| משתמש |
קמע לקטמון  |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 26/11/2010 : 07:58:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
צריך להיות ינשוף, ויקראו לו ציון התנין.
צריך להיות תנין,ויקראו לו נצח(מסובי) התימסח. |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 15:06:52
|
מה דעתכם על חיות אדום-שחור. היחידה שעולה לי היא פרת-משה-רבנו או בשמה הנכון מושית ה7 (על שם השבעיה שהבקענו נגד חורה). גם אדום שחור, גם חיה חמודה וגם מיוחדת. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 15:35:38
|
תנין ושמו ציון הינשוף הוא נהדר. אבקש להעלות מחדש את רעיון הכרובית, שלא זכה ליחס הולם (אפילו קיבלתיכמה תגובות מתנשאות מאנשים ותיקים בפורום) חיות כקמע זה פאסה. מובן מאליו. לעשות ירק מגניב יוכל לזרוק אותנו למקומות מאוד מעניינים. אין עוד מועדוני כדורגל שירק (או פרי) הם הלוגו שלהם. זה יכול להיות אדיר. אני חושב שזה גם מגדיל את האופציה שירקנים, או רשתות שווק מכובדות ואולי אפילו (אמן) שמועצת הירקות ירצו לפרוס חסותה על המועדון. אז אולי כרובית? |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 15:42:23
|
| שיהיה כרובית שיקראו לה ציון התנין וזהו. |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 15:45:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
תנין ושמו ציון הינשוף הוא נהדר. אבקש להעלות מחדש את רעיון הכרובית, שלא זכה ליחס הולם (אפילו קיבלתיכמה תגובות מתנשאות מאנשים ותיקים בפורום) חיות כקמע זה פאסה. מובן מאליו. לעשות ירק מגניב יוכל לזרוק אותנו למקומות מאוד מעניינים. אין עוד מועדוני כדורגל שירק (או פרי) הם הלוגו שלהם. זה יכול להיות אדיר. אני חושב שזה גם מגדיל את האופציה שירקנים, או רשתות שווק מכובדות ואולי אפילו (אמן) שמועצת הירקות ירצו לפרוס חסותה על המועדון. אז אולי כרובית?
בכל זאת, כרובית היא ירק חד שנתי זן של כרוב הבר ממשפחת המצליבים. אני כבר רואה סימביוזה אדירה בין הקבוצה שלנו לכרובית, אני לא חושב שיש ירק שאפשר להתחבר אליו יותר מכרובית.
גם אני חושב שקצת נמאס מחיות. זה פאסה, בטח עם כל תנועת תנו לחיות לחיות. אנשים שיותר אוהבים חיות מבני אדם - פיחס.
אבל מה עם אנשים שיותר אוהבים כרוביות מחיות? היידה! |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 15:53:22
|
אני בעד לעשות שני קמעות, אחד כרובית שיקראו לו ציון התנין שיעמוד בצד, יצטרף בשירים הישנים, וירד לקלל את הספסל של הקבוצה השנייה או שחקן רנדומלי ששיחק במבשרת לפי רשימה כל כמה זמן, וקמע בצורת ינשוף שיקראו לו ציון התנין, שיעמוד באמצע, ישיר בלי הפסקה שירים חדשים שאף אחד לא מכיר, ובשאר הזמן יתלונן שהוא שר לבד, אבל אף פעם לא יקלל. האמת שאם כבר שני קמעות שהם תנינים, אז בכלל שישבו שניהם יחד כל המשחק מאחורי הספסל שלנו, יעשנו ויקללו את יוסי מזרחי. כאלה באמת אין לאף קבוצה. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 16:24:49
|
| אני בעד יונה, לזכר דוד |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 17:44:11
|
| אני אומר כרובית כבושה. לטובת האוהדים שלא מוכנים לשחק בגבעת זאב. |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 20:15:50
|
אני בעד כרובית כבושה אך ורק למשחקי הבית בירושלים. למשחקי חוץ, בדגש על משחקים באזור הצפון או מול קבוצות ערביות, אין ספק שכרובית בטחינה הרבה יותר מתאימה.
|
 |
|
קמע לקטמון  |
|
|
|