר לא מתפקדים סבבה. אבל למה אין על הספסל חילוף התקפי לרפואה? אם חזי פנחס ובלי שום זלזול אני אומר את זה הוא הפתרון ההתקפי האחרון שלנו אז אנחנו בבעיה קשה. אם שי נפצע חלילה מי ישחק במקומו? או חס חלילה שי וכפיר נפצעים מה אז יקרה? הפתרון היחיד להחתים חלוץ נוסף ומיד במקום לחכות לסוף העונה. אם כל הסימפטיה לכפיר הוא פשוט לא מסוגל ליותר ובליגה א נצטרך חלוץ יותר טוב. אדיר מעודה שוחרר לפני שבועיים מסאדר, שיחק בלאומית אצלנו היה אחלה של חלוץ אז למה לא?
החילוף ההתקפי היה זה הכפוי של וורנר במקום צבאג. בגלל שחרורו של שקד בוארון אין לנו חלוצים נוספים בסגל, ואתה צודק לגמרי שזו עלולה להיות בעיה אם שי או כפיר ייפצעו. אמרתי את זה כבר מזמן שזו נקודת התורפה העיקרית בסגל שלנו. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:10:50
|
| צברנו 28 מ 30 הנקודות האחרונות, אפשר להירגע. אם להפסיד את הנקודות האלה אז כאן. וחוץ מזה, רוצים חיזוק תביאו כסף, מעודה זה שחקן עם עלויות, זה לריב עם הקבלנים, זה כאב ראש. אני מציע שתגייסו 50 אלף שקל, יהיה על מה לדבר. |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:13:13
|
| משחק לא טוב שלנו. בחצי הראשון שי היה טוב ומלול חלש. בחצי השני זה התחלף. איתמר ומהאר היו היותר טובים ודווקא שניהם הוחלפו. המגינים היו לא מדוייקים וכך גם מרציאנו שאמנם חילץ הרבה כדורים אבל היה מאד לא מדוייק. אורי וורנר זו האכזבה הכי גדולה שלי. הולך עם הראש בקיר וחלש מאד בהגבהות ובמסירות. אני מניח שכולם הבנו שבמקום להתעסק במה יהיה אם סאדר יפגשו את בית"ר צריך להתעסק אך ורק בקטמון בליגה ב. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:13:40
|
| אסור לצאת מפרופורציות .מה חשבתם?שננצח 30 מחזורים?עד היום עם הסגל הזה הכנסנו יותר מ3 שערים למשחק והתפארנו בזה שכל השחקנים משתתפים בכיבושים.אז יאללה -עשינו תיקו,קורה,ננצח שבוע הבא...להתקדם. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:18:03
|
לא קרה שום דבר, שום נאחס ושום כלום.. שדרות באו לסגור, ופעם ראשונה שהצליחו לעשות את זה מולנו.. אין מה להגיד, זה קרה גם בזכות השופט המסור.
בעיית החלוצים היא נכונה, אבל אני לא חושב שנכון להוציא עכשיו עוד כסף על שחקנים אחרים, וטפו טפו - אם ייפצע לנו שחקן חשוב, אנחנו בליגת חובבים ולהחתים שחקן מהיום למחר זו לא בעיה גדולה.
שקד אמנם עזב ולא הביאו מישהו במקומו, אבל לא ציפיתי שוורנר יהיה חלש כ"כ, וכן ציפית שחזי ייתן יותר..
אני חושב שאחת הבעיות המרכזיות היום היה החילוף של ליאור במחצית הראשונה, וככלל לא אהבתי היום את החילופים.. אני חושב שסבג היה צריך לעלות במקום וורנר (למרות שאני לא מת על סבג) ולסדר את המשחק באמצע..
זה דבר שגרר דבר ובמחצית השניה ששרון כן נכנס, זה היה במקום יחיא - שהיה לא רע בכלל ובטח יותר טוב מוורנר (אבל בעייתי להוציא את וורנר אחרי שהוא הכניס אותו רק בדקה 20) וגם החילוף של מאהר לא היה נכון לדעתי.. אמנם הוא אמור לתת כח רענן, אבל מאהר ואיתמר לא הפסיקו לרוץ - אמנם קטונתי ומאמן אני לא, אבל אני באמת חושב שאי אפשר לשחק 15 שעה אחרונה ששחקני האגף הם חזי ואורי.. אבל ניחא - חזרנו לקרקע - חבל שדווקא נגד שדרות ולא במשחק הבא או משהו.. עכשיו רק חשוב להרים את הראש ולהתחיל לנצח שוב שבוע הבא.. שבת שלום ושנה טובה |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:18:04
|
שעריים מתאוששת בצורה מרשימה מההפסד בשבוע שעבר ומנצחת 0-2 בחוץ את בני יצ'לאל. בשולי הצמרת נצחונות גם לשיכון המזרח ומעלה אדומים. בשבוע הבא משחק חוץ קשה מאוד במעלה אדומים (גילי גור, דניאל אביטל, לירן זוזוט).
ובינתיים בליגה א' דרום, הפועל ירושלים מגלה אופי מרשים (מאיפה זה בא?) וחוזרת מפיגור 0-1 בדקה ה-75, כשהיא בעשרה שחקנים, השוער מציל פנדל, עזו משווה, ולבסוף מובקע שער נצחון בדקה ה-95. מכבי יפו שוב מסיימת משחק בית ב 0-0 והיא כבר בפיגור 4 נקודות. |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:30:54
|
| אני מקווה שהבינו פה כולם אבל מה קורה שהקבוצה משחקת בלי עוז צבאג... |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:35:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס
יודעים מה יום חלש של ההתקפה, עוז נפצע מקובל עליי, שי וכפיר לא מתפקדים סבבה. אבל למה אין על הספסל חילוף התקפי לרפואה? אם חזי פנחס ובלי שום זלזול אני אומר את זה הוא הפתרון ההתקפי האחרון שלנו אז אנחנו בבעיה קשה. אם שי נפצע חלילה מי ישחק במקומו? או חס חלילה שי וכפיר נפצעים מה אז יקרה? הפתרון היחיד להחתים חלוץ נוסף ומיד במקום לחכות לסוף העונה. אם כל הסימפטיה לכפיר הוא פשוט לא מסוגל ליותר ובליגה א נצטרך חלוץ יותר טוב. אדיר מעודה שוחרר לפני שבועיים מסאדר, שיחק בלאומית אצלנו היה אחלה של חלוץ אז למה לא?
אתה צודק במאה אחוז. אני מציע שנפטר את המאמן, נעיף את החלוצים הגרועים האלה ונבנה הכל מחדש. יש לנו בעיה קשה בהתקפה, וטוב שבאת להגיד לנו את זה. |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:35:44
|
רוצים שחקו חיזוק -קנו מניה ,ויאללה תפסיקו לדבר על ליגה א אנו ממש אבל ממש עוד לא שם......חייבים עוד חלוץ לחיזוק  |
אליה |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:38:25
|
מישהו יכול להסביר מה היה מה שנראה כמו חיסול ממוקד של עוז צבאג? לא בטוח שראיתי טוב, אבל זה נראה כמו התנקשות מכוונת.
בכל מקרה, לא סוף העולם. בלי היסטריה ובלי חיזוקים הכל יהיה טוב, גם אם נפסיד עוד כמה נקודות בדרך.
לא יקרו הרבה מקרים כאלה שגם עוז לא ישחק, וגם שני המבקיעים שלנו ישחקו כ"כ גרוע. ואני לא חושב שוורנר היה כזה חלש, אבל הוא לוקה מאוד במסירה האחרונה. משהו שבהחלט אפשר לתקן.
יאללה, שבוע הבא משחק העונה במעלה אדומים  |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-31/12/2010 16:40:05 |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 16:44:51
|
משחק חלש שלנו - קורה. אבל איזה משחק נתן עדי מרציאנו - פשוט ענק! החזיק את כל הקבוצה עליו,נתן משחק עצום. כל הכבוד לו - במיוחד ביום שהחולשה הכללית פשטה בכל. כמו כן בלטו לטובה מאהר וייבגני. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
הפועל - שדרות  |
|
|
|