| משתמש |
הפועל - שדרות  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/12/2010 : 16:43:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
השאלה היא מה אתם רוצים להשיג בליגה א'? עם הסגל הזה תהיו קבוצת קצה פלייאוף בליגה א' שתנצח כל יריבה, אבל לא בכל משחק. כדי לעלות צריך לחזק את הקבוצה בשחקנים צעירים כי הקצב בליגה א' מאוד אינטנסיבי וצעירים רצים יותר. אני מדבר על בוגרי מחלקות נוער: ילידי 91' בעונה הבאה, אבל גם כאלה שזה צ'אנס אחרון שלהם לחזור לרמות הגבוהות. שי הוא מעל לליגה גם בליגה א' אבל לבד הוא לא יספיק. צריך עוד שחקן או שניים מעל הליגה ורצוי שהם יבואו מס.א.ד.ר
ברור שנרצה להתמודד על העליה ללאומית, הרי שאיפותינו (כמו שאיפותיכם) לא מסתכמות בליגה א' דרום, ובפרט עם העז הזאת שהולכים לתקוע לנו של הליגה הארצית. ברור גם ששי הוא מעל לרמה של ליגה א', אבל אני חושש שהוא היחיד, וששאר הסגל הנוכחי שלנו בנוי למרכז ליגה א' במקרה הטוב. הרי מאיפה הגיעו רוב השחקנים? ממבשרת (שירדה בשנה שעברה מליגה א' - צבאג, זקן, וורנר), מערד (גופמן), מקבוצות פריפריה אחרות בליגה ב' (מרציאנו, אוחיון, טרטיאק, סבג), פליטים בודדים של בית"ר (שמש, פנחס) והפועל ירושלים (יחיא), או בכלל מליגה ג' (אזרזר, מאהר). אני חושש מאוד שהבדלי הרמות בין ליגה א' ו-ב' הם מאוד גדולים. טוב, נו, נחצה את הגשר הזה כשנגיע אליו, ונמשיך לסמוך על המושכים בחוטים שעשו עבודה נהדרת בבניית הסגל השנה. |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 26/12/2010 : 17:55:06
|
אני רואה צהוב בעיניים:
שעריים - צהוב שדרות - צהוב בבית, כחול בחוץ מעלה אדומים - צהוב בבית, כחול בחוץ רמלה - צהוב בבית, לבן בחוץ
|
ירון |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 26/12/2010 : 18:08:10
|
ללא שום ספק סגל נוכחי יכול להתמודד עם צמרת גם בליגה א החוכמה היא להגיע לשם אנחנו עוד די רחוקים ואלו כן נגיע אי פעם ל"א" צריך חיזוק בכל התפקידים ועומק נוסף בספסל .חשוב מכל לשמור על הסגל הקיים :יבגני ,מאהר,ארטום,יחיא ביחד עם חברים ממבשרת+שי זה ההרכב הטוב ביותר שאני ראיתי בקטמון ב4שנים בהם אני בקבוצה צריך בכל הכוח לשמור עליו |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-26/12/2010 18:09:01 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/12/2010 : 19:20:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה זה ההרכב הטוב ביותר שאני ראיתי בקטמון ב4שנים בהם אני בקבוצה צריך בכל הכוח לשמור עליו
אליה, בלי להמעיט מההישג היפה שבבניית סגל נהדר והכדורגל הנפלא ממנו אנחנו נהנים בשבועות האחרונים, אני חושב שאתה קצת מסתנוור מכך שאנחנו דורסים קבוצות מאוד חלשות. אין להשוות בין ליגה א' לליגה ב', ואני חושד שהקבוצה שהיתה לנו בעונה הראשונה עם מבשרת היתה מנצחת די בקלות את הנוכחית. לחילופין, אין לי ספק שהפועל (סאדר) ירושלים הנוכחית מנצחת אותנו מאוד בקלות. ואל תשכח שבשנה הבאה נצטרך כנראה להתמודד או איתם או עם יפו.
|
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 26/12/2010 : 20:07:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
השאלה היא מה אתם רוצים להשיג בליגה א'? עם הסגל הזה תהיו קבוצת קצה פלייאוף בליגה א' שתנצח כל יריבה, אבל לא בכל משחק. כדי לעלות צריך לחזק את הקבוצה בשחקנים צעירים כי הקצב בליגה א' מאוד אינטנסיבי וצעירים רצים יותר. אני מדבר על בוגרי מחלקות נוער: ילידי 91' בעונה הבאה, אבל גם כאלה שזה צ'אנס אחרון שלהם לחזור לרמות הגבוהות. שי הוא מעל לליגה גם בליגה א' אבל לבד הוא לא יספיק. צריך עוד שחקן או שניים מעל הליגה ורצוי שהם יבואו מס.א.ד.ר
ברור שנרצה להתמודד על העליה ללאומית, הרי שאיפותינו (כמו שאיפותיכם) לא מסתכמות בליגה א' דרום, ובפרט עם העז הזאת שהולכים לתקוע לנו של הליגה הארצית. ברור גם ששי הוא מעל לרמה של ליגה א', אבל אני חושש שהוא היחיד, וששאר הסגל הנוכחי שלנו בנוי למרכז ליגה א' במקרה הטוב. הרי מאיפה הגיעו רוב השחקנים? ממבשרת (שירדה בשנה שעברה מליגה א' - צבאג, זקן, וורנר), מערד (גופמן), מקבוצות פריפריה אחרות בליגה ב' (מרציאנו, אוחיון, טרטיאק, סבג), פליטים בודדים של בית"ר (שמש, פנחס) והפועל ירושלים (יחיא), או בכלל מליגה ג' (אזרזר, מאהר). אני חושש מאוד שהבדלי הרמות בין ליגה א' ו-ב' הם מאוד גדולים. טוב, נו, נחצה את הגשר הזה כשנגיע אליו, ונמשיך לסמוך על המושכים בחוטים שעשו עבודה נהדרת בבניית הסגל השנה.
מחזירים את הליגה הארצית?! כוסלאמאמא שלהם... |
I am City till I cry |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 26/12/2010 : 23:29:09
|
רגל אני לא בטוח שקטמון מבשרת היתה יותר חזקה ואני גם זוכר איזה אפס היה מירו"מכניס מגן ב1:0 "בן שימון לעומת לאור זדה.עם כן מסכים לגמרי שחייבים להתחזק וצריך להתחיל מזה שכמות מנוים תגדל פי2 לפחות.בכל מקרה מאהר ויבגני צריכים לדעתי להשאר.כן גם הדרך של המשחק הקבוצתי ערבה לי מאוד(בלי אלון אסרף אם אתה זוכר אותו- כיב יכול ליגה א)..מה עוד ...אהא אני שונא את סאסי....  |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-26/12/2010 23:30:02 |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 27/12/2010 : 00:11:30
|
באיזה שעה יהיה המשחק? 12:30 או 13:30? |
נערך על ידי - אדום88 ב-27/12/2010 00:11:42 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 27/12/2010 : 00:37:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה כן גם הדרך של המשחק הקבוצתי ערבה לי מאוד(בלי אלון אסרף אם אתה זוכר אותו- כיב יכול ליגה א)
ברור שאני זוכר אותו וזה הזכיר לי תהייה נוספת שיש לי: מישהו כאן יודע לספר מה עלה בגורלו של אותו אסרף השנה? הבחור עלה פעמיים כמחליף עבור מבשרת והבקיע שישה(!) שערים בשתי הופעות אלו, אח"כ שיחק 90 דקות נגדנו בהן הוא נראה עגלגל וכבד משהו, ומאז נעלמו עקבותיו (לפחות באתר ההתאחדות). מישהו יודע? |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 27/12/2010 : 00:46:51
|
אני יכול להגיד שראיתי אותו(אם זאת לא היתה הזייה) בטדי במשחק נדמה לי נגד רהט ביחד עם סוון ומאוד התפלאתי לראות אותו צופה בקדחתנות איך שייקה ושות מפרקים אותם להנהתינו עד עז ומעז לא שמעתי עליו |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-27/12/2010 00:48:33 |
 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 27/12/2010 : 16:05:07
|
| אני ממש לא מסכים איתך רגל עץ, אני חייב לציין שביום שישי ההגנה הראתה מה היא שווה נגד שחקנים כמו ארז ירימי(הוא דפק גולים נגד קבוצות גדולות שנה שעברה),ארטום ויבגני לא נתנו לו לנשום ועדי חילץ לפחות 20 כדורים.גם ראינו איך ציון זקן נהיה יותר אחראי מאשר לפני 3 שנים.לגבי הקישור אין לי ספק שהוא אחד הטובים בקבוצה.שכחתם מה עשה עוז בליגה א'?את הגול נגד רמלה?הוא תמיד היה אחד השחקנים הטובים ביותר בקבוצה וכן זאת אותה היכולת מליגה א'.בהתקפה כולם יודעים מה שי יכול לעשות וגם ליגה א' קטנה עליו אבל יש לי ספק לגבי כפיר מלול-לא בטוח שהוא יצליח גם בליגה א' למרות שאני מת על השחקן הזה(ולא ,אני לא מהאוהדים שהיו מקללים אותו לפני שנתיים). |
שקד |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 27/12/2010 : 16:30:53
|
היתרון הגדול שלנו לעומת הקדנציה הקודמת בליגה א' הוא בשתי עמדות: 1. עמדת המאמן. זה הרבה מעבר לטקטיקה וכושר גופני. רואים קבוצה עם אופי אדיר 2. בעמדת מנהיג על המגרש. שי אהרון, לא משנה באיזה כושר הוא נמצא, מעלה את כל הקבוצה לרמות שלא ידענו.
לגבי הסגל - עוד ממש מוקדם לדבר. בטח לא על שמות. יש עוד 18 מחזורים. נדבר כשיהיה פער של 15 נקודות, או כשנבטיח את העליה. מה שברור הוא שיש לנו בסיס מצויין לשנה הבאה, ושנצטרך חיזוק מתאים. |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 27/12/2010 : 17:24:07
|
לדעתי כפיר מלול שחקן לגטימי לגמרי בליגה א להזכירך חבר כפיר מלול מלפני 3 שנים והיום, זה שני שחקנים שונים לגמרי בתכלית -הוא עלה מספר רמות בשנתיים-אין הרבה טכניקה ולא הכי מהיר-אולי, אבל את מקומו ברחבה הוא ידע היטב יש לו כשרון להיות בזמן הנכון במקום הנכון.הוא ינסה 10 פעמים ועד 3פעמים יהיה בנבדל אבל בסוף אחי הוא שם את השער שלו ומוביל את הליגה לפי כמות של כיבושים.מודה, היתי נגדו לפני שנתיים והיום אני מצטער ומתנצל לפניו כל פעם שרואה את השקעתו האדירה ויכולת פירגון נדירה שגם בדרך כלל באה לידי ביטוי במקום הנכון ובזמן הנכון.בואו לא נעליב אותו ובואו לא נדון על זה היום -זה מוקדם וזו עין רעה עוד לא עשינו כלום |
אליה |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 27/12/2010 : 17:37:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
אני ממש לא מסכים איתך רגל עץ, אני חייב לציין שביום שישי ההגנה הראתה מה היא שווה נגד שחקנים כמו ארז ירימי(הוא דפק גולים נגד קבוצות גדולות שנה שעברה),ארטום ויבגני לא נתנו לו לנשום ועדי חילץ לפחות 20 כדורים.גם ראינו איך ציון זקן נהיה יותר אחראי מאשר לפני 3 שנים.לגבי הקישור אין לי ספק שהוא אחד הטובים בקבוצה.שכחתם מה עשה עוז בליגה א'?את הגול נגד רמלה?הוא תמיד היה אחד השחקנים הטובים ביותר בקבוצה וכן זאת אותה היכולת מליגה א'.בהתקפה כולם יודעים מה שי יכול לעשות וגם ליגה א' קטנה עליו אבל יש לי ספק לגבי כפיר מלול-לא בטוח שהוא יצליח גם בליגה א' למרות שאני מת על השחקן הזה(ולא ,אני לא מהאוהדים שהיו מקללים אותו לפני שנתיים).
עוז צבאג הוא ממש לא אותו שחקן שהיה בליגה א'.היום הוא הרבה יותר טוב ,הרבה יותר קבוצתי,וככלל שחקן כדורגל "שלם" יותר.בליגה א' ? הוא היה שכונה.לי ברור שזה קשור לעמדת המאמן.
|
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 27/12/2010 : 21:17:45
|
חד-משמעית, כל שחקן הרכב שלנו וגם רוב הספסל ראויים לליגה א'.
עכשיו להביא אלפיים צופים מול שדרות. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 28/12/2010 : 11:21:52
|
הדיונים על התאמתם של השחקנים/ הקבוצה לליגה אחרת גבוהה יותר מיותרים ועלולים לפגוע. אני מציע לשמור אותם לאחר הבטחת עלייה. קהל טוב קבוצה טוה לא מבטיחם דבר, צריך להמשיך לנצח. רק שדרות מעניינת כרגע. יאללה הפועל. |
נערך על ידי - פועל ותיק ב-28/12/2010 11:22:37 |
 |
|
הפועל - שדרות  |
|
|
|