| משתמש |
ת'רד האנטי-אופוריה  |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 13:52:02
|
שלום לכולם,
אמנם הקבוצה משחקת בצורה מעולה בתקופה האחרונה, כובשת בצרורות ומשמחת את כולנו. ועדיין, חשוב גם להזכיר, לצד כל השבחים המוצדקים לליאור ולחבורת השחקנים, שלמעשה עדיין לא עשינו כמעט כלום.
הנצחון אתמול היה נצחון נאה, על קבוצה טובה יחסית, אבל עדיין צריך לקחת אותו בפרופורציות הנכונות. מדובר בנצחון ביתי שלנו, על קבוצה שמדורגת במקום ה-7 (אמנם עם משחק חסר שיכול להעלות אותם לשלישי). נצחון מכובד, גם התוצאה ובעיקר הדרך, אבל עדיין זה רק 3 נקודות.
עד עכשיו, חוץ מהפועל רהט, שיחקנו רק שני משחקים מול קבוצות שנחשבות לקבוצות צמרת, שניהם היו בבית. ליצ'אלל הפסדנו (גם בגביע) ואת שיכון המזרח נצחנו די בנס (אפשר לומר "גנבנו" ניצחון). כלומר עד סוף העונה נשארו לנו משחקי חוץ מול כל הקבוצות ה"גדולות" ובנוסף גם משחקי בית עם רובן. מה גם שזה לא בלתי אפשרי שנאבד נקודות מול קבוצות גדולות פחות, בטח במשחקי חוץ.
כרגע אנחנו בסה"כ 5 נקודות מעל המקום השני, והליגה עוד ארוכה ארוכה. אני לא אומר שלא צריך לשמוח ולהיות מרוצים, אבל חשוב בו-זמנית גם להישאר על הקרקע ולא להיכנס לאופוריה.
|
גולה יביא לנו רגל...  |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 16:37:12
|
מלים כדורבנות  |
אליה |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 20:07:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
שלום לכולם,
אמנם הקבוצה משחקת בצורה מעולה בתקופה האחרונה, כובשת בצרורות ומשמחת את כולנו. ועדיין, חשוב גם להזכיר, לצד כל השבחים המוצדקים לליאור ולחבורת השחקנים, שלמעשה עדיין לא עשינו כמעט כלום.
הנצחון אתמול היה נצחון נאה, על קבוצה טובה יחסית, אבל עדיין צריך לקחת אותו בפרופורציות הנכונות. מדובר בנצחון ביתי שלנו, על קבוצה שמדורגת במקום ה-7 (אמנם עם משחק חסר שיכול להעלות אותם לשלישי). נצחון מכובד, גם התוצאה ובעיקר הדרך, אבל עדיין זה רק 3 נקודות.
עד עכשיו, חוץ מהפועל רהט, שיחקנו רק שני משחקים מול קבוצות שנחשבות לקבוצות צמרת, שניהם היו בבית. ליצ'אלל הפסדנו (גם בגביע) ואת שיכון המזרח נצחנו די בנס (אפשר לומר "גנבנו" ניצחון). כלומר עד סוף העונה נשארו לנו משחקי חוץ מול כל הקבוצות ה"גדולות" ובנוסף גם משחקי בית עם רובן. מה גם שזה לא בלתי אפשרי שנאבד נקודות מול קבוצות גדולות פחות, בטח במשחקי חוץ.
כרגע אנחנו בסה"כ 5 נקודות מעל המקום השני, והליגה עוד ארוכה ארוכה. אני לא אומר שלא צריך לשמוח ולהיות מרוצים, אבל חשוב בו-זמנית גם להישאר על הקרקע ולא להיכנס לאופוריה.
ויש יותר סיבות לפסימיות: בשני משחקי הבית האחרונים הקבוצה שיחקה מצוין, אבל לא מן הנמנע שתהיה התדרדרות בכושר ואז נשוב ליכולת הבעייתית של פתיחת העונה. גם לטדי יש חלק בשיפור ביכולת, במשחקי חוץ הרמה עדיין פחות טובה (לא הייתי במשחק האחרון, אבל הבנתי שזה המצב) וגם לא תמיד נוכל לארח בטדי, אם הבנתי נכון. |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 23:22:51
|
תסביך האשמה שרבים חווים נובע מכך שהסביבה לימדה אותנו ששמחה פשוטה היא בעצם חטא. זה ממש מפריע לי. החיים אינם אלא שדה מוקשים אחד גדול, מלא מהמורות והפתעות לא נעימות. דרך ההתמודדות עם כל אלו איננה קלה. ובכל זאת, ביום שישי היה לנו יום נפלא, אלפי אוהדים, המון נשים וילדים, משחק קבוצתי מתוחכם וגם לחימה מעוררת כבוד. אז מה עוד אעשה לכרמי ולא עשיתי בו? מותר לשמוח! כדאי אולי לציע מטבע לשון, דווקא בשפה האנגלית: fun killers turn into fan killers שיהיה לכולנו שבוע נפלא. מגיע לנו. אחלה קבוצה, אוהדים שאין כמוהם. אז מה אם תהיינה עוד אכזבות? תחגגו את היום! |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 23:27:16
|
| מה שחיים אמר. יאללה הפועל! |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 00:11:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
מה שחיים אמר. יאללה הפועל!
גם אני בעניין הזה עם חיים. מותר לנו ליהנות, זה לא חטא. וחוץ מזה , לייזי - העניין הזה עם משחקי חוץ וקבוצות צמרת ותחתית - חארטה. זה ברור שנפסיד עוד נקודות העונה, אף אחד לא מושלם, אבל הקבוצה היחידה שיכולה להפריע לנו נקראת הפועל קטמון ירושלים. |
 |
|
|
יותם אלקלעי
15 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 00:26:50
|
באמת די כבר עם החשיבה על הנאחס הזה שיש להפועל ירושלים, זה סתם חרטה אין דבר כזה נאחס צריך להכניס לעצמנו לראש שאנחנו לא לוזרים ולהמשיך לדרוס! אני באמת חושב שהמכשול היחיד שלנו הוא אנחנו עצמנו, תחשבו טוב יהיה טוב!
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 00:34:11
|
לא טענתי שאסור לחגוג. מותר ואפילו חובה לחגוג. רק בנוסף צריך לקחת את הנצחונות האחרונים והיכולת בפרופורציה הנכונה כדי שנוכל לחגוג גם בסוף העונה. נכון, אין כניראה הבדל משמעותי בין קבוצות הצמרת לתחתית, בטח לא במשחק נתון. ואולי גם אין הבדל משמעותי בין משחקי הבית לחוץ. אבל עדיין יש עוד מספיק משחקים עד סוף העונה ואנחנו עד שנוכל להבטיח את העליה (אם וכאשר) בשביל שהחגיגה שלנו תהיה מושלמת.
ואני מסכים שרק הפועל י-ם יכולה להרוס לנו את חגיגות העליה. אבל לזכותה יאמר שהיא עשתה זאת לא פעם בעבר.
אז שיהיה לכולנו שבוע חגיגי וכיפי.... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 01:37:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יותם אלקלעי
באמת די כבר עם החשיבה על הנאחס הזה שיש להפועל ירושלים, זה סתם חרטה אין דבר כזה נאחס צריך להכניס לעצמנו לראש שאנחנו לא לוזרים ולהמשיך לדרוס! אני באמת חושב שהמכשול היחיד שלנו הוא אנחנו עצמנו, תחשבו טוב יהיה טוב!
מה שזה אמר!! למרות שיש דבר כזה נאחס!! |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 09:24:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו אבל הקבוצה היחידה שיכולה להפריע לנו נקראת הפועל קטמון ירושלים.
אין ספק שקראנקו צודק. החשש היחיד שיש לי אינו מאף קבוצה יריבה אלא רק מפציעות שעלולות לפגוע בנו. הסגל שלנו לא מאוד רחב, בעיקר כשמדובר בחלוצים, ואני רק מקווה שעזיבתו של שקד בוארון ללא הבאת מחליף לא תפגע בנו בהמשך. מלבד החלוצים, נדמה לי שיש לנו עומק סביר ביתר העמדות. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/11/2010 : 22:16:29
|
אני דווקא עם לייזי. ברור שנהנים והכל, אבל אנחנו במחזור התשיעי כולה, וזה מצב סופר מסוכן. משברים מגיעים, פציעות, ופתאום זה לא קל, והליגה ארוכה-ארוכה
מה עוד שהמשחק מול רהט לא היה משחק עונה כמו שעשינו ממנו, זה כבר היה ברור בדקה העשרים.
מזל ש: א. באה פגרה, זמן לליאור ולחבר'ה לפתח תיאבון לקראת המשך הדרך ב. הקבוצה הזו לא רק טובה, אלא גם בוגרת באופן חסר-תקדים. עושה רושם שהם לא יפסיקו לרוץ עד שריקת הסיום, וטוב שכך. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 29/11/2010 : 08:37:23
|
איך בדיוק אנחנו כקהל צריכים לבטא את הזהירות הנדרשת מאופוריה? האם אנחנו צריכים להגביל את השמחה? לשמוח אבל במשנה זהירות? האם הפחד הוא שהשחקנים יכנסו לאופוריה, ואז איך אנחנו כקהל בסכנה של העברת מסר האופוריה לשחקנים? בקיצור לא ברור מה נדרש מאיתנו. ממה שראיתי בקהל, רובו מגיע או כי זה בדמו והוא יגיע בכל מקרה או שזו חוויה משפחתית שבה נהנים מהאווירה, מהשירים, מטדי, מפגישת מכרים וקצת כדורגל. בכל מקרה גם אם נהיה ב20 נקודות יתרון שני סוגי הקהלים ימשיכו להגיע.
אתם צודקים שלא שיחקנו עדיין מול היריבות שלנו בצמרת, אבל אין לנו כל כך מה לעשות בנידון. כמו שנאמר באנגלית "you can only win your next game" אם אנחנו לא משחקים נגד יריבות קשות זה עדיין לא אומר שאנחנו לא טובים. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 29/11/2010 : 09:34:42
|
קהל צריך להיות שמח אופטימי מקדם תומך
צוות מקצועי צריך לטפל בשאננות ואופוריה ודברים דומים שלא יקרה מה שקרה לתל אביביות אתמול |
ירון |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 29/11/2010 : 11:11:52
|
| קרה משהו לדפנה? |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 29/11/2010 : 11:29:50
|
בעד האופוריה: - כמה פעמים בהיסטוריה יצא לנו להיות במצב שמצדיק אופריה? אולי רק בעונת הארצית הקסומה שלפני עונת רעננה. תנו להנות ממצב שלא יחזור עוד. - לא תפקידנו לחנך את השחקנים. בשביל זה יש מאמן שישמור אותם במתח ומוטיבציה, והוא ולא אנחנו גם יכוון שחקנים מתי למסור ומתי להביא דריבל. כל זה כמובן עד למחזור האחרון שבו נפסיד לרמלה 7:0 אחרי שנבטיח את העליה. - מנחוס זה קישקוש
נגד האופוריה: - בואו נשמור את הכיף למשחק העליה. אין כמו שמחה מתפרצת ברגע השיא. חבל לבזבז - "תחשבו טוב אז יהיה טוב" הוא אחיו הניו אייג'י המעוות של המנחוס. שניהם שייכים למשפחת האמונות התפלות. - יש גיל שכבר אי אפשר להשתנות. 80 שנה אנחנו רק רואים את האסון המתקרב מעבר לפינה, אז מה לנו ולאופוריות. את זה נשאיר לקבוצות ווינריות, ובל יהיה חלקנו עמם. |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 29/11/2010 : 13:54:20
|
לא מבין מה הקושי להנות מהרגע.להנות ממה שקאינו ביום שישי.אלה לא נצחונות מקריים,בגניבה.המשחקים האחרונים שמו את קבוצה שלנו מעל כולם ובצדק.לא רוצה לזלזל באף אחת מהקבוצות בליגה,אבל רהט הייתה אמורה לתת פייט גדול והם עשו טובה שרצו במגרש.יש לנו איכות שין לאף קבוצה בליגה הזאת. לכן,תנו להנות ושאיש לא יעשה לנו ייסורי מצפון.גם אם יהיו נפילות פה ושם |
 |
|
ת'רד האנטי-אופוריה  |
|
|
|