פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סקר: מי הכי תנין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סקר: מי הכי תנין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם סקר: מי הכי תנין נושא הבא
עמוד: מתוך 3

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  08:36:53  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא כולם זוכרים אותם. אבל היו אנשים שהעריצו אותם. עומדים להם מעל ספסל הקבוצה, נשבעים בשמו של שרון מימר, משקיפים מעל התעלה במגרש הסופרלנד. התנינים.

נוסטלגיה? אולי. געגועים אמיתיים לימים שלא ישובו עוד? בהחלט. גאווה לראות ילדים קטנים באים בהמוניהם לראות הפועל? ודאי.
אמש, בשיחה בין מספר אוהדים (כולל חבר הנהלה נלהב!) הוחלט, עם או בלי קשר לקמע הממשמש ובא, לפתוח בסקר קטן על מנת להבין מי הכי תנין. למה? ככה.

אז הצביעו: מי הכי תנין מכולם? (אפשר גם להוסיף למה)

יוחאי
איציק
שוהם
דהוקי
סביליה
חיים
ההוא שדומה ליונתן כהן
ציון הכרובית
אחר

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  09:44:50  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההתלבטות הכי קשה היא בין יוחאי לדהוקי.
ניצחון בנקודות ליוחאי.
דהוקי יתנחם באליפות http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1271
למה ? בגלל מעיל העור יבדל"א.
חוץ מזה - אהבה רבה לאיציק, אליגטור חי וקיים שמאיר את דרכנו.
זה סקר סנטימנטלי ביותר, מטלטל אחושרמוטה.

נערך על ידי - קראנקו ב-06/12/2010 09:50:02
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  09:54:00  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוחאי על היותו המשכיל הכי תנין
איציק על היותו נצר אחרון לשושלת תנינים

ד"א לדעתי מה שהכחיד את התנינים היה העברת ספסל המארחים מצד ימין לצד שמאל, אנטישמים פיפ"א האלה.
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  10:26:25  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איציק הוא תנין ללא כליה. לקחו ממנו את יוחאי. תנין פגוע ועזוב.
אני הולך על חיים "נמנעתי מלהביא אותו".
http://www.fortunecity.com/olympia/wade/380/crowd12.jpg
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  11:26:57  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חשוב לי להבהיר נקודה חשובה. רק תנין אחד, משכיל ככל שיהיה, עדיין נמצא בשבי הקבלנים. כל התנינים צלחו את המעבר מעבדות אל חרות בהצלחה רבה, והם בהחלט לא "נמנעים מלהביא את ילדיהם".
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  11:54:25  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
את התואר ראוי לקטוף האב הרוחני של התנינים, והאיש שהמציא את המוסד, הלוא הוא האגדה יוחאי סלומון. יתר הדמויות ראויות ומעולות אף הן, אולם ללא נוכחותו של סלומון הם אינם שלמים. למותר לציין שגם סלומון אינו סלומון שהיה, מהרגע בו נפרד משותפו ההיסטורי, חציו השני, איציק באלי המלך.
מכאן אשלח געגועים עזים, וייחולים חמים לאיחוד המרגש של התנינים. אולי דרך אשכול זה נזכה לראות את משפחת התנינים מתאחדת ביציע וכבר במשחקים הקרובים. אני משוכנעת שסלומון לא יכול להשאר אדיש לקראת המפגש הממשמש ובא עם יריבו ההיסטורי, ואחד השחקנים הנערצים עליו - דודו חפר, כוכבה של הפועל מרחבים העיקשת.
עבור לתחילת הדף

689 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  13:34:54  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עכשיו אני. הבחירה נראית קשה אך היא לא. התנינים האמיתיים, מלכי העדר, הם יוחאי ואיציק. השאר הן דמויות צבעוניות, חזקות, מרתקות, אבל כל תפקידן הוא להאיר את הדמויות המרכזיות.
התקפי הלב של דהוקי הוכיחו שאיכפת לו מתוצאות משחקים יותר מלשחקנים. שוהם, שבמשך שנים התנינים קיוו שיהא נציגם בהנהלה, לא הרים את הכפפה בקבוצה החדשה. ההוא שדומה ליונתן כהן חביב, אבל בלי יונתן כהן לא ברור מה היה שמו.

אבל איציק ויוחאי - איזה אנשים. הם היו לדמות ולמופת, הערצנו אותם בתור ילדים, בכינו כשנפרדו. יוחאי - שוב הביתה.

קשה לי לבחור. אני אומר יוחאי ואיציק.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  15:39:36  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבחירה קשה עד מאוד, כל אחד מהשמות המוזכרים ראוי להיחקק באותיות קידוש בספר ההיסטוריה של הפועל ירושלים.

אם בכל זאת צריך לבחור מישהו אז אני הולך על איציק באלי, בעיקר מהסיבה שהוא עדיין נמצא איתנו גם בבית וגם בחוץ עד היום, על הגבעות של תל שבע ובקסבה של רהט.

אולי באמת דרך האשכול אפשר לחדד את הקריאה - חזור אלינו יוחאי! העדר לעולם לא יהיה אותו דבר בלעדיך.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  20:05:28  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוחאי בזכות האואטפיט, איציק בזכות הנשמה היתרה והדבקות.
אגב מחר איציק עתיד להתארח באולפן רדיו ירושלים בתכנית ״אוהדים״ מיוחדת לכבוד חנוכה.
בין שש לשבע בערב. הכינו את המקלטים.  

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  20:10:07  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר בכלל להעמיד את איציק ויוחאי להצבעה בנפרד? לפי דעתי הם נחשבים כגוף אחד

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  20:44:47  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה ממש מעניין-מסתבר שהפילוג בין הפועל י-ם להפועל קטמון איננו מטאפורית פילוג בין אחים ומשפחות אלא ממש מילולית.
למשל ישנם את האחים הללו למי שמכיר,זה שמחזיק את הרדיו והאיש משמאלו בחולצה אדומה (מהדקה ה 1.19 )
http://www.youtube.com/watch?v=tLgpNelcDek&feature=&p=D0E9C837AAB494F9&index=0&playnext=1

פגשתי בקטמון לפני שנה את האח שלובש אדום,וזיהיתי אותו מהקטע הזה ושאלתי אותו היכן אחיו.ענה לי שהוא במקורית,ולא מסוגל לבוא לקטמון.

מתברר שהאיחוד בבוא היום יאחד משפחות ואז ורק אז יחזרו התנינים למעמדם הרם.בהצלחה לאיציק ביצוג שלנו ברדיו מחר

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-06/12/2010 21:02:31
עבור לתחילת הדף

715 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  17:50:49  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תנין בשידור חי!

היום בין 18:00 ל-19:00 ברדיו ירושלים. 101 אף אם למקומיים, 89.5 לאלה בניכר
עבור לתחילת הדף

689 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  18:10:13  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

תנין בשידור חי!

סביליה?
עבור לתחילת הדף

715 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  18:12:17  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

תנין בשידור חי!

סביליה?

יצחק
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  19:00:33  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"אני רוצה שהכל ישאר כמו שהוא חוץ משיחזירו את יוחאי אליי ליציע"

אני חושב שהמשפט הזה מכריע את כל הדיון, איציק ויוחאי, לא יעזור.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  19:02:01  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תירא איציק. יוחאי שוב ישוב!

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-07/12/2010 19:06:14
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם סקר: מי הכי תנין נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07