פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - שדרות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - שדרות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא
עמוד: מתוך 12

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  16:45:19  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור, השחקנים ואנחנו כולם יודעים את זה: סוף השבוע חוגגים, יום ראשון הפנים לשדרות. חשוב מאוד לנצח אותם, וחשוב מאוד להביא כמות קהל גדולה.

איפה המשחק?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  17:36:56  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקום ראשון נגד מקום שני..... משחק עונה כבר אמרנו?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  23:56:28  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לך הפועל.
עם קבוצה איכותית כזאת הגנה פנטסטית וחולית קישור והתקפה טובות
כנראה שתורת הנאחס נזנחה בצדק.
אבל תמיד יש משהו במקום -שאננות , שמעתי את זאדה בראיונות והרגשתי טיפה אי נוחות
רבותי עברנו פחות מחצי עונה פער הנקודות מכובד לשלב זה
של העונה אבל לא מבטיח דבר.
עוד חמישה ימים משחק העונה

עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  01:18:37  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שדרות עלתה למקום ה-2

משחק עונה נוסף לפנינו

בואו לשם שינוי נפוצץ את המערבי...כולם להגיע

יאללה הפועל קטמון
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  08:07:58  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בקצב הזה עוד יהיו לנו השנה הרבה משחקי עונה. כל פעם עם קבוצת מרכז טבלה אחרת.
אבל משחק עונה או לא, חייבים לנצח כל משחק - בית, חוץ, צמרת, תחתית, מוקש, או טיול קליל. אין שום סיבה לאבד נקודה.
אני לא חושב ששאננות תהיה הבעיה שלנו. המוטיבציה של השחקנים היא קודם כל בחיבור מול הקהל, ובהנאה הברורה שלהם לשחק ביחד.
אני סומך על ליאור, שי, וגולה במאה אחוז.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  09:11:02  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לקראת "משחק העונה" קצת מידע סטטיסטי: [מתוקן - גם ותיקים טועים לפעמים]
עד כה שדרות הפסידו במשחק חוץ אחד בלבד. הם ניצחו בשני משחקים (לוד, ורמלה), הפסידו בשעריים ויצאו תיקו בשניים (באר שבע ומרחבים).
במשחקי החוץ הם הבקיעו 7 שערים וספגו 7 שערים.
במשחקי הבית שלהם: 6 ניצחונות והפסד אחד (להפועל רהט), בהם הבקיעו 12 שערים וספגו 3 (כולם, אגב, מהקבוצות מרהט..).
ממוצע ההבקעות למשחק – 1.6; ממוצע ספיגת שערים – 0.8.
והפועל קטמון ירושלים:
11 נצחונות והפסד (כואב) אחד.
הקבוצה הבקיעה 37 שערים: 22 במשחקי הבית ו- 15 שערים במשחקי החוץ.
הקבוצה ספגה 7 שערים: 5 בבית (ארבעה במשחק הידוע לרעה) ושניים בלבד בחוץ.
ממוצע הבקעות למשחק – 3.1; ממוצע ספיגת שערים למשחק – 0.7.

מסקנות:
א. התקפת קטמון פוריה כמעט פי 2 מזו של שדרות.
ב. לשתי הקבוצות ההגנות הטובות בליגה, נכון להיום.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-26/12/2010 10:52:32
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  09:26:53  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קטמון ותיק תודה על הסיקור.
אין מקום לשאננות מול קבוצה שטרם הפסידה השנה בחוץ
וממעטת בספיגת שערים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  10:47:16  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק, היתה לך טעות "קטנה": שדרות הפסידה 4-1 בשעריים, ואי-לכך מאזן השערים שלהם במשחקי חוץ הוא 7-7.
את השוער שלהם, גנאדי וולקוב, כבר פגשנו פעם. הוא שיחק בנתיבות בעונה הראשונה שלנו בליגה א' (זוכרים את המשחק המפורסם ברמלה?).

ד"א, האם יש אישור לשעת המשחק?

נערך על ידי - רגל עץ ב-26/12/2010 10:53:08
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  13:43:35  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
12:30

ירון
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  15:10:07  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בנוסף יהיה גם משחק בין יצ'לאל לשעריים
תיקו בין שתייהן וניצחון שלנו יגדיל את הפער בצמרת.
ניצחון של שעריים יוריד את יצ'לאל סופית מהצמרת
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  15:18:13  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

חברים

זה בסדר להיות זהירים ולא זחוחים ומאוד הפועל ירושלים באמירות שלכם, אבל אין לכם יריבים.

שעריים תשחרר את שני השחקנים הבכירים שלה בימים הקרובים.
מולכם עומדות קבוצות שהמעמד של משחק עונה זר להם. לכם כל שבוע זה משחק עונה. מנטלית זה יתרון משמעותי.
למעט שעריים אין בליגה הזו קבוצות עם מסורת או תקציב או קהל.
עם 7 הפרש, לפני משחק בית מול שדרות, ביכולת כזו, עם סגל כזה ועם שי אהרון, אני רק מאחל לכם ליהנות, לנצור את הרגעים האלה ולזכור: יהיו ימים פחות טובים, העיקר שהם שלכם!
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  15:33:54  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה,רון.

המשחק הוא משחק מוקש בהגדרה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  15:42:39  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוטח, האחרים כאן לא ירשו לי לדבר על זה, אבל איתך אני יכול לנסות לדון בזה (היפותטית לחלוטין כמובן). אבל אל תגלה להם, בסדר?

מנסיונכם השנה, ולאור היכרותך (המוגבלת) עם הקבוצה שלנו, כמה רחוקים אנחנו לדעתך מהרמה הנדרשת לליגה א'? השנה החלפנו פחות או יותר את כל הסגל, חוץ מ 4-5 שחקנים (בעצם מההרכב הפותח נותרו שניים בלבד - אזרזר ומלול). האם נצטרך שוב לבנות סגל חדש לחלוטין? אני תוהה, כי באמת אין לי מושג, כמה מהסגל הנוכחי שלנו יוכלו להישאר אם אנחנו מתיימרים לרוץ בצמרת ליגה א', ולא להיתקע כקבוצת מרכז טבלה.

תודה, ואל תשכח לשמור על דיסקרטיות...
(וטפו טפו טפו חמסה חמסה)

נב אני זוכר לך שאמרת אחרי משחק האימון בינינו שהסגל שבנינו גדול על ליגה ב', ואני מודה שהתקשיתי להאמין לזה אחרי שלושת המחזורים הראשונים וההדחה מהגביע.

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  15:50:59  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

טוטח, האחרים כאן לא ירשו לי לדבר על זה, אבל איתך אני יכול לנסות לדון בזה (היפותטית לחלוטין כמובן). אבל אל תגלה להם, בסדר?

מנסיונכם השנה, ולאור היכרותך (המוגבלת) עם הקבוצה שלנו, כמה רחוקים אנחנו לדעתך מהרמה הנדרשת לליגה א'? השנה החלפנו פחות או יותר את כל הסגל, חוץ מ 4-5 שחקנים (בעצם מההרכב הפותח נותרו שניים בלבד - אזרזר ומלול). האם נצטרך שוב לבנות סגל חדש לחלוטין? אני תוהה, כי באמת אין לי מושג, כמה מהסגל הנוכחי שלנו יוכלו להישאר אם אנחנו מתיימרים לרוץ בצמרת ליגה א', ולא להיתקע כקבוצת מרכז טבלה.

(וטפו טפו טפו חמסה חמסה)

נב אני זוכר לך שאמרת אחרי משחק האימון בינינו שהסגל שבנינו גדול על ליגה ב', ואני מודה שהתקשיתי להאמין לזה אחרי שלושת המחזורים הראשונים וההדחה מהגביע.

השאלה היא מה אתם רוצים להשיג בליגה א'?
עם הסגל הזה תהיו קבוצת קצה פלייאוף בליגה א' שתנצח כל יריבה, אבל לא בכל משחק.
כדי לעלות צריך לחזק את הקבוצה בשחקנים צעירים כי הקצב בליגה א' מאוד אינטנסיבי וצעירים רצים יותר. אני מדבר על בוגרי מחלקות נוער: ילידי 91' בעונה הבאה, אבל גם כאלה שזה צ'אנס אחרון שלהם לחזור לרמות הגבוהות.
שי הוא מעל לליגה גם בליגה א' אבל לבד הוא לא יספיק. צריך עוד שחקן או שניים מעל הליגה ורצוי שהם יבואו מס.א.ד.ר
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  16:19:12  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה על האיחולים.
אני רק מאחל לנו שלא נפגוש אתכם בשנה הבאה
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  16:30:27  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

(וטפו טפו טפו חמסה חמסה)

השאלה היא מה אתם רוצים להשיג בליגה א'?
עם הסגל הזה תהיו קבוצת קצה פלייאוף בליגה א' שתנצח כל יריבה, אבל לא בכל משחק.
כדי לעלות צריך לחזק את הקבוצה בשחקנים צעירים כי הקצב בליגה א' מאוד אינטנסיבי וצעירים רצים יותר. אני מדבר על בוגרי מחלקות נוער: ילידי 91' בעונה הבאה, אבל גם כאלה שזה צ'אנס אחרון שלהם לחזור לרמות הגבוהות.
שי הוא מעל לליגה גם בליגה א' אבל לבד הוא לא יספיק. צריך עוד שחקן או שניים מעל הליגה ורצוי שהם יבואו מס.א.ד.ר

שי, עוז צבאג, מאהר, יחיא, מלול, מרציאנו וורנר הם שלד מצוין לעתיד.
לדעתי החיזוק העיקרי שצריך לבוא זה בהגנה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07