| משתמש |
קמע לקטמון  |
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 24/11/2010 : 22:42:45
|
|
חבל שאי אפשר למחוק גם את זה
|
AVANTI KATAMON! |
נערך על ידי - OrenDf ב-27/11/2010 17:37:00 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 24/11/2010 : 23:19:34
|
| רעיון גדול, הלוואי שהיו לי יכולות בשביל לעזור בזה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 07:51:54
|
איזה יופי. הלוואי והייתי יכל לעזור. אני לא יודע לגבי מיסטיקה, אבל אם יש לקח מהתרנגול של בני יהודה, זה שלא אוכלים קמע לאחר הצלחות.
|
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 09:36:37
|
| הלוואי ויום אחד נהיה קבוצת כדורגל אמיתית |
 |
|
|
נדב
109 הודעות |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 13:09:07
|
מה אני אגיד לכם, כאילו אין צרות. סבבה - אם כבר, אז תעשה תנין, לזכר הימים הטובים .הרי אם התנינים היו מתפקדים היום, בכלל לא היה עולה רעיון כזה אמריקאי ללא תגובה פיזית הולמת. |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 13:32:20
|
תנין זה רעיון לא רע. אני חושבת שגם ינשוף יכול להיות נחמד. אבל לדעתי זה לא חייב להיות חיה. כבר שנים אני טוענת שקמע יכול להיות גם משהו אחד, כמו כלי הנדסי כבד, פרי או ירק. נראה לי שכרובית יכול לעבוד יופי. מה אומרים?? |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 13:49:21
|
| תימסח הולך טוב. אבל אם מתעקשים על כלי, אני בעד "את חפירה." |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 14:05:00
|
| חשוב לחשוב מחוץ לקופסה. אני טוען שאם כבר להיות ככל העמים וללכת על קמע, בואו נבחר מהטבלה המחזורית את היסוד שהכי קרוב אלינו, נלביש את האוגר לירז (קמע בפני עצמו) בבגדי הליום או לחילופין קובאלט והא לכם - הקמע שיגרום לעוז צבאג למסור כדור. ואולי אפילו לעשות יד לקהל. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 14:18:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
חשוב לחשוב מחוץ לקופסה..... והא לכם - הקמע שיגרום לעוז צבאג למסור כדור. ואולי אפילו לעשות יד לקהל.
בשביל זה צריך את ה"מפץ הגדול", לא פחות מזה! |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 15:58:55
|
ינשוף זה מעולה! אני גאה להיות הראש מאחורי העניין. אני גם חושבת ששמו של הקמע צריך להיות 'ציון'. ציון הינשוף מקטמון. ציון הוא השם הכי פופלרי לכדורגלנים בינונים ובעיקר כאלה שנולדו בסוף השנות השבעים. המשמעות הירושלמית ברורה אף היא.
אז שיהיה בהצלחה. ציון הינשוף מקטמון! |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 16:01:00
|
כבוד על היוזמה קצת מחשבות:
1. קמע צריך להיות נייד - יעני וסליחה על ההשוואה - לפני המשחק שמים את השלטים והקמע ואחרי המשחק מפרקים ומאפסנים כך שהוא יכול להיות גדול אבל במידה.
2. קמע זה מהלך רציני - שווה הצבעה בפורום בין שלוש אפשרויות שתגדיר !
3. קמע צריך להיות קשור ברוח ובערכים של הקבוצה - שזה שאלה קשה אבל אני לא רואה איך תנין מתחבר לערכים שלנו. הייתי מחפש משהו אדום ומרדני
ירון |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 16:36:30
|
איך מתחבר תנין? יואיל נא החבר איציק לעצור את המונית לתת הסברים על מורשת התנינים. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 16:45:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
כבוד על היוזמה
קמע צריך להיות קשור ברוח ובערכים של הקבוצה - שזה שאלה קשה אבל אני לא רואה איך תנין מתחבר לערכים שלנו. הייתי מחפש משהו אדום ומרדני
ירון
מה איך תנין קשור, מה ? אתה לא מכיר את התנינים שהיו מוסד מכובד ביציע ?
|
נערך על ידי - קראנקו ב-25/11/2010 16:46:37 |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 17:54:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי OrenDf
חבר'ה עידכון של הרגע יש אור ירוק מלא לקדם את הרעיון הזה מהחבר'ה של הפסטיבל עכשיו זה תלוי בנו.
כעיקרון בפסטיבל הבובה תהיה פרסומת סמויה כדי לא לשייך אותו למשהו פוליטי אפילו שכולם שם אוהדים הפועל קטמון בכל זאת אנחנו בירושלים. אחרי זה הם ספק ישאילו ספק יתנו לנו את הבובה כלומר הם יצטרכו אותה לאחר כמה חודשים לעוד פסטיבל ומשום שהם ממנים אותה זה נשמע לי הוגן.
לכן צריך לבנות לבובה עצמה אמצעי עידוד שאפשר להוריד ולהוסיף בתקופות שהיא תהיה שייכת לנו.
אז אם יש הסכמה מלאה של הפורום ואור ירוק מהקבוצה עצמה עם כל הפרוצדורות (יש לנו זמן אנחנו בלוח זמנים ממש צריך פשוט להניע את זה) אז אני צריך חבר'ה מקטמון שיעזרו לי לבנות! אחרי הכל זה התחיל בקול קורא :) אז מי יכול לתרום מזמנו ומכישוריו?
זה בסדר שאני אנסה לגייס אנשים מחר במשחק או לכתוב באוונט בפייסבוק?
תגיד גבר, גם שניר בעניין? כי אם כן אז נראה לי שגם עמי גרינפלד יבוא לעזור.
בכל מקרה אני דווקא חשבתי על איזו דמות היסטורית שקשורה במאבק לחופש. השם הראשון שעלה לי לראש הוא מרדכי אנילביץ' - האיש שהראה לכולם שגם יהודים יודעים להילחם. הוא קמע ראוי.
יאללה!! הפועל!! |
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 25/11/2010 : 18:02:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
כבוד על היוזמה קצת מחשבות:
1. קמע צריך להיות נייד - יעני וסליחה על ההשוואה - לפני המשחק שמים את השלטים והקמע ואחרי המשחק מפרקים ומאפסנים כך שהוא יכול להיות גדול אבל במידה.
2. קמע זה מהלך רציני - שווה הצבעה בפורום בין שלוש אפשרויות שתגדיר !
3. קמע צריך להיות קשור ברוח ובערכים של הקבוצה - שזה שאלה קשה אבל אני לא רואה איך תנין מתחבר לערכים שלנו. הייתי מחפש משהו אדום ומרדני
ירון
מגניב שאנחנו מועדון אוהדים ערכי ומוסרי- אבל לא הכל צריך להיות עם משמעות, אנחנו קבוצת כדורגל...
ובלי קשר, איך יש כאן כאלו שלא מכירים את יציע התנינים? הנוסטלגיה! |
 |
|
קמע לקטמון  |
|