| משתמש |
סקר: מי הכי תנין  |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 19:04:43
|
לא נעים לי לקלקל את החגיגה אבל ממש התאכזבתי מכל משפט של איציק ברדיו ובעיקר לא הרגשתי שהוא מייצג אותי (ואני מקווה שלא את רוב הקהל של קטמון)
משפטים כמו :הפועל ירושלים לא מעניינת אותי ,אני מנותק לגמרי מהנעשה אתם ולא הייתי רוצה שום שינוי מהמצב היום
מצער לשמוע |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 19:11:53
|
| למה לקלקל? איציק מייצג את איציק, אחד מאוהדי קטמון. הוא לא הדובר שלנו. ואמנם אני חושב שונה מאוד ממנו בעניין של האיחוד (שלא יהיה - תהיה השתלטות או קנייה ממפרק), אבל אי אפשר להתעלם מזה שהוא היה היחיד מכל יושבי האולפן שם שנשמע שפוי בדעתו. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-07/12/2010 19:12:16 |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 19:19:49
|
אין מה לעשות -בפורום שמזמינים נציגים מכל קבוצה האוהד "מייצג" אם ירצה או לא -מה עוד שאיציק לא טרח להדגיש שהוא מייצג את עצמו בלבד כשהוא מביע דעות כאלו. ומדבריו נשמע -הייתה קבוצה ,בגלל סאסי ויונה היה רע ונמאס מכדורגל.היום יותר טוב ויותר כיף ואפשר לשכוח את העבר ולהמשיך הלאה. לי לא נעים לשמוע דעה כזו מאוהד קטמון-לא זו לא סתם דעה אחרת .זו דעה שסותרת את מטרת הקמת הקבוצה למי ששכח |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-07/12/2010 19:21:28 |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 19:28:47
|
אם להיות רציניים לרגע גם אני לא יותר מדי הזדהיתי עם דבריו של איציק.
עם זאת, אני לא חושב שיש מה להתרגש זכותו לחשוב ככה והוא מייצג את הדעה של עצמו, לא שמעתי אותו אומר משהו כמו "אנחנו חושבים ש.." או "אוהדי קטמון חושבים ש.." אלא כל הזמן הקפיד לדבר בגוף ראשון, אין עם זה שום בעיה מה גם שהדברים שהוא אמר סה"כ היו דיי לגיטימים... |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 19:37:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
למה לקלקל? איציק מייצג את איציק, אחד מאוהדי קטמון. הוא לא הדובר שלנו. ואמנם אני חושב שונה מאוד ממנו בעניין של האיחוד (שלא יהיה - תהיה השתלטות או קנייה ממפרק), אבל אי אפשר להתעלם מזה שהוא היה היחיד מכל יושבי האולפן שם שנשמע שפוי בדעתו.
למה? גם אלגד שרוצה איחוד, וההוא מהכדורסל שאוהד קטמון, והאוהד בית"ר שנגד גזענות (בלי קשר שהוא צהוב מאניק), ומישל שהוא גבר קלאסי שיודע איך להשפיל ערסים (מה אתה מוריד את העניים? גדול). הם די בסדר
הקוף מלהפדיחה, הוא איש קומי עצום. הורידו אותנו ליגה ב-97, ניצחו אותנו בדרבי נוער 4:0, הקמנו את המדינה ב-54.
"אין כלום בירושלים חוץ מבית"ר, אה, וקבוצת הנוער שלה"
הלוואי שזה יהדהד לאנשים בראש לפעמים, שעם כל המחלוקות ומותר שיהיו כאלה, והאגו המנופח של חלק, חשוב שנהיה כמה שיותר מאוחדים. קטמון, מקורית, כדורסל. כל מי שאדום בירושלים רוצים להיות שווים להם בדרבי! לכל הפחות, אולי אם נתאחד קצת רעיונית, בגישה לפחות, אז כשיבוא דרבי (בעזרת השם) לא נצטרך להתחבא בפינה של טדי.
אה, ומישל פירגן לנו ב- 6000 אוהדים במשחק עלייה ( שזה בערך פי 2 ממה שבאמת היה), איזה זבל, מתחשבן, מאמן גרוע, בושה
ואיציק , למרות שקלי צודק, תנין מרגש הקריאה ליוחאי 
שונא בית"ר!!!
|
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 19:41:09
|
קלי תקן אותי אם אני טועה אבל לא הבעייה שאתה העלת לא מזמן עם ה"מיזם" היא שהוא מייצג דברים ועקרונות מורכבים ומתוחכמים במקום להתעסק בקבוצת כדורגל? הנה אוהד כדורגל שרוצה שתהיה לו הקבוצה שלו שהוא אוהב: איציק אמר את זה בצורה מאוד פשוטה. עזבו אותי מזהות, שי בגד וצריך למות או ששי הוא המשיח: אני 20 שנה אוהד של הקבוצה, ככה הרגשתי אז וככה אני מרגיש עכשיו.
בשורה התחתונה הרי עד שסאסי לא ילך משם אנחנו לא נוכל להיות חלק: ואז יקרה האיחוד או איך שתקרא לזה. מי שצריך להתאבל שאין לו קבוצה לאהוד זה אלגד שנשמע שעם עוד קצת מאמץ איציק היה מוכר לו מנייה.
וחוץ מזה, תנין אמיתי לא מפחד לומר מה שהוא חושב, והנאמנות שלו היא קודם כל לרעיו התנינים, שב"ה יום אחד אולי אזכה להימנות על שורותיהם. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-07/12/2010 19:43:10 |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 20:01:08
|
איציק באלי |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-07/12/2010 20:01:27 |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 20:04:48
|
הקשבתי לתוכנית והתעצבתי. למעשה לא היה דיון רציני בנושאים החשובים לקבוצות הספורט בירושלים,למשל נושא המתקנים. עורכי התוכנית והמפיקים הביאו, משום מה, שני אוהדי בית"ר, יעני אחד "שפוי" ואחד מ"לה פמיליה" - למה? מה קרה? למזלנו אוהד הפועל כדורסל הדגיש שהוא גם אוהד קטמון. כדרכו של רדיו ירושלים התוכנית התמקדה בבית"ר, אם כי אני חייב לציין שמישל, אפל והאוהד ה"שפוי" הדגישו את בעיית הקריאות הגזעניות ושיש לטפל בה. באשר לקבוצות הכדורגל האדומות: לצערי איציק אינו הדובר הטוב ביותר שניתן היה למצוא בין אוהדי הפועל קטמון. נכון שיש בו אוטנטיות, אבל הוא היה די חלש בדבריו. ולגבי מישל ואפל - כדרכם הם חוזרים ומתעלמים מבעיות החובות המעיקים על סאדר שיש להם משמעות בכל הקשור ל"איחוד" בין הקבוצות. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 20:13:12
|
די, די , די. עזוב אותנו מהשטויות שלך ותיק, שמענו מספיק דוברים
אני, למרות שאני לא מהמעריצים שלהם, התרגשתי מאוד מהאיחול של איציק להפועל ת"א בפנים של כל הצהובים.
זה שירות יותר טוב מכל זיון שכל ששמענו כבר מאתיים פעם בנושא קטמון והפועל.
זין על בית"ר!! |
נערך על ידי - קובקוב ב-07/12/2010 20:15:21 |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 21:41:58
|
| יש סיכוי שאפשר לשמוע את זה איפשהו? ברכות לאיציק. כולנו מחכים לאיחוד (עם יוחאי, לא עם סאסי). |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 23:03:17
|
שב"ה יום אחד אולי אזכה להימנות על שורותיהם.
פעם, ממש מזמן, באמת ממש מזמן, מבחינתי זה נראה כמו אתמול, הייתי בכותל. הניסוח היה קצת אחר, אבל זה מה שכתבתי בפתק. היום הזה עוד לא הגיע, אבל אולי מישהו עוד יביא את היום. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 23:04:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הקשבתי לתוכנית והתעצבתי. למעשה לא היה דיון רציני בנושאים החשובים לקבוצות הספורט בירושלים,למשל נושא המתקנים. עורכי התוכנית והמפיקים הביאו, משום מה, שני אוהדי בית"ר, יעני אחד "שפוי" ואחד מ"לה פמיליה" - למה? מה קרה? למזלנו אוהד הפועל כדורסל הדגיש שהוא גם אוהד קטמון. כדרכו של רדיו ירושלים התוכנית התמקדה בבית"ר, אם כי אני חייב לציין שמישל, אפל והאוהד ה"שפוי" הדגישו את בעיית הקריאות הגזעניות ושיש לטפל בה. באשר לקבוצות הכדורגל האדומות: לצערי איציק אינו הדובר הטוב ביותר שניתן היה למצוא בין אוהדי הפועל קטמון. נכון שיש בו אוטנטיות, אבל הוא היה די חלש בדבריו. ולגבי מישל ואפל - כדרכם הם חוזרים ומתעלמים מבעיות החובות המעיקים על סאדר שיש להם משמעות בכל הקשור ל"איחוד" בין הקבוצות.
אז חוץ מזה שאתה טרחן בלתי נלאה אתה גם גזען מגעיל? אוטנטיות? רבאק, אם כבר איחוד - הלוואי תתאחד עם עמי גרינפלד ותרפה מאיתנו כבר. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 08/12/2010 : 00:36:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
שב"ה יום אחד אולי אזכה להימנות על שורותיהם.
פעם, ממש מזמן, באמת ממש מזמן, מבחינתי זה נראה כמו אתמול, הייתי בכותל. הניסוח היה קצת אחר, אבל זה מה שכתבתי בפתק. היום הזה עוד לא הגיע, אבל אולי מישהו עוד יביא את היום.
שאלות שבטח חשבת עליהן: כשתהיה תנין, אם וכאשר, תהיה לך קריאה מפורסמת שתצעק ויכירו אותך על פיה? והאם יהיה לך מבטא מיוחד? ואיזה פריט לבוש או אביזר חריג תביא איתך?
|
 |
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 08/12/2010 : 00:36:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הקשבתי לתוכנית והתעצבתי. למעשה לא היה דיון רציני בנושאים החשובים לקבוצות הספורט בירושלים,למשל נושא המתקנים. עורכי התוכנית והמפיקים הביאו, משום מה, שני אוהדי בית"ר, יעני אחד "שפוי" ואחד מ"לה פמיליה" - למה? מה קרה? למזלנו אוהד הפועל כדורסל הדגיש שהוא גם אוהד קטמון. כדרכו של רדיו ירושלים התוכנית התמקדה בבית"ר, אם כי אני חייב לציין שמישל, אפל והאוהד ה"שפוי" הדגישו את בעיית הקריאות הגזעניות ושיש לטפל בה. באשר לקבוצות הכדורגל האדומות: לצערי איציק אינו הדובר הטוב ביותר שניתן היה למצוא בין אוהדי הפועל קטמון. נכון שיש בו אוטנטיות, אבל הוא היה די חלש בדבריו. ולגבי מישל ואפל - כדרכם הם חוזרים ומתעלמים מבעיות החובות המעיקים על סאדר שיש להם משמעות בכל הקשור ל"איחוד" בין הקבוצות.
אז חוץ מזה שאתה טרחן בלתי נלאה אתה גם גזען מגעיל? אוטנטיות? רבאק, אם כבר איחוד - הלוואי תתאחד עם עמי גרינפלד ותרפה מאיתנו כבר.
מלכה, מעולם לא הסכמתי איתך כמו עכשיו. ותיק- תתנצל. לא מכובד. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 08/12/2010 : 00:46:50
|
| אתם מגזימים, ויורדים בצורה קצת אכזרית על אוהד הפועל שאתם לא אוהבים. הותיק לא גזען, וגם לא נראה לי שמישהו מאיתנו יודע מה המוצא של איציק היקר. אין ספק שהיתה התנשאות בהודעה, בעיני היא מקוממת, אבל שוב, לדעתי לא היה פה שום גזענות. דרך אגב, יש אותנטיות לא מזרחית. |
 |
|
סקר: מי הכי תנין  |
|
|
|