| משתמש |
גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד  |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 19:27:04
|
|
לראשונה מאז היווסדה של הפועל קטמון השחקנים יותר טובים מהקהל. ולא נרק בגלל שהשחקנים נראים טוב. רק 20 איש שרים, בתוך הגוש המעודד יושבים אנשים שלא שרים, אין עליהם פריט אדום, ולמעלה עומדת מאסה של אנשים שהחליטה שאין לה כבר כח לעודד. ברור, מותר לכולם לא לשיר, אל תגיד לנו איך לעודד וגו', אבל אני מניח שכולנו רוצים שיהיה עידוד רצוף וטוב אצלנו, וצריך לעשות משהו בשביל זה.
|
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 20:42:58
|
למרות שגם אני חוטא לא מעט, מסכים לגמריי.. היה קצת מתסכל היום לשמוע את עצמי חזק מדי ולא לשמוע הרבה אחרים.. אבל עדיין היה מחמם את הלב לראות כמות גדולה של אנשים.. אני חושב שאנשים שלא מגיעים הרבה, פחות מזוהים עדיין - ומקווה שעם הזמן זה יגיע!
היה כיף לראות את החברה הצעירים שלא הבנתי בדיוק מי הם (מכינה לירושלים?) שעמדו מאחורינו.. נקווה שהם יבואו יותר ואולי גם יעודדו |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 21:00:24
|
היה באמת חלש היום ביציע. למרות שנים רבות שהייתי אחד כזה, קשה לי להבין אוהדים שלא מעודדים. באתם רק לראות כדורגל? הייתם יכולים לדמיין משחק שלנו בלי השירה?
כמו שביקו כותב, מותר לא לשיר. גם כלום לא יבוא מלהגיד לאנשים מה לעשות. דרוש טיפול עמוק יותר - קיבוץ הגוש המעודד, הקדמה מהותית של זמני ההגעה, הזרמת שירים חדשים.
בטווח הארוך לדעתי הדרך המועדפת להשיג את הדברים האלה (והרבה דברים אחרים) היא הקמת ארגון אולטראס מסודר. לשמה צריך לכוון. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 21:20:24
|
על מה אתם מדברים? היום היה הרבה קהל, שעודד במחיאות כפיים וכו. אולי השירה לא היתה בשיאה, אבל סך הכל תצוגה יפה של קהל. לדעתי
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 21:26:31
|
מסכים מאוד. הייתה כמות גדולה מהרגיל של אוהדים במשחק, ואחרי ה 3:0 כשתקפנו בלי הפסקה, באמת היה עידוד מעולה, אבל מה עד אז? מה עם זה שהמשחק שוב התחיל עם פחות מ 1000 אוהדים ביציע? איפה התירוצים? מזג אוויר? שעה לא נוחה? הכל היה מתאים? אני לא מבין, זה עיקרון? לא דרשתי מאף אחד להגיע שעה לפני הזמן, אבל 10 דק' זה לא נראה לי דרישה מוגזמת. באמת כואב לי לראות כזה זלזול בשחקנים ובקבוצה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 21:48:25
|
קודם כל היו יותר אוהדים מלפני שבועיים וזה חשוב וזה תהליך.
ניסיתי להזמין כמה שיותר אנשים למשחק והנה מה שהם אמרו: 1. לא יודעים את השירים - אמרתי להם שיכנסו לאתר אבל זה לא מספיק צריך שלפחות 100 איש ידעו את המילים שהשאר יוכלו לשמוע וללמוד. אולי תכתבו באתר איזה שירים אתם מעדיפים ותנו בלינק מהכתבה הראשית שאני מניח שהכי הרבה אנשים נחשפים אליה. צריך אולטרס רציני ועדיף שיהיה מורכב מאנשים טובים שיהיה לך חשק להצטרף אליהם. 2. צריך שיהיה חוק חברתי בקטמון שאסור לעשן ביציעים. יש את זה בצרפת אני יודע ואני מניח שבעוד ליגות גדולות אין לי כוח לבדוק את זה פשוט. רוצה לעשן? סבבה אל תתקע באמצע הקהל כי זה מבאס. טדי גדול. ולא קל לשיר שאתה נחנק. 3. יש בקהל דם רע. הגיעו אנשים שבכלל לא אוהבים את קטמון וכנראה פשוט רוצים להנות מכדורגל במחיר זול. הובלנו 4 אפס, שחקן אחד לא החליט אם לבעוט או למסור התמהמה ובסוף בעט עלוב וקיללו אותו כאילו אנחנו בתבוסה! מה נהיה?! . יכול להיות שזה הוביל אותנו לאופוריה ואנשים חושבים שלא צריך לעודד כי הקבוצה תביא תוצאות גם ככה. אופוריה של הקהל = אופוריה של השחקנים = דברים מתנהלים בעצלתיים = לא מספיק טוב לליגה א' = באסה אחרי באסה וצריך להלחם בזה עכשיו!(אולי שינית קצת את מה שהם אמרו על ניסוח משלי אבל זה היה באמת לא לעניין).
בשורה התחתונה לדעתי מה שגורם לזה זה שהולכת ומתמעטת הקהילתיות בקטמון אנשים לא מדברים אחד עם השני ולא מכירים אחד את השני וזה לא בריא למועדון. |
AVANTI KATAMON! |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 01:44:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי OrenDf
ניסיתי להזמין כמה שיותר אנשים למשחק והנה מה שהם אמרו: 1. לא יודעים את השירים - אמרתי להם שיכנסו לאתר אבל זה לא מספיק צריך שלפחות 100 איש ידעו את המילים שהשאר יוכלו לשמוע וללמוד. אולי תכתבו באתר איזה שירים אתם מעדיפים ותנו בלינק מהכתבה הראשית שאני מניח שהכי הרבה אנשים נחשפים אליה. צריך אולטרס רציני ועדיף שיהיה מורכב מאנשים טובים שיהיה לך חשק להצטרף אליהם. 2. צריך שיהיה חוק חברתי בקטמון שאסור לעשן ביציעים. יש את זה בצרפת אני יודע ואני מניח שבעוד ליגות גדולות אין לי כוח לבדוק את זה פשוט. רוצה לעשן? סבבה אל תתקע באמצע הקהל כי זה מבאס. טדי גדול. ולא קל לשיר שאתה נחנק. 3. יש בקהל דם רע. הגיעו אנשים שבכלל לא אוהבים את קטמון וכנראה פשוט רוצים להנות מכדורגל במחיר זול. הובלנו 4 אפס, שחקן אחד לא החליט אם לבעוט או למסור התמהמה ובסוף בעט עלוב וקיללו אותו כאילו אנחנו בתבוסה! מה נהיה?! . יכול להיות שזה הוביל אותנו לאופוריה ואנשים חושבים שלא צריך לעודד כי הקבוצה תביא תוצאות גם ככה. אופוריה של הקהל = אופוריה של השחקנים = דברים מתנהלים בעצלתיים = לא מספיק טוב לליגה א' = באסה אחרי באסה וצריך להלחם בזה עכשיו!(אולי שינית קצת את מה שהם אמרו על ניסוח משלי אבל זה היה באמת לא לעניין).
בשורה התחתונה לדעתי מה שגורם לזה זה שהולכת ומתמעטת הקהילתיות בקטמון אנשים לא מדברים אחד עם השני ולא מכירים אחד את השני וזה לא בריא למועדון.
הלכת רחוק. בהכל. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 02:01:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי OrenDf
בשורה התחתונה לדעתי מה שגורם לזה זה שהולכת ומתמעטת הקהילתיות בקטמון אנשים לא מדברים אחד עם השני ולא מכירים אחד את השני וזה לא בריא למועדון.
הלכת רחוק. בהכל.
רחוק מאד. חלאס עם השטויות. |
נערך על ידי - קראנקו ב-27/11/2010 02:58:13 |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 06:50:26
|
אני בהחלט נהנה מאד מהמשפחתיות בטדי. כיף לראות משפחות מתינוקות ועד סבתות. לא הייתי לוקח את הבן שלי לכל מגרש וכל קבוצה. כיף מאד לראות אנשים שאני מכיר מהעבר הרחוק, מכרים וחברים. נכון את רוב האנשים בקהל היום לא היכרתי, אל תסחפו. אחת הבעיות שלא היה עידוד היום הוא שהיה משחק יוצא מן הכלל. כשיש משחק שעד דקה 57 התוצאה היא רק 2-0 אבל הקבוצה עושה משלושים, אנחנו גם מרותקים וגם נהנים בצורה יוצאת מן הכלל. זה יכול לדרדר משהו להתרכז במשחק במקום לשיר. אני לא חושב שזו הסיבה העיקרית להרגשה שלכם, אבל זה בהחלט יכול להוסיף. צריך לטפל בזה ומהר. אני מציע לפנות למאמן ולבקש לחזור לשחק עם כפיר מלול צבאג כמו ששיחקנו לפני 3 שנים. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-27/11/2010 10:31:14 |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 08:33:28
|
| מסכים עם בלאש. למרות שהייתי מאוד קרוב לגוש המעודד, לאורך חלק גדול מהמשחק ההרגשה שלי הייתה שאני שר כמעט לבד. אבל לצערי, אין לי רעיונות איך אפשר לשפר את המצב. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
אבנר
19 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 10:33:27
|
אני כגבר יודע להעיד על עצמי שגברים יודעים לעשות דבר אחד ברגע אחד נתון ומה לעשות עדיין הרוב המוחלט של הצופים במשחק היו גברים. המשחק היה עם המון מהלכים יפים שכנראה עצרו אותנו מלעודד אבל אני בטוח שיש המון קבוצות שהיו רוצים שגם להם יהיו כאלה אוהדים שמעודדים.
דרך אגב אם מדברים על להגיע עם לבוש אדום למה חולצה צריכה לעלות 50 ש"ח ? למה לא למצוא דרך להוריד מחירים ולגרום לכל היציע להיות צבוע באדום. למה לא להביא גוף שיחלק חולצות עם פרסומת שלו במחיר שווה לכל ילד. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 10:48:30
|
| חולצות עולה כסף לייצר, ואם אתה רוצה להכניס כסף לקבוצה, צריך למכור אותן עם רווח. 50 שקל (זה מה שזה עולה?) זה ממש לא הרבה כסף, ופשוט לא נביא גוף שיחלק חולצות עם הלוגו שלו. זה בדיוק מה שלא צריך לקרות. גוף רוצה פירסום? שייתן 5000 שקל וישים שלט במגרש, זאת הדרך לתרום לקבוצה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
אבנר
19 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 10:58:10
|
1 ראיתי חולצות של בנק יהב !!! 2 אם רוצים לקפוץ מדרגה צריך לעשות מהלך אולי זמני שיבצע עליית מדרגה . אם תהיה אוירה שתעלה אך מספר הצופים גם מכרטיסים יהיו רווחים לקבוצה. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 11:00:01
|
בואו נפריד: האשכול הזה לא מיועד למי שרוצה חוויה משפחתית, בילוי של שישי אחה"צ או חוויית נוסטלגיה. אתם אחלה, אתם הכרחיים, רק שאני לא מדבר אליכם ובבקשה אל תשבו בתוך הגוש המעודד. אני מדבר על אנשים שרוצים שיהיה עידוד חזק ומרשים והם רוצים וכשירים לעשות את זה. אני מסכים עם זהר, צריך לקום ארגון אוהדים רציני שיכול להניע את זה, אבל עד שהוא יקום, יש מה לעשות. רעיון אפשרי אחד הוא לתחום איזור שמי שנמצא בו מעודד כל המשחק, לדוגמא. נראה לי שזה ייעשה נפלאות. |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 11:11:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
בואו נפריד: האשכול הזה לא מיועד למי שרוצה חוויה משפחתית, בילוי של שישי אחה"צ או חוויית נוסטלגיה. אתם אחלה, אתם הכרחיים, רק שאני לא מדבר אליכם ובבקשה אל תשבו בתוך הגוש המעודד. אני מדבר על אנשים שרוצים שיהיה עידוד חזק ומרשים והם רוצים וכשירים לעשות את זה. אני מסכים עם זהר, צריך לקום ארגון אוהדים רציני שיכול להניע את זה, אבל עד שהוא יקום, יש מה לעשות. רעיון אפשרי אחד הוא לתחום איזור שמי שנמצא בו מעודד כל המשחק, לדוגמא. נראה לי שזה ייעשה נפלאות.
או להחזיר את הגוש המעודד לאיפה שהוא היה פעם ( יותר ימינה מאיפה שהוא עכשיו..) |
 |
|
|
אבנר
19 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 11:15:15
|
זה נשמע לא טוב ואני לא רוצה לרשום כמו מי זה נשמע. אנשים באים למשחק ורואים את היופי שבקבוצת המעודדים אז מה צריך להגיד להם או שתעודדו כל המשחק או שתשבו במקום אחר ואל תעודדו? עם כל הכבוד האנשים שעמדו במתחם ולא עודדו כל המשחק לא הפריעו ולא תפסו מקום למי שרצה לעודד כל המשחק . |
 |
|
גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד  |
|