פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - שדרות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - שדרות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא
עמוד: מתוך 12

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 28/12/2010 :  11:27:11  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פועל ותיק צודק.
חכו, סבלנות.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 28/12/2010 :  12:10:28  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה
זה ההרכב הטוב ביותר שאני ראיתי בקטמון ב4שנים בהם אני בקבוצה צריך בכל הכוח לשמור עליו

אליה, בלי להמעיט מההישג היפה שבבניית סגל נהדר והכדורגל הנפלא ממנו אנחנו נהנים בשבועות האחרונים, אני חושב שאתה קצת מסתנוור מכך שאנחנו דורסים קבוצות מאוד חלשות. אין להשוות בין ליגה א' לליגה ב', ואני חושד שהקבוצה שהיתה לנו בעונה הראשונה עם מבשרת היתה מנצחת די בקלות את הנוכחית. לחילופין, אין לי ספק שהפועל (סאדר) ירושלים הנוכחית מנצחת אותנו מאוד בקלות. ואל תשכח שבשנה הבאה נצטרך כנראה להתמודד או איתם או עם יפו.
לא מסכים בכלל. לדעתי הקבוצה הנוכחית שווה צמרת ליגה א ואפילו ליגה לאומית. זה נכון שהרמה בליגה לא גבוהה אבל רואים שהקבוצה שלנו פשוט מצויינת. בשנה שעברה היינו בליגה יותר חלשה והייתה לנו קבוצה סבירה, לא מדהימה. הפיספוס הגדול השנה הוא דווקא בגביע כי היה לנו פוטנציאל להגיע רחוק.

עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 28/12/2010 :  12:12:56  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה
זה ההרכב הטוב ביותר שאני ראיתי בקטמון ב4שנים בהם אני בקבוצה צריך בכל הכוח לשמור עליו

אליה, בלי להמעיט מההישג היפה שבבניית סגל נהדר והכדורגל הנפלא ממנו אנחנו נהנים בשבועות האחרונים, אני חושב שאתה קצת מסתנוור מכך שאנחנו דורסים קבוצות מאוד חלשות. אין להשוות בין ליגה א' לליגה ב', ואני חושד שהקבוצה שהיתה לנו בעונה הראשונה עם מבשרת היתה מנצחת די בקלות את הנוכחית. לחילופין, אין לי ספק שהפועל (סאדר) ירושלים הנוכחית מנצחת אותנו מאוד בקלות. ואל תשכח שבשנה הבאה נצטרך כנראה להתמודד או איתם או עם יפו.
לא מסכים בכלל. לדעתי הקבוצה הנוכחית שווה צמרת ליגה א ואפילו ליגה לאומית. זה נכון שהרמה בליגה לא גבוהה אבל רואים שהקבוצה שלנו פשוט מצויינת. בשנה שעברה היינו בליגה יותר חלשה והייתה לנו קבוצה סבירה, לא מדהימה. הפיספוס הגדול השנה הוא דווקא בגביע כי היה לנו פוטנציאל להגיע רחוק.

[/quote]
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 28/12/2010 :  13:21:10  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום
הפיספוס הגדול השנה הוא דווקא בגביע כי היה לנו פוטנציאל להגיע רחוק.

אי אפשר לדעת כמה רחוק היינו מגיעים, אבל יש בהחלט הרגשת פיספוס, כי היה מאוד מסקרן לראות איך אנחנו מתמודדים עם קבוצות מליגה גבוהה יותר.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 28/12/2010 :  14:10:42  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה יש לך במחנה אימון בינואר משחק נגד אילת שבליגה מעלינו. אני בעד לארגן הסעה.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 28/12/2010 :  15:34:02  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההסעה תעצור אצל כושי רימון? וכמה עולה שוקו ביטבתה?
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 28/12/2010 :  15:41:26  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הם קרובים מדי! זה או כושי או שוקו. תבחר

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 28/12/2010 :  18:50:03  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שקודם שוקו ואז עוצרים לשלשל אצל כושי. בדרך חזרה אותו דבר אבל הפוך.
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 29/12/2010 :  10:44:35  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני "מצטער" להיות זה שמחזיר אותנו לנושא האשכול, אבל אני חייב לומר משהו. אנשים פה התחרפנו! מה קרה לכם? מה זה הניתוחים האלו על ליגה א וכל מה שקשור בזה? מי אנחנו בכלל? זהו, נגמרה העונה? אין לנו משחק קשה מול שדרות, קבוצה במקום השני? ואל תתחילו להטיף לי שאנחנו ב 10 דרגות מעל כולם. ניצחנו בלי הפסקה בגלל שאנחנו טובים, אבל גם ובעיקר כי נלחמנו, באנו דרוכים, ונתנו כבוד ליריבות. ואם השחקנים נוהגים כמונו עכשיו, והראש שלהם בחגיגות העלייה, אז אוי ואבוי לנו. אין דריכות, אין מתח, אין תכונה לקראת משחק קשה. אנחנו האויב הכי גדול של עצמנו. ולא מתאים לנו להיות יהירים, ושאננים. קבוצות רוצות לנצח אותנו ואם נמשיך בהלך הרוח הזה, זה גם יקרה מהר יותר ממה שאתם חושבים. אפשר לחשוב שאנחנו ברצלונה. יש משחק ביום שישי, וכולם ממהרים לליגה א'. משהו בהתנהלות של השבוע מחזיר אותי לימי קטמון\מבשרת, עוד כשהכל נראה טוב, כשליגה א נראתה זמנית. אני נשמע אולי קיצוני טיפה, אבל לא מתאימה לי האוירה של "אנחנו גדולים ושדרות היא עוד תחנה בדרך". ואם נמשיך לאבד את הצניעות אל תתפלאו אם עוד ועוד ימשיכו לשנוא אותנו ולייחל למפלה שלנו. זהו, קדימה תפציצו אותי בתגובות שאומרות כמה שאני היסטרי. וזה רק יוכיח את טענתי. שיהיה לנו בהצלחה ביום שישי.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 29/12/2010 :  11:04:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי

אני "מצטער" להיות זה שמחזיר אותנו לנושא האשכול, אבל אני חייב לומר משהו. אנשים פה התחרפנו! מה קרה לכם? מה זה הניתוחים האלו על ליגה א וכל מה שקשור בזה? מי אנחנו בכלל? זהו, נגמרה העונה? אין לנו משחק קשה מול שדרות, קבוצה במקום השני? ואל תתחילו להטיף לי שאנחנו ב 10 דרגות מעל כולם. ניצחנו בלי הפסקה בגלל שאנחנו טובים, אבל גם ובעיקר כי נלחמנו, באנו דרוכים, ונתנו כבוד ליריבות. ואם השחקנים נוהגים כמונו עכשיו, והראש שלהם בחגיגות העלייה, אז אוי ואבוי לנו. אין דריכות, אין מתח, אין תכונה לקראת משחק קשה. אנחנו האויב הכי גדול של עצמנו. ולא מתאים לנו להיות יהירים, ושאננים. קבוצות רוצות לנצח אותנו ואם נמשיך בהלך הרוח הזה, זה גם יקרה מהר יותר ממה שאתם חושבים. אפשר לחשוב שאנחנו ברצלונה. יש משחק ביום שישי, וכולם ממהרים לליגה א'. משהו בהתנהלות של השבוע מחזיר אותי לימי קטמון\מבשרת, עוד כשהכל נראה טוב, כשליגה א נראתה זמנית. אני נשמע אולי קיצוני טיפה, אבל לא מתאימה לי האוירה של "אנחנו גדולים ושדרות היא עוד תחנה בדרך". ואם נמשיך לאבד את הצניעות אל תתפלאו אם עוד ועוד ימשיכו לשנוא אותנו ולייחל למפלה שלנו. זהו, קדימה תפציצו אותי בתגובות שאומרות כמה שאני היסטרי. וזה רק יוכיח את טענתי. שיהיה לנו בהצלחה ביום שישי.

אתה צודק.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 29/12/2010 :  11:15:39  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק במאה אחוז.... אבל עדיין כפיר יבקיע אחד בטוח. שי גם, עוז יבשל, עדי יביא איזה 8 רגליים.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 29/12/2010 :  11:30:35  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך מגדילים את כמות האוהדים בטדי ביום ששי ?

אנחנו מקבלים תקשורת טובה, יש התרוממות רוח מאז שעריים, למעט המשחק בבת ים בעונה הראשונה אני לא זוכר כמות כזו גדולה של אוהדים במשחק חוץ,
הכל עובד לטובתנו !!!

חייבים להביא עוד ועוד אדומים רדומים

ולא צריך לחפש אופרציות מורכבות - שכל אחד מאיתנו יסתכל ימינה ושמאלה ויביא את בן אחותו או בן דוד או חבר מבית הספר או את השכן או את מנהל הסופרמרקט בשכונה או אני לא יודע מי

רבי נחמן מברסלב אמר: מיצווה גדולה להיות בשמחה תמיד. ואין דבר יותר משמח ויותר כיפי מיום ששי 12:30 טדי ירושלים
קטמון נגד שדרות

ירון
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 29/12/2010 :  13:26:15  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

צודק בהחלט. יום שישי ממוקש.
הכי מטריד אותי שלא ראיתי אף כתבה על שדרות ועל הכוכב שלה שקשה לעצור אותו או משהו בדומה לזה. בקיצור, השקט הזה לא מוצא חן בעיני.
וכן, ירון, אני בא למשחק.
ואשתדל לגרור איתי עוד מאזור המרכז.
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 29/12/2010 :  13:42:13  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק מוקש

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 29/12/2010 :  16:21:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מסכים לחלוטין.
מצד אחד צריך לשמוח על היכולת והמקום (בכל המובנים) שבו אנחנו נמצאים.
מצד שני התמודדות עם הצלחה (בינתיים!!!) זה דבר לא פשוט בכלל.
אני חושב, לפי ההתבטאויות של המאמן והשחקנים, שהעסק רחוק מאוד מלהיות גמור, שהם מגיעים דרוכים לכל משחק.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07