| משתמש |
מבט על מגרש "מבט"  |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
|
גלעד
921 הודעות |
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 10:36:43
|
| ברקת יכול לחלום על הקול שלי בלילות |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 10:57:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי zozo
ברקת יכול לחלום על הקול שלי בלילות
אני תוהה אם יבוא היום ותתבגר מגישת ההכל או כלום הילדותית שלך. אכן העיכוב מעצבן וראוי לכל ביקורת אבל בוא נתהה ביחד מה היה קורה עם בעזרתך היה פורוש נבחר. אז קיבלנו הכשרת מגרש האוניברסיטה למשחקים +חדרי הלבשה + הכשרת מבט באיחור.עם פורוש מכל אלה היית מקבל זין בעיין. אז קיבלת סוף כל סוף הנעת גלגלי הארנה ,כן שוב באיטיות .לופליאנסקי מנע בכל יכולתו את הבנייה הזו(מיידע) ברקת מפעיל לחץ על מנהל האיצטדיון וטדי עומד לרשותך -פורוש היה מביא לך מנדבושקס. רק עיוור לא רואה שהעיר בענייני תרבות וספורט עלתה עשרות שלבים מימי ראש העיר הקודם שלא ידע שיש נושאים כאלה.
אז כן,יש עוד הרבה מה לשפר אבל אחלה זוהר -תביא לנו ראש עיר אירני |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-28/11/2010 19:41:07 |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 11:25:26
|
קלי, הכל טוב ויפה. אבל הכל בא בקטע של טובות. עירייה של שרמוטות, רואים את זה בסיפור יד המורה, בדיוק כמו מבט, מגרש בבעלות העיריה : באו, שמו מנעול. בא סאסי הצעיר, שבר, שם את שלו.באו אנשי העיריה שוב שברו, שמו את שלהם. בא סאסי שוב, חוזר חלילה. מי היום פותח ונועל בסוף היום ? כמובן שסאסי. מי לטענתו(הרי ברור שמצב כזה לא יהיה) יעשה לנו טובה יתן לנו להתאמן במיגרש של העיריה ? סאסי. מגרש של העיריה והוא עושה לנו טובות. אנחנו עושים מעקב על מבט, העיריה מוסרת תגובה שזה לא יהיה רק שלנו אלא של כולם. הכל אצלם זה טובות, שום דבר לא כי צריך. מחלקת הספורט הגרועה בארץ, למרות הכוונות הטובות של ראש העיר. אני מעדיף שלא תהיה קטמון ושלא נקבל ממנו את הטובה הזאת להתאמן ביד המורה. בעצם כך הוא למעשה ניצח. הוא יוכיח בכך שלא רק ש 3.5 שנות מאבק לא שינו מאומה, אלא שגם לאחר 3.5 שנים עדיין יש ביכולתו להשפיל אותנו.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-28/11/2010 11:38:01 |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 11:47:25
|
יש לי דיעה לגבי ניר ברקת, והיא לאו דווקא עולה בקנה אחד עם דעתו של קלי. מאד משמח שברקת מסייע לקטמון. אבל - סיפור מבט הוא דוגמא לכשל חמור ביותר של מנגנון הפיקוח של העיריה באמצעות רשות הספורט. לפי הכתבה במקומון רשות הספורט העבירה את הפיקוח לקבלן שמפקח על הקבלן של הקבלן - וזה מירשם ידוע לכשלון. ראש עיריה רציני היה מזמן את כל הנוגעים לעניין מחר בבוקר בשעה 0700 למגרש, עם כל המנהלים, עורכי הדין והקבלנים ודורש לראות תוכנית עבודה שהמגרש יהיה מוכן עד סוף השבוע הבא.בנוסף הוא היה מודיע להם שהוא יערוך ביקור במגרש כל יומיים עד לסיום העבודות. ולא - קנסות כבדים, אי התקשרות בחוזי עבודה עתידיים עם הקבלנים וכיוצ"ב.
ובנוסף - לדעתי להפועל קטמון יש עילת תביעה בשל הנזקים שנגרמים לנו בשל האיחור במסירת המגרש, כיוון שבקטמון הסתמכו על מועד שבו המגרש יהיה מוכן. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-28/11/2010 11:48:13 |
 |
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 16:11:38
|
הייתי בוחר באירני אם הוא היה עדיף על ברקת, אבל האם אתה רוצה להכנס לדיון הפוליטי ? אני לא.
בגלל הסחבת הזאת, אנחנו נאלצים לשלם עוד אלפי שקלים ואף גרוע מזה, להרגיש ללא בית. קל מאוד לקנות את קהל הבוחרים שלך ברגע העלייה , אחד הרגעים המאושרים שידענו עם קטמון, אבל לקיים ? כנראה שהוא נורא רוצה שנאהב אותו.
הכל אצלו למראית עין, שיחפש את הקול שלי בלונה גל |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 16:27:49
|
רק בארץ שלנו קבלנים מנהלים את העיריה ולא העיריה מנהלת אותם כמה קשה כבר לפקח על בניית מגרש אימונים במועד שנקבע? צריך לקנוס את הליצנים האלה על כל יום איחור לעשות להם חור נחמד בכיס ולהביט בהם מחר בבוקר רצים למגרש עם דשא שהם מביאים במושב האחורי של הפיז'ו שלהם.. כל כך מעצבן!
מלבד זאת מחלקת הספורט של העירייה בירושלים היא באמת מהגרועות שבארץ. רעננה, רמת השרון, הרצליה ועוד כמה ערים עם קבוצות כדורגל שניתן לספור את קהל אוהדיהן על יד אחת מתהדרות במתקנים חדישים אבל רק ירושלים, עיר הבירה תקועה עוד בתקופת היורה.
|
 |
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 16:33:10
|
לא רק תקופת היורה, כל דבר שהוא לא ביטר לא נחשב אצל הכלבים האלה.
כנראה שנצטרך לעשות היסטוריה על אפם וחמתם. למרות העירייה ולא בזכותה. |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 16:38:03
|
או שלחלופין נעבור להיות "הפועל קטמון רמת השרון" ונשחק באיצטדיון גרונדמן האינטימי והחמוד. קראנקו יקבל קל"ב.. |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 16:58:23
|
| לא נראה לי שברקת הבטיח את מגרש מבט בשביל לקבל קולות מאוהדי קטמון בבחירות. |
 |
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 17:04:50
|
| אז הוא פשוט סבבה , ברקת ? |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 17:31:34
|
ברקת הוא סבבה כי הוא בא למשחק של קטמון, בלי דאווינים, יושב ומפצח גרעינים וצופה במשחק בפשטות. ומחלקת ספורט שסופסוף מצליחה להרים מרתון בירושלים - זה יפה מאוד. ובכ"ז ברור שכל ההתנהלות סביב מבט היא ביזיון קולוסולי, צריך לצעוק, וגם ברקת לא יכול להינקות מאחריות. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 18:02:21
|
אבל זה בדיוק העניין, בשביל לעשות מרתון כל מה שצריך שזה את המשטרה שתסגור את הכבישים: כל מה שקשור להתנהלות רצופה של עשייה ספורטיבית בעיר תקוע בתקופה העותומנית. אין מתקנים, אין כסף, יש תירוצים וקבלנים. לא קל להזיז את העירייה אחרי שהיא שקעה לאיטה איזה 40 שנה, אבלל זה בדיוק מה שאנחנו יכולים לעזור בו. מיילים וטלפונים ישר ללשכה של ברקת, ובלי לשכוח את זה שהוא שם כמה מאות אלפי שקלים מכיסו בעונות הראשונות שלנו. הוא פשוט צריך להזיז ולהעיר את המערכת שלו. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 18:22:41
|
רק על דבר אחד זוהר ממשיך בעקשנות לא להגיב-מה היה מצבה הספורטיבי של קטמון אם כולנו היינו נוהגים כמוהו ולופליאנסקי היה נבחר? מאוד בוגר להתעלם מהאלטרנטיבה!!! |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-28/11/2010 18:24:57 |
 |
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 18:29:33
|
קלי מה יהיה ? יש לך מושג מה שמתי בקלפי ?
|
 |
|
מבט על מגרש "מבט"  |
|