פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - שדרות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - שדרות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא
עמוד: מתוך 12

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 01/01/2011 :  23:58:32  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדון קיפוד, אתה משעשע!!!
אני אלים מאוד חבל"ז, וכן גם אם קטמון כן מצליחה אני מקלל את שרצקי ואשר ועומרי כל הזמן שאל אותם. אשר אפילו חשב לשים אבטחה סביב הבית מרוב שאני אלים. אני גם יורק על שופטים כל הזמן, תחביב שכזה...
אגב, אני גם גזען לא קטן, אתה צודק אם תצביעו שאסור לי לירוק אתחיל לקרוא קריעות גזעניות במגרש. אולי נתחיל עכשיו "מוות לקיפודים"
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  00:06:12  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלומי הכל בסדר? מישהו נשך אותך בפגישה של המשמרת הצעירה? לא זוכר אותך כזה לוחמני מאז שפואד הפסיד למצנע בפריימריס

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  00:08:36  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קצת הגזמתם עם הנושא...
אנחנו קבוצת כדורגל בסופו של דבר, אנחנו לא ביתר ואף אחד לא אמר את זה. היה חרא של משחק כולנו היינו עצבניים וגם אני הרהרתי האם לחלוץ את נעליי ולזרוק אותם על השופט הממזר(דבר שגרתי בימים אלו) אבל ברגע של שפיות לא עשיתי זאת. אז במקום להאשים את שלומי בהאשמות ביתריות חסרות כל שחר ובאיומים על כך שתעזבו את היציע, תעשו טובה ותפסיקו עם הבולשיט.
נכון יריקה זה מגעיל, זה דוחה ולא לעניין אבל מי שירק אני בטוח שלא עשה את זה בשביל לפגוע בקבוצה, קרה. הבן אדם ישלוט בעצמו פעם הבאה ומי שראה את זה צריך להעיר לו בצורה מכובדת זה הכל, לא להפוך את זה לעניין לאומי. יש בינינו אנשים עם מוסר חברתי גבוה שבשעת לחץ שומרים על שפיותם וכאלה ששוכחים לפעמים את מקומם ואת מה שהם מייצגים, אז תעשו טובה אתם רואים תגובה לא הולמת תבואו תדברו עם הבן אדם ולא לצאת בהצהרות מפוצצות על נטישת יציעים ועל טשטוש הזהות בנינו לבין ביתר.

נערך על ידי - אנגלס את מרקס ב-02/01/2011 00:09:58
עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  00:10:12  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

שלומי הכל בסדר? מישהו נשך אותך בפגישה של המשמרת הצעירה? לא זוכר אותך כזה לוחמני מאז שפואד הפסיד למצנע בפריימריס

שומר, חיכיתי לתגובה שלך וחיממת לי את הלב.
למה לוחמני? אולי כי סה"כ כתבתי שמי שרוצה לירוק שיירק וזה גרר תגובות שאני טיפש, אלים, הורס את הייחודיות של קטמון ועוד. האמת שאחרי זה זה כבר נהפך לבדיחה מבחינתי ולא באמת מעצבן אותי. אדון קיפוד די משעשע. באמת. הוא קצת הזוי אמנם אבל משעשע.
ושומר יקר,תתפלא הייתי בעד מצנע.
ואי אפשר לנשוך אותי בישיבת משמרת, אני הרי אלים מאוד.
עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  00:14:35  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס

קצת הגזמתם עם הנושא...
אנחנו קבוצת כדורגל בסופו של דבר, אנחנו לא ביתר ואף אחד לא אמר את זה. היה חרא של משחק כולנו היינו עצבניים וגם אני הרהרתי האם לחלוץ את נעליי ולזרוק אותם על השופט הממזר(דבר שגרתי בימים אלו) אבל ברגע של שפיות לא עשיתי זאת. אז במקום להאשים את שלומי בהאשמות ביתריות חסרות כל שחר ובאיומים על כך שתעזבו את היציע, תעשו טובה ותפסיקו עם הבולשיט.
נכון יריקה זה מגעיל, זה דוחה ולא לעניין אבל מי שירק אני בטוח שלא עשה את זה בשביל לפגוע בקבוצה, קרה. הבן אדם ישלוט בעצמו פעם הבאה ומי שראה את זה צריך להעיר לו בצורה מכובדת זה הכל, לא להפוך את זה לעניין לאומי. יש בינינו אנשים עם מוסר חברתי גבוה שבשעת לחץ שומרים על שפיותם וכאלה ששוכחים לפעמים את מקומם ואת מה שהם מייצגים, אז תעשו טובה אתם רואים תגובה לא הולמת תבואו תדברו עם הבן אדם ולא לצאת בהצהרות מפוצצות על נטישת יציעים ועל טשטוש הזהות בנינו לבין ביתר.

או, סוף סוף אדם שפוי

נערך על ידי - שלומי דנינו ב-02/01/2011 00:15:26
עבור לתחילת הדף

דניאל דניאל מנותק

6 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  00:16:34  הצג פרופיל שלח ל- דניאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר דנינו, הבעיה היא שלא כולם יבינו את חוש ההומור המפותח שלך או שמא הוא פשוט מעוות, ועלולים לראות בכך איום, והתוצאה עלולה להיות ישיבה לא במגרש טדי אלא במגרש שבו מנגנים את יצירתו של אלכסנדר אלכסנדרוב, (אתה נראה לי בחור אינטיליגנטי בטח תבין את הכוונה) .
עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  00:20:35  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דניאל

מר דנינו, הבעיה היא שלא כולם יבינו את חוש ההומור המפותח שלך או שמא הוא פשוט מעוות, ועלולים לראות בכך איום, והתוצאה עלולה להיות ישיבה לא במגרש טדי אלא במגרש שבו מנגנים את יצירתו של אלכסנדר אלכסנדרוב, (אתה נראה לי בחור אינטיליגנטי בטח תבין את הכוונה) .

אז חוזר בי

נערך על ידי - שלומי דנינו ב-02/01/2011 00:21:43
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  02:00:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואו, חפרתם בצורה שאין כמותה..
אולי די?

לא היה צריך לירוק.
מצד שני, אלה היו בודדים.
עזבו את דנינו. הוא לא עשה רע. הוא משחק אותה ערס למרות שהוא 'שכנזי שמאלני...

וברצינות, די לקדוח על כל שטות שולית.... תנצלו את האנרגיות כדי להביא עוד משקיעים ואוהדים.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  02:22:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולנושא לשמו התכנסנו בשרשור זה

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=809

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  07:07:41  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי שום דבר עקרוני נגד יריקה. אני רק חושב שבקבוצת אוהדים לא יתכן שכל אחד יירק מתי ואיך שבא לו (מה שנקרא "רוק מסביב לשעון"). אני חושב שחייבים לבחור בהצבעה בין האפשרויות:

א. ימונה יורק מקצועי וקבוע (בהתנדבות)
ב. ההגרלה המסורתית במחצית תבחר גם מי יתכבד ביריקות לעבר השופט
ג. מי שמעוניין לירוק יפנה לקבלת אישור בהפסקה מנציגי האוהדים בהנהלה
ד. רק מי שמחזיק מניות בשיעור של 2500 ש"ח יהיה זכאי ליריקה (כדי לכסות קנסות)
ה. אולי אפשר לשלב יריקה מאורגנת עם ה"אצבע"?

אני אישית תומך בסעיף ב. יש לי גם סיסמאות: "על הדשא של השכן יש רוק יותר" (סיסמא אנטי-ביתר חריפה ומשעשעת!!!), ו- "בואו לירוק לבאר ששתינו ממנה"!

עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  08:50:04  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אין לי שום דבר עקרוני נגד יריקה. אני רק חושב שבקבוצת אוהדים לא יתכן שכל אחד יירק מתי ואיך שבא לו (מה שנקרא "רוק מסביב לשעון"). אני חושב שחייבים לבחור בהצבעה בין האפשרויות:

אני אישית תומך בסעיף ב. יש לי גם סיסמאות: "על הדשא של השכן יש רוק יותר" (סיסמא אנטי-ביתר חריפה ומשעשעת!!!), ו- "בואו לירוק לבאר ששתינו ממנה"!

נהדר !
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  10:17:28  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדינמיקה של הדיון על היריקות מגוחכת וחסרת פרופורציות.מי שהיה נכנס לפורום ולא היה חלק מהמשחקים היה חושב שמדובר באחת הקבוצות האלימות ,ושביום שישי הייתה התפרעות המונית.
העובדות הברורות לכולם
1)אין שום מגרש שיש בו אווירה יותר ספורטיבית מאשר בקטמון
2)מהראשון ועד האחרון כולנו אוסף של חנונים ,לפלפים עם עיגולדים וגם דנינו שמשתעשע אתכם פה ואתם עונים לו ברצינות תהומית,מזמינינים ישיבה דחופה לתקנון,מצמידים שומרי ראש להנהלה ואטמים לילדכם , כשהוא מתפרע זה שילוב של יוסי ביליין עם דן מרידור
אז אם פעם ב 10 משחקים ברגע סוער יש רבע אוהד שעושה אלפית מעשה שמזכירה שהמשחק הזה יש בו גם יצרים ,תעירו לו במגרש או אל תעירו לו .תעזבו את הדרמות

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  10:31:35  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הדינמיקה של הדיון על היריקות מגוחכת וחסרת פרופורציות.מי שהיה נכנס לפורום ולא היה חלק מהמשחקים היה חושב שמדובר באחת הקבוצות האלימות ,ושביום שישי הייתה התפרעות המונית.
העובדות הברורות לכולם
1)אין שום מגרש שיש בו אווירה יותר ספורטיבית מאשר בקטמון
2)מהראשון ועד האחרון כולנו אוסף של חנונים ,לפלפים עם עיגולדים וגם דנינו שמשתעשע אתכם פה ואתם עונים לו ברצינות תהומית,מזמינינים ישיבה דחופה לתקנון,מצמידים שומרי ראש להנהלה ואטמים לילדכם , כשהוא מתפרע זה שילוב של יוסי ביליין עם דן מרידור

ואנחנו רוצים להשאר כאלה. ומה לעשות, תכל'ס היריקות בסוף המשחק לא בדיוק עולות בקנה אחד עם התאור שלך. איכשהו קיוויתי שיותר אנשים יגיבו שהם נגד התנהגות כזו במגרש, בלי "אם" ובלי "אבל".

טוב, הבנתי את הקטע של דנינו, לא מכיר אותו אישית, בסופו של יום לכולנו אהבה משותפת, לא שוכח לרגע. כבר נתקלתי בפרובוקציות מהסוג הזה, איכשהו הפעם לא הצלחתי להימלט מהן...

עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  10:32:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

רססיה המניאק!!!

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

רסקולניקוב רסקולניקוב מנותק

27 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  16:32:27  הצג פרופיל שלח ל- רסקולניקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הדינמיקה של הדיון על היריקות מגוחכת וחסרת פרופורציות.

נכון - זה לא סיפור כזה גדול. אבל אם כולם היו מודים שכדורגל או לא, עדיף שלא ירקו, אני מאמין שהכל היה נשאר בפרופורציה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07