| משתמש |
הפועל - שדרות  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 16:47:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
אני "מצטער" להיות זה שמחזיר אותנו לנושא האשכול, אבל אני חייב לומר משהו. אנשים פה התחרפנו! מה קרה לכם? מה זה הניתוחים האלו על ליגה א וכל מה שקשור בזה? מי אנחנו בכלל? זהו, נגמרה העונה? אין לנו משחק קשה מול שדרות, קבוצה במקום השני? ואל תתחילו להטיף לי שאנחנו ב 10 דרגות מעל כולם. ניצחנו בלי הפסקה בגלל שאנחנו טובים, אבל גם ובעיקר כי נלחמנו, באנו דרוכים, ונתנו כבוד ליריבות. ואם השחקנים נוהגים כמונו עכשיו, והראש שלהם בחגיגות העלייה, אז אוי ואבוי לנו. אין דריכות, אין מתח, אין תכונה לקראת משחק קשה. אנחנו האויב הכי גדול של עצמנו. ולא מתאים לנו להיות יהירים, ושאננים. קבוצות רוצות לנצח אותנו ואם נמשיך בהלך הרוח הזה, זה גם יקרה מהר יותר ממה שאתם חושבים. אפשר לחשוב שאנחנו ברצלונה. יש משחק ביום שישי, וכולם ממהרים לליגה א'. משהו בהתנהלות של השבוע מחזיר אותי לימי קטמון\מבשרת, עוד כשהכל נראה טוב, כשליגה א נראתה זמנית. אני נשמע אולי קיצוני טיפה, אבל לא מתאימה לי האוירה של "אנחנו גדולים ושדרות היא עוד תחנה בדרך". ואם נמשיך לאבד את הצניעות אל תתפלאו אם עוד ועוד ימשיכו לשנוא אותנו ולייחל למפלה שלנו. זהו, קדימה תפציצו אותי בתגובות שאומרות כמה שאני היסטרי. וזה רק יוכיח את טענתי. שיהיה לנו בהצלחה ביום שישי.
לא היסטרי, סתם ילדותי קצת. אני מוכן לקבל את זה שלא ראוי לדון בשלב זה איזה שחקן כן מתאים להשאיר בליגה א' ואיזה לא, אבל בין דיון תאורטי לגבי איכות הסגל שלנו לבין יהירות, שאננות והלך רוח הדרך עוד ארוכה. מותר לנו לנסות לברר אם אנחנו מספיק טובים, בלי שזה אומר שאנחנו מזלזלים בעירוני שדרות וביתר המשחקים שעוד נותרו לנו. התפקיד של ליאור והצוות המקצועי הוא להכין את הקבוצה לכל משחק ולוודא שהשחקנים ממוקדים ודרוכים, ואילו לנו כאוהדים מותר לשמוע את דעתו של ידידנו מיפו מבלי ש"נאבד את הצניעות". כבודה של עירוני שדרות במקומו מונח, וזה משחק מפתח (יותר מ"מוקש", כי מוקש זה כשחוששים מקבוצה חלשה שעלולה להפתיע, ושדרות היא לא חלשה). אנחנו לא יהירים ולא שאננים וכן במתח וכן דרוכים, ועדיין סקרנים לדעת אם הסגל הנוכחי שלנו מסוגל להסתדר בליגה א'.
עכשיו בואו ניתן כבוד ליריבה: החלוץ ג'ניה רפפורט (מס' 18) כבר הבקיע 7 שערים העונה (ו-10 בעונה שעברה) אבל ספג את הצהוב החמישי שלו במחזור האחרון. קטמון ותיק בטח יוכל להגיד לנו אם זה אומר שהוא מושעה מהמשחק הקרוב. הסקורר השני הוא מאור גוזלן (מס' 9) שהבקיע 5 שערים. חוץ מזה, יש להם כמה שחקנים עם עבר בליגה א', כמו השוער גנאדי וולקוב ששיחק בנתיבות, ותומר טדסה (מס' 19) ששיחק נגדנו כשהיה בהפועל ערד.
|
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 17:06:41
|
רגל עץ, תודה על הסקירה. לעניין ה"ילדותיות" - בכל אוהד כדורגל יש מן הילדותיות, אחרת לא היה אוהד.. לעניין ה"מוקש" - זה הפך להיות מן קריאת קרב לפני משחקים - ביני לבין שומר החומות. כך אנחנו מעירים את עצמנו ומתיצבים על החומות לפני משחקים. יש תמיד את הדיכוטומיה הזאת בין העתיד הקרוב (יום שישי) לבין העיסוק בעתיד הרחוק יותר. אני אישית מרשה לעצמי לדוש בשאלות ה"גדולות" והרחוקות בתחילת השבוע. ולקראת יום שישי - מתכנסים למשחק. מומלץ. בכלל, למען הסדר הטוב - לפעמים אנחנו לא שמים לב לכותרת הדיון. במקרה הנוכחי - "הפועל - שדרות". |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 17:26:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ החלוץ ג'ניה רפפורט (מס' 18) כבר הבקיע 7 שערים העונה (ו-10 בעונה שעברה) אבל ספג את הצהוב החמישי שלו במחזור האחרון. קטמון ותיק בטח יוכל להגיד לנו אם זה אומר שהוא מושעה מהמשחק הקרוב.
לפי תקנון המשמעת ההרחקה האוטומטית בשל צבירת הצהובים, תהיה במשחק הרשמי השני שבו הקבוצה של השחקן תשתתף לאחר המשחק בו צבר השחקן את הצהוב המחייב את ההרחקה האוטומטית. לפיכך ג'ניה יוכל לשחק במשחק נגדנו. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 17:54:00
|
| אז מה רגל עץ, אתה חושב שזה ילדותי..? מילא. תחשוב מה שאתה רוצה.אני חושב שזה ממש לא ילדותי. סתם הכרה במציאות. בכוונה הקצנתי את הדברים, כי אני חש בהלך רוח מסויים שקיים אצלנו. אתה יודע מה? לא אצלך, אתה לא ילדותי, אלא אצלי. והייתי באימונים השבוע(אתה היית?) ולא נראה לי שאני מדמיין. ראיתי גם שהמאמן שלנו די מבין שזה המצב, אז זה טיפה מעודד. בכל אופן, אפשר לנהל דיון האם השחקנים מתאימים לליגה א, אבל לא לשכוח שגם הם קוראים פה בפורום. ולא לשכוח את מה שכתבו לפני. יש לאשכול הזה כותרת, והיא לא "האם נצליח בליגה א", אלא: הפועל-שדרות. ואם זה ברור גם לך אז אנחנו בסדר. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 18:09:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
אז מה רגל עץ, אתה חושב שזה ילדותי..? מילא. תחשוב מה שאתה רוצה.אני חושב שזה ממש לא ילדותי. סתם הכרה במציאות. בכוונה הקצנתי את הדברים, כי אני חש בהלך רוח מסויים שקיים אצלנו. אתה יודע מה? לא אצלך, אתה לא ילדותי, אלא אצלי. והייתי באימונים השבוע(אתה היית?) ולא נראה לי שאני מדמיין. ראיתי גם שהמאמן שלנו די מבין שזה המצב, אז זה טיפה מעודד. בכל אופן, אפשר לנהל דיון האם השחקנים מתאימים לליגה א, אבל לא לשכוח שגם הם קוראים פה בפורום. ולא לשכוח את מה שכתבו לפני. יש לאשכול הזה כותרת, והיא לא "האם נצליח בליגה א", אלא: הפועל-שדרות. ואם זה ברור גם לך אז אנחנו בסדר.
רגע, על איזה "הלך רוח" אנחנו מדברים? על זה שלכאורה קיים כאן בפורום או זה שבאימוני הקבוצה? ה"ילדותיות" בעיני היא לייחס לפורום האוהדים משקל גבוה מדי ביצירת שאננות אצל השחקנים, ואני בודאי לא מוכן לקחת אחריות על מה שקורה באימונים, אפילו אם שחקנים קוראים בפורום. מעבר לזה שאני עדיין טוען ששיחה תאורטית על מידת התאמת הסגל הנוכחי לליגה א' אינה מהווה יהירות או שחצנות, אלא סתם מסקרנת. לעומת זאת אם אתה טוען שהאוירה באימונים אינה רצינית וקיים שם הלך רוח של שאננות, אני מסכים איתך שזה חמור מאוד, בודאי לא ילדותי, ושותף לתקוותך שהמאמן (יחד עם "עוזריו" על המגרש אהרון וגולה) מטפל בזה. לגבי נושא האשכול, ניסיתי לדבר קצת על היריבה ביום ששי, וקטמון ותיק אף הוסיף מידע רלוונטי. |
 |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 18:49:47
|
| אתה צודק כמובן. אין לך אחריות על מה שקורה באימונים. אני חשבתי שהכל ביחד מוביל לסוג של שאננות. שאנחנו נהיה "רדומים" במשחק, ושכל האוירה מסביב תשפיע על השחקנים. למרות שאני נשמע פסימי במקצת, אני עדיין בטוח שליאור "ועוזריו" (אהבתי...) ידעו להעביר את המסר. אבל, גם אנחנו צריכים להיות פחות שאננים, זו דעתי. בכל מקרה, בוא נסכים על דבר אחד. אני טיפה לחוץ, אתה פחות, ושנינו מסכימים שזה משחק מוקש. כל השאר שטויות. בסופו של יום, אם השחקנים יוכיחו בפעם המי יודע כמה שהם יודעים לנתק את עצמם ולתת הכל במשחק, אשמח להיות "מופתע" שוב. דרך אגב, לא אמרתי לשנייה שאין אוירה רצינית באימון. יש אוירה רצינית ומקצועית לעילא. פשוט רגוע קצת. ואולי הבעיה אצלי.. שלא ישתמע מכך שבאתי "להעיר" אותנו והמסר הוא שהאוירה לא רצינית באימון. חלילה. והמידע שנתת על שחקני שדרות מצויין ורלוונטי. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 29/12/2010 : 19:19:16
|
אז נשוב לנושא האשכול - יום ששי נגד שדרות. וצפוי גשם. נקווה שלמרות זאת, ולמרות השעה המוקדמת, נביא כמות קהל מכובדת. ומישהו יודע לעדכן מה מצב אפו של עוז צבאג והאם הוא ימנע ממנו לשחק?
|
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 11:41:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod הכי מטריד אותי שלא ראיתי אף כתבה על שדרות ועל הכוכב שלה שקשה לעצור אותו או משהו בדומה לזה. בקיצור, השקט הזה לא מוצא חן בעיני.
אז הנה - הם לא יודעים להתאפק: http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2382 |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 12:10:49
|
יש! משחק מחר. יאללה ניצחון על שדרות.
מי שחושש משאננות, וגם מי שלא, שיגיע חצי שעה לפני השריקה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 12:42:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
יש! משחק מחר. יאללה ניצחון על שדרות.
מי שחושש משאננות, וגם מי שלא, שיגיע חצי שעה לפני השריקה.
תכלס.
נמאס שמשחקים מתחילים עם יציעים ריקים. להגיע לפני הזמן!!! |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 21:14:51
|
| תודיעו לי כשהיה משחק שהוא לא מוקש. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 30/12/2010 : 22:49:22
|
משהו בתחושת בטן אומר לי שהיינו קונים תיקו מחר בכיף אם ננצח, משהו באמת שונה בהפועל של העונה הנוכחית, וליאור זאדה צריך לחתום ל7 שנים. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 11:31:07
|
| זכינו למה שנקרא "מזג אויר מושלם לכדורגל". בלי תרוצים. כולם להתייצב. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 31/12/2010 : 14:57:04
|
| אין כמו הכדורגל. כל השבוע אתה מתכנן, חולם, מתווכח, מתעצבן ומפנטז, ובסוף נגמר 0:0. מה היה שם? |
 |
|
הפועל - שדרות  |
|
|
|