פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עדי מרציאנו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עדי מרציאנו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם עדי מרציאנו נושא הבא  

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  11:49:58  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר לשקט, להשקעה האדירה ולמלחמה, עדי הפך ממש לחלק מאתנו. נראה שהוא התחבר לקבוצה לחלוטין, מחוייב לה ומחוייב לקהל. אדום להרבה שנים .

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  12:34:53  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ללא ספק עדי מחובר לקבוצה ולקהל בצורה מדהימה ומהלב. איש מרגש!!1
עבור לתחילת הדף

יותם אלקלעי יותם אלקלעי מנותק

15 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  13:23:46  הצג פרופיל שלח ל- יותם אלקלעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני באמת באמת אוהב את עדי מרציאנו, הוא שחקן נהדר שמחוייב לקבוצה ושחקן ממש ממש טוב.
אבל יש לי בעיה עם התופעה של לנשק את הסמל, זה נראה לי זול, אם שי אהרון או אמיר גולה אז סבבה, אבל לא שחקן שגדל בבית"ר, וסביר להניח שאם יום אחד יקבל בצעה לשם ישר ירוץ.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  14:36:56  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי אני נאיבי יותם, אבל יש לי תחושה שזה בא מהלב. בכל מקרה, כל עוד לא הוכח אחרת הייתי נותן לו את הקרדיט שזה אמיתי.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  16:35:48  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל ה"ספקנים" ראו ראיון עם עדי לפני כשנתיים וחצי באתר הקבוצה:
http://www.katamon.co.il/News.asp?id=387
ומידיעה אישית: עדי מחובר לחלוטין להפועל קטמון ירושלים: לקבוצה, לאוהדים ולכל מה שהפועל קטמון מסמלת.
עדי עשה מאמצים רבים כדי לחזור ולשחק במדי הפועל קטמון ירושלים בעונה זו.
אנו צריכים לשמוח על כך שיש לנו בקבוצה שחקן כמו עדי.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-25/12/2010 16:36:18
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  16:50:54  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדי מלך. ענק לב גדול ושחקן העונה עד עכשיו. התפקוד שלו בקישור שינה את כל העונה
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  16:53:04  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני גם לגמרי מאמין לו.. ומעבר לזה, אם תהיה לו הצעה טובה מקבוצה אחרת - אז כל הכבוד ומגיע לו ושיעשה כסף.. אבל אני לגמריי מאמין לו שהוא מחובר ב100% למועדון ורואים את זה - הוא נשמה גדולה והוא מאוד אוהב את המועדון
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  17:16:49  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מעניין לעניין באותו עניין, גם איתמר יחיא מנשק את הסמל אחרי כל גול. ממה שאני יודע הבחור גדל בהפועל וניסה לברוח מסאסי יונה כדי להצטרף אלינו, ככה שמהבחינה הרגשית אני מרגיש שהוא באמת מחובר. מה שמוביל אותי לשאלה מה הסטאטוס שלו אצלנו? מושאל מס.א.ד.ר? חתום אצלנו כשחקן מהמניין? זה חשוב גם בגלל החיבור שלו לקבוצה וגם בגלל שהוא צעיר ומוכשר ועם הכוונה נכונה יכול לעזור לנו בליגות יותר גבוהות אם וכאשר.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  17:19:21  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איתמר באמת נשמה ענקית. היה (יחד עם יבגני) מספר אחת על המגרש אתמול.
באמת שווה לחשוב על העתיד לגביו, כי אם הוא שייך לחלאות אנחנו עלולים להיקלע לבעייה.

ואם כבר מחמאות, באמת חוויה יוצאת דופן אתמול. כיף לחזור להתרגש מכדורגל אחרי תקופה מנומנמת. יופי של חתונה לחבר ההנהלה, יופי של אוהדים, יופי של קבוצה ויופי של גרעפסים אחרי הקבב הקטלני של לויה בפרסקו אחרי המשחק. שרק ימשיך ככה.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  18:14:24  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חושב שהוא גדל בבית"ר. (יכול להיות שהכרטיס שלו שייך היום לסאסי , לא יודע)
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  19:27:42  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

איתמר באמת נשמה ענקית. באמת שווה לחשוב על העתיד לגביו, כי אם הוא שייך לחלאות אנחנו עלולים להיקלע לבעייה.

איתמר מושאל, בתשלום נכבד, מסאדר.
בעונה הקודמת הוא שיחק במעלה אדומים (יחד עם עדי, מוטי אוחיון ושרון סבג). בשתי עונות קודם לכן שיחק [מעט מאד] בבוגרים של סאדר ולפני זה [בעונה שלפני הקמת קטמון] במבשרת.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-25/12/2010 19:29:34
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  21:46:48  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם הוא מושאל,והשנה הפועל לא יעלו,אין סיכוי שהוא יחזור בעונה הבאה.

שקד
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  09:10:22  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכל נכון לגבי עדי ואיתמר, אבל אני חושב שראוי לדבר טיפה על ציון זקן.
כביכול "שם" שפחות עשה רושם עלינו בתחילת העונה למרות שאנחנו מכירים אותו.שחקן שאף אחד לא התרגש כשחתם אצלינו. שחקן שכבר נראה די כבוי, פורח אצלינו, משחק נפלא, מחויב. גם בתור קשר הוא טוב בעיני, אך מאז שהוסט לעמדת המגן הימני(בצוותא עם המעבר של עדי לקישור), אנו לא עוצרים.
לדעתי ביחד עם שי וכפיר, ציון השחקן הכי חכם בקבוצה. הוא מבין את המשחק בצורה נהדרת. חשבתי שגם לציון מגיעה יותר ממילה טובה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  10:33:10  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדי היה מעולה בשעריים. רגוע, חזק. כיף שהוא משחק אצלנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  12:58:30  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם כל המילים החמות שנאמרו פה על עדי מרציאנו, אבל מרב שהוא שחקן נשמה ונותן הכל, הוא מקבל צהובים מיותרים לפעמים. בשעריים, הגיע לו צהוב שני במחצית הראשונה על תיקול מיותר, שהיה יכול בקלות לשנות את פני המשחק.

כמובן שזה לא גורע מהיכולת הנהדרת שלו והחיבור המרגש לקבוצה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  13:00:54  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

מסכים עם כל המילים החמות שנאמרו פה על עדי מרציאנו, אבל מרב שהוא שחקן נשמה ונותן הכל, הוא מקבל צהובים מיותרים לפעמים. בשעריים, הגיע לו צהוב שני במחצית הראשונה על תיקול מיותר, שהיה יכול בקלות לשנות את פני המשחק.
.

רק מוסיף לאהבה שלי אליו. מזכיר את דנינו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם עדי מרציאנו נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07