פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קמע לקטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קמע לקטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קמע לקטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  18:07:05  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבנר קופל חדר עכשיו גם לכדורגל? בושו.

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  18:26:29  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

חבר'ה עידכון של הרגע יש אור ירוק מלא לקדם את הרעיון הזה מהחבר'ה של הפסטיבל עכשיו זה תלוי בנו.

כעיקרון בפסטיבל הבובה תהיה פרסומת סמויה כדי לא לשייך אותו למשהו פוליטי אפילו שכולם שם אוהדים הפועל קטמון בכל זאת אנחנו בירושלים. אחרי זה הם ספק ישאילו ספק יתנו לנו את הבובה כלומר הם יצטרכו אותה לאחר כמה חודשים לעוד פסטיבל ומשום שהם ממנים אותה זה נשמע לי הוגן.

לכן צריך לבנות לבובה עצמה אמצעי עידוד שאפשר להוריד ולהוסיף בתקופות שהיא תהיה שייכת לנו.

אז אם יש הסכמה מלאה של הפורום ואור ירוק מהקבוצה עצמה עם כל הפרוצדורות (יש לנו זמן אנחנו בלוח זמנים ממש צריך פשוט להניע את זה) אז אני צריך חבר'ה מקטמון שיעזרו לי לבנות! אחרי הכל זה התחיל בקול קורא :) אז מי יכול לתרום מזמנו ומכישוריו?

זה בסדר שאני אנסה לגייס אנשים מחר במשחק או לכתוב באוונט בפייסבוק?

תגיד גבר, גם שניר בעניין? כי אם כן אז נראה לי שגם עמי גרינפלד יבוא לעזור.

בכל מקרה אני דווקא חשבתי על איזו דמות היסטורית שקשורה במאבק לחופש. השם הראשון שעלה לי לראש הוא מרדכי אנילביץ' - האיש שהראה לכולם שגם יהודים יודעים להילחם. הוא קמע ראוי.

יאללה!! הפועל!!

טוב, דיברתי עם אלירן. הוא והחכות בפנים.

באשר לקמע: אם לא כרובית, אני מציע לעשות תחפושת של איש גדול מימדים, עם שיער ארוך. הייתי מציב אותו בין איציק לסביליה, בין שוהם (להנהלה!) לדהוקי (והקוצב לב). הייתי מפקיד את האוהד שדומה ליונתן כהן כאחראי על הקמע, ולצידו את האוהד סביליה ונשקו האישי.

למען השם, לאן הגענו.
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  18:33:50  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגענו, ברוך השם, למקום שבו אשכרה מצטרפים אלינו אוהדים חדשים, שיוזמים לעשות דברים (אני יודע שקשה לך להאמין שאפשר לעשות דברים חוץ מלכתוב תגובות ציניות על המחשב, אבל ככה זה) ורוצים לשמוע את דעתם של אוהדים אחרים בנושא.
אין ספק, פעם היה הרבה טוב, כשהקהל הלך והתמעט משנה לשנה, יחד עם התדרדרות הקבוצה. היו מה זה צחוקים אז. נוסטלגיה עאלק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

חבר'ה עידכון של הרגע יש אור ירוק מלא לקדם את הרעיון הזה מהחבר'ה של הפסטיבל עכשיו זה תלוי בנו.

כעיקרון בפסטיבל הבובה תהיה פרסומת סמויה כדי לא לשייך אותו למשהו פוליטי אפילו שכולם שם אוהדים הפועל קטמון בכל זאת אנחנו בירושלים. אחרי זה הם ספק ישאילו ספק יתנו לנו את הבובה כלומר הם יצטרכו אותה לאחר כמה חודשים לעוד פסטיבל ומשום שהם ממנים אותה זה נשמע לי הוגן.

לכן צריך לבנות לבובה עצמה אמצעי עידוד שאפשר להוריד ולהוסיף בתקופות שהיא תהיה שייכת לנו.

אז אם יש הסכמה מלאה של הפורום ואור ירוק מהקבוצה עצמה עם כל הפרוצדורות (יש לנו זמן אנחנו בלוח זמנים ממש צריך פשוט להניע את זה) אז אני צריך חבר'ה מקטמון שיעזרו לי לבנות! אחרי הכל זה התחיל בקול קורא :) אז מי יכול לתרום מזמנו ומכישוריו?

זה בסדר שאני אנסה לגייס אנשים מחר במשחק או לכתוב באוונט בפייסבוק?

תגיד גבר, גם שניר בעניין? כי אם כן אז נראה לי שגם עמי גרינפלד יבוא לעזור.

בכל מקרה אני דווקא חשבתי על איזו דמות היסטורית שקשורה במאבק לחופש. השם הראשון שעלה לי לראש הוא מרדכי אנילביץ' - האיש שהראה לכולם שגם יהודים יודעים להילחם. הוא קמע ראוי.

יאללה!! הפועל!!

טוב, דיברתי עם אלירן. הוא והחכות בפנים.

באשר לקמע: אם לא כרובית, אני מציע לעשות תחפושת של איש גדול מימדים, עם שיער ארוך. הייתי מציב אותו בין איציק לסביליה, בין שוהם (להנהלה!) לדהוקי (והקוצב לב). הייתי מפקיד את האוהד שדומה ליונתן כהן כאחראי על הקמע, ולצידו את האוהד סביליה ונשקו האישי.

למען השם, לאן הגענו.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  18:50:20  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שמכין בובה גדולה של קבלן מטורזן עם סיגר, אני מבטיח לנשק את מצחו בכל משחק עד סוף ימיי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  20:02:15  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק לי ברור שהקמע חייב להיות פטיש / מגל / פטיש ומגל?

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  20:03:24  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזכיר לי שלפני 17 שנה בערך בילינו כמה חברים בלונה פארק ת"א, חבר שלי התחיל לעשות כל מיני תנועות לכיוונו של קמע "שוש" (הבמבה של עלית), ההוא בתוך הבובה פשט את התחפושת במהירות, שלף את החגורה והתחיל לרדוף אחריו בכל הלונה פארק כדי להרביץ לו עם החגורה.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  21:07:31  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קמע זה רעיון מעולה.
ינשוף נראה לי הכי מתאים, למרות שאם חושבים על פו הדוב, אז איור החמור הרבה יותר מתאים ללוזריות שלנו. אבל ינשוף יותר חמוד.
ציון הינשוף זה נשמע מצוין.

אם כבר חלומות, אז החלום שלי זה להקים תזמורת נשיפה (כלי מתכת) כמו בשפילד באיזה ביס"פ בירושלים ושאחרי שהם יתאמנו כמה חודשים יבואו לטדי וינגנו כל ה90 דקות מוזיקת BRASS. תארכו לכם את ציון הנישוף רוקד לצלילי "אני מקטמון ויש עלי פזמון" של 3 חצוצרות , 2 טרמובונים וטובה ענקית...

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  21:36:48  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי ציון הינשוף היתה הצעה לא רעה בכלל, וגם נאמרה פחות בציניות משנדמה לך.

הכותב הבא פותח עוד עמוד

ממש בחזרה לעתיד מה קורה פה

נערך על ידי - שומר החומות ב-25/11/2010 22:36:58
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  21:55:35  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות
הכותב הבא פותח עוד עמוד

רק בגלל זה אני מגיב. שלושה עמודים לדיון הקמע זה סופר מכובד. (ד"א, אנחנו כבר בעמוד החמישי של הת'רד של המשחק נגד רהט, וזה יום לפני המשחק!)

בקיצור, מבחינתי תרשמו עוד קול בעד ציון הינשוף. וזה לא בציניות.
עבור לתחילת הדף

301 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  22:04:05  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורן
אני חושב שרוב התגובות כאן היו חיוביות. אל תתרגש מהצינים, גם אם היית באה עם הצעה לרתום מליונר לקבוצה או לקבל 3 נקודות מתנה היה מי שאומר שזה לא טוב כי לא רוצים כסף לא רוצים נקודות בחינם ורק התאספנו כאן להמשיך לקטר. אבל ראית שרוב התגובות הן חיוביות ואם תביא מחר את הרעיון לטדי זה יכול להיות מעולה.
בכל מקרה אני אביא ינשוף מחר למשחק, למרות שאני לא חושב שקוראים לו ציון.

עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 25/11/2010 :  23:18:19  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ינשוף למה ינשוף?
אם כבר קמע אז תעשו את זה רציני!
מה אם איזה דמות פועל שמחזיק פטיש או מגל?
מה אם איש שצבוע בחציו לבן ובחציו שחור כדי להראות את התמיכה שלנו בשוויון בין כל העמים והצבעים? מה עם משהו שקשור לקטמון?
ינשוף? למה ינשוף מה ינשוף קשור אלינו? באמת שתביאו פו הדוב וזהו!
אם כבר אז כבר.
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  00:10:06  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט

ינשוף למה ינשוף?
אם כבר קמע אז תעשו את זה רציני!
מה אם איזה דמות פועל שמחזיק פטיש או מגל?
מה אם איש שצבוע בחציו לבן ובחציו שחור כדי להראות את התמיכה שלנו בשוויון בין כל העמים והצבעים? מה עם משהו שקשור לקטמון?
ינשוף? למה ינשוף מה ינשוף קשור אלינו? באמת שתביאו פו הדוב וזהו!
אם כבר אז כבר.

אני ממש מסכים. ינשוף זה די מיותר. אני חושב שפועל זה גם בעייתי לביצוע.
אני ממש חושב שאם בוחנים ברצינות את כל האופציות אז ממש, אבל ממש כדאי לחזור לחשוב ברצינות על רעיון הכרובית. כרובית יכולה להיות קמע אדיר.

תחשבו על זה! מירית הכרובית מקטמון!!
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  01:57:28  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך להיות ינשוף, ויקראו לו ציון התנין.
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  02:48:11  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

צריך להיות ינשוף, ויקראו לו ציון התנין.

!!
עבור לתחילת הדף

301 הודעות

נשלח - 26/11/2010 :  06:22:30  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר בהחלט לעשות ינשוף ולקרוא לו ציון התנין. כדאי גם שהוא יחזיק ביד מגל פטיש וכרובית.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם קמע לקטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07