| משתמש |
אורתודוקסים לוד  |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 09:49:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכאל
ושלומי - הקבוצה מנצחת חמישה משחקים רצוף, רצה יפה (גם אם המחצית השניה היום הייתה קצת פחות טובה), ואתה מחפש בכוח למצוא על מי אפשר לרדת? למה זה טוב?
אולי תקרא את כל ההודעה, נשבר הזין מההסתה שלך. באשר לעוז: אני לא מבקש ממנו להתאמץ, להוריד במשקל או למסור. כלומר, אני כן מבקש, אבל זה באמת רק המאמן יכול להגיד לו. מה שאני דורש ממנו זה לעשות יד לקהל כשהוא מוחלף.
גם אחרי חמישים נצחונות רצופים אני אציין את זה. יש לעוז בעיה עם זה? שיבוא לשבת ביציע. בכל מקרה עדיפים מאהר ואיתמר בצדדים.
והכי מצחיקים החמודים שמדברים על כמה תנועה שהוא עושה ובמשפט הבא אומרים שלא היה לנו קישור היום. כשהקשר הכביכול מוביל שלך עושה תנועה איך זה שאין לך קישור? |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 10:14:40
|
בשם מי אתה מושיב את עוז ביציע בגלל שלא עשה יד לקהל? ירקת לו בפרצוף ואתה מצפה שיגיד לך תודה? זה לא איזה אידיוט בודד שצעק לו משהו מהיציע, זה בא מהגוש המעודד במהקהלה. מאוד הערכתי את זה שהוא בא להודות לקהל בסוף למרות הכל. אני מציע לכולם (כולל לעוז) לשים את האירוע הזה מאחורינו ולדאוג שזה לא יחזור בעתיד. |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 11:25:23
|
ציטוט: אולי תקרא את כל ההודעה, נשבר הזין מההסתה שלך
קראתי שוב את ההודעה שלך ואשמח אם תסביר לי מה לא הבנתי נכון. אתה כותב שאנחנו משחקים נפלא וכו', משבח כמה שחקנים, אבל לא מסוגל לסיים את ההודעה בלי לרדת בצורה קיצונית על שחקן אחר. אז לי זה נראה שהעובדה ששחקן לא נפנף בידו לקהל תוך כדי הירידה מהמגרש היא לא מספיקה בשביל לקרוא לו "מגעיל", במיוחד כשבתום המשחק הוא בא להודות לקהל יחד עם כל הקבוצה. אז זו כמובן זכותך, אבל אני באמת לא מצליח להבין למה זה טוב.. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 13:47:03
|
בהתייחס לוויכוח בקשר לעוז צבאג: לכל שחקן יש יתרונות וחסרונות. לדעתי עוז מודע לבעיית כדרור היתר שלו. באשר ל"שיר" שהושר בזמן המשחק: להבנתי זה היה בהומור, שבסה"כ נתן ביטוי למה שרבים אמרו וצעקו ביציע. מיד אחרי ה"שיר" נזכרתי בלהיט הידוע "קרן ארוכה". |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 13:54:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
אולי תקרא את כל ההודעה, נשבר הזין מההסתה שלך. באשר לעוז: אני לא מבקש ממנו להתאמץ, להוריד במשקל או למסור. כלומר, אני כן מבקש, אבל זה באמת רק המאמן יכול להגיד לו. מה שאני דורש ממנו זה לעשות יד לקהל כשהוא מוחלף.
שלומי, היד לקהל חשובה גם לי. אתה יודע אבל שזה לא עוז התחיל את התופעה. היה לנו את זה עם אסרף, עם אזרזר בשנה שעברה, עם וורנר השנה. מן הסתם היה לנו את זה אפילו עם שי וסלי פעם, פעמיים או עשר (אנשים נוטים לשכוח שהתכסחויות מביכות עם שחקנים היו עניין שבשגרה תחת משטר סאסיונה). למה אתה זורק את זה על עוז?
אני אומר: כמו שלנו מותר להתעצבן על שחקנים, מותר לשחקנים להתעצבן עלינו. ככה גם עם חילופי תודות. שחקן לא רוצה להודות לי, שלא יודה לי. זה מעצבן, זה מעליב, אבל זה לא סוף העולם. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-20/11/2010 15:15:57 |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 14:00:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
בהתייחס לוויכוח בקשר לעוז צבאג: לכל שחקן יש יתרונות וחסרונות. לדעתי עוז מודע לבעיית כדרור היתר שלו. באשר ל"שיר" שהושר בזמן המשחק: להבנתי זה היה בהומור, שבסה"כ נתן ביטוי למה שרבים אמרו וצעקו ביציע. מיד אחרי ה"שיר" נזכרתי בלהיט הידוע "קרן ארוכה".
גם השיר לעוז וגם "הלהיט הידוע קרן ארוכה" לא מצחיקים, מיותרים ומעצבנים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 14:31:23
|
| לדעתי השיר לעוז, גם אם חלק חשבו שהוא היה חכם, משעשע או ציני, היה פשוט משופש ודוחה. זה ברור שאי אפשר לאהוב את כל השחקנים באותה המידה, ובטח לא להיות מרוצים מצורת המשחק של כולם, כל הזמן. אבל מי שרוצה מוזמן לכתוב את הביקורות כאן בפורום, או לדסקס אותם עם החברים שלו. יש מספיק דרכים להשתשעשע או להעביר את הזמן, גם במשחק משעמם שכזה, בלי להעליב ולפגוע בשחקן שלנו, ואפילו אם יש גרעין של אמת בביקורת. לא יקרה כלום אם תתאפקו בפעם הבאה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 15:20:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
שלומי, היד לקהל חשובה גם לי. אתה יודע אבל שזה לא עוז התחיל את התופעה. היה לנו את זה עם אסרף, עם אזרזר בשנה שעברה, עם וורנר השנה. מן הסתם היה לנו את זה אפילו עם שי וסלי פעם, פעמיים או עשר (אנשים נוטים לשכוח שהתכסחויות מביכות עם שחקנים היו עניין שבשגרה תחת משטר סאסיונה). למה אתה זורק את זה על עוז?
אני אומר: כמו שלנו מותר להתעצבן על שחקנים, מותר לשחקנים להתעצבן עלינו. ככה גם עם חילופי תודות. שחקן לא רוצה להודות לי, שלא יודה לי. זה מעצבן, זה מעליב, אבל זה לא סוף העולם.
אבל זו בדיוק הנקודה. זה היה עם אסרף ודיברנו על זה. זה קרה עם לא משנה מי, העלינו את הנקודה. מנסים פה לסתום פיות כי יש אנשים שלא אוהבים ביקורת. העובדה היא שהעונה עוז הוא הראשון שלא עשה יד לקהל, לי זה מפריע, אז צעקתי את זה בזמן המשחק ואכתוב את זה גם כאן. אמת, זה לא סוף העולם. הרבה דברים הם לא סוף העולם. עדיין, אנחנו נתבטא ונאמר דברים גם אם הם אינם סוף העולם. עכשיו, יש את יד לקהל, ויש את זה שלדעתי הוא שחקן שרק מפריע למשחק שלנו. אז גם את זה אני אכתוב כאן. הוא יעלב? וואלכ, ישתה כוס מים וירגע. אני חושב שליאור צריך לספסל אותו לא כי הוא לא עשה יד לקהל, פשוט כי הוא לועס את הכדור.
ואל תגיד סתם שגם לשי זה קרה. זה לא קרה. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 15:30:47
|
גולה ולייזי - ראו מה כתבתי לעיל. עוז רוצה להעלב או להתעצבן? זכותו המלאה (בעיקרון, לא בטוח שהוא באמת לקח את זה ללב).
אבל אתם - עזבו אותנו בשקט. אף אחד לא קילל אותו, אף אחד לא השפיל אותו, בסה"כ שרו לו בקצב את מה שלרוב צועקים לו בנפרד. אני אולי שרתי, לא זוכר אפילו, אבל זה לא אומר שאני לא אוהב אותו.
עוז שחקן טוב, עם פוטנציאל להיות גדול, בטח שתחת ליאור זאדה. הוא יכול להתמודד עם קצת צעקות חצי-מתבדחות מהקהל. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 15:31:07
|
| אני לא יודע במשחקים של איזה קבוצה היית העונה, אבל עוז אחרי לחצי מהשערים שלך העונה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 15:38:40
|
גולה ולייזי - ראו מה כתבתי לעיל. עוז רוצה להעלב או להתעצבן? זכותו המלאה (בעיקרון, לא בטוח שהוא באמת לקח את זה ללב).
אבל אתם - עזבו אותנו בשקט. אף אחד לא קילל אותו, אף אחד לא השפיל אותו, בסה"כ שרו לו בקצב את מה שלרוב צועקים לו בנפרד. אני אולי שרתי, לא זוכר אפילו, אבל זה לא אומר שאני לא אוהב אותו.
עוז שחקן טוב, עם פוטנציאל להיות גדול, בטח שתחת ליאור זאדה. הוא יכול להתמודד עם קצת צעקות חצי-מתבדחות מהקהל.
אני לא מצדיק את ההתנהגות של עוז, ואני חושב שזה לא כ"כ קשה להרים את היד שהוא מוחלף, גם אם לא בא לו. וכבר אמרתי את דעתי בת'רדים אחרים שעסקו בתופעה. אבל בדיוק כמו שזכותם של אנשים מהקהל לשיר לעוז מה שבא להם, זכותי לחשוב שזה מגעיל ולכתוב את זה בפורום. זה לא שבאתי ואמרתי שהם לא אוהדים טובים (אם כי זכותי להגיד את זה אם אני חושב ככה) או שקראתי להחרים אותם ולמנוע מהם את הכניסה לגבעת רם או לטדי. בסה"כ טענתי שנגעלתי מהומור הציני והדלוח שבא על חשבון שחקן מהקבוצה. רוצים להתבדח, סבבה, יש דרכים טובות יותר לעשות את זה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 15:43:17
|
אני אומר: כמו שלנו מותר להתעצבן על שחקנים, מותר לשחקנים להתעצבן עלינו. ככה גם עם חילופי תודות. שחקן לא רוצה להודות לי, שלא יודה לי. זה מעצבן, זה מעליב, אבל זה לא סוף העולם.
אבל זו בדיוק הנקודה. זה היה עם אסרף ודיברנו על זה. זה קרה עם לא משנה מי, העלינו את הנקודה. מנסים פה לסתום פיות כי יש אנשים שלא אוהבים ביקורת. העובדה היא שהעונה עוז הוא הראשון שלא עשה יד לקהל, לי זה מפריע, אז צעקתי את זה בזמן המשחק ואכתוב את זה גם כאן. אמת, זה לא סוף העולם. הרבה דברים הם לא סוף העולם. עדיין, אנחנו נתבטא ונאמר דברים גם אם הם אינם סוף העולם. עכשיו, יש את יד לקהל, ויש את זה שלדעתי הוא שחקן שרק מפריע למשחק שלנו. אז גם את זה אני אכתוב כאן. הוא יעלב? וואלכ, ישתה כוס מים וירגע. אני חושב שליאור צריך לספסל אותו לא כי הוא לא עשה יד לקהל, פשוט כי הוא לועס את הכדור.
ואל תגיד סתם שגם לשי זה קרה. זה לא קרה.
חוץ מזה שאני נגד לספסל את עוז, אני מסכים איתך, ואני מסכים שצריך להתייחס לזה בפורום.
אגב, הוא לא הראשון השנה, וורנר עשה את זה לפחות מול יצ'לאל בגביע, ואולי גם בבאר-שבע. במקרה של יצ'לאל זה הרבה יותר גרוע לדעתי, כי הוא לא הרים יד פשוט כי הוא היה עצבני שהחליפו אותו או משהו. במקרה של עוז, הוא לפחות הפגין רגישות, ולא סתם אגואיזם.
בנוגע לשי - אם אתה אומר שזה לא קרה, אני מאמין לך. אין על הבן-אדם הזה. |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 18:25:30
|
עוז צאבג נותן תפוקה העונה, אין פה בכלל ויכוח.
זהו, אפשר להמשיך לדבר על היד. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 19:31:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
לאחר משחק בלוד נסענו לשעריים לראות את מכבי אך לא נכנסנו כי מחיר היה 20 ש"ח.ראינו חלק מהמשחק דרך החלון בחומה של המגרש וראינו שליטה מוחלטת של שעריים במשחק לעיני כ200 אוהדים די נהלבים תוצאה הסופית 4-1 אם אינטרנת סלולרי לא טעה
אליה, אם מה שראיתם דרך החלון היה במחצית השניה, אז שעריים שיחקה נגד עשרה שחקנים, כי שחקן של שדרות הורחק עוד לפני ההפסקה. ובלי קשר, אתם שמים לב כמה אנרגיות אתם מבזבזים על שטויות? עשה יד או לא עשה יד? נו באמת. ולענייננו... אני הייתי בין מבקריו הגדולים של עוז במשחקים הראשונים של העונה, אבל מאז הוא התחיל להתחבר לקבוצה והפך להיות בורג מאוד חשוב. נכון, לפעמים הוא עדיין לא משחרר כדור בזמן, אבל הוא במגמת שיפור מאוד ברורה. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 19:31:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
לאחר משחק בלוד נסענו לשעריים לראות את מכבי אך לא נכנסנו כי מחיר היה 20 ש"ח.ראינו חלק מהמשחק דרך החלון בחומה של המגרש וראינו שליטה מוחלטת של שעריים במשחק לעיני כ200 אוהדים די נהלבים תוצאה הסופית 4-1 אם אינטרנת סלולרי לא טעה
אליה, אם מה שראיתם דרך החלון היה במחצית השניה, אז שעריים שיחקה נגד עשרה שחקנים, כי שחקן של שדרות הורחק עוד לפני ההפסקה. ובלי קשר, אתם שמים לב כמה אנרגיות אתם מבזבזים על שטויות? עשה יד או לא עשה יד? נו באמת. ולענייננו... אני הייתי בין מבקריו הגדולים של עוז במשחקים הראשונים של העונה, אבל מאז הוא התחיל להתחבר לקבוצה והפך להיות בורג מאוד חשוב. נכון, לפעמים הוא עדיין לא משחרר כדור בזמן, אבל הוא במגמת שיפור מאוד ברורה. |
 |
|
אורתודוקסים לוד  |
|
|
|