פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סקר: מי הכי תנין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סקר: מי הכי תנין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם סקר: מי הכי תנין נושא הבא
עמוד: מתוך 3

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  07:06:49  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראתי את התגובות לדברי.
איני יודע ואיני מבין מאיפה צצה לה טענת הגזענות וההתנשאות. לא דובים ולא יער! צר לי שיש בינינו כמה שמתקשים לקבל דברי ביקורת אפילו אם היא מתונה.
ומה לעשות שאוהד הפועל קטמון בתוכנית המסויימת הזו לא היה, לדעתי, הדובר הטוב ביותר מבין אלה שדיברו בתוכנית? האם אסור לומר זאת?
האם תחי הדיקטטורה על חופש הביטוי בפורום זה?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  10:48:27  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אתם מגזימים, ויורדים בצורה קצת אכזרית על אוהד הפועל שאתם לא אוהבים. הותיק לא גזען, וגם לא נראה לי שמישהו מאיתנו יודע מה המוצא של איציק היקר. אין ספק שהיתה התנשאות בהודעה, בעיני היא מקוממת, אבל שוב, לדעתי לא היה פה שום גזענות. דרך אגב, יש אותנטיות לא מזרחית.

אין דבר כזה.
מעולם לא ייחסו אשכנזים\אירופאים אותנטיות למי\מה שאינו אסיאתי\אפריקאי\דרום אמריקאי בעיניהם.
וההודעה אכן מתנשאת.

נערך על ידי - קראנקו ב-08/12/2010 12:19:24
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  13:16:13  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אתם מגזימים, ויורדים בצורה קצת אכזרית על אוהד הפועל שאתם לא אוהבים. הותיק לא גזען, וגם לא נראה לי שמישהו מאיתנו יודע מה המוצא של איציק היקר. אין ספק שהיתה התנשאות בהודעה, בעיני היא מקוממת, אבל שוב, לדעתי לא היה פה שום גזענות. דרך אגב, יש אותנטיות לא מזרחית.

אין דבר כזה.
מעולם לא ייחסו אשכנזים\אירופאים אותנטיות למי\מה שאינו אסיאתי\אפריקאי\דרום אמריקאי בעיניהם.
וההודעה אכן מתנשאת.

תקרא התייחסויות של יהודים גרמנים, החל מהיינה וכלה בייקים בני זמננו, ליהדות מזרח אירופה ותבין. יש אותנטיות - כשהכוונה כמובן לעממיות על סוגיה - בכל מקום ובכל עדה.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  13:23:05  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אברום בורג בספרו המעולה "לנצח את היטלר" כותב על האוסטיודן. שלכל יהודי יש את האוסטיודן שלו. הכורדים לעירקים, הפולנים לגרמנים וכן הלאה.

וכל זאת לא משנה את הגועל נפש ממה שכתב כאן ותיק. ביקורת? בואו לא נעצום עיניים.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  13:38:09  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לאלה שזיכו אותי מאשמת הגזענות.
ולגבי הביטוי אוטנטי: כוונתי היתה שהדברים באו מהלב של מי שאמר אותם.
דברים אמיתיים.
לא התנשאות ולא נעליים.
ומעניין - שדברי ביקורת קשים בהרבה מאלו שלי שנכתבו בת'רד זה לא הקפיצו אתכם, חברי מסדר הטהרנות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  14:22:38  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

תודה לאלה שזיכו אותי מאשמת הגזענות.
ולגבי הביטוי אוטנטי: כוונתי היתה שהדברים באו מהלב של מי שאמר אותם.
דברים אמיתיים.
לא התנשאות ולא נעליים.
ומעניין - שדברי ביקורת קשים בהרבה מאלו שלי שנכתבו בת'רד זה לא הקפיצו אתכם, חברי מסדר הטהרנות.

התגוננותך לא ברורה, ותיק. היא רק מעצימה את טעותך וגישתך הבעייתית.
טעית - תתנצל וגמור את הסיפור.

נערך על ידי - דרעי ב-08/12/2010 14:23:10
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  15:23:19  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

נראה לי ותיק שאתה מבלבל בין ביקורת על דעה של אדם שזה מה שעושים פה כל הזמן, לבין ביקורת על איכותו של אדם שיוצרת תחושה לא נוחה ושל התנשאות.
אבל מפה ולהיסחפות על גזענות רחוקה הדרך
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  22:02:47  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני הקשבתי לתכנית אצל הקוסמטיקאית שלי בזמן שהיא הוציאה לי שחורים. היא סיפרה לי איך בפסח הם שאלו את הקושיות. זה הזכיר לי איך ביליתי ערבים שלמים בקפה הפינתי בפאריז ושעל כוס קפה שחור ומסריח שילמתי 50 פרנקים.

האמת לא ברור לי מה הקשר בין המשפט הראשון שלי, לשני ובעיקר לשלישי אבל איזשהו דחף לא ברור, אולי מועקה, או משהו שיושב לי על הלב, ובעיקר החמימות והפתיחות סחפו אותי לפרוק את זה כאן.
תודה, הוקל לי.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  22:40:18  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל ציקי היקר עצם העובדה שאתה שם את המילה "ערבים" לצד כינויי גנאי מובהקים כמו "כושים", "שחורים" ו"פרענקים" היא בעייתית לכשעצמה. ערבים הם אלה שמוצאם בחצי האי ערב- אין בכל כך פסול, העובדה ש"ערבי" הפכה למילת גנאי בישראל מצביעה על הגזענות הסמויה בחברתינו. אבל זה לנושא אחר ולפורומים אחרים.

דבר שני, העליהום על הותיק הוא מוגזם ומיותר. לא היתה גזענות בדבריו, הודעתו נקראה לא נכון ו\או נכתבה באופן לא זהיר. הפאניקה היא מיותרת, ספיחים של הפגרה. אחרי יום שישי הדיונים פה ייראו לגמרי אחרת..

אי אפשר לדבר על דודו חפר?

עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  23:55:43  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

קודם כל ציקי היקר עצם העובדה שאתה שם את המילה "ערבים" לצד כינויי גנאי מובהקים כמו "כושים", "שחורים" ו"פרענקים" היא בעייתית לכשעצמה. ערבים הם אלה שמוצאם בחצי האי ערב- אין בכל כך פסול, העובדה ש"ערבי" הפכה למילת גנאי בישראל מצביעה על הגזענות הסמויה בחברתינו. אבל זה לנושא אחר ולפורומים אחרים.

דבר שני, העליהום על הותיק הוא מוגזם ומיותר. לא היתה גזענות בדבריו, הודעתו נקראה לא נכון ו\או נכתבה באופן לא זהיר. הפאניקה היא מיותרת, ספיחים של הפגרה. אחרי יום שישי הדיונים פה ייראו לגמרי אחרת..

אי אפשר לדבר על דודו חפר?

אני מכיר את עצמי ואת בעיית הבנת הנכתב אצלי ובכל זאת לקחתי את ה"סיכון":-) , לא להוסיף הסברים, על מנת להראות שניתן לקרוא מה שרוצים ולא מה שכתוב (אצל "ותיק").
גם "כושים", "שחורים" ו"פרנקים" הן לא מילות גנאי (במקור כלשונך, אבל זה לדיון אחר :-) ) (שוורצה חייה - כן).
פשוט הצחיק אותי שיש אנשים שיש להם בעייה עדתית עם עצמם!! ומחפשים את זה בכל מקום. פשוט כמה שניסיתי לא הצלחתי למצוא את הגזענות אצל "ותיק". אבל אין לי מנת משכל כלל.
בקיצור - אם תחבר בין שני חלקי ההודעה שלי, תוציא שורש ותעשה אינוורס טנגנס אולי תעלה חיוך, אם לא אז כנראה שחצי האי ערב הוא לא כוס התה שלי ואני אלמד לחיות עם זה.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 09/12/2010 :  07:23:46  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גאסטון

איציק הוא תנין ללא כליה. לקחו ממנו את יוחאי. תנין פגוע ועזוב.
אני הולך על חיים "נמנעתי מלהביא אותו".
http://www.fortunecity.com/olympia/wade/380/crowd12.jpg

אחלה תמונה. במיוחד הקונטרסט עם האנשים מאחורה. כבר אז לא הבינו מה נסגר איתנו.
מה קרה לכובעי-המטריה מהסוג ששואן מימין חובש? להחזיר!

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם סקר: מי הכי תנין נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07