| משתמש |
מבט על מגרש "מבט"  |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 18:38:03
|
לא-יש לי רק את מה שהצהרת לפני הבחירות האחרונות,שתימנע.מה שאומר שאם כולנו היינו נוהגים כמוך פורוש היה נבחר .ויש את מה שאתה מצהיר עכשיו ,וסביר להניח שתהיה סיטואציה דומה .איש כברקת מול נציג המגזר החרדי (אלא אם כן שרצקי ירוץ).
בשני המקרים(העבר ובעתיד) אם היה נציג חרדי נבחר -קטמון הייתה משחקת בגן סאקר.
כל מה שאני מצפה ממך זה להבין שבהקשר הספורטיבי/תרבותי לטעון מה רע בברקת בהתעלם במה היה קורה אם חרדי ייבחר זה גישה של עצימת עיניים. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-28/11/2010 19:39:36 |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 19:35:17
|
אני ממש לא נמנה על תומכיו הנלהבים של ברקת - אבל בעניין הזה אני חושב שקלי צודק. ללא ברקת כראש עיר אני בספק אם היינו מצליחים לשחק בגבעת רם, שלא לדבר על טדי. אגב, יש לי גם סיפור אישי על השיפור בהתנהלות העירייה בתחום הספורט. כבר הרבה זמן שאני משחק עם חברים באופן קבוע במגרש של בי"ס דוגמא ליד גן סאקר. בשנתיים האחרונות, בחודשי החורף בהם אנחנו צריכים תאורה, נדרשנו לשלם סכום די מופקע עבור השירות הזה למתנ"ס שפועל שם בשעות הערב. השנה פנינו לעירייה, ובעקבות התערבותה (ואני לא אכנס לפרטים, אבל זה ממש לא היה פשוט) עכשיו המגרש מואר בחינם. אני מתקשה להאמין שזה היה קורה אם פרוש היה ראש העיר.
לגבי העיכוב במגרש מבט - הסיפור הזה מוא מתסכל ברמה עמוקה מאוד - חוסר היכולת לסיים עבודות פשוטות בזמן, והידיעה הדי ברורה שאף אחד לא ישלם על זה אגורה אחת של קנס. אבל למרות שברקת נושא כמובן באחריות, אני לא חושב שזה מוריד מדברים אחרים שהוא עשה בתחום הספורט (מה גם שברמה הכי פשוטה - לולא ברקת, אני בספק אם בכלל מישהו היה מנסה לשפץ את המגרש הזה). |
נערך על ידי - מיכאל ב-28/11/2010 19:35:36 |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 19:40:44
|
לדעתי יש לנו מקום לעשייה שיכולה להיות יעילה מאוד דווקא בגלל שאנחנו פעילים ומאורגנים, ופקידי העירייה ונבחרי הציבור קצת חוששים מאנשים כאלה שיש להם שאלות בקשות ודרישות.
אני מציע לשלוח מייל או פקס המבקש עוד אינפורמציה ושואל למה זה מתעכב, ללשכה של ברקת, ולכתב את אורי מנחם ואלישע פלג, וגם אליהם ולכתב אותו וכו'. אגב - לפי החוק אם כותבים על הפנייה "מחכה לתשובתך" הוא חייב להשיב.
קדימה כל בעלי המקלדות המשוחזות. יש כאן צ'אנס אמיתי לעזור לקבוצה.
הלשכה של ברקת: lishka@jerusalem.muni.il פקס 6296014
הפרטים של הלשכה של אורי מנחם: mnori@jerusalem.muni.il פקס 6297561 טלפון 6298056/5323
מחזיק תיק הספורט בעירייה, אלישע פלג: plelisha@jerusalem.muni.il טלפון: 02-6298187
בהצלחה
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-28/11/2010 19:41:25 |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 14:00:06
|
הנה התשובה שקיבלתי הבוקר מלשכת ראש העיר למייל ששלחתי:
--------------------------------------------------------------------- (שומר החומות) שלום,
עיריית ירושלים באמצעות "חברת מוריה" מכשירה את מגרש מבט בעלות של כ-4 מיליוני שקלים. בשל מספר עיכובים שחלו בעבודת הקבלן במקום הבנייה התעכבה, אולם אשמח ליידע אותך כי כבר היום מרכיבים במקום את הדשא הסינטתי וכבר ב-15 בדצמבר המגרש ייפתח.
יום נעים. בברכה,
עידו ____________________________ עידו רוזנברג יועץ לראש העיר ירושלים טל: 02-6297720 פקס: 02-6296014 ido@jerusalem.muni.il ----------------------------------------------------------------------
מישהו יכול לעבור שם היום לבדוק האם זה נכון?
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-30/11/2010 16:41:29 |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 15:22:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
הנה התשובה שקיבלתי הבוקר מלשכת ראש העיר למייל ששלחתי:
--------------------------------------------------------------------- (שומר החומות) שלום,
עיריית ירושלים באמצעות "חברת מוריה" מכשירה את מגרש מבט בעלות של כ-4 מיליוני שקלים. בשל מספר עיכובים שחלו בעבודת הקבלן במקום הבנייה התעכבה, אולם אשמח ליידע אותך כי כבר היום מרכיבים במקום את הדשא הסינטתי וכבר ב-15 בדצמבר המגרש ייפתח.
יום נעים. בברכה, עידו
עידו רוזנברג יועץ לראש העיר ירושלים טל: 02-6297720
פקס: 02-6296014
ido@jerusalem.muni.il
----------------------------------------------------------------------
מישהו יכול לעבור שם היום לבדוק האם זה נכון?
- ללא תאום עם השומר הלכתי לפני כחצי שעה למגרש ולראות מה קורה שם.במקום היו עובדים וכן מנהל עבודה. אז ככה: א. עד סוף השבוע צריגים לשים את שכבת החצץ האחרונה. ב. משבוע הבא יתחילו להניח את הדשא. ג. המגרש יהיה מוכן לאמונים כשבועיים -שלושה אחרי זה, קרי סביבות ה- 21.12.10.
ןהמסקנה - כבוד היועץ לראש העיריה לא כל כך מעודכן, ובוודאי שאינו בודק את הדיוחים שהוא מקבל. ואין לי אלא לחזור ולהביא את מה שכתבתי לפני מספר ימים: ציטוט: ראש עיריה רציני היה מזמן את כל הנוגעים לעניין מחר בבוקר בשעה 0700 למגרש, עם כל המנהלים, עורכי הדין והקבלנים ודורש לראות תוכנית עבודה שהמגרש יהיה מוכן עד סוף השבוע הבא.בנוסף הוא היה מודיע להם שהוא יערוך ביקור במגרש כל יומיים עד לסיום העבודות. ולא - קנסות כבדים, אי התקשרות בחוזי עבודה עתידיים עם הקבלנים וכיוצ"ב.
1. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 16:39:29
|
ותיק אנחנו ממש צוות הטרחנים למשימות מיוחדות. אני מציע שעוד כמה אנשים ישלחו מייל ללשכה של ברקת: אני אמשיך לעדכן מהדיאלוג שלי איתם. אני באמת מאמין שככה דברים זזים - צריך איזה נודניק או שלושה או עשרה שהלשכה בעיקר תרצה להוריד מהגב שלה. שלא לדבר על זה שכל האוהדים שלנו עיתונאים. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 16:52:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
ותיק אנחנו ממש צוות הטרחנים למשימות מיוחדות. אני מציע שעוד כמה אנשים ישלחו מייל ללשכה של ברקת: אני אמשיך לעדכן מהדיאלוג שלי איתם. אני באמת מאמין שככה דברים זזים - צריך איזה נודניק או שלושה או עשרה שהלשכה בעיקר תרצה להוריד מהגב שלה. שלא לדבר על זה שכל האוהדים שלנו עיתונאים.
כל הכבוד,ככה צריך מאחר שלאורך שנים עשיתי זאת ללא תיאום איתך (משטרה, התאחדות) אין לי בעייה - אני מתנדב לצוות טרחנות. |
נערך על ידי - קראנקו ב-30/11/2010 16:53:09 |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 16:57:29
|
כל הכבוד לטרחנים באשר הם, רק ככה אפשר להזיז דברים.
כטרחן מדופלם וניג'ס בפוטנציה אשמח לסייע לצוות הטרחנים. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 17:56:58
|
מופת של יעילות בעיריית ירושלים - כבר קיבלתי תשובה על התשובה לפנייה מלפני שעה, בה שאלתי האם יש קצר בתקשורת וכיצד ייתכן שהוא מוסר תאריך אחד בעוד מנהל העבודה בשטח מוסר תאריך אחר: ----------------------------------------------------------- (שומר החומות) שלום, מטרתנו משותפת. אין קצר בתקשורת בין חלקי הפאזל, כפי שכתבתי לך היו מספר בעיות בעבודת הקבלן בשטח ומכאן העיכובים.
התאריך נשאר בעינו כפי שהעברתי לך במייל הקודם. בברכה, עידו ---------------------------------------------------------------------
לפיכך, הרי שהמגרש יהיה מוכן ב15 בדצמבר, רביעי בעוד שבועיים. ניר ברקת - אני מאמין לו!
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-30/11/2010 17:58:37 |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 18:00:56
|
אגב למייל האחרון הוא כבר כיתב בעצמו אחד שקוראים לו אלכס מחברת מוריה...
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 18:30:20
|
| אגב, עידו רוזנברג הוא אדום- זכור לי מהתיכון כאחד שגדל מאחורי הסלים של הפועל. חבל שבכדורגל אף פעם לא ראיתי אותו... |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 18:32:00
|
| כל הכבוד שומר יקר, עבודת קודש. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 18:58:21
|
והנה, חמה מהתנור, תגובתו של אלכס מחברת מוריה: ---------------------------------------------------------- עד תאריך ה-15.4 הפרוייקט יסתיים בימים הקרובים תושלם העבודה סביב המגרש ביום א מתחילים להתקין הדשא, חיבור התאורה יאפשר עבודה עד שעות הלילה, על מנת לקצר תהליך ההתקנה. עם השלמת הדשא ניתן יהיה להתאמן על המגרש אנו נפעל ביחד כך שלא יאוחר מה15 ישחקו על המגרש
עומד לרשותכם בעניין
אלכס ויסמן alex@moriah.co.il ---------------------------------------------------------------------- מבדיקה בגוגל מתברר שאלכס ויסמן הוא מנכ"ל מוריה, לא פחות. אני נותן לו להנות מהספק שהשורה הראשונה היא שגיאת הקלדה והוא התכוון ל15.12 עכשיו רק צריך לבוא לשם ב-15 עם מצלמות ווידאו כדי לתעד את האימון הראשון.
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-30/11/2010 19:15:40 |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
|
|
tampopo