פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ת'רד האנטי-אופוריה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ת'רד האנטי-אופוריה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם ת'רד האנטי-אופוריה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 29/11/2010 :  15:36:31  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ננסה נקודת מבט שונה במקצת. כספוטראי חןבב אך אני יודע שאם אקח השג מקומי מתחרות אחת ואדמה לחשוב שהוא מהווה מאין תעודת ביטוח בתחרות הבאה - זהו מתכון לכשל. לא קשור לנאחס ושאר ירקות מטופשות. פשוט עניין של התכווננות - כל פעם מחדש, תביטו בבלנקה ולסיץ' קופצת לגובה בפעם ה1000 אל האזורים שמעל ל 2 מ'. כל המוסיף גורע.
בחזרה אלינו - אפשר לראות בכל המהות שנקראת הפועל קטמון ירושלים כיחידה ספורטיבית אחת שהאוהדים בכלל (והפורום הנוכחי בפרט) הם חלק בלתי נפרד ממנה. מישהו (נדמה לי לייזי) כבר התרה בי שגם שחקנים עשויים להכנס לפורום ואני נוטה לחשוב שזה קורה, ומתנסח בהתאם. ואז כגוף אחד - אנחנו מתפוצצים מאושר וגאווה ביום שישי, ואז, ככל שמתקרב המשחק הבא - מתכווננים, מנסים לראות בעיני רוחנו איך נראה משחק במגרש-לא-מגרש בקיבינימט, מי עומד מולנו, נמתחים כמו קפיץ למשימה הבאה. וכמאמר המשורר: נבוא קטנים, נצא גדולים.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/11/2010 :  19:13:39  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

בעד האופוריה:
- כמה פעמים בהיסטוריה יצא לנו להיות במצב שמצדיק אופריה?

אני זוכר פעמיים:
א. הגול של מוסא בזמן פציעות בקריית-גת בשידור חי בעונת רעננה.
ב. הגול של כפיר במשחק העונה של ליגה ג' מול שגב-שלום.

בשני המקרים זה נמשך דקה

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  18:39:16  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק רציתי להזכיר למי שבמקרה שכח שזה עדיין לא נגמר, ועוד לא עלינו ליגה. זה סבבה לחגוג ולשמוח, וזה נכון שעושה רושם שאנחנו בדרך הנכונה, ועדיין לא יזיק להמתין מעט עם החגיגות האמיתיות עד שנבטיח את העליה, אם וכאשר...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  20:13:41  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נגמר הפועל

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  10:43:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה אפילו לא עניין של נגמר או לא, אופוריה או לא.

עוברת עלינו תקופה טובה מאוד. אבל על זה שיבואו גם ימים פחות טובים אין חולק. חייבים להשקיע עכשיו, להביא נקודות, להביא אוהדים, להניח בצד ליום מעונן וגו'.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ת'רד האנטי-אופוריה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07