פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ראיון עם אלי לוי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ראיון עם אלי לוי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם ראיון עם אלי לוי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  15:36:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להפיג את שיעמום הפגרה,
קיבלנו ראיון מעניין
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=786

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  16:11:50  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
באותה תקופה היו אצלי גם חן עזריאל ואריאל הרוש. ויקטור שיחרר אותם לבית"ר.

למי ששואל איך הגענו לאן שהגענו.. ויש עוד הרבה סיפורים כאלה.

עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  17:02:35  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרגש עד דמעות. איש ענק.
כל הכבוד לרועי.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  17:07:37  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ל"צעירים" של היום, צפו בקטע הוידיאו עם השערים של סינגל ובן רימוז'.
תוכלו גם לראות [קצת] איך נראה המגרש בקטמון.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  17:49:34  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

מרגש עד דמעות. איש ענק.
כל הכבוד לרועי.

עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  18:09:48  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

מרגש עד דמעות. איש ענק.
כל הכבוד לרועי.

!!

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  18:52:09  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראיון יפה מאוד. אפשר בודאי ליצור קשר עם לא מעט דמויות צבעוניות נוספות מן העבר הרחוק והקרוב יותר כדי לתעד את ההיסטוריה של הפועל ירושלים.

(ד"א, תיקון קטן אבל משמעותי בפיסקה הראשונה - המגרש לא יכול היה להתמלא ב-18000 איש, אני מניח שהכוונה היתה ל-8000...)

נערך על ידי - רגל עץ ב-05/12/2010 18:53:01
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  18:55:09  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ראיון יפה מאוד. אפשר בודאי ליצור קשר עם לא מעט דמויות צבעוניות נוספות מן העבר הרחוק והקרוב יותר כדי לתעד את ההיסטוריה של הפועל ירושלים.

(ד"א, תיקון קטן אבל משמעותי בפיסקה הראשונה - המגרש לא יכול היה להתמלא ב-18000 איש, אני מניח שהכוונה היתה ל-8000...)

אתה מרים את הכפפה?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  19:41:22  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

לא יודע בקשר ל -18 , אבל מספרים שהיו משחקים שהמגרש התמלא ב 14 ו 12 אלף אוהדים למרות התכולה שלו. צפוף משהו
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  20:46:43  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אתה מרים את הכפפה?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  22:35:37  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא הייתי לומד את הלקח של אריה בראשי שתעקש לעבור את השוער פעמיים, ובגלל זה לא הגענו לגמר הגביע. אלי לוי מסכם כך: "זה דברים שלא יכולים להיות בקבוצה שרוצה הישגים". ודי לחכימא.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  23:25:25  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד
אתה מרים את הכפפה?

גלעד וחולצה יקרים. אני אמנם הרמתי כפפות כאלה לפני 15 שנה אבל היום זה כבר לא כל כך מעשי... אז אני נאלץ להסתפק בכפפות קצת פחות כבדות בימינו...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  21:30:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעולה, תודה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  23:38:42  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

להפיג את שיעמום הפגרה,
קיבלנו ראיון מעניין

סחתיין על הראיון!

נחמן שי ויהודה סנפירי על המיקרופון...

ואם כבר בקושיות פנדלים עסקינן, בקשר לרהט ולפנדל של שי, בקטע האחרון בסרטון בן-רימוז' בועט פנדל שלדעתי (סנפירי טוען שהשוער הודף) פוגע בקורה וניתז אליו חזרה, משם הוא ממשיך לשער.

מותר לשחקן שבועט פנדל לגעת בכדור אם הוא פוגע בקורה וחוזר אליו?
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 09/12/2010 :  01:26:31  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

להפיג את שיעמום הפגרה,
קיבלנו ראיון מעניין

סחתיין על הראיון!

נחמן שי ויהודה סנפירי על המיקרופון...

ואם כבר בקושיות פנדלים עסקינן, בקשר לרהט ולפנדל של שי, בקטע האחרון בסרטון בן-רימוז' בועט פנדל שלדעתי (סנפירי טוען שהשוער הודף) פוגע בקורה וניתז אליו חזרה, משם הוא ממשיך לשער.

מותר לשחקן שבועט פנדל לגעת בכדור אם הוא פוגע בקורה וחוזר אליו?

לא, חייבת להיות נגיעה של שוער או שחקן אחר מאחת הקבוצות

נערך על ידי - גון מדלולה ב-09/12/2010 01:26:48
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 23/12/2010 :  10:18:57  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלי הודה לברכות על הראיון (גם פה וגם ברכות שניתנו לו בעל פה)
אני מקווה שנוכל בעזרת הראיונות הללו,והתגובות עליהם, להתקרב ולקרב את השחקנים הותיקים לקבוצה. נראה לי שזה חשוב להם, ואני בטוח שזה חשוב לנו.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ראיון עם אלי לוי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07