פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - שדרות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - שדרות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא
עמוד: מתוך 12

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  16:44:49  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הדינמיקה של הדיון על היריקות מגוחכת וחסרת פרופורציות.מי שהיה נכנס לפורום ולא היה חלק מהמשחקים היה חושב שמדובר באחת הקבוצות האלימות ,ושביום שישי הייתה התפרעות המונית.
העובדות הברורות לכולם
1)אין שום מגרש שיש בו אווירה יותר ספורטיבית מאשר בקטמון
2)מהראשון ועד האחרון כולנו אוסף של חנונים ,לפלפים עם עיגולדים וגם דנינו שמשתעשע אתכם פה ואתם עונים לו ברצינות תהומית,מזמינינים ישיבה דחופה לתקנון,מצמידים שומרי ראש להנהלה ואטמים לילדכם , כשהוא מתפרע זה שילוב של יוסי ביליין עם דן מרידור

ואנחנו רוצים להשאר כאלה.

דבר בשם עצמך, אני רוצה קהל הרבה יותר הטרוגני.

נערך על ידי - קראנקו ב-02/01/2011 19:49:57
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 02/01/2011 :  20:46:42  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם מישהו ירק זה לא כזה נורא. זה היה מרחוק, זה עניין של חיו ותנו לחיות! [/quote]

זה ממש מצחיק. קצת מוגזם להגיד שלירוק על משהו זה חיו ותן לחיות. יותר מתאים חיו ותן לחיות במוחטה.
כדאי להכנס (קצת) לפילוסופיה של חיו ותן לחיות. זה לא ממש כל אחד עושה מה שבא לו. זה כל אחד עושה מה שבא לו כל עוד זה לא פוגע במשהו אחר....

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  08:51:59  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הדינמיקה של הדיון על היריקות מגוחכת וחסרת פרופורציות.מי שהיה נכנס לפורום ולא היה חלק מהמשחקים היה חושב שמדובר באחת הקבוצות האלימות ,ושביום שישי הייתה התפרעות המונית.
העובדות הברורות לכולם
1)אין שום מגרש שיש בו אווירה יותר ספורטיבית מאשר בקטמון
2)מהראשון ועד האחרון כולנו אוסף של חנונים ,לפלפים עם עיגולדים וגם דנינו שמשתעשע אתכם פה ואתם עונים לו ברצינות תהומית,מזמינינים ישיבה דחופה לתקנון,מצמידים שומרי ראש להנהלה ואטמים לילדכם , כשהוא מתפרע זה שילוב של יוסי ביליין עם דן מרידור

ואנחנו רוצים להשאר כאלה.

דבר בשם עצמך, אני רוצה קהל הרבה יותר הטרוגני.

הטרוגני, אני מסכים לגמרי.
אבל מבקש שתסכים איתי שגם את גבולות ההטרוגניות יש להגדיר. לדוגמה, יריקות (על מי שלא יהיה) - זה מחוץ לגבול.
בבקשה, על תתפסו לכל יתר המלל, גם שלי, שבא להוכיח טענה ונמצא מסיט מהעיקר.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  11:36:19  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די קיפוד, לפעמים צריך לדעת לסגת ולתת לנושא לדעוך.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  12:47:07  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק.
brothers in arms ?
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  14:40:56  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווח שאתמול ירקו אוהדי הפועל סל על פניני. היורקים הם אותם יורקים? מושאי ההערצה של רגב ויוגי?
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  14:42:52  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתנאל

דווח שאתמול ירקו אוהדי הפועל סל על פניני. היורקים הם אותם יורקים? מושאי ההערצה של רגב ויוגי?

מי זה רגב?
שם קוד למי?
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  15:07:18  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קרה? לא ראית שפניני "הדף" את הכדור על הילדים באלעד? אם היה לי קשת ביריקה הייתי מנסה את מזלי מהעמידה אבל לא רציתי לפגוע בשחקנים על הספסל. מגיע לו הכל , וחבל שלא קיבל גם איזה מצית בראש. נוער נשמה זה
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  15:08:28  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון יקר, אני עונה להודעה שלך ואתה מוחק? לא מכובד.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 03/01/2011 :  15:39:31  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתנאל

אני רוצה לציין את המקום הזה כדי להודות לילדים שהרביצו לפניני עם המקלות של התופים. מילא יריקות, מילא כאפות, אבל המקלות ריגשו אותי עד דמעות. כל הכבוד

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/01/2011 :  17:44:07  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

http://www.magnet-online.com/2010/12/blog-post_30.html

ירון
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 04/01/2011 :  18:55:02  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

http://www.magnet-online.com/2010/12/blog-post_30.html

בינגו.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 04/01/2011 :  20:04:25  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאנחנו מאוד מאוד רחוקים מהתיאור הזה, למרות שיש כמה הבחנות מענינות, בעיקר סביב המהירות בה התנהגות רעה מקבלת לגיטימיות בשם קידוש הצפייה בספורט שמישהו פעם קבע שהיא סובלת כל דבר. בכל אופן הצעתי את זה לדיון באופטופיק אתמול או שלשום.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם הפועל - שדרות נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07